Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.52 FtUSD394.94 FtCHF442.09 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz tarkamacska #6688. hozzászólására15 T.
Én vagy 10 évig 11T-s géppel minden nehéz munkát letudtam.
Nekem ezek az új, 8s mf-ek meg sem közelítik a 8700-as szériát…..ha már nehéz talajos kell.
Válasz tarkamacska #6686. hozzászólására6r250 jd-t sakkoztunk össze, úgy minden, ami belefért. Az volt alig 80 alatt. Ettől meg bármi olcsóbb, nem hogy egy MF !!!
Válasz III.Gyula #6678. hozzászólásárailyen lóerőben a terrus 270 cvt van.
viszont ugyan az a 6,7 literes fpt motor és kb ugyan az a cvt váltó van benne ami az én 6170 cvt traktoromban.
ezek már ekkora teljesítménynél hajlamosak kinyírni a váltót mert határon mennek, így én nem venném meg.
szervizesem se ajánlotta.
Válasz Géza bácsi #6674. hozzászólására8s 265 dyna vt szerintem jó gép lehet
de egy 8r 260 jd e23 váltóval is tuti
de a magnum 265 cvt afs connect és a
fendt 826 vario profi plus is szóba jöhet
Itt nalunk a kornyeken a gazvalalatnal van ketto, ket nagyreszt ures hordoval jonnek mennek a gazkutak kozott, epp a multkor kerdeztem az egyik gepkezelot, kapasbol mondott vagy ot meghibasodast az alig 200 oras traktornal, jelenleg epp egy olajfojassal vartak a szervizt. Annyi, hogy a gyar tolunk harminc km van, igy eleg gyorsan orvosoljak a problemakat, de nem dicserte a gepet, foleg, hogy arban nagyon kozel all, mas markasabb hasonlo loeros traktorokhoz. Ezt a traktort a regeni gyar a 100 eves roman allam jubileumi unnepsegere szedte elo, mind 100% roman termeket reklamozva azt, mikozben legfeljebb a dizajn ha roman, ez is csak egy ma mar egyre divatosabb lego, perkins motor, carraro meghajtas, kinai uleshuzat stb.
Válasz Mihály #6660. hozzászólásáraKell egy fülkenélküli is mindenképpen,esőben-szar időben nem dolgozunk. Akkor dolgozzon a szegény meg a telhetetlen ember.
És nyugdíjba ment a fülkenélküli kínai traki,valami kellett ami dolgozik helyette.
Megmondom őszintén, én fülke nélküli gépért egy lyukas 10 fillérest nem adnék. Fiatal koromban Pannónia motoros kistraktorral kezdtem az ipart. Igazi élmény tud lenni amikor orrba ver egy gally, és fél nap munka után a segged lyuka is teli van porral.
Válasz Gandhy #5994. hozzászólásáraSzia! A gépimportos cég az enyém, keress nyugodtan. A szóban forgó IH traktor számlával bizonyíthatóan első gazdás, forgalmiban is új kora óta a jelenlegi gazdája szerepel, végig vezetve és pecsételve a műszaki vizsgákkal, írj rám Facebook/Whatsapp vagy Viberen és elküldöm;)
Bármilyen gépigénnyel meg lehet keresni, nem kell fél Európát beutazni egy jó traktor reményében, Facebookon is fent vagyunk szívesen válaszolok ott is az üzenetekre. Szép estét mindenkinek.
Válasz GREVEN #6644. hozzászólásáraÉs hogy miatt nem jöhetett haza elsőnek hát....
A trélerre felállás után elkezdett folyni az olaj a bal hátsó sonkánál. Kellett nála egy szimeringet cserélni. Meg picit könnyezett az eleje is, azt is kicserélték igy már egy üttal.
De olyan mint egy svájci óra, eszméletlen mennyire tudnak ezek a japánok. 25 éves gép, de ugy indul, úgy jár a motorja, hihetetlen. Teli minden földi jóval ami a munkát könnyíti. Egy kis csoda a masina.
