Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.2 FtUSD390.02 FtCHF442.28 FtGBP493.58 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz lala #6611. hozzászólásáraÉn egyszer egy vadiúj Landinit nem tudtam hazavinni, vissza kellett mennem érte délután még egyszer. Na az ilyen a gáz!
Egy használt gépnél akármi apróság is közbejöhet. Pl. egy defekt, döglött akksi, elszakadó ékszíj, akármi, ami miatt még nem feltétlenül kell visszakozni.
Válasz hajosgabor86 #6609. hozzászólásáranekem is volt ilyen bosszantó affér:anno zsír új zetor nyíregyháza belvárosában a belső sávban állt meg/kb6 km-re /az átadási helytől.volt is rövid időn belül nagy dudálás.Az adagoló behúzómágnese halt meg:Helyszíni javítás a kereskedő által és kb 1 óra múlva irány haza?Azóta semmi gond kb5000üó.
Válasz GREVEN #6571. hozzászólásáraJártam így én is. 0 üzemórás új JD5090M - hazaúton kb 10 km-t tettünk meg és jelzett a gép, hogy kevés az olajszint, megálltunk.
Egy olajvezeték nem volt rendesen meghúzva a hűtők alatt és elfojt az váltó olaj. Hívtuk a céget, visszarakták, feltöltötték, le ellenőrizték és azóta sem volt vele baj.
Szóval attól, hogy szarul kezdődik később még nem feltétlen lesz baj.
Válasz Gabi 07 #6606. hozzászólásáraHúúú ne mélyüljünk ennyire bele. Nem akkor a gond mit feltételezitek. Úgy gondolom jó a masina, ilyen meg előfordulhat. Szóval higgadtság van.
Válasz Gumóka #6591. hozzászólásáraAmennyiben az adásvételiben nincsen feltüntetve a meglévő hiba, az eladót terheli a javítás!
Alkalmazható a 6 hónap szavatosság. Ami itt nem csak feltételezhető hanem tényszerű, mivel üzemképtelen már az eladó portáján!
Bíróságon megálná a helyét a kereset is! De már egy jól megfogalmazott ügyvédi levél is elég lehet ilyenkor!
De infó nélkül vakon találgatunk a hiba nagyságáról!
Lehet nem tudott ki indexelni a parkolóból, a nélkül meg ugye nem lehet elindulni!
Mind ez csak feltételezés, de komolyabb hiba esetén van jogalapja akár a visszalépésnek is!
Válasz GREVEN #6593. hozzászólásáraAkkor nem nyertem!
Fiatal, kevés üz.óráás jd-nek sem árt az áldás, sőt, de elvan nélküle!
Nem árulod el, mi az alany?
Válasz vyckyss #6592. hozzászólásáraMóváron van még egy hasonló, ami eszembe jutott hirtelen, de megjártam az országot is becsülettel, vannak még érdemes helyek, nem csak benzinkutak, ahol érdemes megállni.
Válasz Bárány #6589. hozzászólásáraPersze. Most kiüzik belőle az ördögöt, aztán elviszik a Vatikánba, ott megáldják és soha többet nem lesz vele baj. Azt ígérték legalábbis.
Válasz Gumóka #6586. hozzászólásáraakkor tudod miről beszélek, véletlenül találtam rá pár éve, csak motoroztunk az ismeretlenbe és bevonzott, kevés ilyen kút van, ha van
Válasz GREVEN #6571. hozzászólásáraMég most kérd vissza a pénzt, ha nem ők fizetik a teljes javítást. Szerencsés van hogy nem pár hónap múlva adta meg magát.
6939 hozzászólás
Válasz GREVEN #6634. hozzászólásáraKubota
Kínai Jd
Válasz GREVEN #6634. hozzászólásáraLehetne ARBOS, de de azok elég igényesek...
Kína?
Válasz Tomi Stark #6630. hozzászólásáraGyalogosbarát az orrsúly
Válasz agrogal #6633. hozzászólásáraNem nem.
A logóban a betű megtévesztésre szolgál :D
Válasz GREVEN #6632. hozzászólásárabasak5120
Válasz GREVEN #6622. hozzászólásáraHát eddig nagyon gyengén megy pedig már most segítettem is.
Válasz GREVEN #6622. hozzászólásáraJo az uj Belarus logo
Válasz Tomi Stark #6629. hozzászólásáraMégse! Annak más az emblémája
Ez egy álcázott Johny!
Válasz GREVEN #6622. hozzászólásáraBasak?
Válasz GREVEN #6625. hozzászólásáraSzocreál perforáltlemezzel?
Válasz GREVEN #6622. hozzászólásáraBranson?
Válasz Gabi 07 #6623. hozzászólásáraMajdnem. Bugatti
Válasz GREVEN #6622. hozzászólásáraNem tudom mi ez!
De nem mtz az biztos!
Válasz GREVEN #6622. hozzászólásáraUram isten!
Egy bentlit vettél!
Megjött. Egy kis segítség.
Válasz später77 #6620. hozzászólásáraA pótkocsis topicba bármikor.
Válasz GREVEN #6617. hozzászólásáraErről elárulsz valamit? Vagy majd egyben debütál a szerelvény?
Válasz Bárány #6618. hozzászólásáraNeeem nem nem nem nem. Gabonásat.
Válasz GREVEN #6617. hozzászólásáraRáfér az a traktor?
Néma csend és hullaszag. De legalább rendeltünk ma egy pótkocsit.
