Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.68 FtGBP495.54 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz *** HM *** #1032. hozzászólásáraIgan zsákfalvi a számitogép tudásomon még van mitt javitani De az egyik főnőkőmet idézem Minél tanultab egy ember anál ......
Válasz gjoni #1028. hozzászólásáraigen igazadvan de nem kell kétt potkocsi van egy 7,5g utánfuto de akevés mütrágya plusz szoro nem nagy suly az 5t val meg malydmén a 82 es
Válasz gjoni #1024. hozzászólásáraAz Emt zében van megfelolo menyiségu olaj a bilen télentéshez a t25-ös csak azért húzná teroletre úresen vagy henger szálitása a hávés előt röszol motat.
Válasz gjoni #1024. hozzászólásárahát jam, pót tartályt mgé fel lehetne tenni, de nagy ez a t-25 nek.
elbírná a 25 ló, nincsen avval gond csak túl könnyű maga a traktor.
szigorúan közúton terep sebességekbe biztos elviszi, de szerintem több volna vele a kínlódás a kelleténél.
Ez a pótkocsi mellet dontodtem igaz hogy 1 tengelyes üres súlya 18 máza a T25-ös útán kicsit nagy de a plató mérete nem sokkal kisebb mint a magyar 6,5-é éz a tervem de hogy megvalosul-e azt csak a mindenható tudja .
Válasz Sanyee #1018. hozzászólására Igazad van hogy nem cserélnéd le én is nagyon sajnálom mert a legjobb kocsik párjuk nem nagyon van bizti 28db fuvarba tőbbet vizek mint a magyar 6,5 de kanyara fizetnek Én nem terhelemtúl 80-90mazával járok ha elkérik akkor ami rá fér és ezért is szeretnék tőlük meg válni.
Nekem ilyen volt a T-25 ös után!
Egy tengelyes orosz pótkocsi!
3,02x1,77x0,7m =3,6m2
önsulya 10mázsa és 2t ösztömege de simán elvisz 25 30mázsát csak a t-25ös birja!
Gumi 9x16 és 2-2,5 bár levegöt!
Lenne egy pótkocsi, amit lemezelni kéne.
A középső részen 1-1,2 méter szélesen hosszan nincs semmi alátámasztás gyárilag. Széleinél viszonylas sűrű az alátámasztás.
Mekkora vaslemezt tennétek erre?
Az nekem pici a 82-es MTZ után. Akkora kell, amire ráfér 4-5 m3 fa.
Találtam itt a használtpiacon egy olyasmit, ami jó lenne, de egy T-25 trakival együtt eladó csak, ráadásul azt se tudják, mekkora a plató, még kb. sem. Fura eladók vannak...
Válasz #998. hozzászólásra A Farmer 20 nra gondoltam, 2 tonnás billenő pótkocsi, rendszámmal, nincs 1 millió. Ezen törpöltem én is, de végül is találtam kevesebbért, igaz használtat, amire még költök úgy 50 pénzt.
Köszi, az agrosatnál a 180x300-as platóval 1,4M körül van, ez 200x350 1,6M. Jól néz ki, csak egy kicsit húzós árban, mert ennyiért vettem az MTZ-t, sajnálnék ennyi pénzt egy pótkocsiért.
3294 hozzászólás
Válasz oprita #1044. hozzászólásáraÉn is ezt néztem ki belölo ha bár mind a kettő egy kaptafára készol de a farmtech 8 erőseb lene.
Válasz 44claasgarantos #1042. hozzászólásáraAz eb8 viszont középkategóriában verhetetlen ezidáig,ez a véleményem.
Válasz 44claasgarantos #1042. hozzászólásáraÁrban jó,homokon,aszfaltra kiváló is lehet,de iszaphajlamos feketeföldön,erdei agyagokon biztos kudarc.
Válasz oprita #1041. hozzászólásáraKedves kollega mi a véleményed a pronár t671-es pótkocsiról
Válasz 44claasgarantos #1035. hozzászólásáraÖkörpörkölt,marhakaksi,anális banális...nem semmi.
