Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.2 FtUSD400.32 FtCHF438.4 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A kérdésem az lenne hogy egy 80-as motoros 50-es tud annyit mint egy kisfülkés 80-as?Súlyban és sebességben nagy a külömbség ?Konfortra jobb a kisfülkés?
Sziasztok!
Én vajdaságból jelentkezem és szeretnék vásárolni egy új belarus traktort kölcsönre.Nekem most jelenleg van egy T-25 meg egy 26 éves IMT 577 traktorom és ezt szeretném mostmár megkimélni a nehéz munkáktól.Én 90le belarus traktorra gondoltam csak nem tudom,hogy melyik lenne a jobb választás a 892 vagy a 952?Konkrétan mi a különbség a 892 meg a 952 mtz közt meg melyik lenne jobb választás nehezebb munkára.Nem értek hozzájuk de tik remélem,hogy tudtok majd segiteni nekem!
szeretnék venni egy 90 le s mtz-t és nem vagyok tisztába ezzel az új számozással-szóval 90 le egyenes hidas adagolós kellene szinkron váltóval- ha jól néztem ez a 892.3 . Viszont ebben nem vagyok biztos. Tudna valaki ebben segíteni? sziasztok
Hát az ,hogy megkíméltebbek így nem jelenthető ki.De 1milkó alatti fülkés gépben 20LE felett a T25 lesz a nyerő.A kis japánok is nagyon jók egy rokonnak van egy agyon sem lehet ütni csak az alkatrész miatt rizikós ,hogy kapsz-e és mikorra.Van itt a fórumon T25topic őket kérdezd a gépről jobban képben vannak az árakkal kapcsolatban is.Küldtem mailt.
Az Uaz nekem nem jó, mert van gyümölcsös is. Jó lenne permetezni, vagy a friss akác telepítést tárcsázni.
Ahogy nézegetem a T25-ösök újabb kiadásúak, és megkíméltebbek, mint az 50-es MTZ-k.
Válasz #1692. hozzászólásra
Az 50es nagyobb gép ,komfortosabb is.Ez is jň meg az is csak arra kell hasznŕlni amire valň.Unokabátyám fahordásra Uaz-t használ.
Sajnos nem tudom régen milyen áron mentekk ezek a gépek. Azt látom, hogy MTZ 50-es 600 ezertől kezdődik műszakival. T25-ös 700 ezertől 1 millió fölé kúszik bőven. szerinted jobb a T25-ös az MTZ 50-estől, hogy drágább. Vagy csak kevesebb van belőle, vagy jobban kitartják az árát??
Akkor neked a kicsi gép éri meg az üzemanyag is fele ,mint a nagynak nem mindegy !A 25-s géppel is el lehet dolgozgatni nekem is volt tíz évig ,hálás kis gép volt
Köszönöm a tippet, de szerintem nekem az összkerekes traki nem éri meg. Alkalmi, eseti jellegű lenne a fa kitermelés. Az MTZ 82-es majd dupla árban megy a T 25-öshöz, amiket nézegetek. A másik dolog, hogy egyedül csinálom. A nagy összkerekes MTZ mögé felakasztok egy 4-5 tonnás pótkocsit azt mikorra rakom meg kézzel? Csakk állna benne a pénz, szerintem. Persze ábrándozni lehet, de a gépet ki is kell fizetni, és a pénztárca véges.
Ahogy a hozzászólásokat próbálom olvasgatni azt szűröm le, hogy a régi MTZ-k strapabíróbbak a mostaniaknál.
Jól gondolom? Igaz ez a T25-ösre is? Valami kis gépet kell vennem erdőn való munkához, de nincs 4 millióm a 320-as MTZ-re újonnan. használtan meg nem látok.
Esetleg erdő gyérítéshez tud valaki más alternatívát a T25-ösön kívül.
Attól függ milyen kötöttségű földek vannak felétek. Lehet elég egy 80-as is.
Én 82-est ajánlnék. Árban pedig nem mennék el nagyon az 1 millától, nagyon max 1,5. Úgyis kell majd javítani mindet, és ha már szét van tolva akkor mindent meg kell csinálni, inkább a javításra legyen több pénz eltéve. Hidd el a 2 millásra is kell majd költeni...
Vételnél ne a külsőt nézd mert nem az húzza az ekét! Induljon könnyen meg ne füstöljön kéket. Olajnyomás 2 felett legyen minimum.
Válasz #1676. hozzászólásra
Két millió alatt nem nagyon találsz jó trakit ,de pirosat vegyél lehetőleg!Munkagépeket meg találni minden félét a neten szártépő, eke .tárcsa ami legfontosabb tárcsát háromszázért újat lehet venni ,mint az enyém!Ekét jó magas köldökűt ,hogy ne szívj vele!