DVálasz Bárány #6612. hozzászólásáraA lopott sem ktyfxa. de üzemképes.
Válasz csferri #6614. hozzászólásáraHát ... végül Claasszá változott.
Válasz Bárány #6612. hozzászólásáraAhogy emlékszem, nem is bántad volna ha az ottmarad
Válasz Bárány #6612. hozzászólásáraDe azért bosszantja az embert az efféle apró bakik.
Válasz lala #6611. hozzászólásáraÉn egyszer egy vadiúj Landinit nem tudtam hazavinni, vissza kellett mennem érte délután még egyszer. Na az ilyen a gáz!
Egy használt gépnél akármi apróság is közbejöhet. Pl. egy defekt, döglött akksi, elszakadó ékszíj, akármi, ami miatt még nem feltétlenül kell visszakozni.
Válasz hajosgabor86 #6609. hozzászólásáranekem is volt ilyen bosszantó affér:anno zsír új zetor nyíregyháza belvárosában a belső sávban állt meg/kb6 km-re /az átadási helytől.volt is rövid időn belül nagy dudálás.Az adagoló behúzómágnese halt meg:Helyszíni javítás a kereskedő által és kb 1 óra múlva irány haza?Azóta semmi gond kb5000üó.
Válasz hajosgabor86 #6609. hozzászólásáraJaja, reméljük h csak megpadkázta a rámpàt, nem valami bánatba sikerült beleszaladni
Válasz GREVEN #6571. hozzászólásáraJártam így én is. 0 üzemórás új JD5090M - hazaúton kb 10 km-t tettünk meg és jelzett a gép, hogy kevés az olajszint, megálltunk.
Egy olajvezeték nem volt rendesen meghúzva a hűtők alatt és elfojt az váltó olaj. Hívtuk a céget, visszarakták, feltöltötték, le ellenőrizték és azóta sem volt vele baj.
Szóval attól, hogy szarul kezdődik később még nem feltétlen lesz baj.
Válasz GREVEN #6607. hozzászólásáraCsak nem defekt?
Válasz Gabi 07 #6606. hozzászólásáraHúúú ne mélyüljünk ennyire bele. Nem akkor a gond mit feltételezitek. Úgy gondolom jó a masina, ilyen meg előfordulhat. Szóval higgadtság van.
Válasz Gumóka #6591. hozzászólásáraAmennyiben az adásvételiben nincsen feltüntetve a meglévő hiba, az eladót terheli a javítás!
Alkalmazható a 6 hónap szavatosság. Ami itt nem csak feltételezhető hanem tényszerű, mivel üzemképtelen már az eladó portáján!
Bíróságon megálná a helyét a kereset is! De már egy jól megfogalmazott ügyvédi levél is elég lehet ilyenkor!
De infó nélkül vakon találgatunk a hiba nagyságáról!
Lehet nem tudott ki indexelni a parkolóból, a nélkül meg ugye nem lehet elindulni!
Mind ez csak feltételezés, de komolyabb hiba esetén van jogalapja akár a visszalépésnek is!
Válasz .Richard. #6604. hozzászólásáravagy bad karma
Válasz Gabi 07 #6603. hozzászólásárajo megközelités. Vagy hidrosztatika. De lehet homeopátia is.
Válasz .Richard. #6602. hozzászólásáraVagy mechanika, vagy elektronika.
Gondolom itt egyszál magamba, mert segítségem nincs!
Válasz Gabi 07 #6601. hozzászólásáraInkább azt mivel döglött meg.
Válasz GREVEN #6593. hozzászólásáraAkkor nem nyertem!
Fiatal, kevés üz.óráás jd-nek sem árt az áldás, sőt, de elvan nélküle!
Nem árulod el, mi az alany?
Válasz lala #6583. hozzászólásáraMilyen tréler az ami olyan hosszu? Rola vonat is csak párszáz méter volt.
Válasz GREVEN #6579. hozzászólásáraugye szépen megköszönted, visszakérted a pénzt és elköszöntetek...
próbakör??vagy valami?
Válasz GREVEN #6571. hozzászólásáraEgyik ismerős is pont így járt.
Válasz GREVEN #6579. hozzászólásáraezt komolyan mondod???---hogy megvetted????
hacsak nem valami igazi alkalmi vétel....de még ugyse.
Válasz vyckyss #6592. hozzászólásáraMóváron van még egy hasonló, ami eszembe jutott hirtelen, de megjártam az országot is becsülettel, vannak még érdemes helyek, nem csak benzinkutak, ahol érdemes megállni.
Válasz GREVEN #6593. hozzászólásáraAha, sima ügy!
(Egy kukkot se értettem...)
Válasz Bárány #6589. hozzászólásáraPersze. Most kiüzik belőle az ördögöt, aztán elviszik a Vatikánba, ott megáldják és soha többet nem lesz vele baj. Azt ígérték legalábbis.
Csak tán nem akarnak becsapni.
Válasz Gumóka #6586. hozzászólásáraakkor tudod miről beszélek, véletlenül találtam rá pár éve, csak motoroztunk az ismeretlenbe és bevonzott, kevés ilyen kút van, ha van
Válasz Drisa #6590. hozzászólásáraEgyébként lehetséges, ha még a kapun sem ért ki, az eladó vigye a balhét? Jogilag ez mennyire helytálló?
Válasz GREVEN #6571. hozzászólásáraMég most kérd vissza a pénzt, ha nem ők fizetik a teljes javítást. Szerencsés van hogy nem pár hónap múlva adta meg magát.