Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
nagyon franko.
Akciozzak ,vagy csak most jott el az ideje a vasarlasnak?
Ez a 3 ,a Kverni ,Amazone,meg a Bogballe hasonlo felszereltsegben kb 1 arban szokott lenni ...tavaly olyan 1050-1100e korul valahogy.
Volt valamekkora aremeles? Válasz Wilde #2222. hozzászólására
Válasz blink #2210. hozzászólásáraüdv nekem ilyen szóróm van ha oda figyelsz a be állításokra kilóra pontosan kilehet vele szórni az adott menyiséget most szórtunk vele zöld trágya magot 10kg val más szórok is vannak jók, én meg vagyok vele elégedve
Srácok használ valaki Kverneland Exacta CL 1100 szórót? Tapasztalat?
Amazon ZA-M volt még képben de nem igazán tetszik a két lapátos tányér, az Exacta 8 lapátos megoldása szerintem piszok jó. Meg árban a Kverni magasítóval kerül annyiba mint az Amazon alapon...
Hello.Van egy új műtrágyaszóróm amin hidraulikus nyitás-zárás van.A gond az,hogy hol működik hol nem.Nem tudok rájönni,hogy mi a baj?A traktoron a hidraulika csatlakozónál nem lehet vmi probléma?MTZ 820.4-el használnám.
Üdv. Segítségeteket kérném. A WOPROL Junior-II-1000 2 tárcsás lengyel műtrágyaszóróhoz kellene egy magyar nyelvű szórási táblázata.
Előre is köszönöm .
Faza SPR 600-al szórt már valaki karbamidot? Milyen volt? Valahogy be kell lőnöm 250kg/ha-ra
Segítséget megköszönöm annak aki valami beállítást mond....súber mennyire van nyitva?!
Üdv érdeklődök használt e valaki ilyen szórót esetleg tudna e segíteni valaki kb hogy kell beállítani kb mikor mennyyit szór stb elöre is köszihttps://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/gep/tapanyag-utanpotlas-es-ontozes-gepei/vogel-noot-600-literes-mutragyaszoro-mtz/h_6824532
Válasz Hús Futár #2196. hozzászólásáraNekem is összeállt most már! Sebesség arányos kijuttatás, beírom a kiszórandó mennyiséget és gázt neki. Meglepően pontosan kiszórja, nagyon tetszik.
Köszönöm mindenkinek a segítő szándékát! Mivel ki kellett hívnom az Amazone szervizest szoftver frissítés, és mérleg kalibrálás végett, így ő egy szál vezetékkel megoldotta a Guide 250-ről a sebesség jel vételét.
Válasz Pumás195 #2190. hozzászólásáraIlyen kábelom van 2 is, egyik mindkét végén 3, a másik 7 pólussal (fehér doboz kardán radar felirattal) csak az NH 6030-ba nincs csatlakozási lehetőség. Pumába lenne de...
Válasz Gergő, #2185. hozzászólásáraEzen én nem látok usb csatlakozót, más csatlakozási lehetőség meg nincs az Ez Guide-250-en. Azt sem tudom hogy azon keresztül tud-e jelet küldeni. Reggel telefonálok Debrecenbe. Minden kábelom megvan a forgásérzékelőn kívül, működik minden csak a sebességjelet nem tudom miről tudom egyszerűbben, és olcsóbb levenni.
Válasz Gazda12 #2170. hozzászólásáraén újat vettem annó, ezért kijött a Szegánától a szervizes és annyit mondott, hogy gondozásmentes, de mivel van egy-egy zsírzógomb a tartályban a két forgórészen, ezért évente egyszer fél nyomást jó néven vesz :) a gyár szerint elvileg ez sem kell.
Válasz gergő07 #2175. hozzászólásáranekem anno az első hajtás kardánjáról vettük le a jelet. a kardánon volt a mágnes egy aba bilincsel, a burkolatába fúrtunk egy lyukat és abba rögzítettük a vevőt.
Válasz gergő07 #2182. hozzászólásáraÜdv! Ott a hátsó oszlopon ahol a munkalámpa és az áramtalanító kapcsolók vannak csak lejjebb az nem ilyen csatlakozó? Pont kitakarta valaminek a monitorja vagy doboza arra emlékszem
Válasz jozef19 #2181. hozzászólásáraKeresgélés közbe rátaláltam, a John Deere traktorok kombájn minden mennyiségben hozzászólásoknál a lehetőségekről, 1 hónapja volt erről szó. EZ GUIDE-250 van nekem is(ez lenne talán a legpontosabb és egyszerűbb), ha Ádám Zoltán segítene mit hogy merre, nagyon szépen megköszönném.
Válasz jozef19 #2178. hozzászólásáraHa az érzékelőt a csavarokhoz állítom kb 150 impulzust fog adni 100m-en, 250 imp. helyett. Leírás szerint, 250 impulzus alatt nem működik előírásszerűen az amatron+.
