Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nem lengyel,kecskelábú billencsnek hivták nálunk,magas,viszonylag rövid kocsi,1 munkahengeres a billentés,rugózott a forgózsámoly jobbra-balra,ezért borult könnyen
Nem , csak ne hagyd magad !!! Mi nem Timac-ozunk , de voltak erre próbálkozások-semmi különös... Majd rájönnek Timac-ék , hogy annyit nem ér és lejjebb viszik az árát mondjuk a Yara kategóriába .... Majd akkor Timac-ozunk...
Még lehetne az is akár...:) Ha Szaszánk -nem hagyná magát és beválaszolna amolyan Mike Tyson stílusban ... De van rá egy zsák Timac Npk 37 -esem hogy a Liza Minelli stílust választja és nem fog...:):):)
Bemégy , és kész.... Egyforma ez mind , csak a nevük más ... A lényeg hogy ott , akkor abban a pillanatban teccen neked , mint a Qrva a Fővárosi szemétégetőnél...:):):)
Az biztos, hogy nem 1x1-es lesz a platója, csak az érdekelne, hogy van-e valami értelmesebb a piacon, vagy bemegyek egy kereskedésbe, oszt megegyezek egyre.
3294 hozzászólás
Válasz #139. hozzászólásra
Találtam egy képet ilyenre gondolsz? ezek szerint csak billenős a HK-5EZAZ
Válasz #142. hozzászólásra
Nem lengyel,kecskelábú billencsnek hivták nálunk,magas,viszonylag rövid kocsi,1 munkahengeres a billentés,rugózott a forgózsámoly jobbra-balra,ezért borult könnyen
Válasz #141. hozzászólásra
Az nem a lengyel? A terep nélküli IFA billenősök húzták a volánnál.
Nagyon magasan van a platója ,könnyen felborul,de még sokan használják,lényegében a hw60-11-es elődje
Az nem billenős, fixes.
ifa hk 5 pótkocsira gondoltam, mi a véleményetek róla?
Válasz #132. hozzászólásra
Hasonlóra gondolsz úgy néz ki mint az IFA,mert az 7 tonnás, 3 oldalra billent ,ráadásul príma magyar gyártmány.
Gabona és egyéb, próbálok képet küldeni, mire gondolok.
Akkor passz,mire kell?
nem mbp-re gondolok,de nem tudom a nevét?, csak annyit, hogy magasan va a plató
Válasz #132. hozzászólásra900R 20 as gumikkal mindenfele kapni hozzá alkatrészt és abszolut nem borulékony mint a hw egyes fajtái
Válasz #132. hozzászólásraMBP 6.5
Ismeri valaki a magas felépítményes magyar pótkocsit?
Segítsetek!!!!
Válasz #130. hozzászólásra
Csőlátásom van.
A pótkocsit első nekifutásra észre sem vettem.
Guszta a macska!
Ezen a pótkocsin milyen méretü gumi van ?
A képet moderálási elveink miatt töröltük.
o0ONeoNO0o
Válasz #128. hozzászólásra
Nem , csak ne hagyd magad !!! Mi nem Timac-ozunk , de voltak erre próbálkozások-semmi különös... Majd rájönnek Timac-ék , hogy annyit nem ér és lejjebb viszik az árát mondjuk a Yara kategóriába .... Majd akkor Timac-ozunk...
Válasz #126. hozzászólásra
Akkor szart írtam ?
Másik: timac-oztok ? Bevált, mert az aranynál is drágább.
Válasz #126. hozzászólásra
Lehet 1et ért, akkor meg nem vitatkozik! :))
Válasz #125. hozzászólásra
Még lehetne az is akár...:) Ha Szaszánk -nem hagyná magát és beválaszolna amolyan Mike Tyson stílusban ... De van rá egy zsák Timac Npk 37 -esem hogy a Liza Minelli stílust választja és nem fog...:):):)
Válasz #122. hozzászólásra
Kösz! azt hittem valami velősebb...
Válasz #123. hozzászólásra
V1él olyat ami önteni is tud......
Válasz #121. hozzászólásra
Akkor nem csak nekem egyformák.
Válasz #119. hozzászólásra
Tárcsák-topic
"2049"-hozz
Válasz #118. hozzászólásra
Bemégy , és kész.... Egyforma ez mind , csak a nevük más ... A lényeg hogy ott , akkor abban a pillanatban teccen neked , mint a Qrva a Fővárosi szemétégetőnél...:):):)
Válasz #119. hozzászólásra
(A kis kíváncsi ! :-)))))
Válasz #115. hozzászólásra
az hol volt?????
Válasz #114. hozzászólásra
Az biztos, hogy nem 1x1-es lesz a platója, csak az érdekelne, hogy van-e valami értelmesebb a piacon, vagy bemegyek egy kereskedésbe, oszt megegyezek egyre.
Válasz #116. hozzászólásra
Nem noriszé, de a családban van. :-))
Válasz #106. hozzászólásra
Mije Wana norisznak?
Forgya?
Válasz #105. hozzászólásra
Na ez vajon miért volt???????????? Csak nem a Carier művelési minősége miatt?
Válasz #113. hozzászólásra
Jó nagyot v1él.
Arra lehet pakolni, meg szajrézni vele........
Válasz #111. hozzászólásra
Majdnem ! :-)))
Válasz #110. hozzászólásra
:-))))
Sza-bolcs !
a képen a feleséged van ? :) :) :) :)
Utánfutó ???
Baumax előtt hegyekben :)
csatolj fel egyet :)
Válasz #104. hozzászólásra
ÓÓÓÓ Lady MMMM !!!!........ :-)))
Mi a gondod vele öcsém?
Anyád ?
Válasz #103. hozzászólásra
4 karika személy, meg texas r. ! :-))
SZABOLCS te sőtét vagy mint a belső zseb!!! Neked lövésed sincs a mezőgazdaságrol!!! csak a szád jár!!!
Válasz #102. hozzászólásra
LADY
Válasz #102. hozzászólásra
Mi után?
Pahéró?
Nem pótkocsit, utánfutót keresek, újat.
Tippek, ötletek, típusok ????
általába a termények leadásánál nekem is billent az E5-ös mert lenyitok minden oldalát és a rakodógép letolja ugyhogy jóformán csak seperni kell
Nekem van E5-ös, és billent.......ha a markolóval megsegítem egy kicsikét...:-)))))))))))
Válasz #97. hozzászólásra
Na ez az, sztem amire én gondolok.
Válasz #96. hozzászólásra
Az E-5-ös a HL-6002-es fixes 6 tonnás ifa kocsi elődje .
Válasz #96. hozzászólásra
Van (ifa)HK-5-ös nevezetű is... Billenős-sajna minden tekintetben... Úgy borul mintha kötelező volna , qrva magas....
Válasz #91. hozzászólásra
Akkor az melyik, ami a hw-nek az elődje és 5tonnás?
EB?
Válasz #94. hozzászólásra
ja akkor ok te tudod ,