Hirdetés
Fórum
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- Műtrágya árak új
- Ügyfélkapu-problémák új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Vadkártérítés új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
1253 hozzászólás
Válasz #652. hozzászólásra
És az mit tud?
Válasz #650. hozzászólásra
Dekompreszor
Tudok egy JUMZ-65 traktort kis pénzért eladót, ha jól emlékszem még műszaki is van rajta.
Sziasztok! Valaki lenne szíves megmondani mire szolgál a VIDEÓban szereplő kar?
Köszönöm keresem őket.
Válasz #647. hozzászólásra
Üdv!
Az Interusz Kft.forgalmazta , szerintem még alkatrészt most is árulnak. Fehéroroszországban gyártják.
Segítséget szeretnék kérni vettem egy jumz tornádó 8240-es traktort hol lehet hozzá alakatrészt kapni? amugy tetszik nagyon iveco motoros mtz elsőhidas. Kik gyártják?
http://fermer.ru/forum/yumz/153408
http://fermer.ru/files/forum/2012/11/153408/foto9976.jpg
ilyet nem készített senki még?
Válasz #644. hozzászólásra
Nem tudtam én sem szerezni hozzá ezért adtuk el és vettük az MTZ-t ,kivéve ami gyárilag így jön ki van három féle híddal is
Sziasztok fórumozok. Érdeklőnék tőletek hogy valaki csinált már Jumzhoz első hajtást és turbositást. Kb. mennyibe került, érdemes volt átalakítani, ilyen információk érdekelnek képek,videó ilyesmi. Köszönöm email címem:janika255@gmail.com
Jó estét fórumozók!
Most vásároltunk egy Jumz traktort és lenne pár kérdésem. Az első híd nem rugózik, de az öregem azt mondta hogy MTZ-vel kéne kombinálni mert abban van rugó ebben meg nincs valaki csinált már ilyet? Lehetséges-e? 1 hidraulika karunk van, de bálázni is akarunk vele esetleg valakinek nincs legalább 1 karja amit fel lehet szerelni? Szerelési vagy robbantott ábrás könyv is érdekelne nem árt ha van.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Válasz #641. hozzászólásra
mennyi lenne a sebességváltó? és biztos hogy 06 85 ös telefonszám?
Válasz #616. hozzászólásra
Ha érdekli , nekünk van eladó: Jumz differenciálzár kapcsolóval, kormányszivattyú, dugattyú, egész sebességváltó, , hátsómű, mankós tengely aggyal együtt stb. ha érdekli. Tel.szám: 06 85 327 372.
Válasz #529. hozzászólásra
Tisztelt Cím!
nekünk több Jumz és MTZ -alkatrészünk van eladó. Tudom, hogy korábban keresett, de hátha még keres:van Jumz differenciálzár kapcsolóval, kormányszivattyú, dugattyú, egész sebességváltó, , hátsómű, mankós tengely aggyal együtt stb. ha érdekli. Teszám: 06 85 327 372.
Válasz #633. hozzászólásra
Üdv, most töltöttem le Neked az Orosz Föderációból. Ez orosz nyelvű.
Valami normális email címet adj és átküldöm.
Djvu kiterjesztésű. Le kell töltened egy ilyen szoftvert.
Válasz #637. hozzászólásra
Egy biztos nem érdemes eladni ,mert nem adnak többet érte ,mint egy T 25-ért azért a kettő között meg óriási külömbség van .Volt nekünk is mind kettő!
Válasz #636. hozzászólásra
Nagyon sajnálom ezt a traktor, de sajnos el kell adnom. Nagy nekem ennyi földhöz.Eszembe jutott pár dolog amit leírok.Jelenleg a nagyok szerint 50 ha föld az ami eltart egy családot.Nagyot változott a világ.Mikor én gyerek voltam másképp működtek a dolgok. Volt 1 hold földünk és a rokonok 1 holdjait is mi használtuk.Ez kb. 3 ha volt összesen. Volt egy MIA motoros traktorunk 2 ló, pár disznó, pár tehén.Ez akkor többet hozott mint a Bakonyművek a nagyapámnak.Aztán lett egy új T-25-ösünk.És most jön a lényeg! Az új T-25 a pajtában volt és a 22 forintos gázolaj mellett lóval kellett szántanom.Minden nap mentünk zöldért.A szőlőnkbe szüret után nem nagyon érte meg bilingérezni, mert a nagyapám négyszer-ötször küldött minket körbe a 600 négyszögölön. :-D Szóval a nagyapám ha meglátná ezt a nagy dögöt, úgy rúgna picsán, hogy leégne a hajam :-D
Válasz #634. hozzászólásra
Sose adom el ,ha nem kellett volna az összkerekes!!!!
Válasz #634. hozzászólásra
Nekem volt Jumzom le ne cseréldAnnál jobb gép nem kell,az MTZ-m motorja ahhoz képest rotációs kapa!
Sziasztok!