Válasz gergő07 #2176. hozzászólásáraAz a változat is jó,ott 100 m.re esö impulzusok számát kell megadni.A Bogballnál a mezei megoldás az,hogy meg kell adni egy fix sebességet(pl,10km/h)és akkor azzal számol...
3476 hozzászólás
Van valaki itt akinek az Amazone sebességarányos szórójához van AMADOS+ vezérlő?
A kalibrációs tényezőről lenne pár kérdésem.
Köszi
Válasz Wilde #2222. hozzászólásáraIde is megjött Kverni.
Válasz pamko #2223. hozzászólásáramost kellett.... amúgy az ára pont ott van ahol írtad a kettő közt
nagyon franko.
Akciozzak ,vagy csak most jott el az ideje a vasarlasnak?
Ez a 3 ,a Kverni ,Amazone,meg a Bogballe hasonlo felszereltsegben kb 1 arban szokott lenni ...tavaly olyan 1050-1100e korul valahogy.
Volt valamekkora aremeles?
Válasz Wilde #2222. hozzászólására
megérkezett
Válasz blink #2218. hozzászólásáraNekem Tl van. Nem fogod megbánni. Profi szóró
Válasz 4755 #2219. hozzászólásáraAmikor én, akkor olcsóbb volt. Plusz MfPisti hozzáállását a többiek közül sokan meg sem közelítik.
Válasz Bárány #2216. hozzászólásáraÁrban van eltérés?én mikor kérdeztem egy árban voltak
Válasz MtzMakai #2217. hozzászólásáraMeg is rendeltem ma. Remélem jövő héten jön is.
Válasz blink #2210. hozzászólásáraNekem is ilyen Kverneland van, kategóriájában az egyik legjobb.
Válasz 4755 #2213. hozzászólásáraAz ára, és a háttere.
ma vettem egy amazone za-m 1001 spec szórót
Válasz Bárány #2212. hozzászólásáraTudom hogy ugyanaz.
Válasz Bárány #2212. hozzászólásáraugy tudom nem nagyon van eltérés
Válasz blink #2210. hozzászólásáraNézd meg ugyanazt Kubota felirattal!
Válasz blink #2210. hozzászólásáraüdv nekem ilyen szóróm van ha oda figyelsz a be állításokra kilóra pontosan kilehet vele szórni az adott menyiséget most szórtunk vele zöld trágya magot 10kg val más szórok is vannak jók, én meg vagyok vele elégedve
Srácok használ valaki Kverneland Exacta CL 1100 szórót? Tapasztalat?
Amazon ZA-M volt még képben de nem igazán tetszik a két lapátos tányér, az Exacta 8 lapátos megoldása szerintem piszok jó. Meg árban a Kverni magasítóval kerül annyiba mint az Amazon alapon...
Használ valaki Dönder típusú műtrágyszórót?Esetleg valami vélemény róla?
Hello.Van egy új műtrágyaszóróm amin hidraulikus nyitás-zárás van.A gond az,hogy hol működik hol nem.Nem tudok rájönni,hogy mi a baj?A traktoron a hidraulika csatlakozónál nem lehet vmi probléma?MTZ 820.4-el használnám.
Üdv. Segítségeteket kérném. A WOPROL Junior-II-1000 2 tárcsás lengyel műtrágyaszóróhoz kellene egy magyar nyelvű szórási táblázata.
Előre is köszönöm .
Válasz Dvili #2204. hozzászólásáraKöszönöm. A szórás szélesség mindegy a mennyiség a lényeg.
Válasz Dvili #2204. hozzászólásáraHa aprószemű a karbamid nem fog 20m-re elszórni!
Válasz Bzsr #2203. hozzászólására20m re szór csak . Szval 27 es főlé kell állítani . Kb 2es állás 8 km nél
Faza SPR 600-al szórt már valaki karbamidot? Milyen volt? Valahogy be kell lőnöm 250kg/ha-ra
Segítséget megköszönöm annak aki valami beállítást mond....súber mennyire van nyitva?!
Üdv érdeklődök használt e valaki ilyen szórót esetleg tudna e segíteni valaki kb hogy kell beállítani kb mikor mennyyit szór stb elöre is köszihttps://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/gep/tapanyag-utanpotlas-es-ontozes-gepei/vogel-noot-600-literes-mutragyaszoro-mtz/h_6824532
Válasz pamko #2200. hozzászólásáraAmazone volt meg lesz is, min 2500l az alatti nekem kicsi. Fórumtársunké lehet a bogi, másik Gergőé.
A régi eladó ha valakit érdekel 2300l-es.
Válasz gergő07 #2199. hozzászólásáraJol emlekszem ,hogy nemreg, talan tavaly elott vetted a bogballe l1 -et?
Akkor nem valt be ,hogy lecserelted?
Válasz Hús Futár #2198. hozzászólásáraKöszi! Németből hozattam, 2010-es
Válasz gergő07 #2197. hozzászólásáraGratulálok hozzá . Újonan vetted ?