Nem mondanám, hogy olcsó. A mienk is .2, 2003-as, üzemórát nézve ez sem sokkal fiatalabb. Akkor 6 milles körül kaptál újat, ha jól emlékszem.
3400 üzemóra van benne, a hibái majd most kezdenek jönni. Nincs rossz állapotba, de majd innentől lesznek gondjai.
Az, hogy egy '80-as,'90-es évjáratba tartozó mtz-t nem kapni egy milla alatt, a 82-esek meg 2 millába is mennek, az sok mindennek köszönhető.
Csak az agroinform apróhirdetéseit végignézve, minden téren el vannak szállva az árak. €/huf árfolyam stb. mind sokat dob a használtgép piac árbesorolásain.
Nem tudom,nem szólt.
Azt se tom kinek hozta,és milyet. De szerencsére fölhívott,hogy bajban van. Mert mire innen odaért volna valaki,jósok idő eltelt volna.
Most olvastam.
Elmondom a napomat.
Reggel 4-kor keltem, kikísértem a nejem.
megfőztem,
elindítottam a gyereket suliba,
kimentem a haverhoz 50-est szerelni,
1kor megpakoltuk fával a futót,
hazaértem lepakoltam,
elvittem a gyereket az uszodába,
melegítem az ebédet
csörög a telefon.. Te..,
kicsit kínlódtunk, meg sz@rrá áztam, jólesőn ebédeltem majdnem 5-kor de a családnak sikerült időben
jólesően nyugtáztam hogy tudtam mit kezdeni csak beindítottuk.
Igazad van! Nekem van 6db Mtz 5-40 éves közöttiek.
Mindegyiknek megvan ez előnye, hátránya. A legjobb Mtz 1985-95 között készült. Az újabb se rossz, csak gazdája kell hogy legyen! /Mint minden másnak!/
Te csak félrebeszélsz,1 nem romlik a valtra 2 másnapra meghozza a futár ha estleg kell ,be kell vallani mtz-re futja(vagy sajnálod a pénzt traktorra)és kész,de nehogymár istenítsétek,és minél fiatalabb az mtz sajnos annál szarabb,
2401 hozzászólás
A kérdésem az lenne hogy egy 80-as motoros 50-es tud annyit mint egy kisfülkés 80-as?Súlyban és sebességben nagy a külömbség ?Konfortra jobb a kisfülkés?
Sziasztok!
Én vajdaságból jelentkezem és szeretnék vásárolni egy új belarus traktort kölcsönre.Nekem most jelenleg van egy T-25 meg egy 26 éves IMT 577 traktorom és ezt szeretném mostmár megkimélni a nehéz munkáktól.Én 90le belarus traktorra gondoltam csak nem tudom,hogy melyik lenne a jobb választás a 892 vagy a 952?Konkrétan mi a különbség a 892 meg a 952 mtz közt meg melyik lenne jobb választás nehezebb munkára.Nem értek hozzájuk de tik remélem,hogy tudtok majd segiteni nekem!
Válasz #1703. hozzászólásra
megbizhatóságra egyik se, de attól függ mire kellene.
Sziasztok!
Szerintetek a foschritt ZT 323 kiváltására melyik MTZ lenne a legjobb?
Válasz #1699. hozzászólásra
A 952.3-ast szerelik szinkron váltóval ez 90le
Srácok a dorker forgalmaz még mtz-ket?
Válasz #1699. hozzászólásra
a 892-es az nem szinkronos
sziasztok
szeretnék venni egy 90 le s mtz-t és nem vagyok tisztába ezzel az új számozással-szóval 90 le egyenes hidas adagolós kellene szinkron váltóval- ha jól néztem ez a 892.3 . Viszont ebben nem vagyok biztos. Tudna valaki ebben segíteni? sziasztok
Válasz #1697. hozzászólásra
Hát igen a 25-s fapados az ötveneshez képest, de neki sok, elég a 25-s bőven
Válasz #1695. hozzászólásra
Oké. Köszi mindent. A mailre válaszoltam.
Csaó.
Válasz #1694. hozzászólásra
Hát az ,hogy megkíméltebbek így nem jelenthető ki.De 1milkó alatti fülkés gépben 20LE felett a T25 lesz a nyerő.A kis japánok is nagyon jók egy rokonnak van egy agyon sem lehet ütni csak az alkatrész miatt rizikós ,hogy kapsz-e és mikorra.Van itt a fórumon T25topic őket kérdezd a gépről jobban képben vannak az árakkal kapcsolatban is.Küldtem mailt.
