Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR411.18 FtUSD396.67 FtCHF438.4 FtGBP496.77 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Azért 1000 hektáros tételbe nem kis gázolaj mehet el pluszba!Amúgy meg csak annyit a John Deer-ról hogy nála szedtek szét Johnit mert bizony szétment benne valami!Ja és elsőre nem is tudták megjavítani asszem 2x is szét húzták a kis 6920at :)
az egy dolog hogy sírják visza a dolgozók DE ha minden igaz szerintem a főnik is inkább kifizetné a plusz Gázolajat mert jd-k sokkal strapabiróbbak magyar viszonylatban meg az a fontos TISZTELET A KIVÉTELNEK mert ha alkamazott hajtja akkor "nemszámit" füstöl-e vagy recseg-e húzza 'oszt' jólvan.
a puma még nem dolgozott talajon,pedig majd 2 éves.csak vet,szállít,hengerez,nem tudom miért,pedig már kérdeztem,de nem lettem okosabb, a magnumokon jönnek elő a bajok,de motorikusan nagyon jók.
Hát nekünk azt mondta hogy két JXU 95volt beadva a kertészetire egyik nyert csak a kettő közül.Egy jó ideig úgy volt hogy az jön aztán meg ... jött a John Deer elég bizalmas kapcsolatba vagyunk vele azért nem is akarom taglalni itt mind1 is.Veszekedni meg pláne nem akarok veled!
Hát én konkrét adatokkal nem tudok jönni de egy ismerős nagy gazda a John Deerjait cserélgette lefele Case-ekre mert azt mondta hogy azért nála se mind1 a fogyasztás.Akkor csak lehet benne valami.Konkrétan egy 8420as ment el tőle meg kettő 6920 és jött helyette egy 310 magnum meg két puma :)
Válasz #355. hozzászólásra
sztem sok köze a tm 190nek nincs a pumához.ez a t7000 piros változata.A tm 190 szállításba rengeteget eszik ez tuti,megbízható haverom szerint az ő barátjának a t7000 je szállításnál annyit fogyasztott mint az ő 820 fendtje!Majd megérdeklődöm talajon milyen az a t7000es.Gazdatársnál is volt teszten puma 195,azt mondta hogy jóval kedvezőbb a fogyasztása mint az ő steyr 9200ának.
Amcsiknál más istenjárásvan, énis láttam használt trakikat áruló oldalon, hugy az 1988-as román gyártmányu UTB 1010DT 14000 USD mig mellette a 1987-es JD3140 12000 USD mindkettőre annyi van irva, hogy üzemképes.
Válasz #414. hozzászólásra
Nem mondok semmit, de a 30 rugó az rengeteg pénz . Ha évi 1500 órát menne a trakid akkor ződ , de ha csak 5-600 akkor a piros is megtenné.
Egy kis érdekesség:
amcsi honlapon a 210-es PUMA ára 141.000 usd a 7930-as JD 137.000 usd . ???????????????????
Mit szőrözöl itt 30000 kopejkán?
Úgy is a 7 1000esen töröd az agyad...
Bőröd alatt is zseton van...
A pumát meg csak büzlögetnéd az udvaron aztán úgyis...
Aszondja nekem 1 fickó a múltkor h. a csodajárgányára kellett vlm. elektronikai izé, vlm. biszbasz magyarul ami a tenyrében elfér...
Gyönge 2 milla volt...
Jól megélnek ezek "belőlünk" ...
Válasz #408. hozzászólásra
Az felénk van..tudom miröl beszélsz!!Aratáskor egy fickó a tarlón-vagy a melete lévö árokparton hagyta el!!Elhieted hogy kereste rendesen mire meglet!!Le is vágtam neki mire végzet a keresésel..
Válasz #398. hozzászólásra
Ha minden igaz holnap kezdem a sajátunkat!A kezdés brió-utána neoma!Ha a brió ki tesz magáért a hátamra tetováltatom!Hogy el ne felejtsem..Engem mindig ki huzott a sz-bol
7044 hozzászólás
Válasz #443. hozzászólásra
UTB mindenkinek!!!!!!!