Nekem kicsit macerásabb belőni a leforgató szettel de ha sikerül akkor tartja szépen a menyiséget .
Válasz Hús Futár #2196. hozzászólásáraNekem is összeállt most már! Sebesség arányos kijuttatás, beírom a kiszórandó mennyiséget és gázt neki. Meglepően pontosan kiszórja, nagyon tetszik.
Első tapasztalatokból nekem a Sulky eddig bevált .
Köszönöm mindenkinek a segítő szándékát! Mivel ki kellett hívnom az Amazone szervizest szoftver frissítés, és mérleg kalibrálás végett, így ő egy szál vezetékkel megoldotta a Guide 250-ről a sebesség jel vételét.
Válasz Pumás195 #2190. hozzászólásáraIlyen kábelom van 2 is, egyik mindkét végén 3, a másik 7 pólussal (fehér doboz kardán radar felirattal) csak az NH 6030-ba nincs csatlakozási lehetőség. Pumába lenne de...
Válasz Mézga #2187. hozzászólásáraHogy ezt ki nem adta az eszem...Köszönöm.
Válasz Koszi. #2186. hozzászólásáraSzia! Az diagnosztikai csatlakozó szervizeseknek.
Válasz Gergő, #2185. hozzászólásáraEzen én nem látok usb csatlakozót, más csatlakozási lehetőség meg nincs az Ez Guide-250-en. Azt sem tudom hogy azon keresztül tud-e jelet küldeni. Reggel telefonálok Debrecenbe. Minden kábelom megvan a forgásérzékelőn kívül, működik minden csak a sebességjelet nem tudom miről tudom egyszerűbben, és olcsóbb levenni.
Válasz gergő07 #2183. hozzászólásáraSzia, nekem így van ezt a kábelt az Amazonosok adták beüzemeléskor.
Válasz Gazda12 #2170. hozzászólásáraén újat vettem annó, ezért kijött a Szegánától a szervizes és annyit mondott, hogy gondozásmentes, de mivel van egy-egy zsírzógomb a tartályban a két forgórészen, ezért évente egyszer fél nyomást jó néven vesz :) a gyár szerint elvileg ez sem kell.
Válasz Mézga #2187. hozzászólásáraNekem is így van megoldva a sebességjel és pontos.
Válasz gergő07 #2175. hozzászólásáranekem anno az első hajtás kardánjáról vettük le a jelet. a kardánon volt a mágnes egy aba bilincsel, a burkolatába fúrtunk egy lyukat és abba rögzítettük a vevőt.
Válasz gergő07 #2182. hozzászólásáraÜdv! Ott a hátsó oszlopon ahol a munkalámpa és az áramtalanító kapcsolók vannak csak lejjebb az nem ilyen csatlakozó? Pont kitakarta valaminek a monitorja vagy doboza arra emlékszem
Válasz gergő07 #2183. hozzászólásáraSzerintem egy ilyen radar kábel kellene neked és akkor a gps-es adna neked jelet.
https://m.ebay.com/itm/Trimble-Cable-Radar-EZ-Guide-250-for-Dickey-john-ZTN64273/200789797905?hash=item2ec0012c11:g:DA8AAOxy06RRGvz3
Válasz gergő07 #2180. hozzászólásáraHát tegyél fel még 8db érzékelhető valamit....
Válasz jozef19 #2181. hozzászólásáraKeresgélés közbe rátaláltam, a John Deere traktorok kombájn minden mennyiségben hozzászólásoknál a lehetőségekről, 1 hónapja volt erről szó. EZ GUIDE-250 van nekem is(ez lenne talán a legpontosabb és egyszerűbb), ha Ádám Zoltán segítene mit hogy merre, nagyon szépen megköszönném.
Válasz jozef19 #2181. hozzászólásáraNincs ilyen 7 lábas csatlakozó... Így a traktorról nem tudok jelet venni szerintem.
Válasz gergő07 #2179. hozzászólásáraHa nincs radarjel,akkor az nem lehet benne,de a többinek ott kell lenni...
Válasz jozef19 #2178. hozzászólásáraHa az érzékelőt a csavarokhoz állítom kb 150 impulzust fog adni 100m-en, 250 imp. helyett. Leírás szerint, 250 impulzus alatt nem működik előírásszerűen az amatron+.
Válasz jozef19 #2177. hozzászólásáraA pin csatlakozóra a traktor radarról adja a jelet? Ez nem radaros sajnos.
Válasz gergő07 #2176. hozzászólásáraAz a változat is jó,ott 100 m.re esö impulzusok számát kell megadni.A Bogballnál a mezei megoldás az,hogy meg kell adni egy fix sebességet(pl,10km/h)és akkor azzal számol...
Válasz gergő07 #2176. hozzászólásáraNekem Bogballe van,ott 1 m 136 jel jön a 11786, 7 pin csatlakozóból,de a kerékmérethez lehet igazitani...