Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.45 FtUSD398.88 FtCHF440.92 FtGBP500.75 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Pótkocsival kapcsolatban kérdezném, hogy hiba történt vagy engem védett a technika ? Van egy 5 t teherbírású egytengelyes fliegl pótkocsim, amivel nemrég apró követ szállítottam 5 tonnát. Hátra akartam billenteni, de 2 teleszkóprész után tovább nem emelt, igaz a kő sem kezdett el csúszni. Újra próbáltam ugyan úgy jártam. Oldalra ezt követően simán lebillentette. Terhelés nélkül simán felemelte totálba. Olaj volt, a szivattyú nem visított. A kérdés tehát az , hogy valami biztonsági szelep kapcsolt be, vagy hibás a technika ?
Már eladták... hibátlan ponyvával, műszakival, 8méteres platóval, aluoldalas. 190+fa ért volt hirdetve. Tegnap este találtam, ma reggel felhívtam már nem volt meg. Annyi szépséghibája volt, hogy duplakerekek voltak rajta, valószínűleg tömlősek. De az belefért volna. A ponyvát elvitték volna róla 80ért egyből kazlat takarni....
jó lehet arra a célra,aisó húzós lehet a pót amit te néztél,ott a kamion difijén van a vonóhorog,a hitcs kampódra szerkessz egy vonószemet a kis Zetoron van hasonló gyárilag
olyan pótkocsit vegyetek ami megéri a pénzt és ki tudjátok használni!
Mi is vettünk egy MBP-6,5t pótot
és a 2t meg eladjuk orosz pótot és igy már nullán is vagyunk!
fixes, tandemes pótkocsi, milyen lehet műtrágya és vízhordásra permetezéshez( IBC tartállyal) ? És hogy lehet ezeket felakasztani a trakikra (hosszú vonúrudas ami nagyon alacsonyan van)? Hitch kampóra lehet? A rendes vonófejbe tutira nem lehet(legalábbis az én trakimon mert nem liftes).
Nálatok mindenhol aszfaltozott az út? Mert nálunk van olyan homokút ahol bizony lendületből kell menni... csak az átrakó árán 3 jó pótkocsi lehet venni, majdnem....
Ott jó ahol 2-3 kombi van, meg 20-30 km-re a földek....
nem mindegy az neked, kell egy pót hogy a kombi dolgozhasson nyugodtan a szarrészről kihordom a kicsivel és átrakom a csigán a nagyra, ha kész lesz az erdészeti is akkor lesz három pót 6-14-16 to kapacitével és akkor már nyugodtan kezdhetek dolgozni!
messze szállítani aszfalton sokat egyszerre de ha kell a földön kicsibe is jó legyen, a kisszöcske hamar megnő! egy két éven belül aztán már kicsi is lesz!
tandemet vegyél
- könnyebb vele mozogni
- stabilabb a közúton, nagyobb sebességnél is
- sáros földön, latyakos őszön könnyebben kikecmeregsz vele
vagy
- amelyikre több fér
Szeretnék pótkocsit venni, ma találkoztam egy értékesítővel, a kérdés tandem vagy forgózsámolyos, három-oldalra ill, csak hátra billenő, 385-22,5 gumival vagy 460 as gumival nagy nyomtáv vagy normál nyomtáv???
Nekem a K80-as vonóbekötés szimpatikus vélemények valakinek???
3294 hozzászólás
Pótkocsival kapcsolatban kérdezném, hogy hiba történt vagy engem védett a technika ? Van egy 5 t teherbírású egytengelyes fliegl pótkocsim, amivel nemrég apró követ szállítottam 5 tonnát. Hátra akartam billenteni, de 2 teleszkóprész után tovább nem emelt, igaz a kő sem kezdett el csúszni. Újra próbáltam ugyan úgy jártam. Oldalra ezt követően simán lebillentette. Terhelés nélkül simán felemelte totálba. Olaj volt, a szivattyú nem visított. A kérdés tehát az , hogy valami biztonsági szelep kapcsolt be, vagy hibás a technika ?
