Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR412.88 FtUSD401.77 FtCHF438.98 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
csak addig amíg meg nem láttam az ápolónőt amelik ajtót nyitott a sűrgőségin...a vérzés elállt...de csak azért mert máshol volt szükség a véremre...:)))
ha már balesetezünk enegem a levehető kerekű sigma öntöződobnak a kereke nyomott fejbe leszedés közben.hajnalba már ott ültem a sűrgőségin varatokra várva...pedig azt hittem nincs keményebb dolog a fejemnél...tévedtem...:))
Én 3 hete a Mazda bt 50-es platóján vittem egy munkahengert,amiből kifolyt egy kevés olaj.Le akartam mosni,felmásztam a platóra,belocsoltam brigeciollal,le akartam lépni és azzal a lendülettel nekiestem a plató szélének,onnan le a földre. Irány röntgen,ott megállapították,hogy a felkarcsont végéből lepattant egy darab. Azt mondták nem tudnak vele mit csinálni,pihentessem. Most már fel tudom emelni a karom.
Válasz #310. hozzászólásra
Az nem semmi . Egyik ismerős meg úgy járt hogy a garázsban javította télen a kuki adaptert és észre vette hogy a kazánnak kimozdult a füst csöve , amit meg is igazított de az asztalról lefele jövet hanyatt beleesett az adapterba aminek a törő hengerei kovoltak véve és neki döntögetve az adapternak . Egyik törőhenger malacfarka eltört két bordáját amit a sürgősségin ne, vettek észre így saját felelősségre haza engedték két nap múlva vissza ment mer t még feküdni se bírt akkor derült ki hogy eltört a két bordája és az egyik megszúrta a tüdejét is .
Kint voltam az erdőn szártépőzni az utakat mert kezdődik a szarvasbőgés,és valami mély nyomos területen feltekerte a gazt az első kardán,mentem h. levágom,és mikor a gép előtt mentem át a vizes gazban belecsúsztam egy másik nyomba amit nem lehetett látni,és félig hanyatt ráestem a nyom peremére.Akorát ütöttem a földön,majdnem kitért a keringési pályájáról,de nekem egy cseppet se fájt.Megelégedetten nyugtáztam h.még mindíg olyan kemény vagyok mint a bölény szarva.Kb 10 perc mulva viszont mikor a kardánt ki akartam kapcsolni,akkorát ordítottam hogy valószínüleg az összes szarvas világgá ment ilyedtében.Délután már annyira fájt h. bementem az ügyeletre,és ott tudtam meg a jó hírt hogy eltört
Valóban igazatok van a T-150-es motorjával kapcsolatban,mivel ha 50-es dugó lenne benne,sehogy nem jönne ki 6 hengerre a 150 LE.Az infó a műhelyfőnöktől volt (ez előtt kb 15évvel)és szégyenletesen nem gondoltam át hogy ez valóban lehetetlen.A 300-as fogyasztást viszont olvastam valahol,de akkor ezek szerint az sem állja a helyét.Elnézést kérek,meg sem merek szóllalni mostmár.
bár ez a RÁBA se lenne rossz vétel
http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www.agroinform.com/files/aprohirdetes/2009/08/07/agroinform_20090807182834_kombinator_039.jpg&imgrefurl=http://www.agroinform.com/aprohirdetes/Raba-250/154133/&usg=__xjv1d0uz-aCfEx-WahXUp6T1TOg=&h=666&w=500&sz=52&hl=hu&start=63&um=1&tbnid=oV8vI4roDNwJSM:&tbnh=138&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3Dr%25C3%25A1ba%2B250%2Belad%25C3%25B3%26ndsp%3D20%26hl%3Dhu%26client%3Dfirefox-a%26channel%3Ds%26rls%3Dorg.mozilla:hu:official%26sa%3DN%26start%3D60%26um%3D1
ezzel 1000-jóbban járna
és olcsobb is nem is kevéssel
a 2 közöti külömbözetböl megveszi a két fontos talajeszközt mellé
http://www.expressz.hu/auto/haszongepjarmu/mezogazdasagi/hirdetes-15626321/
7044 hozzászólás
Válasz #343. hozzászólásra
CSAK NE LEGYEN VÉSZESEN KOMOLY :DD
Válasz #341. hozzászólásra
remélem történik velem valami baleset a közeljövőbe...:)
Válasz #340. hozzászólásra
A POWER APRÓPÉNZ 2 MISI :)))))
A RÁBA VISZONT LEGALÁBB JÓ NÉZ KI FRISS FESTÉSSEL IS A FIAT MEG NEM
Válasz #339. hozzászólásra
Ne szomorkodj!!!!!