Gerjesztek egy kis vitát :-D
Van egy gyári állapotú jumz 65-öm.Van egy egytengelyes pótom, ami tökéletes állapotban van.5x1,8-as platóval.Van egy fasza tárcsám, ekém.Régen gazdálkodtam a nagyszüleimnél.Most újból elkezdeném.Azért is költöttem az összes pénzemet a gépek cseréjére, vásárlására. Kecskézni szeretnék.Nagy dilemmában vagyok a gépekkel.Van összesen 3 Ha szántóm.Minden nap mennék zöldért.Két lehetőség van.Eladok mindent és veszek egy T-16-ot, oldalkaszát, kis tárcsát, kettes ekét.Vagy teszek egy oldalkaszát a jumzra és megyek minden nap a nagy döggel zöldért, az 5 méteres póttal.,.Viszont a földművelés gyorsabban megvan.Ki mit csinálna a helyemben.A jumzom olyan, hogy még a laikusok is azt mondják, hogy nem szabad eladni.Sokan azt mondják, hogy a harkovval semmi üzemanyagot nem spórolnék. 10db kecskéről van szó.
Vélemény?
JUMZ 65 traktorhoz gépkönyv érdekelne,nem tud valaki küldeni vagy valami web cimet adni ahonnan letölthető?Előre is KÖSZ!
opre.laszlo@freemail.hu
Már ott tartok hogy lent vannak a váltó fedelek és a tányérkerékből hiányzik egy csavar és fogaskerekek kicsit messze vannak egymásól a váltó aljában az anyát megtaláltam de csavart még nem a héten tervezem fel bakolni és megforgatni mi adhatja ki a hangot
Válasz #630. hozzászólásra
Fhú akkor az jó nagy munkának ígérkezik de köszönöm az információt
Válasz #629. hozzászólásra
azt sem tudom most mi mehetett szét, de a fülke le aztán féltengelyek ki csontra szét volt szedve mert nem lehetett hozzáférni.
Válasz #628. hozzászólásra
és a váltót mennyire kell szétszedni hozzá?
Válasz #627. hozzászólásra
mindenképpen szét kell huzni a váltó egyben a derekával nem lehet külön venni mint az mtz-nél.
mi is csináltunk ilyet letekeredett az anya.
Üdvözlök mindenkit
olyan kérdésem lenne hogy van egy jumz traktorunk és menet közben súrlódó hang jön ki belőle elméletileg a váltóban van egy tengely amin az anyák lelazultak azt szeretném kérdezni hogy ezt meghúzzuk szét kell húzni a traktort vagy lehet valamilyen nyíláson keresztül megcsinálni?
Válasz #624. hozzászólásra
de egyébként azt sem tudom hol a kapcsoló helye....
Válasz #624. hozzászólásra
szia szerintem nincs benne kapcsoló de külön lehet vajon venni ilyesmit ?teljesen szét kell bombázni a váltót?
Válasz #623. hozzászólásra
majd nyomok egy fényképet,de meg kellene nézni van benne kapcsoló mert ha az sincs akkor elég érdekes lesz.szét kell szedni.
Válasz #622. hozzászólásra
fele?melyik fele?és mennyi az annyi ?mennyire kell szétszedni a gépet ahoz hogy beleszereljük a kardánhajtást???
Válasz #621. hozzászólásra
nekem a fele meg van hozzá,eladom ha kell.
Sziasztok vettem egy EO-2621 est ami vissza lett alakitva "traktor"-rá de nincs kardánhajtása tudnátok nekem abban segiteni mennyire bonyolult beleszerelni a kardánt ,mennyire kell szétbontani hozzá a traktort továbbá körülbelül mennyibe kerül az egész procedúra?A segitséget előre is köszönöm! S.O.S
Ő biztos tud adni neked nemsokért
Válasz #618. hozzászólásra
Árokásó volt ? Akkor kell a hátsó pajzs hozzá.
jó napot
Vettem egy Jumzot és a segítséget keresek a kardán kihajtás ügyében...
Válasz #614. hozzászólásra
Mtz Belarus Jumz traktor Aprod.hu Ez sem rossz traktor.
Üdv mindenkinek. Hátha tud valaki segíteni. Jumz 65 gépkönyv kellene illetve bármilyen segédlet. Használati, szerelési útmutató. Ha lehetséges elektronikus formában. Előre is köszönöm a segítségeteket.
Válasz #614. hozzászólásra
Hát fent volt egy hónapig,ma jött egy másik öregúr és megvette 1nokiásdobozért
Válasz #613. hozzászólásra
Ilyet vadásztam vagy 2éve.
Válasz #611. hozzászólásra
1741ó
Válasz #610. hozzászólásra
Értem már leesett
Zsír!Mennyit rakott bele a papper?
Válasz #609. hozzászólásra
596-os hozzászólás
Válasz #607. hozzászólásra
Milyen gépet vettél rakd fel a képet!
Válasz #607. hozzászólásra
Megvetted?
A Jumz boldogítja az új tulajdonosát:-)
Válasz #604. hozzászólásra
10 évet nyűztem nem volt annak semmi baja úgy ketyegett ,mint egy nyugati.Szeretném ,ha az mtz-m úgy ketyegne
Válasz #604. hozzászólásra
Így már igen ,hogy fordítol rajta nekem ,rendesen állt rajta jumzhoz vettem Még fasza melegítő is volt rajta ,igaz csak ritkán kellett ,míg a nagy önindító volt rajta! Házi gyártmányú vonóhorog is
A régi hagyományos mtz önindítót is felraktuk csak ahoz kellett egy pajzs .
A kis önindítót én raktam fel a gépre csak annyi , hogy nem felfelé áll a behuzó tekercs hanem 120 fokot lefelé , de ha kételkedsz le fényképezem , ha akarod .!