Válasz #740. hozzászólásra
Már eladták... hibátlan ponyvával, műszakival, 8méteres platóval, aluoldalas. 190+fa ért volt hirdetve. Tegnap este találtam, ma reggel felhívtam már nem volt meg. Annyi szépséghibája volt, hogy duplakerekek voltak rajta, valószínűleg tömlősek. De az belefért volna. A ponyvát elvitték volna róla 80ért egyből kazlat takarni....
Válasz #741. hozzászólásra
nézem
Válasz #740. hozzászólásra
postaládában a kép a mociról....
Válasz #737. hozzászólásra
jó lehet arra a célra,aisó húzós lehet a pót amit te néztél,ott a kamion difijén van a vonóhorog,a hitcs kampódra szerkessz egy vonószemet a kis Zetoron van hasonló gyárilag
olyan pótkocsit vegyetek ami megéri a pénzt és ki tudjátok használni!
Mi is vettünk egy MBP-6,5t pótot
és a 2t meg eladjuk orosz pótot és igy már nullán is vagyunk!
Válasz #737. hozzászólásra
Ja meg bálahordásra is lenne használva.
Üdv!
fixes, tandemes pótkocsi, milyen lehet műtrágya és vízhordásra permetezéshez( IBC tartállyal) ? És hogy lehet ezeket felakasztani a trakikra (hosszú vonúrudas ami nagyon alacsonyan van)? Hitch kampóra lehet? A rendes vonófejbe tutira nem lehet(legalábbis az én trakimon mert nem liftes).
#1. hozzászólás, MTZ-572 küldte be 2013-07-31 14:10:03-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
MTZ-572
PTSZ-2
orosz pótkocsi 1 tengelyes!
Válasz #734. hozzászólásra
Nálatok mindenhol aszfaltozott az út? Mert nálunk van olyan homokút ahol bizony lendületből kell menni... csak az átrakó árán 3 jó pótkocsi lehet venni, majdnem....
Ott jó ahol 2-3 kombi van, meg 20-30 km-re a földek....
Válasz #732. hozzászólásra
Ott a traktor is elrugja magát,de földre nem nagyon megyünk lásd a hirdetésem
Válasz #703. hozzászólásra
Ha ilyet veszel csak ne pótkocsivonó fejjel vedd, mert annak a betétjét ekkora súly még a nyáron megeszi...
Válasz #727. hozzászólásra
Homokos úton elrúgja magát a scania akkor meg lehet fél napig vödrözni mert nincs ami kihúzza....
Válasz #729. hozzászólásra
azoknak középen bzinagy bill hengere van
Válasz #729. hozzászólásra
Én azé nem akarok ilyet mert sofőrt nehéz rá szerezni szezonba, és szerintem sok a rezsije, igaz legalább az útdíjat megúsztuk de csak aratási időbe!
egyébként olcsóbb mint a pótom és vasba meg jóval többet nyom!
egyébként ilyeneket láttam hátra billenteni!
Válasz #727. hozzászólásra
ez a pót billent hátrafele is?
Válasz #725. hozzászólásra
Nem vlm hudeextrák az oldalukon........
Válasz #726. hozzászólásra 16-ért adok 35tonna raksúlyú Scania szerelvényt,kitűnő állapotban,traktórral bűn a szállítás
Válasz #724. hozzászólásra
De nekem új kell!!!
Tudod így leszek sokszínű!
Válasz #721. hozzászólásra
Metal-Fach pótokrol miket is tudunk? Pronar minőség vagy jobb?
Válasz #722. hozzászólásra
Imrém pótért 1,5-2 miskánál többet adni vétek,a fuvarosok bajba vannak ha valaki bekinál olcsón jó pótot lehet venni
Válasz #721. hozzászólásra
nem mindegy az neked, kell egy pót hogy a kombi dolgozhasson nyugodtan a szarrészről kihordom a kicsivel és átrakom a csigán a nagyra, ha kész lesz az erdészeti is akkor lesz három pót 6-14-16 to kapacitével és akkor már nyugodtan kezdhetek dolgozni!