Hosszú még az idő télig, még megsérülhetsz sokszor, hátha!
Válasz #296. hozzászólásra
Jobban járna , pláne ha kiesik alóla a power váltó.... Húzós lenne. A Rába is újra festett!!!:):):)
Válasz #338. hozzászólásra
hát én nem örűltem ennyire neki...pedig nagyon felkészűltem hogy körbeudvarlom a csajt...mindent megterveztem...hát mindhiába..:(
Válasz #337. hozzászólásra
háááááááá
NA EZ MÉG JÓBB .DDDDDDDDDDD
Válasz #336. hozzászólásra
de tényleg nagyon jó buxa volt...alig vártam már hogy mehessek vissza varatszedésre...de rábactam...egy dagatt nyanya nyitott ajtót...:(
Válasz #335. hozzászólásra
HAAAA :dd
EZ JÓ:))
Válasz #334. hozzászólásra
csak addig amíg meg nem láttam az ápolónőt amelik ajtót nyitott a sűrgőségin...a vérzés elállt...de csak azért mert máshol volt szükség a véremre...:)))
Válasz #333. hozzászólásra
NA AKKOR VOLT EJNEBEJNE GONDOLOM !?
Válasz #332. hozzászólásra
ez volt a tettes..:(
ha már balesetezünk enegem a levehető kerekű sigma öntöződobnak a kereke nyomott fejbe leszedés közben.hajnalba már ott ültem a sűrgőségin varatokra várva...pedig azt hittem nincs keményebb dolog a fejemnél...tévedtem...:))
Válasz #329. hozzászólásra
azt meséltem, hogy 1x megvágtam magam borotválkozás közbe?
Válasz #329. hozzászólásra
:DDDDDDD
Én meg megkarcoltam a karomat mikor a jd-be raktam befele a dőrzsbetéteket!!!!!!!
Na volt ám jondérország kúrva anya!!!!!
NA MI VAN ITT ??
MINDENKI HADIROKKANT :)
Válasz #318. hozzászólásra
még jó hogy a papucsból,és nem a lábodból folyt a vér...
Válasz #321. hozzászólásra
Az orbetéten van egy kiálló vas,ami szeli a barázdafalat.Na abba.
Válasz #304. hozzászólásra
Hello
Remélem mielöbb meggyógyulsz.
sokat feküdni és nem erőltetni MÉGVÉLETLEN SE!!!
Mielőbbi jobbulást minden lesérült gazdának.
Válasz #322. hozzászólásra
ja, hát én csak úgy ész nélkül nem iszok....
Válasz #320. hozzászólásra
Mi a faxnak kell mindennek az értelmét keresni...
az jó kopott eke!!
Válasz #319. hozzászólásra
annak mi értelme????
Én általában józanul dolgozom.)))
Válasz #317. hozzászólásra
Én kb.2 hete az ekébe léptem bele,úgyhogy folyt a papucsból a vér.
Waze, táppénzre mentek mire kezdődnek a melóhegyek!
én meg megvágtam az ujjam, és véres lett a kukadapter.
Válasz #314. hozzászólásra
Az is fasza .
Én 3 hete a Mazda bt 50-es platóján vittem egy munkahengert,amiből kifolyt egy kevés olaj.Le akartam mosni,felmásztam a platóra,belocsoltam brigeciollal,le akartam lépni és azzal a lendülettel nekiestem a plató szélének,onnan le a földre. Irány röntgen,ott megállapították,hogy a felkarcsont végéből lepattant egy darab. Azt mondták nem tudnak vele mit csinálni,pihentessem. Most már fel tudom emelni a karom.
