Hirdetés
Fórum
- New Holland traktorok új
- Kukorica terményárak új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- Ügyfélkapu-problémák új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Vadkártérítés új
- Talajvizsgálat és tápanyag-gazdálkodási terv új
- Műtrágya árak új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
Cikkajánló
Sajtóközlemény
Milyen támogatásokra számíthat a juhágazat?
Jövőre emelkedik az anyajuhtartás támogatására fordítható összeg.
Sajtóközlemény
1253 hozzászólás
Remélem nem a csavar darabot akarta felvenni a nagyfagaskerék.
Válasz VESZTES. :) #1250. hozzászólásáraSpéci illesztett csavar.
25 évig használtam nekem nemvolt vele bajom.
Igaz nekem45ös
Válasz VESZTES. :) #1250. hozzászólásáraBocs hogy válaszolok.A differenciálmű tányér kerék fogó csavarok szoktak elszakadni!!! Sajnos tapasztalat.volt.
Válasz rtamas1976 #1249. hozzászólásáraJövő héten talán oda jutunk hogy megtudjuk bontani.
Valahol olvastam hogy csavarok szoktak elszakadni a difiházban, milyen csavarok?
Válasz VESZTES. :) #1247. hozzászólásáraVagy még a féktengely csapágy is lehet.
Válasz VESZTES. :) #1247. hozzászólásáraFéltengely csapágy?
Valami néha roppanó hangot ad ki.
Válasz VESZTES. :) #1244. hozzászólásáraMaradhat, mi a baj ? elszakadtak a csavarok?
Válasz VESZTES. :) #1244. hozzászólásáraFülke maradhat.
Mibaj a difivel?
Sziasztok!
Kérdésem lenne hogy a difi kiszereléséhez a fülkét le kell-szerelni
vagy elég alábakolni kátul mint az mtz-t.
Köszi!
Válasz Tom250 #1242. hozzászólásáraKöszönöm szépen.
Válasz ...:::Pisti:::... #1241. hozzászólásáraCsak fizikai formában van meg a könyv, főtengelyre nem találtam benne lehúzási nyomatékot, pedig én is kerestem benne anno.
Én ez a sorrend alapján húzta le, elsőre is. persze fokozatosan emelve a nyomatékot és többször végigmenve a sorrenden.
Még egy tipp, amikor teszed fel a hengerfejet, féktisztítóval fémtisztára tisztítsd meg a felületet és akkor szépen odafog tapadni a hengerfej tömítés és biztosan nem fog kifújni később.
Válasz Tom250 #1239. hozzászólásáraA főtengely lehúzási értékeket meg tudnád nekem nézni, ha meg kérlek.
A hengerfejnél ez a sorrend az első lehúzásnál is?
Vagy csak utána húzáskor?
Köszönöm.
Ez a könyv esetleg elektronikusan nincsen meg neked?
És már nincs is több kérdésem, kérésem.
Köszönöm
Válasz Tom250 #1239. hozzászólásáraKöszönöm szépen
Válasz ...:::Pisti:::... #1238. hozzászólásáraSzia, a 1059-es hozzászólásban tettem be képet a hengerfej lehúzási sorrendjéről és ott a lehúzási nyomaték is megvan adva.
Esetleg meghúzási nyomaték.
Nyugvó, és hajtókarcsapágy
Hengerfej
Köszönöm
Válasz A.I. #1236. hozzászólásáraIgen
És ilyen fortélyokra, ha vannak.
Hogy mire kell figyelni
Válasz ...:::Pisti:::... #1235. hozzászólásáraNincs mit!
Erre gondoltál egyébként?
Válasz A.I. #1234. hozzászólásáraKöszönöm szépen
Válasz ...:::Pisti:::... #1232. hozzászólásáraNézd csak!
22 percnél szereli a zsinórt.
Válasz ...:::Pisti:::... #1232. hozzászólásáraSzia
Fészbukon van olyan csoport úgy látom, hogy Jumz tulajdonosok.
Ott próbáltad?
Üdv mindenkinek
Jumz főtengely beszerelésnél mire kell odafigyelni?
Burman zsinór még nekem újdonság, kell e belőle vágni, ha kilóg vagy azok a kis gumi zászlócskák, amik tömítenek...
Tippek trükkök érdekelnének, nehogy valamit rosszul rakjak össze.
Köszönöm szépen előre is
Tisztelt Kollégák!
Érdeklődnék volna- e valakinek javításija a jumz 6km- hez pdf- ben?
Válasz Zsolty 79 #1228. hozzászólásáraJa
Válasz R Sándor #1227. hozzászólásáraSzia most nézem írtál nem volt netem egész nap holnap de felhívhatlak?
Válasz Zsolty 79 #1226. hozzászólásáraSikerül beállítani? Még tegnap este elküldtem a számot.