Itt a nagy kérdés.
80-90 lovasban MIT??????????????????????????????
Válasz #441. hozzászólásra
A JD egyre többen kezdik forgalmazni talán van köztük egy kis verseny.
Válasz #440. hozzászólásra
Na igen, a JD-k éppen a kedvező árfekvésükről híresek, pláne alkatrészben!
Válasz #439. hozzászólásra
A következő nekem is JD lesz, mivel az AXIÁL mindent gépet horror áron árul, utána meg az alkatrészt is na azért!!!!!
Válasz #438. hozzászólásra
nekem jó a JD,marad még egy jó darabig az biztos!
Válasz #435. hozzászólásra
A szomszéd településen van 270 lovas IH és a tulaj panaszkodik hogy nagyon szomjas paripa, és ezért mindent szinte a RÁBÁVAL melóznak.
a fogyasztás pedig nem vita téma ,hogy rosszabb lenne a JD :))
Válasz #433. hozzászólásra
a 6920 -as rendikül jól bevált a 7700-7810 szériához képest persze tudom én is hogy mik jöttek elö náluk "is"
Válasz #433. hozzászólásra
az vicc,hogy az IH kevesebbet eszik,mint a JD!
50rugasz / 6430 as.
Érdemes?
Válasz #430. hozzászólásra
Azért 1000 hektáros tételbe nem kis gázolaj mehet el pluszba!Amúgy meg csak annyit a John Deer-ról hogy nála szedtek szét Johnit mert bizony szétment benne valami!Ja és elsőre nem is tudták megjavítani asszem 2x is szét húzták a kis 6920at :)
Válasz #431. hozzászólásra
Na és ki a legplcsóbb??? GÁL , ODYSYS?
Válasz #418. hozzászólásra
Megvan a legalacsonyabb jd ár, de most már csak a speckók összehasonlítása van hátra, természetesen a kite a legszarabb.
Válasz #422. hozzászólásra
az egy dolog hogy sírják visza a dolgozók DE ha minden igaz szerintem a főnik is inkább kifizetné a plusz Gázolajat mert jd-k sokkal strapabiróbbak magyar viszonylatban meg az a fontos TISZTELET A KIVÉTELNEK mert ha alkamazott hajtja akkor "nemszámit" füstöl-e vagy recseg-e húzza 'oszt' jólvan.
Válasz #428. hozzászólásra
a puma még nem dolgozott talajon,pedig majd 2 éves.csak vet,szállít,hengerez,nem tudom miért,pedig már kérdeztem,de nem lettem okosabb, a magnumokon jönnek elő a bajok,de motorikusan nagyon jók.
Druszám !
Mesélj már bővebben ezekről a case-ekről !!!!
Válasz #426. hozzászólásra
Hát nekünk azt mondta hogy két JXU 95volt beadva a kertészetire egyik nyert csak a kettő közül.Egy jó ideig úgy volt hogy az jön aztán meg ... jött a John Deer elég bizalmas kapcsolatba vagyunk vele azért nem is akarom taglalni itt mind1 is.Veszekedni meg pláne nem akarok veled!
Válasz #425. hozzászólásra
nem egészen,de nem baj!
Válasz #423. hozzászólásra
Ott is úgy volt először hogy a kicsi John Deer helyett egy JXU95 jön full extrásan csak aztán történtek dolgok :)
Válasz #423. hozzászólásra
ott van az sts is.
Válasz #422. hozzászólásra
Hát igen de annak is oka van :)
Válasz #421. hozzászólásra
sírják is vissza a dolgozók a zöld gépeket!
amúgy két zöld jött már a pirosok után........