Válasz *** HM *** #1039. hozzászólására"anál".
besza.-behu.
Válasz 44claasgarantos #1035. hozzászólásáraNo milyen a tanult?
Válasz Kisvuk #1037. hozzászólására
Válasz 44claasgarantos #1036. hozzászólásáraMagasnak magas de nincs annyira középen a tengely.
Válasz Kisvuk #1034. hozzászólásárakőszőnőm az ajánlatodat de az EB 8 -ast magasnak találom a tengelye nagyon kőzéput van
Válasz *** HM *** #1032. hozzászólásáraIgan zsákfalvi a számitogép tudásomon még van mitt javitani De az egyik főnőkőmet idézem Minél tanultab egy ember anál ......
Válasz 44claasgarantos #1031. hozzászólásáraEgy jó EB 8-as kell neked mondjuk az enyém,én meg megbarátkoznék az egyik Hw kocsiddal.
Válasz a2457 #1030. hozzászólásáramásodik nekifutásra nekem is megy...amugy nemrosszak ezek a hávés kocsik.....
Válasz a2457 #1030. hozzászólására
Lehet zsákfalvi a majsztró és már saját nyelvük alakul kifele.....
Válasz gjoni #1028. hozzászólásáraigen igazadvan de nem kell kétt potkocsi van egy 7,5g utánfuto de akevés mütrágya plusz szoro nem nagy suly az 5t val meg malydmén a 82 es
Válasz 44claasgarantos #1027. hozzászólásáraesküszöm el tudom minden szavadat olvasni, csak nem értem őket.
Válasz 44claasgarantos #1027. hozzászólásáraÚgy igen.
Válasz 44claasgarantos #1022. hozzászólásáraEzek a neki valók
Válasz gjoni #1024. hozzászólásáraAz Emt zében van megfelolo menyiségu olaj a bilen télentéshez a t25-ös csak azért húzná teroletre úresen vagy henger szálitása a hávés előt röszol motat.
Válasz a2457 #1025. hozzászólásáraBizony sok farmer három tonnás a max!
Válasz gjoni #1024. hozzászólásárahát jam, pót tartályt mgé fel lehetne tenni, de nagy ez a t-25 nek.
elbírná a 25 ló, nincsen avval gond csak túl könnyű maga a traktor.
szigorúan közúton terep sebességekbe biztos elviszi, de szerintem több volna vele a kínlódás a kelleténél.
Válasz 44claasgarantos #1022. hozzászólásáraNem is arról beszélve ,hogy egy ilyen nagy pótkocsihoz nincs megfelelő olaj a billentéshez !
Válasz 44claasgarantos #1022. hozzászólásáraEz a T -25 gépet kinyírja PTSZ 2 ami neki való
Ez a pótkocsi mellet dontodtem igaz hogy 1 tengelyes üres súlya 18 máza a T25-ös útán kicsit nagy de a plató mérete nem sokkal kisebb mint a magyar 6,5-é éz a tervem de hogy megvalosul-e azt csak a mindenható tudja .
ezzel a kocsival búzával elviszek 75 mázát vigan
Itt a batár
Válasz Sanyee #1018. hozzászólására Igazad van hogy nem cserélnéd le én is nagyon sajnálom mert a legjobb kocsik párjuk nem nagyon van bizti 28db fuvarba tőbbet vizek mint a magyar 6,5 de kanyara fizetnek Én nem terhelemtúl 80-90mazával járok ha elkérik akkor ami rá fér és ezért is szeretnék tőlük meg válni.
Válasz ermike #1013. hozzászólásáraZmáj
Válasz 44claasgarantos #1016. hozzászólásáraEgy ilyen lengyel tákolmányra biztos nem cserélném le a hw-t!!
