Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.37 FtUSD402.25 FtCHF438.98 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A szórásképről annyit, hogy mióta jó sok éve kikoptak a nevenincs kis szórók, én a környékben csíkos szórást nem láttam. A Bogballen kívül van itt Sulky, JD, Amazon(???) (valami nagy, piros nyugati), ilyesmik.
Szóval én bármelyik jobb nevű nyugatit simán meg merném venni, itt elsősorban az ár döntene, de eddig ezek között nemigen volt árban sem különbség. A lengyel lenne jóval olcsóbb, de azzal kapcsolatban azért van némi kétségem. Eddig csak apuci tudott konkrétumot mondani. Az ő véleményére adok, de egy tapasztalat még kevés.
Válasz Mf-es? #1474. hozzászólásáraA többi myugati az eddigi, még nem sok infó alapján 90-110%, az Unia valahol 50-70% között.
De van még jópár megnéznivaló, amiről nem tudok semmit, (pl. Kubota.) szóval ez még elég felszínes infó.
Válasz Bárány #1473. hozzászólásáraMondjuk,egy fullos bogballe,amit szeretnél,100% ár.A többi gyártmány,hogyan áll hozzá %-ban?Ugyan az a felszereltségben?
Remélem érthető a kérdés.
Válasz szanberg #1467. hozzászólásáraNekünk is van egy kb. ennyi idő Bogballe M1 Trend, alá tudom támasztani, amit írsz: a mai napig SEMMI(!) javítanivaló nem volt rajta, és rozsdamentes!
De egyedül kell(ene) megoldanom lehetőleg minden munkát. Tavaly ezért jött a 3000 literes permetező, és egy 3-4000 litere szóró is kellene. Egy ekkora Bogballe nagyon drága (szükséges opciókkal 20.000€ fölött), ezért nézek másokat is.
Még csak az agyalás fázisa van, az idő nem sürget, de nem is az utolsó pillanatban akarok kapkodni.
Válasz lala1 #1470. hozzászólásáraAkkor azért lesz csíkos, a nyomvonalon háromszor kerül műtrágya, kétszer kevesebb a szélekről egyszer meg rendesen középről de ott több anyag lesz mint ahol kétsorral kapott. Egy picit szélesebbre kellett volna járnod hehe
Válasz szanberg #1467. hozzászólásáraÉn anno kverni dsm (asszem) dolgoztam. 3 hete elkértem a sajátomat kiszórni. Tuti nem lesz csíkos,mert 18 mre járva még a nyomvonalon is volt ganyé.
Válasz Dinnyés Laci #1466. hozzászólásáraÉn azért vettem mert a németek tesztje szerint a piacon a legtutibb a szórás egyenletesége,
és látszik is rendesen mepárban a környező Rt területe szép csíkos, a mienk nem.
Válasz Dinnyés Laci #1466. hozzászólásáraAzzal, hogy nekünk pl van egy 2001 vagy 2-ben vásárolt sima egyszerű Boqballe szórónk, közép üzemben dolgozik 16éve nem keveset, kint van szabad ég alatt és nem rozsdál még ott sem nagyon ahol levertük a festéket róla amikor pl EB kocsi súber alá tolatgattunk vele vagy ilyesmi, továbbá tökéletes állapotú a mai napig, sosem volt rossz és úgy szór, hogy a zsírúj mérleges hiperszuper 4millás szórók a környéken mind csíkosra szórnak ehhez képest és ezt akármikor összemerem állítani bármelyik újjal, legyen annak bármilyen neve színe szaga...
Válasz Claaastra #1449. hozzászólásáraMa hívtak ihászék, és ajánlották a műkakiszórót is, hogy most nagyon jó árban van. Nem tudom, hogy ez mit jelenthet, de eléggé megdrágultak a cuccaik az biztos.
Válasz Claaastra #1449. hozzászólására3-4000-es kell, és Kububól úgy tudom, csak kisebbek vannak.
Amúgy azt tudom, hogy az Unia nem szokott rossz lenni, de szórót még nem láttam testközelből tőlük.
Válasz Bárány #1447. hozzászólásáraÉn ihásztol vettem unia grúbert nagyon meg vagyok vele elégedve,dee műtrágyaszóró árban drágább volt mint a végülis megvett kubu
Válasz apuci #1444. hozzászólásáraJa, és kitől vette? A márkaképviselet az Ihász Kft., de lengyeleknél ez nem szokott kizárólagosságot jelenteni. Ihászék kicsit vastagon szoktak írni.
Válasz Bárány #1439. hozzászólásáraEgy kolega vett az ősszel azt a fajtát (típusát nem tudom)amit rá lehet tenni egy tengelyre és így nagyobb mennyiségű anyag is bele lehet tenni,
Számítógép vezérel egy hidromotort ami rá hordja az anyagot a tárcsákra,meg van vele elégedve!
Válasz Mézga #1432. hozzászólására"Van aki lassan tanul, de nehezen felejt"
"Van aki gyorsan tanul, gyorsan felejt"
" Van akit felvilágosítanak,van aki felhomályosítanak" ..Na nem folytatom...