Válasz R Sándor #1225. hozzászólásárazsolty-2580@freemail.hu
Válasz Zsolty 79 #1224. hozzászólásáraNem a nyom csapágy és kiemelő villa között kérded? Azt én mindig egy gyufaszalnyira állítottam, a rugós biztositasu csavart meg teljesen betekerem és 4 kattanàst vissza így kiemelt a kardán is meg a váltó kuplung is. Ha van kérdésed , adsz egy email címet adok tel számot. Van egy olyan betegsége a jumznak hogy az állító csavaron megszakad a menet, ilyenkor hiába allitgatod 5 10 kuplubgolas után nem emel ki , a csavarokat ha jól emlexem, ki lehet cserélni széthúzás nélkül.
Üdv mindenkinek valaki pontos mm beállítást tud -e mondani nyomólap és kiemelő villa között esetleg rajzos ábra előre köszönöm
Válasz hegedus.gabor.73 #1222. hozzászólásáraHa jól emlékszem a kisgém emelésekor spanol rá a fordító láncra , ha mindent ugy raktál vissza mint ahogy volt annak műkodni kell. mozgasd meg a gémeket és utána nézd meg a lánc feszességét.
Sziasztok! A Jumz EO 2621 fordítóláncot cserélem. Amikor feltettem, pont passzolt, feszes volt. Majd kipróbáltam mindkét oldalra és ettől az egyik oldalon 2 láncszemnyit tágult (azaz annyira laza lett). Nem tudom, hogy mitől, esetleg a munkahengerek levegősek lehettek? Illetve most mit csináljak? Vágjak ki két szemet és úgy lesz jó? Nem szeretném az új láncot tönkre tenni sem, ha esetleg kivágok 2 szemet utána meg valamiért túl rövid lesz. Találkozott már valaki ilyennel? Köszönöm.
Válasz B.Sanyi63 #1219. hozzászólásáraHa a kuplung beállítása nem megy ,felhivsz elmondom ha úgy jobban tudok segíteni.
Nagyon szívesen
Válasz ...:::Pisti:::... #1215. hozzászólására sikerült be rakni köszönöm a segítséget
üdv BS Ajka
Válasz ...:::Pisti:::... #1217. hozzászólására akkor csak az ablak maradt és le kel venni a lemezeket ha adnál egy számot fel hívnálak az enyém 30 5464777
Válasz B.Sanyi63 #1216. hozzászólásáraHát úgy tuti nem fog menni
A lemezek hosszára nem engedik mozdulni.
Még az ablakon is elég berakosgatni
Válasz ...:::Pisti:::... #1215 én úgy szeretném be rakni hogy nem veszem le a tetőt hanem elölről betolni.. esetleg úgy nem lehet? Köszönöm szépen a választ előre is.
Válasz B.Sanyi63 #1214. hozzászólásáraDe mi nem sikerül?
Nem értem
Válasz ...:::Pisti:::... #1213. hozzászólására én kuplungoztam és csapágy csere is volt és most vissza szeretném rakni de sehogy nem sikerül
Válasz B.Sanyi63 #1212. hozzászólásáraHello
Felül van egy lemezzel lezárt ablak.
Az akksi tartótól eggyel hátrébb.
Onnan lehet berakni,
Igaz nekem a fülke le volt véve
érdeklődnék ki hogyan szereli be a nyeles végére a gumituskót van valami speciális szerszám ehhez a művelethez válaszokat előre is köszönöm
Válasz B.Sanyi63 #1209. hozzászólásáraVisszább leírtam a beállítás menetét
Válasz B.Sanyi63 #1209. hozzászólásáraVisszább leírtam a beállítás menetét
érdeklődnék a jumz kuplung be állítása felől mik a méretek előre is köszönöm
Válasz Tom250 #1207. hozzászólásáraIgen, megvolt a boldogság gondolom.
Most hogy mondod, nekem is lehet az kapott ki a 4esből másfél fogat.
Meg találtam egy jó nagy fogat még az aljában. (Nem volt meg a helye, jól kitakarította az előző szaki)
Valamelyik volt a ludas
Válasz Tom250 #1206. hozzászólásáraHa jobban megnézed, látszik a csavarfejen a fogaskerék nyoma.
Válasz ...:::Pisti:::... #1204. hozzászólásáraNálam fölkapta, 10-12 km/h-s sebességnél a jobb oldali kerék egyszer csak úgy döntött hogy nem forog tovább
Én meg ráborultam a kormányra
Válasz ...:::Pisti:::... #1204. hozzászólásáraBocsi, a jobb oldalon volt
Válasz Tom250 #1202. hozzászólásáraKöszönöm.
Pont most cseréltem ezeket a csavarokat, 2nek leszakadt a feje. Mindet cseréltem.
Az egyiknek a feje itt volt fel ülve ahol berajzoltam.
Méz sűrűségű olaj volt benne, még jó hogy fel nem kapta a másikat.