Az nem semmi . Egyik ismerős meg úgy járt hogy a garázsban javította télen a kuki adaptert és észre vette hogy a kazánnak kimozdult a füst csöve , amit meg is igazított de az asztalról lefele jövet hanyatt beleesett az adapterba aminek a törő hengerei kovoltak véve és neki döntögetve az adapternak . Egyik törőhenger malacfarka eltört két bordáját amit a sürgősségin ne, vettek észre így saját felelősségre haza engedték két nap múlva vissza ment mer t még feküdni se bírt akkor derült ki hogy eltört a két bordája és az egyik megszúrta a tüdejét is .
Az car ügy :(
jobbulást!
Válasz #309. hozzászólásra
Igen ez valóban monumentális ellentmondás
Válasz #305. hozzászólásra
Kint voltam az erdőn szártépőzni az utakat mert kezdődik a szarvasbőgés,és valami mély nyomos területen feltekerte a gazt az első kardán,mentem h. levágom,és mikor a gép előtt mentem át a vizes gazban belecsúsztam egy másik nyomba amit nem lehetett látni,és félig hanyatt ráestem a nyom peremére.Akorát ütöttem a földön,majdnem kitért a keringési pályájáról,de nekem egy cseppet se fájt.Megelégedetten nyugtáztam h.még mindíg olyan kemény vagyok mint a bölény szarva.Kb 10 perc mulva viszont mikor a kardánt ki akartam kapcsolni,akkorát ordítottam hogy valószínüleg az összes szarvas világgá ment ilyedtében.Délután már annyira fájt h. bementem az ügyeletre,és ott tudtam meg a jó hírt hogy eltört
Válasz #302. hozzászólásra
meg még örvénykamrás is, meg tubós is stb..
Válasz #293. hozzászólásra
megtaláltad az expresszen a két legleharcoltabb ekét :)))
Válasz #306. hozzászólásra
Akarom mondani ,,mielőbbi".
Mileőbbi gyógyulást kívánok!
Hali mit sikerült csinálnod hogy íly nagy baj esett meg veled ?
Heló valaki! Tessék jönni a géphez.Ma reggel törtem el a bordámat,azt mondta az orvos,egy hétig csak az Agroinformot nyomhatom.
Válasz #301. hozzászólásra
A Te gépedet láttam a traktorhúzón?Nem láttam mikor húzott?
Valóban igazatok van a T-150-es motorjával kapcsolatban,mivel ha 50-es dugó lenne benne,sehogy nem jönne ki 6 hengerre a 150 LE.Az infó a műhelyfőnöktől volt (ez előtt kb 15évvel)és szégyenletesen nem gondoltam át hogy ez valóban lehetetlen.A 300-as fogyasztást viszont olvastam valahol,de akkor ezek szerint az sem állja a helyét.Elnézést kérek,meg sem merek szóllalni mostmár.
Válasz #300. hozzászólásra
igen!
15 elöre
hátra 4
Válasz #296. hozzászólásra
Ennek milyen a váltója? poweros?
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/Raba-250/154133/
hoppá :DD
bár ez a RÁBA se lenne rossz vétel
http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www.agroinform.com/files/aprohirdetes/2009/08/07/agroinform_20090807182834_kombinator_039.jpg&imgrefurl=http://www.agroinform.com/aprohirdetes/Raba-250/154133/&usg=__xjv1d0uz-aCfEx-WahXUp6T1TOg=&h=666&w=500&sz=52&hl=hu&start=63&um=1&tbnid=oV8vI4roDNwJSM:&tbnh=138&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3Dr%25C3%25A1ba%2B250%2Belad%25C3%25B3%26ndsp%3D20%26hl%3Dhu%26client%3Dfirefox-a%26channel%3Ds%26rls%3Dorg.mozilla:hu:official%26sa%3DN%26start%3D60%26um%3D1
ezzel 1000-jóbban járna
és olcsobb is nem is kevéssel
a 2 közöti külömbözetböl megveszi a két fontos talajeszközt mellé
http://www.expressz.hu/auto/haszongepjarmu/mezogazdasagi/hirdetes-15626321/
Válasz #293. hozzászólásra
az eke az jó fajta
nekünk is volt ilyen fajta mtz után