Jó munkát vele!
Válasz Claaastra #1433. hozzászólásáratudni kell mindig a megfelelő számot tárcsázni. a legjobban az izzasztott meg, mikor elkezdtem olvasni az automata kormány 329 oldalas használatiját és már az elején kínai volt. aztán beültem a trakiba és elkezdtem zongorázni a kijelzőn és egyszer csak megvilágosodtam
3476 hozzászólás
A szórásképről annyit, hogy mióta jó sok éve kikoptak a nevenincs kis szórók, én a környékben csíkos szórást nem láttam. A Bogballen kívül van itt Sulky, JD, Amazon(???) (valami nagy, piros nyugati), ilyesmik.
Szóval én bármelyik jobb nevű nyugatit simán meg merném venni, itt elsősorban az ár döntene, de eddig ezek között nemigen volt árban sem különbség. A lengyel lenne jóval olcsóbb, de azzal kapcsolatban azért van némi kétségem. Eddig csak apuci tudott konkrétumot mondani. Az ő véleményére adok, de egy tapasztalat még kevés.
Válasz Mf-es? #1474. hozzászólásáraA többi myugati az eddigi, még nem sok infó alapján 90-110%, az Unia valahol 50-70% között.
De van még jópár megnéznivaló, amiről nem tudok semmit, (pl. Kubota.) szóval ez még elég felszínes infó.
Válasz Bárány #1473. hozzászólásáraMondjuk,egy fullos bogballe,amit szeretnél,100% ár.A többi gyártmány,hogyan áll hozzá %-ban?Ugyan az a felszereltségben?
Remélem érthető a kérdés.
Válasz szanberg #1467. hozzászólásáraNekünk is van egy kb. ennyi idő Bogballe M1 Trend, alá tudom támasztani, amit írsz: a mai napig SEMMI(!) javítanivaló nem volt rajta, és rozsdamentes!
De egyedül kell(ene) megoldanom lehetőleg minden munkát. Tavaly ezért jött a 3000 literes permetező, és egy 3-4000 litere szóró is kellene. Egy ekkora Bogballe nagyon drága (szükséges opciókkal 20.000€ fölött), ezért nézek másokat is.
Még csak az agyalás fázisa van, az idő nem sürget, de nem is az utolsó pillanatban akarok kapkodni.
Válasz szanberg #1467. hozzászólásáraHa az EB hátuljára rászerelted volna, az lett volna az igazi :)
Válasz lala1 #1470. hozzászólásáraAkkor azért lesz csíkos, a nyomvonalon háromszor kerül műtrágya, kétszer kevesebb a szélekről egyszer meg rendesen középről de ott több anyag lesz mint ahol kétsorral kapott. Egy picit szélesebbre kellett volna járnod hehe
Válasz szanberg #1467. hozzászólásáraÉn anno kverni dsm (asszem) dolgoztam. 3 hete elkértem a sajátomat kiszórni. Tuti nem lesz csíkos,mert 18 mre járva még a nyomvonalon is volt ganyé.
Válasz JD 4630 #1468. hozzászólásáraMind műtrágya szórásban, de még inkább vetésben annyira látszik a különbség, hogy ihajj
Válasz Dinnyés Laci #1466. hozzászólásáraÉn azért vettem mert a németek tesztje szerint a piacon a legtutibb a szórás egyenletesége,
és látszik is rendesen mepárban a környező Rt területe szép csíkos, a mienk nem.
Válasz Dinnyés Laci #1466. hozzászólásáraAzzal, hogy nekünk pl van egy 2001 vagy 2-ben vásárolt sima egyszerű Boqballe szórónk, közép üzemben dolgozik 16éve nem keveset, kint van szabad ég alatt és nem rozsdál még ott sem nagyon ahol levertük a festéket róla amikor pl EB kocsi súber alá tolatgattunk vele vagy ilyesmi, továbbá tökéletes állapotú a mai napig, sosem volt rossz és úgy szór, hogy a zsírúj mérleges hiperszuper 4millás szórók a környéken mind csíkosra szórnak ehhez képest és ezt akármikor összemerem állítani bármelyik újjal, legyen annak bármilyen neve színe szaga...
Válasz jozef19 #1464. hozzászólásáramivel jobb mint a többi?
milyen szóróid voltak már?
Válasz VMisi #1463. hozzászólásáramint írtam a grúberral nagyon meg vagyok elégedve 5-6 éves akkor nagyot engedtek az árbol
Válasz Claaastra #1461. hozzászólásáraEzt egy német mondta,nem én találtam ki,de most hogy vettem egyet,lehet igaza van...
Válasz Claaastra #1449. hozzászólásáraMa hívtak ihászék, és ajánlották a műkakiszórót is, hogy most nagyon jó árban van. Nem tudom, hogy ez mit jelenthet, de eléggé megdrágultak a cuccaik az biztos.
Válasz Bárány #1445. hozzászólásáraMibe kerülnek?