Válasz #720. hozzászólásra
kár a gépért de ne bánd mert aranytököm barátom nem könnyű eset!
Válasz #718. hozzászólásra
Magyarán mondva hova a retekbe akarsz hurcolkodni he?????
Válasz #719. hozzászólásra
Nem ,de hívtam én , nem látok esélyt az üzletre.
Válasz #715. hozzászólásra
kombínós haver hívott végül?
Válasz #716. hozzászólásra
messze szállítani aszfalton sokat egyszerre de ha kell a földön kicsibe is jó legyen, a kisszöcske hamar megnő! egy két éven belül aztán már kicsi is lesz!
Válasz #707. hozzászólásra
jó ötlet de szerintem ez a kereskedő nem mond semmit, de megpróbálom,
Válasz #705. hozzászólásra
Egyáltalán mik az igényeid?
20as összöst akarol a kisszecskő után tenni a dom borul atokon?
Válasz #711. hozzászólásra
Van pár gyanus alak északon
Válasz #709. hozzászólásra
na gratula akkor már lesz két nagy pót az enyém meg a tiéd! :)
Németinek is van de nem tudom miért nem vizsgáztatja le!
Ennek konkrétan kilógnak oldalra a gumijai?
Válasz #710. hozzászólásra
nemtudtam érdemben eredményt elérni eddig még...
Válasz #710. hozzászólásra
má megin mi után szimatkusz?
Válasz #709. hozzászólásra
Semmi infód nincs számomra?
Úgy néz ki beszalad a portára egy magasított BSS kocsi 8kerekes, 16 tonna búza ráfér.
Lehet a régi nagykabinos 50-est bekompenzálom abba aztán apróért meg is lenne, zsír gumikkal új fékrendszerrel, tűrhető általános állapotban
Akkor kérdezd meg mire vannak dimenzálva a nem erősek........
Vásári vattacukor utánpótlás szállitásra .......... hehehhe
Van ITT egy kérdezz rá miért válnak meg tőle ilyen hamar.
Én nemtom de újonnan vett tandem ez is.......
Semmi bizodalmam a magyar ágrótermékek felé arra rájöttem má..........
Válasz #704. hozzászólásra
na ne már annyira gyenge hogy úgy szétnyílt, rendelhető erősebb oldalfalakkal is!
egyébként 16 e eur
Ez mennyiért van?
Tanyán járkál keresztül ami kivan tömködve zsákokkal ha a ganyét viszi......
Vagyis ez!
Válasz #700. hozzászólásra
hát én eddig pont mást hallottam, a forgózsámolyostól mindenki óv! A Fligelnél szinten nincs határ annyi verzióban rakhatom össze a gépet,
erről lenne szó! mondjuk,
Válasz #695. hozzászólásra
Mivolna ha szállíttatnál inkább?
Évi pár kerülőre épkézláb szekeret 6 milláért hát nemtom....
Válasz #699. hozzászólásra
Fliegl-röl lebeszélnélek főleg a Foxrol. Nagyom jó és kb egy árban is van a Farmtech és a Brantner.
Válasz #698. hozzászólásra
én ma a fliegl-t néztem ki, FLIEGL ZDMK 200 (TDK 200FOX )
Válasz #697. hozzászólásra
Farmtech?
milyen márkát vegyek? esetleg típus!
Válasz #695. hozzászólásra
tandemet vegyél
- könnyebb vele mozogni
- stabilabb a közúton, nagyobb sebességnél is
- sáros földön, latyakos őszön könnyebben kikecmeregsz vele
vagy
- amelyikre több fér
üdv!
Szeretnék pótkocsit venni, ma találkoztam egy értékesítővel, a kérdés tandem vagy forgózsámolyos, három-oldalra ill, csak hátra billenő, 385-22,5 gumival vagy 460 as gumival nagy nyomtáv vagy normál nyomtáv???
Nekem a K80-as vonóbekötés szimpatikus vélemények valakinek???