Hirdetés
Fórum
- Grubber új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- AKG támogatás új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Diófa betegségének megállapítása, kezelése új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Gyümölcs és kertészeti ültetvények korszerűsítése, létesítése új
- Poénok új
- Kukorica vetőmagok új
692 hozzászólás
Volt egy két darab ami piszkos gazos volt akkor az lehet??
Nagyon nem aggódok már minden tárcsát kitakarítottam a portól de ha leállítottam és vonultunk eggyik táblából a másikba akkor piszkosul berázta.Két három leállítás újraindítás és már jó is.Úgy is szerelem át olajretekre és kitakarítom.Az utóverőben nem lehet por azt érdemes lenne megnézni?
Válasz #89. hozzászólásra
Te jó ég abból a felhőből mennyi lé jött leMost is jól jönne
Válasz #86. hozzászólásra
Attól lehet, ha nagyon gyomos a zöldet berakja a léc hátamögé, és az rázza.
Ha utazás közben kirázódik a "szemét" a verőlécekből akkor kiegyensújozatlan lesz ! De pár méter után feltelik és már nem ráz ! Ez a jobbik eset !
Szerintem fel van rakodva zöld maradványal a dobverö léced belsö oldala!!Nyugi nincs baja a gépnek!! A másik dolog amitöl a tavaji évben elszoktunk az az hogy bitang kemén a tarló!! A múlt évben csak ez az egy jó dolog volt sem nem rázot sem nem döcögöt a kombbájn a lekvárhoz hasonló talajon!!Tehát NÓ -para!!!!
Üdv.
kérdeznék ha lehet hogy mikor beindítom a dobot van amikor nagyon remeg a kombájn mitől lehet?
Válasz #83. hozzászólásra
Hmmmm...... évjárat, 5 ládás,magyar szecskázó, kicsit lehet kasznizni kell belül de nem biztos ! Amúgy elsőre, volt gazdia A motor megbízható,ha a főhajtóművet nem sütötték meg ! És az után verő dobja is még egyben van(a varatoknál hajlamos repedni) Akkor érdemes körbe járni !
Válasz #83. hozzászólásra
Nekem nagyon gyanús, de én is néztem és álmodoztam már róla Át kellene mászni kívül belül. A többihez képest elég olcsó.
Nem tűnik soknak,vajon milyen lehet?
Válasz #81. hozzászólásra
"Köztük" nőttem fel mivel egy JD fan mezgaz cégnél nevelkedtem ! Bár mára már ott is felhigult a gép paletta ! 1188,20-22 széria WTS ! A 80le-300le traki ig minden JD volt Jah és még a vetőgépek is(gabona-kukorica)
Válasz #80. hozzászólásra
Nagyon köszönöm.Úgy látom kisujjadban van a jd!
Válasz #77. hozzászólásra
Már nem igaz án emlékszem de valami z0199 lehet a cikszáma a fedélnek ! Benne van az öntvényben-alk katalógusban (cross seaker)Aszem az angol neve !
Válasz #78. hozzászólásra
Így van mivel "döntött csapágy tartó betéttel vannak megoldva". A tengely forog de a külső hajtó vázra nem ad át hajtást! Lement a fog a hajtó műben ! Való szinüleg a külső házban ! Bár lehet hogy már a belső is kopott ! Ha sürgős akkor szedd ki a küllőket ! vagy a hajtó művet ! Nem bonyolult de asszem nem is olcsó !
A belső tengely forog,a küllők imbolyognak,de nem forognak,megnéztem.
Papa Maci! ha jól értelek akkor a küllők nem foroghatnának szabadon!Igy a szalmát nem egyenletesen,hanem kupacokban dobja ki.Kín lesz báláznom
!.
Válasz #75. hozzászólásra
Ott a pont
Válasz #74. hozzászólásra
Köszi az infót!!.Az asztal valóban 816- azaz 16 láb (kb485cm)széles.
Válasz #71. hozzászólásra
Az nem 816-os akart lenni ?
Válasz #71. hozzászólásra
Az oldalán találsz egy önvény házat mely a meghajtása,külső-belső fogazású+fém fogaskerék ! Nyilván lement a fog az öntvényről ! Ügyes esztergájos csinál bele csarélhető fogaskoszorút ! Müködik próbáltam ! Ha viszont nem megoldható gyorsan akkor szedd ki a küllőket ! Max mész kicsil lassabban ! Két 17-es kulcs,és lejön a küllö+a támasztó betét !
Válasz #62. hozzászólásra
1025! jól tudod,a 2256-ban tuti 8.1-es motor van!!
sziasztok.2256-om van 2001-es,185kw-os,16" asztallal.E-516 rol váltottam,még tapasztalatlan vagyok a géppel.Ma észrevettem hogy a szalmaládák feletti harántrázót szabadon tudom forgatni.Ez jó vagy valami hiba van?Segitsetek.!
Válasz #69. hozzászólásra
Hali
Igen eddig semmi gond tavaszon 180 órát ment.
Holnap repce tarló gúberezés
Válasz #67. hozzászólásra
ha lejjebb veszed akkor lassulni fog a bele is, csigák elevátorok minden. Ha így jól megy akkor hagyjad szerintem.
Ferga traki jól muzsikál e?