Válasz #1693. hozzászólásra
Az Uaz nekem nem jó, mert van gyümölcsös is. Jó lenne permetezni, vagy a friss akác telepítést tárcsázni.
Ahogy nézegetem a T25-ösök újabb kiadásúak, és megkíméltebbek, mint az 50-es MTZ-k.
Válasz #1692. hozzászólásra
Az 50es nagyobb gép ,komfortosabb is.Ez is jň meg az is csak arra kell hasznŕlni amire valň.Unokabátyám fahordásra Uaz-t használ.
Válasz #1691. hozzászólásra
Sajnos nem tudom régen milyen áron mentekk ezek a gépek. Azt látom, hogy MTZ 50-es 600 ezertől kezdődik műszakival. T25-ös 700 ezertől 1 millió fölé kúszik bőven. szerinted jobb a T25-ös az MTZ 50-estől, hogy drágább. Vagy csak kevesebb van belőle, vagy jobban kitartják az árát??
Válasz #1689. hozzászólásra
Igen erre gondoltam.Elszaladtak az árak.
Válasz #1689. hozzászólásra
Igen erre gondoltam.Elszaladtak az árak.
Válasz #1688. hozzászólásra
Mit jelent a "túl vannak árazva"? Több százezerrel drágább, mint amit ér?
Válasz #1686. hozzászólásra
Ja ezt nem írtad.Magadnak bogarászni tökéletes a t-25 is bár azok is túl vannak árazva.
Válasz #1686. hozzászólásra
Akkor neked a kicsi gép éri meg az üzemanyag is fele ,mint a nagynak nem mindegy !A 25-s géppel is el lehet dolgozgatni nekem is volt tíz évig ,hálás kis gép volt
Válasz #1684. hozzászólásra
Köszönöm a tippet, de szerintem nekem az összkerekes traki nem éri meg. Alkalmi, eseti jellegű lenne a fa kitermelés. Az MTZ 82-es majd dupla árban megy a T 25-öshöz, amiket nézegetek. A másik dolog, hogy egyedül csinálom. A nagy összkerekes MTZ mögé felakasztok egy 4-5 tonnás pótkocsit azt mikorra rakom meg kézzel? Csakk állna benne a pénz, szerintem. Persze ábrándozni lehet, de a gépet ki is kell fizetni, és a pénztárca véges.
Válasz #1684. hozzászólásra
Igaz az árából 82-s gépet lehet venni és van hozzá alkatrész
Válasz #1683. hozzászólásra
Szia!
Erdőre kizárólag összkerekes traktort vegyél pl.T30 de annak az árából már inkább egy 82-est.
Szép napot!
Ahogy a hozzászólásokat próbálom olvasgatni azt szűröm le, hogy a régi MTZ-k strapabíróbbak a mostaniaknál.
Jól gondolom? Igaz ez a T25-ösre is? Valami kis gépet kell vennem erdőn való munkához, de nincs 4 millióm a 320-as MTZ-re újonnan. használtan meg nem látok.
Esetleg erdő gyérítéshez tud valaki más alternatívát a T25-ösön kívül.
Köszönöm.
Tisztelettel: Bognár Attila
Válasz #1681. hozzászólásra
Céges árajánlatkérés volt,csak az e mail láttam.Nem sajátom,csak kapcsolatba vagyok a céggel én amugysem értek a traktorokhoz az nem az én asztalom.
Válasz #1678. hozzászólásra
60000 ezerért már nyugatit is lehet mondjuk olyan felszereltséget mint a mtz.
Válasz #1678. hozzászólásra
Egyik cégnél ahova bedolgozom kb1 hónapja kértek konkrét ajánlatot nagy Mtz-re
1522/3/4 40/42 ezer Eur+fa.
Attól függ milyen kötöttségű földek vannak felétek. Lehet elég egy 80-as is.
Én 82-est ajánlnék. Árban pedig nem mennék el nagyon az 1 millától, nagyon max 1,5. Úgyis kell majd javítani mindet, és ha már szét van tolva akkor mindent meg kell csinálni, inkább a javításra legyen több pénz eltéve. Hidd el a 2 millásra is kell majd költeni...
Vételnél ne a külsőt nézd mert nem az húzza az ekét! Induljon könnyen meg ne füstöljön kéket. Olajnyomás 2 felett legyen minimum.
Válasz #1674. hozzászólásra
Ez igen 150 lovas MTZ 51900 juró, hát van aki ennyiért megveszi???????
Két millió alatt nem nagyon találsz jó trakit ,de pirosat vegyél lehetőleg!Munkagépeket meg találni minden félét a neten szártépő, eke .tárcsa ami legfontosabb tárcsát háromszázért újat lehet venni ,mint az enyém!Ekét jó magas köldökűt ,hogy ne szívj vele!