Válasz jozef19 #1460. hozzászólásáratalán 10 év mulva cserélek megint szórót,ha lesz még bogbél gyár akkor rá is "gondolok"
Válasz Claaastra #1459. hozzászólásáraAki nem hiszi,járjon utána...
Válasz jozef19 #1457. hozzászólásáraérdekeset írsz,itt volt tíz éve 8-10db ma 1 maradt belőlük
Válasz jozef19 #1457. hozzászólásáraTipikus....
Van a Bogballe,a többi ipari hulladék...
Válasz Bárány #1454. hozzászólásáraOFF
Küldtem privátot
Válasz Bárány #1454. hozzászólásáraén is egyedül hordom(majdnem mindíg)
Válasz Claaastra #1453. hozzászólásáraŐ is egyedül hordja otthonról?
Válasz Bárány #1452. hozzászólásáraminek akkora?ha mézgának is elég a dsm
Válasz Claaastra #1449. hozzászólásáraNa várj csak! Most názem, van valami DSX-W széria is.
Asszem, felveszem a kapcsolatot Pestabáttyával.
Válasz Claaastra #1449. hozzászólásáraén is a kubura szavazok. nagyon jó a masina!
Válasz Claaastra #1449. hozzászólására3-4000-es kell, és Kububól úgy tudom, csak kisebbek vannak.
Amúgy azt tudom, hogy az Unia nem szokott rossz lenni, de szórót még nem láttam testközelből tőlük.
Válasz Bárány #1447. hozzászólásáraÉn ihásztol vettem unia grúbert nagyon meg vagyok vele elégedve,dee műtrágyaszóró árban drágább volt mint a végülis megvett kubu
Válasz Bárány #1447. hozzászólásáraIhásztól vette de nem ez az egyetlen munkagép amit vett tőlük és meg van elégedve velük!
Válasz apuci #1444. hozzászólásáraJa, és kitől vette? A márkaképviselet az Ihász Kft., de lengyeleknél ez nem szokott kizárólagosságot jelenteni. Ihászék kicsit vastagon szoktak írni.
Válasz apuci #1444. hozzászólásáraAz lesz az! Asszem MXL3000. Szóval bevált neki?
Válasz *** HM *** #1443. hozzászólásáraCsak rálegyintesz, vagy tudsz valamit? Mer' akkor mondjad!
Válasz Bárány #1439. hozzászólásáraEgy kolega vett az ősszel azt a fajtát (típusát nem tudom)amit rá lehet tenni egy tengelyre és így nagyobb mennyiségű anyag is bele lehet tenni,
Számítógép vezérel egy hidromotort ami rá hordja az anyagot a tárcsákra,meg van vele elégedve!
Válasz Bárány #1439. hozzászólásáraPár percig dumcsi szinten
Pont úgy mint a többivel ami nincs benne az 1. 6ban mondjuk.....
Amazon,hanyadik a listán?
Válasz fexco #1440. hozzászólásáraAgriBus-NAVI
És akkor térjünk vissza a lenti kérdésemre: Unia műtrágyaszórókról érdekelnének vélemények, tapasztalatok.
Udv mindenkinek nem talaltam meg azt a topiko amelyiket kerestem.az a kerdesem lehet e tablettre ingyenes sorvezeto alkalmazast?vagy valami ilyesmi?
Unia műtrágyaszórókat ismeri valaki? Szabad velük foglalkozni?
Válasz Mézga #1437. hozzászólásáraErre otthon kérdezz rá!
Válasz Czanik Sanyi #1436. hozzászólásáraköszi. és mi lesz ha én is öreg olyan leszek
Válasz Mézga #1432. hozzászólására"Van aki lassan tanul, de nehezen felejt"
"Van aki gyorsan tanul, gyorsan felejt"
" Van akit felvilágosítanak,van aki felhomályosítanak" ..Na nem folytatom...
Jó munkát vele!
Válasz Claaastra #1433. hozzászólásáratudni kell mindig a megfelelő számot tárcsázni. a legjobban az izzasztott meg, mikor elkezdtem olvasni az automata kormány 329 oldalas használatiját és már az elején kínai volt. aztán beültem a trakiba és elkezdtem zongorázni a kijelzőn és egyszer csak megvilágosodtam
Válasz Claaastra #1430. hozzászólásáramár két hete faxán műxik,csak a fényképezőm nem stimmelt a laptophoz,ma meg összepárosodtak rendesen
Válasz Mézga #1432. hozzászólásáramert volt aki felvilágosított
Válasz Claaastra #1430. hozzászólásáramár két hete kerülgetem és vakargatom a fejemet, de ma összeállt a kép
Válasz Claaastra #1430. hozzászólására
No és milyen?
beüzemelve
Válasz Zsolesz100 #1413. hozzászólásáraNac 27 vagy Can 27 ezek közül próbálkozz.
Válasz p@pesz06 #1427. hozzászólásáraVan kettő L2 kilátásban egy öregebb ZA-M meg egy kverneland exakta . Jövő héten beülök a kocsiba és gyí .
Válasz Hús Futár #m1426 hozzászólására
Értem!l2 most párnapja raktak föl egy nem rossznak tűnőt!