Válasz #67. hozzászólásra
Holnap megnézem egész pontosan mennyit pörög az enyém,de 2320 azt hiszem ha egész pontos akarok lenni. Szerintem ne bántsd.
Válasz #66. hozzászólásra
Nekem 2350-et forog terhelve!!!
Meddig lehetne visszaveni?
Válasz #65. hozzászólásra
Most megfogtál egy kicsit :)
1240 alapjáraton,és 2300 körül fordulaton terhelés nélkül.
Válasz #63. hozzászólásra
Neked mennyit forog a motor teljes gáznál?
7810 175 le,a 2056 210 le tehát akár az is lehetne egy kicsit felhúzva,de én sem tudom pontosan.
Válasz #62. hozzászólásra
Hali!
Nem vitatkozok,de a 7000-es széria sokkal kisebb lóerő!
Ezekből a 7800-as a legnagyobb,és 160 LE!
Válasz #61. hozzászólásra
Hali
Én úgy tudom hogy a 2256 ba van 8100 motor a 2056 ba 7600-as van .
Válasz #23. hozzászólásra
Hali!
Nekem van 2056-os gépem,és 4000-es szériáju traktorokat javítok! Ezért kicsit kijavítalak ha nem veszed okoskodásnak!
A 2056-os kombájnba nem 4755-ös motor van! A 1188-as kombájnba 4650-es,a 1188 S II-es kombájnba 4755-ös motor van,a 2056-os kombájnba meg 8100-as motor van!
De a traktormotor nem passzol egy az egyben a kombájnba,egyik esetben sem!
Válasz #59. hozzászólásra
A szomszéd faluba most vettek egy W650-et de még nem tudtam velük értekezni.A srác aki hajtja 2056-on volt pilota a tsz-be régi haver.Ez a forma nagyon megtetcet,lehet hogy ilyen lessz az utod
Válasz #58. hozzászólásra
A 6 szalmarázosok jobban beváltak ahogy halotam!!!
Válasz #57. hozzászólásra
Fejér megye Szfvár melett. Van itt 3db 9540-en hát azokért nem adnám a 2056-ot,nem igazán vált be sok godjuk van és szerintem a teljesitménye sem nagyobb.De akitöl vettem a 2056-ot ö 9560-at vett nagyon dicséri
Válasz #56. hozzászólásra
Nekem is z 2264 volt de a wts vagy a w megveri kereszbe hosszára!!!
Hinan irsz???
Válasz #55. hozzászólásra
Nézegettem a kiténél az uj sorozatott nekem is biztosan JD lessz az utod de még nem dölt el mekkora.Nem akarok sokkal nagyobbat mert csk 6-800 ha a területem.
Válasz #54. hozzászólásra
9640 w 960
Válasz #53. hozzászólásra
Milyen Wts-ed van?
Nem tudom ki hogy van vele de én a klaszokat nem sokba nézem pedig nekem volt 3 db is!!!
Ezek papir gépek szerintem legalágis itt a wts melet!!!!
nálunk is claasok vannak hébe hoba egy nh meg egy jd, egyik tag most cserélte le a lexionokat tucanokra de a megák megmaradtak azokak nincs párja
Válasz #49. hozzászólásra
Az nagyonn szép teljesitmény a 16t igaz én még ijet sajna nem láttam.Nekem a 15 liter egy nap kétszeri vonulás merte Szabadegyházára vágtuk és délután értek vissza a jármüvek!
Válasz #49. hozzászólásra
Na tavaj azt a 13-16t kukit megnétem volna!!!!!
Na ezér nem lehet hini a fogyasztásban sem!!!!
Jó estét mindenkinek !
Már azt hiszem írtam a claas fogyiját régebben de ismét írom conspeed asztal 208-as mega, hátúl is megy a szecska ( csutka, csuhé szétfújva) vannak dombok is és az idén is volt 13-16 t kukink, igaz tavaly is, mert van öntözési lehetőség és a fogyasztása a gépnek max 14 liter vonulásokkal, de ez már a max. max-ja!
Szerintem Fan nem hiába nem reagált eddig.
Válasz #47. hozzászólásra
Itt nálunk nincsenek nagyon elterjedve a klaszok mert nem tudnak megbirkozni a nagy termésekel !!!!!
Abban is biztos lenék hogy itt nem lene 10l fogyasztása !!!!
Válasz #46. hozzászólásra
Szerintem meg kéne hivni aratni,lehet akkor nem anyit fogyasztana a csodagépe?
Válasz #44. hozzászólásra
Menyivel vágsz le 13t kukit 20 vizel ????
Válasz #44. hozzászólásra
Na akkor számoljunk egy kicsit,mult héten fejeztem be az aratást bérbe vágtam azért számoltam a fogyasztást.A kukorica 19-es vizü volt és 100q-a és 15-litert evett.Namost levonjuk ebböl a 8 litert akkor az nálam 7 liter,és nemm 10-et vontam le csak 8-at.akkor ki beszél kettönk közül hulyeséget???
Válasz #43. hozzászólásra
Ha neked a hektáronénti 8-10 liter lényegtelen akkor jó
Válasz #42. hozzászólásra
Igazad van a 1188 kissebb teljesitményü mint a z széria nekem volt mind a ketö !!!
A klaszosok csek a fogyasztásal tudnak érvelni mert más nincs a tarsojban!!!!