Sziasztok
Milyen mtz-t ajánlotok 22 ha földre?
És eszközökkel eggyüt mennyit szánjak rá? A föld jó minőségű/jó termő.
Előre is köszönöm.
csak drágábbak lettek
Szerbiai mtz uj traktorok ára
Válasz #1672. hozzászólásra
majdnem tul szép hogy igazlegyen
Válasz #1670. hozzászólásra
Gumi 1 miska,légfék +1 miska
Válasz #1668. hozzászólásra
kicsit öreg ,de ha tényleg ennyi az óra akkor jó,ezek még a jobb fajta IH-k
Válasz #1668. hozzászólásra
Lenne ennyi pénzem, meg is venném, Solt egy köpés
A kis 16ha földemet hip-hop megművelném
Válasz #1666. hozzászólásra
kicsit tegyél hozzá ,és más irányba nézelődj
Válasz #1663. hozzászólásra
Nem mondanám, hogy olcsó. A mienk is .2, 2003-as, üzemórát nézve ez sem sokkal fiatalabb. Akkor 6 milles körül kaptál újat, ha jól emlékszem.
3400 üzemóra van benne, a hibái majd most kezdenek jönni. Nincs rossz állapotba, de majd innentől lesznek gondjai.
Az, hogy egy '80-as,'90-es évjáratba tartozó mtz-t nem kapni egy milla alatt, a 82-esek meg 2 millába is mennek, az sok mindennek köszönhető.
Csak az agroinform apróhirdetéseit végignézve, minden téren el vannak szállva az árak. €/huf árfolyam stb. mind sokat dob a használtgép piac árbesorolásain.
Válasz #1663. hozzászólásra
ócsó ,egy tizenéves mtz-ért
Válasz #1661. hozzászólásra
Nem tudom,nem szólt.
Azt se tom kinek hozta,és milyet. De szerencsére fölhívott,hogy bajban van. Mert mire innen odaért volna valaki,jósok idő eltelt volna.
Válasz #1659. hozzászólásra
Gondolom sikeresen landolt?
Mert itt felszállt.
Válasz #1650. hozzászólásra
az uj mtzk hez megközeliti az alkatrész árak a nyugatit böven és nem kell ritkábban szerelni az tuti
ráadásul itt olyan hibákat irkálnak és évente barkácsolnak amit egy nyugatin 5-10 év után is csak rá kell pillantani hogy megy e még
Válasz #1658. hozzászólásra
Kicsit még éheztettelek!
De tényleg köszi,nagyon jó kolegám-barátom a srác!
Tudtam,ha a városban vagy,te biztosan segítesz neki!
Válasz #1654. hozzászólásra
Most olvastam.
Elmondom a napomat.
Reggel 4-kor keltem, kikísértem a nejem.
megfőztem,
elindítottam a gyereket suliba,
kimentem a haverhoz 50-est szerelni,
1kor megpakoltuk fával a futót,
hazaértem lepakoltam,
elvittem a gyereket az uszodába,
melegítem az ebédet
csörög a telefon.. Te..,
kicsit kínlódtunk, meg sz@rrá áztam, jólesőn ebédeltem majdnem 5-kor de a családnak sikerült időben
jólesően nyugtáztam hogy tudtam mit kezdeni csak beindítottuk.
Válasz #1652. hozzászólásra
Az túlzás, hogy nem... Itt olyannak nyekkent meg mindig, aki egyébként az utolsó biciklin is betartja a szervizt minden reggel.
Válasz #1622. hozzászólásra
Igazad van! Nekem van 6db Mtz 5-40 éves közöttiek.
Mindegyiknek megvan ez előnye, hátránya. A legjobb Mtz 1985-95 között készült. Az újabb se rossz, csak gazdája kell hogy legyen! /Mint minden másnak!/
Válasz #1652. hozzászólásra
Ja biztos be vagyok rúgva ,olyan traktort meg autót még nem láttam ami nem hibásodik meg sohaÚj MTz-t meg akkor se vennék ,ha lenne rá pénzem!
Válasz #1651. hozzászólásra
Dobtam egy hszt Neked a SOS-ba.
Válasz #1651. hozzászólásra
Válasz #1649. hozzászólásra
Te csak félrebeszélsz,1 nem romlik a valtra 2 másnapra meghozza a futár ha estleg kell ,be kell vallani mtz-re futja(vagy sajnálod a pénzt traktorra)és kész,de nehogymár istenítsétek,és minél fiatalabb az mtz sajnos annál szarabb,