Van kettő HW-em eladó. Ilyenre cserélném le.
http://agrotrader.pl/oferta/przyczepa-pronar-t-671-5t-2006-r-vat-ID179019.html
Kedves Gépészek mi a véleményetek a
Pronar T-671 van-e valamelyőtők tulajdonnában milyen strapabiró.
http://agrotrader.pl/oferta/przyczepa-pronar-t-671-5t-2006-r-vat-ID179019.html
Válasz ermike #1013. hozzászólásáracseszkói
milyen pótkocsi ez? Valaki tudja?
Van egy HK-5 pótkocsim 100ft/kg ...
Egy hirdetésbe láttam. Fixes átalakítva.
Válasz #1000. hozzászólásra
Én régen ilyet szerettem volna:
Famer 03 pótkocsi
Nekem ilyen volt a T-25 ös után!
Egy tengelyes orosz pótkocsi!
3,02x1,77x0,7m =3,6m2
önsulya 10mázsa és 2t ösztömege de simán elvisz 25 30mázsát csak a t-25ös birja!
Gumi 9x16 és 2-2,5 bár levegöt!
Üdv.!
Segítséget szeretnék kérni. Meg tudnátok mondani nekem, hogy mi a neve ennek a kéttengelyes pótkocsinak? Vagy legalábbis milyen gyártmányú.
Kettő videót linkelek, az egyikben az MTZ húz ilyet, a másikban a Zetor.
https://www.youtube.com/watch?v=Lhx1vy1kxQM
https://www.youtube.com/watch?v=yPEMCX_KM1A
Válasz #1006. hozzászólásra
Minimum 3-ast.
Sziasztok!
Lenne egy pótkocsi, amit lemezelni kéne.
A középső részen 1-1,2 méter szélesen hosszan nincs semmi alátámasztás gyárilag. Széleinél viszonylas sűrű az alátámasztás.
Mekkora vaslemezt tennétek erre?
Válasz #1001. hozzászólásra
Ezek az eladók nem gazdálkodnak, örökség a holmi és többen várnak belőle nagy pénzt....
Ráadásul abszolút nem kell nekem a t-25, kistraktornak nagy, nagy gépnek kicsi, se első hajtás. Van egy 35 lovas Valpadana, meg egy 82.1 MTZ.
Válasz #1003. hozzászólásra
Azon is 20" kerék van, nem? Plusz az oldalfal, meg 2t csak a saját tömege, nekem felesleges, meg fával megrakni nem lenne nagy öröm.
Olyan kéne, amin a 15,3" tehergumi van, az nem túl magas.
Válasz #992. hozzászólásra
EB 8 az alacsonyabb ,mint a hetes vagy neked az nagy?
Válasz #1001. hozzászólásra
vagy megtartod a vlagyit könnyűmunkára.
körfűrész és társai.
Ha nincs messze elmész megnézed. Kialkudsz a kettőre valami jó árat és elpattintod a vlagyit.
Válasz #999. hozzászólásra
Az nekem pici a 82-es MTZ után. Akkora kell, amire ráfér 4-5 m3 fa.
Találtam itt a használtpiacon egy olyasmit, ami jó lenne, de egy T-25 trakival együtt eladó csak, ráadásul azt se tudják, mekkora a plató, még kb. sem. Fura eladók vannak...
Válasz #998. hozzászólásra A Farmer 20 nra gondoltam, 2 tonnás billenő pótkocsi, rendszámmal, nincs 1 millió. Ezen törpöltem én is, de végül is találtam kevesebbért, igaz használtat, amire még költök úgy 50 pénzt.
Válasz #994. hozzászólásra
Köszi, az agrosatnál a 180x300-as platóval 1,4M körül van, ez 200x350 1,6M. Jól néz ki, csak egy kicsit húzós árban, mert ennyiért vettem az MTZ-t, sajnálnék ennyi pénzt egy pótkocsiért.
Válasz #996. hozzászólásra Köszönöm!
Válasz #995. hozzászólásra
Ez való bele-->Készlet!
Tavaly újítottam fel egy ilyen pótkocsit!