Válasz #420. hozzászólásra
Hát én konkrét adatokkal nem tudok jönni de egy ismerős nagy gazda a John Deerjait cserélgette lefele Case-ekre mert azt mondta hogy azért nála se mind1 a fogyasztás.Akkor csak lehet benne valami.Konkrétan egy 8420as ment el tőle meg kettő 6920 és jött helyette egy 310 magnum meg két puma :)
Válasz #355. hozzászólásra
sztem sok köze a tm 190nek nincs a pumához.ez a t7000 piros változata.A tm 190 szállításba rengeteget eszik ez tuti,megbízható haverom szerint az ő barátjának a t7000 je szállításnál annyit fogyasztott mint az ő 820 fendtje!Majd megérdeklődöm talajon milyen az a t7000es.Gazdatársnál is volt teszten puma 195,azt mondta hogy jóval kedvezőbb a fogyasztása mint az ő steyr 9200ának.
Amcsiknál más istenjárásvan, énis láttam használt trakikat áruló oldalon, hugy az 1988-as román gyártmányu UTB 1010DT 14000 USD mig mellette a 1987-es JD3140 12000 USD mindkettőre annyi van irva, hogy üzemképes.
Nem mondok semmit, de a 30 rugó az rengeteg pénz . Ha évi 1500 órát menne a trakid akkor ződ , de ha csak 5-600 akkor a piros is megtenné.
Egy kis érdekesség:
amcsi honlapon a 210-es PUMA ára 141.000 usd a 7930-as JD 137.000 usd . ???????????????????
Mit szőrözöl itt 30000 kopejkán?
Úgy is a 7 1000esen töröd az agyad...
Bőröd alatt is zseton van...
A pumát meg csak büzlögetnéd az udvaron aztán úgyis...
Akkor meg mivégre lenne ama vétel ???????
Na szóval ki fizet ki idén traktort, kezeket fel.
Hadd számoljam.
Idáig 0 ...............
Válasz #413. hozzászólásra
Nekem a rába szerelvény nem került anyiba..
K.Pisti, akkor szerinted ?????? 353 ?
Válasz #381. hozzászólásra
Aszondja nekem 1 fickó a múltkor h. a csodajárgányára kellett vlm. elektronikai izé, vlm. biszbasz magyarul ami a tenyrében elfér...
Gyönge 2 milla volt...
Jól megélnek ezek "belőlünk" ...
Válasz #410. hozzászólásra
Látod mijen vendégmarasztaló a mi vidékünk..
Az felénk van..tudom miröl beszélsz!!Aratáskor egy fickó a tarlón-vagy a melete lévö árokparton hagyta el!!Elhieted hogy kereste rendesen mire meglet!!Le is vágtam neki mire végzet a keresésel..
Válasz #409. hozzászólásra
békés. valami körösizé
Csongrád megyébe? :)
Válasz #406. hozzászólásra
a nyáron voltam vidéken, majdnem ottmaradam. a 47-es mellett megnéztem egy lazított földet és leesett a kocsikulcsom
Válasz #404. hozzászólásra
Felénk nem nagy durr.
Válasz #405. hozzászólásra
Megtisztelö a figyelmed!!Köszönöm..
Válasz #404. hozzászólásra
rajtad tartom a szemem! :-)))))
Válasz #402. hozzászólásra
Persze hogy nem..Azok más táblákban vanak!Köszönöm hogy figyelsz!Igen a forgom itt is neoma!De csak nem rontja le?!
Válasz #400. hozzászólásra
Felénk mostanra hatalmas lett a brió kultusz!Van ahol itt is adot4-t át..én kevesebbel is beérném.
Válasz #399. hozzászólásra
a szegést vágod utoljára?
Na majd akkor holnap este szeretnék egy kis beszámolót mert egy cipőbe járunk ugyan ezek vannak nekem is és nekem is kellene a jó termés !!!
na ez érdekes lesz
Válasz #398. hozzászólásra
Ha minden igaz holnap kezdem a sajátunkat!A kezdés brió-utána neoma!Ha a brió ki tesz magáért a hátamra tetováltatom!Hogy el ne felejtsem..Engem mindig ki huzott a sz-bol
Válasz #397. hozzászólásra
Milyenek ???
Válasz #396. hozzászólásra
Az jön be! a baj csak az hogy nem csak ott van a baj a naprával..
Válasz #395. hozzászólásra
Miskolci reg. híradó.
Válasz #393. hozzászólásra
videotar.mtv.hu