Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Annyit hallotttam hogy a nehézmunkát a hevederesek végezték a fuvart meg a kerekesek ,de csak tipp volt én se gondoltam hogy ezekkel a nagy dögökkel fuvaroztak
Húzták a kombájnok után az asztalokat, majd felakasztották a 24t-s pótokat és magot hordtak.......tiszta állat volt. No meg vetettek.
A talaj munkákat az 510-es hevederesek végezték.
Hát ez az...a színe......olyan, mint a libafosssssss
Amúgy fiatalabbak, felszereltebbek.
És képzeld....az az állat szerinted mire használta ezeket 70-80%-ban !?
Itthon a szervizes annyit mondott,a Magnum kategoriának az alja-155 le-s a náluk eladott sszervizelt gépek 25000 üo-nál födarab felujjitás még nem volt.Ez még nem a közgazdaság jegyében készült!Egyébként 6.000.000.ft volt átszámolva.
Igen,de én sem akartam hinni a szememnek,kétszer néztem meg,s kerestem az átbaszást!De a szerelésnyom hiánya,a nylon az ülésen,a kezelökarok kopottlansága,s az elsö tulaj nevére kiállitott Brief s szervizkönyv meggyözött!Itthon nagy segitséget kaptam a Kasz-Coop szervizvezetöjétöl,köszönet érte!
Sziasztok!Az én véleményem szerint még mindig jobb választás az ih! Annak minden porcikája még amerika,s Ausztriába az ih-nál van alkatrész hozzá még ilyen idös géphez is. Nézd meg a német kisgazdákat,20-30-40 éves gépekkel elvannak. S én is ilyen dillemmába voltam,összel és megvettem a 18éves Magnumot 7110,elsö német gazdájátol 3182 üo-val szervizkönyvével együtt!
ilyet még nem láttam:
http://www.vandijk-bv.com/sales/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&product_id=2478&image_id=8841&Itemid=26
Én a helyedben vennék egy 14245-ös Zetort. Azok nagyon jó gépek. Itt van a környéken 2 darab és ujkoruk óta nagyon jól mennek. Másik alternativa esetleg az eredeti olasz fiat 1380-ast vagy hasonlót. Az olyan mint az 1010-es de olasz és nincsenek tervezési és kivitelezési hiányosságai. Ez az én véleményem.
Még van minden kopó alaktrész a kereskedőknél de egy motrblokot vagy egy váltoházat azért nem volna konnyü előteremteni egyiknapról a másikra az biztos.
7044 hozzászólás
Válasz #528. hozzászólásra
Irj e-mail cimet!
Válasz #542. hozzászólásra
azt nem mondtam, de el lehet gondolkodni rajta (a pozitivum csak az , hogy valószinü nem voltak teljesen leterhelve a szállitás közben)
Válasz #540. hozzászólásra
Ez akkor most rossz elő életnek vegyem ?????
Válasz #540. hozzászólásra
miért szántásban nem?
Válasz #536. hozzászólásra
akkor azok kaptak a szájukra rendesen
gondolom egész nap csutka gázon mentek ....
Válasz #537. hozzászólásra
Annyit hallotttam hogy a nehézmunkát a hevederesek végezték a fuvart meg a kerekesek ,de csak tipp volt én se gondoltam hogy ezekkel a nagy dögökkel fuvaroztak
Válasz #527. hozzászólásra
Válasz #534. hozzászólásra
Nyert !
Akkor te ismered ezeket is !
Válasz #530. hozzászólásra
Húzták a kombájnok után az asztalokat, majd felakasztották a 24t-s pótokat és magot hordtak.......tiszta állat volt. No meg vetettek.
A talaj munkákat az 510-es hevederesek végezték.
Válasz #532. hozzászólásra
Csak ültem!
Meg kerültem vele 2 kört az udvaron.
Válasz #532. hozzászólásra
fuvarozni
Válasz #526. hozzászólásra
Na mire ?
Válasz #529. hozzászólásra
Véleményt !!!!!!!!
Válasz #525. hozzászólásra
A ch-t !!!!????
Van szét dobálva 10 db az ország szegleteibe....
Válasz #526. hozzászólásra
?
Válasz #524. hozzászólásra
Pedig én már ültem sárga mf-ben.
Válasz #523. hozzászólásra
nincsenek képeid a trakirol??
Válasz #523. hozzászólásra
tudsz nyomni képeket,szívesen megnézném.
Válasz #524. hozzászólásra
Hát ez az...a színe......olyan, mint a libafosssssss
Amúgy fiatalabbak, felszereltebbek.