140-180 lóerőbe egyenlőre semmit tetszetős sincs. Lett volna egy Steyr, de fél napig se volt hirdetve, nem érkeztük megnézni. Aznap elkelt mikor mentünk volna.
Most kivárunk egyenlőre, hátha a precíziós pályázatok miatt lesz párígéretes traki.
No meg rendeltünk egy gabonás pótot és a büdzsé megcsappant.
Válasz GREVEN #6644. hozzászólásáraHűűű, ezek akaratos gépek, hatalmas öntudattal! Olyan mint egy Foxi!
Én úgy hallottam, hogy csak addig nől, míg tejet iszik és tápot eszik, szóval te döntöd el mekkorára növekszik.
Válasz Tomi Stark #6643. hozzászólásáraDe csak mert olyan szépen kérted.
Elvileg ez még nőni fog mert még csak serdülő korban van. Kifejlett traktor korára eléri a 150-160 lóerőt. Legalábbis a kereskedő ezt mondta. Remélem nem csapott be és nem nől vagy 250 lovasa.
6939 hozzászólás
Válasz tarkamacska #6688. hozzászólására15 T.
Én vagy 10 évig 11T-s géppel minden nehéz munkát letudtam.
Nekem ezek az új, 8s mf-ek meg sem közelítik a 8700-as szériát…..ha már nehéz talajos kell.
Válasz ..,-:) #6687. hozzászólásárane keverd össze a 6os jdt egy 8s mfel, nem is egy kategória.
én amiket mondtam azok inkább nehéz talajos gépek.
a 6250r egy közepes univerzális traktor.
Válasz tarkamacska #6686. hozzászólására6r250 jd-t sakkoztunk össze, úgy minden, ami belefért. Az volt alig 80 alatt. Ettől meg bármi olcsóbb, nem hogy egy MF !!!
Válasz ..,-:) #6685. hozzászólásárade, olyan netto 68-80 közt vannak.
Válasz Géza bácsi #6676. hozzászólására40% !?
Precíziósban ????
80 Mihályba nem fér bele 250-265 le !?
Válasz mtz1221 #6683. hozzászólásáraa 270 és a 300as terrus szögre ugyan az, csak a motorvezérlő más bennük.
nekem nem kellene az biztos.
inkább egy 250es afs connect magnum. abban a cvx sokkal robosztusabb és a motor is 8,7 liter.
Válasz tarkamacska #6682. hozzászólásáraMajd hallasz, igaz a legnagyobb TERRUS-okba történt, nem a kisebbekbe.
Válasz mtz1221 #6680. hozzászólásáraa motor az hibátlan, azzal olyan nincs amit írsz, sose hallottam róla, pedig tudok pár 6,7 fpt motorról.
a váltó hamarabb elfárad
Válasz mtz1221 #6680. hozzászólására4-5-6 ezer.
Válasz tarkamacska #6679. hozzászólásáraTudsz te ha akarsz. Sőt 4-5-6 óránál kiszokott a 2.-ik hajtókar nézni a blokk oldalán is.
Válasz III.Gyula #6678. hozzászólásárailyen lóerőben a terrus 270 cvt van.
viszont ugyan az a 6,7 literes fpt motor és kb ugyan az a cvt váltó van benne ami az én 6170 cvt traktoromban.
ezek már ekkora teljesítménynél hajlamosak kinyírni a váltót mert határon mennek, így én nem venném meg.
szervizesem se ajánlotta.
Válasz tarkamacska #6677. hozzászólásáraMiért nem Steyr?
Válasz Géza bácsi #6674. hozzászólására8s 265 dyna vt szerintem jó gép lehet
de egy 8r 260 jd e23 váltóval is tuti
de a magnum 265 cvt afs connect és a
fendt 826 vario profi plus is szóba jöhet
én ezek közül venném az egyiket az biztos.
amelyiknek közelebb van a kereskedője.
Válasz Ares 826 #6675. hozzászólásáranyertes pályázat kb,40% visszajön. de nem tudom mit vegyek. 8S 7726 dyna7 van beirva Fergusson.
Válasz Géza bácsi #6674. hozzászólásáraAmire meg van a pénze Géza bátyó!
250-265 LE körül milyen tipust érdemes megnézni újban?
NH L95, vagy TD85 7-8000 óra, látszólag nem lerúgott gépek, milyen lehet? Nem ismerem egyáltalán ezeket. Egyik kék, a másik barna.
Vagy JD '90 évjárat körüli 80-100 le között érdemes nézni? Milyet?
Válasz mtz1221 #6671. hozzászólásáraÉn ilyenre gondoltam:
https://www.irum.ro/tractoare-agricole/irum-tagro-102/
Válasz traktorajtóhajtogató #6670. hozzászólásáraAz nem az ukrán volt, he-ma váltóval (hattaté) meg fiat licenc motorral ???
https://www.youtube.com/results?search_query=%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80+farmer+10286
Válasz cabinetvetband #6666. hozzászólásáraÉn Fiat motorral és valamiféle török hajtással láttam. Többféle is vann?
Sziasztok!
New Holland T5.95 2012-es évjárat 2800üóval jó állapotban, friss műszakival kb. mi lenne a reális értéke? Köszönöm
Válasz cabinetvetband #6666. hozzászólásáraKöszi. Akkor inkább maradok az armanál, az is perkins carraro stb.
Válasz cabinetvetband #6666. hozzászólásáraKozben valamit elbaltaztam, a hozzaszolasom trikolor5, irum tagro traktoros kerdesere vonatkozik.
Itt nalunk a kornyeken a gazvalalatnal van ketto, ket nagyreszt ures hordoval jonnek mennek a gazkutak kozott, epp a multkor kerdeztem az egyik gepkezelot, kapasbol mondott vagy ot meghibasodast az alig 200 oras traktornal, jelenleg epp egy olajfojassal vartak a szervizt. Annyi, hogy a gyar tolunk harminc km van, igy eleg gyorsan orvosoljak a problemakat, de nem dicserte a gepet, foleg, hogy arban nagyon kozel all, mas markasabb hasonlo loeros traktorokhoz. Ezt a traktort a regeni gyar a 100 eves roman allam jubileumi unnepsegere szedte elo, mind 100% roman termeket reklamozva azt, mikozben legfeljebb a dizajn ha roman, ez is csak egy ma mar egyre divatosabb lego, perkins motor, carraro meghajtas, kinai uleshuzat stb.
Válasz Lipi #6664. hozzászólásáraKöszi, egy 70es szám volt meg tesómnak, az van még?
Válasz ND #6663. hozzászólásáraSzombaton csörgess meg elmondom.
Sziasztok,
Régebbi Same75 szőlészeti trakikat ismeri vki?
Milyen gépek?
Érdemes ilyet venni?
Köszönöm a segítséget
Irum tagro traktor milyen lehet vajon? Első látásra masszív gépnek tűnik, elektronikát sem tolták túl benne.
Válasz Mihály #6660. hozzászólásáraKell egy fülkenélküli is mindenképpen,esőben-szar időben nem dolgozunk. Akkor dolgozzon a szegény meg a telhetetlen ember.
És nyugdíjba ment a fülkenélküli kínai traki,valami kellett ami dolgozik helyette.
Válasz máris szomszéd #6659. hozzászólására Hát eső nem igazán fenyeget az idén de a por al rajtad lesz....
Válasz kis Zombi #6657. hozzászólásáraŐsszel vettem egy fülke nélküli 5091-es kubotát..............
Válasz kis Zombi #6657. hozzászólására
Válasz GREVEN #6651. hozzászólásáraKívánom hogy tud megfelelően használni, és ne utáld meg a fülke hiánya miatt.
Megmondom őszintén, én fülke nélküli gépért egy lyukas 10 fillérest nem adnék. Fiatal koromban Pannónia motoros kistraktorral kezdtem az ipart. Igazi élmény tud lenni amikor orrba ver egy gally, és fél nap munka után a segged lyuka is teli van porral.