És képzeld....az az állat szerinted mire használta ezeket 70-80%-ban !?
Válasz #520. hozzászólásra
Hol találtad?
Válasz #522. hozzászólásra
van időd ráérsz gondolkodni, nem fogja senki elkapkodni előled az tuti
( de az , hogy ferga és még ráadásul sárga szinü is az nekem már schokk )
Válasz #519. hozzászólásra
Szerintem 13000üo-nak nyoma van,mire azt eltüntetik,hogyne vedd észre megöszülnek,s nem tökéletes.
Válasz #521. hozzászólásra
A ferga áll ahogy hagytam de közben jött ch-s sokkal jobb ajánlatokkal. Tele vagyok képekkel, árakkal......
Válasz #520. hozzászólásra
olvastam, de arra a kérdésre, hogy hogy áll a fergavásár nem találtam választ, de lehet nem vok elég figyelmes
Válasz #519. hozzászólásra
Challengert olvastad !!!!???????
Válasz #516. hozzászólásra
még ha 13.000 óra van benne akkor is jó bótot csináltál vele!
Válasz #505. hozzászólásra
Az hány lovas?
Válasz #509. hozzászólásra
mihez viszonyítod melyik kategória
Itthon a szervizes annyit mondott,a Magnum kategoriának az alja-155 le-s a náluk eladott sszervizelt gépek 25000 üo-nál födarab felujjitás még nem volt.Ez még nem a közgazdaság jegyében készült!Egyébként 6.000.000.ft volt átszámolva.
Válasz #513. hozzászólásra
pl en......
Mennyi van benne,200óra? Még korai nyilatkozni róla.
Szted van még, ki nem tudná????
Jobb ma 1 öreg cseléd,mint holnap 1 fiatal szolga!
.....még nem bántad meg!
Válasz #508. hozzászólásra
Ha nem vagyok indizkret mennyi volt a case?
Én fergát vettem és nem bántam meg!
Válasz #506. hozzászólásra
Igen,de én sem akartam hinni a szememnek,kétszer néztem meg,s kerestem az átbaszást!De a szerelésnyom hiánya,a nylon az ülésen,a kezelökarok kopottlansága,s az elsö tulaj nevére kiállitott Brief s szervizkönyv meggyözött!Itthon nagy segitséget kaptam a Kasz-Coop szervizvezetöjétöl,köszönet érte!
Nem vólt abba 3800 se csak többre tekerték, hogy hiető legyen
na azt jól csináltad,te találtad?
Sziasztok!Az én véleményem szerint még mindig jobb választás az ih! Annak minden porcikája még amerika,s Ausztriába az ih-nál van alkatrész hozzá még ilyen idös géphez is. Nézd meg a német kisgazdákat,20-30-40 éves gépekkel elvannak. S én is ilyen dillemmába voltam,összel és megvettem a 18éves Magnumot 7110,elsö német gazdájátol 3182 üo-val szervizkönyvével együtt!
Válasz #503. hozzászólásra
szerintem a ZT .
Válasz #500. hozzászólásra
Szerintetek 79-es ih 955 vagy 88-as zt323 a jobb?????
Mindketto szinte egy arban van, mukodokepesek.(allitolag)
Válasz #501. hozzászólásra
ez egy silány minőségü Dutra koppintás
ilyet még nem láttam:
http://www.vandijk-bv.com/sales/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&product_id=2478&image_id=8841&Itemid=26
Koszi a hozzaszolasokat.
Csokkent a budzse
79-es ih 955 vagy 88-as zt323?????
Válasz #497. hozzászólásra
Melyek azok a tervezési és kivitelezési hijányosságok az 1010-nél?
Válasz #497. hozzászólásra
A 140-es zetor az turbós 120-as vagy butított 160-as ?
Válasz #494. hozzászólásra
Én a helyedben vennék egy 14245-ös Zetort. Azok nagyon jó gépek. Itt van a környéken 2 darab és ujkoruk óta nagyon jól mennek. Másik alternativa esetleg az eredeti olasz fiat 1380-ast vagy hasonlót. Az olyan mint az 1010-es de olasz és nincsenek tervezési és kivitelezési hiányosságai. Ez az én véleményem.
Még van minden kopó alaktrész a kereskedőknél de egy motrblokot vagy egy váltoházat azért nem volna konnyü előteremteni egyiknapról a másikra az biztos.
Ugyan annyi kinzással az erdőnn 650-es hamarabb romlik és a fogyasztása egykicsit több kb 15%-al.