Válasz Gandhy #5994. hozzászólásáraSzia! A gépimportos cég az enyém, keress nyugodtan. A szóban forgó IH traktor számlával bizonyíthatóan első gazdás, forgalmiban is új kora óta a jelenlegi gazdája szerepel, végig vezetve és pecsételve a műszaki vizsgákkal, írj rám Facebook/Whatsapp vagy Viberen és elküldöm;)
Bármilyen gépigénnyel meg lehet keresni, nem kell fél Európát beutazni egy jó traktor reményében, Facebookon is fent vagyunk szívesen válaszolok ott is az üzenetekre. Szép estét mindenkinek.
Válasz robert.cserepes #6421. hozzászólására Szia! A gépimportos cég az enyém, hívj fel nyugodtan. Üdv Bánki Á.
Válasz Gabi 07 #6653. hozzászólásáraVan háztáji kis kertészet. Krumpli, meg halloween tök
Válasz GREVEN #6651. hozzászólásáraDe hol használod, mire?
Van kertészet?
Majdnem nyuszimotor!
Nyertem!
Válasz GREVEN #6644. hozzászólásáraÉs hogy miatt nem jöhetett haza elsőnek hát....
A trélerre felállás után elkezdett folyni az olaj a bal hátsó sonkánál. Kellett nála egy szimeringet cserélni. Meg picit könnyezett az eleje is, azt is kicserélték igy már egy üttal.
De olyan mint egy svájci óra, eszméletlen mennyire tudnak ezek a japánok. 25 éves gép, de ugy indul, úgy jár a motorja, hihetetlen. Teli minden földi jóval ami a munkát könnyíti. Egy kis csoda a masina.
Válasz GREVEN #6642. hozzászólására
Válasz Tomi Stark #6647. hozzászólásáraVettünk hozzá tejporos koncentrátumot. Attól a lehajtásai erősebbek lesznek elvileg.
Válasz Gabi 07 #6646. hozzászólásáraIgen, egyenlőre őt vettük. Nől a háztáji kiskert, váltani kell a rotakapát.
140-180 lóerőbe egyenlőre semmit tetszetős sincs. Lett volna egy Steyr, de fél napig se volt hirdetve, nem érkeztük megnézni. Aznap elkelt mikor mentünk volna.
Most kivárunk egyenlőre, hátha a precíziós pályázatok miatt lesz párígéretes traki.
No meg rendeltünk egy gabonás pótot és a büdzsé megcsappant.
Válasz GREVEN #6644. hozzászólásáraHűűű, ezek akaratos gépek, hatalmas öntudattal! Olyan mint egy Foxi!
Én úgy hallottam, hogy csak addig nől, míg tejet iszik és tápot eszik, szóval te döntöd el mekkorára növekszik.
Gratula hozzá!
Válasz GREVEN #6644. hozzászólásáraMem olyan rég 140-180 lovas traktort kerestél!
Most komolya, az volt a vicc, vagy ez!
Válasz GREVEN #6644. hozzászólására
Mi ez?
Most tényleg ezt vetted?
Gyerek már unja az xboxot?
Válasz Tomi Stark #6643. hozzászólásáraDe csak mert olyan szépen kérted.
Elvileg ez még nőni fog mert még csak serdülő korban van. Kifejlett traktor korára eléri a 150-160 lóerőt. Legalábbis a kereskedő ezt mondta. Remélem nem csapott be és nem nől vagy 250 lovasa.
Válasz GREVEN #6642. hozzászólásáraAkkor kérünk szépen egy egész alakos képet!
Válasz Lipi #6639. hozzászólásáraAz lesz az.... Őn nyert. Nyereménye egy ,,Nesze semmi, fogd meg jól" csomag.
Válasz juhaszg85 #6631. hozzászólására
Válasz GREVEN #6632. hozzászólásáraMivel, a "gyengével"!
Mert eddig az erős traktorok közül válogattunk!