Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak611 FtBenzin árak600 FtEUR407.17 FtUSD379.79 FtCHF433.65 FtGBP490.68 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Igen gyehenán veszi fel a fordulatot. Minden más jó. Ja kivéve a kardán kapcsolót. Valamiért kattog, mintha fog meglenne pattanva. Viszont ha kicsit rátartok a karra, csönd van. De mocskosúl idegesítő hallgatni egty órás monka után is.
Válasz #bandi #3403. hozzászólásáraamióta átkeresztelkedtem buddhistára és meg volt végre a bar mitzhvám, én már semmit sem szívok mellre, csak úgy mondtam, hogy el a kezekkel a Мінскі трактарны завод-tól
Válasz Gandhy #3397. hozzászólására
Csak olcsó legyen. ???? Azert amit Putin kapott biztos jobb osszeszereles. Azon nem kell az adagolot tekergetni sehova.
Válasz MTZ1221.3 #3394. hozzászólásáraAzzal fogja kaszálni a műfüves futsal pályát. Amekkora barom a kakadu, simán beleférhet Aiternálóval, mert az most eu konform.
"Minszkben tárgyal hétfőn Szijjártó Péter, ezt maga a tárcavezető közölte hivatalos közösségi oldalán." - pedig jeleztem, hogy annyira azért nem sürgős a traktor.
Válasz Gandhy #3365. hozzászólásáraAzért a marhának a babáját te is furkáld meg, ha annyi esze nem volt hogy ne fúrja keresztül a tengelyt a golyók mellett, ahelyett hogy tett volna a két golyó közé, egy hosszú vastagfalú csövet.
Válasz Gumóka #3374. hozzászólásáraLàtom hogy nem csak új oda van akasztva, bírnia kell
Csak azt mondom, hogy a gyári helyen lévő 37-es csap is elgörbül meg elreped középen egy idő után, persze ahhoz el kell füstölni egy úszómedencényi dízelt
Válasz #bandi #3373. hozzászólásáraMióta megvettem ezt a lazítót nálam így üzemel, széles a kapcsolási pont távolsága az emtézének, igazából stabil, mint a forint
Mondjuk nem pont lazítónál, de más gépnél is láttam már ilyen "fordított" csapozást.
A mindkét fülben átmegy, az erőkar kicsi, mert a biztosításnak is úgy fúrtam lyukat, hogy a golyó +5mm vastag alátét épp elférjen, tehát nem tud nőni az erőkar. Meg még maga a csap is csavarral a helyén van rögzítve, igazából egy nagyobb traktornál is működhet.
Válasz Gumóka #3372. hozzászólásáraJó persze, de azért nem többszáz ló rángatja hetekig.
Meg aki vonópont két fülét méretezte, ő sem így számolt teljesen az erőkkel
Válasz fexco #3363. hozzászólásáraaz ttudod hogy cater -eredeti van benne?és azt hogy a huntraco munkatársai 1 éve betanitást végeznek a belarus hungária kft szervizescsapatának a cater motort illetően?
Válasz Gumóka #3366. hozzászólásáraFront Cambridge henger 3m lesz az egyik, oda teljes hosszban be kell tennem, mert ha leugrik és átvágtatok rajt a traktorral, azért nem lesz hálás. Ha hátul lenne nem gond, veszítettem már el ekét, kombinátort, boronát a szántón
3960 hozzászólás
Válasz mtz1221 #3407. hozzászólására
Annyit tuti árt mint amabban 800. Aratni meg csak hobbiból szoktunk mert ráérünk
Válasz endypapa_20120 #3408. hozzászólásáraAz ülés ellőttire kell rátartanod ??? Az majd összekopik, és nem fog kattogni.
Válasz mtz1221 #3406. hozzászólásáraAhhoz egy évig még nem nyúlhatunk.
Igen gyehenán veszi fel a fordulatot. Minden más jó. Ja kivéve a kardán kapcsolót. Valamiért kattog, mintha fog meglenne pattanva. Viszont ha kicsit rátartok a karra, csönd van. De mocskosúl idegesítő hallgatni egty órás monka után is.
Válasz #bandi #3403. hozzászólására100 óra/ év ??? Csak meg ne ártson.
Válasz endypapa_20120 #3405. hozzászólására4/1-ben, kicsit csúsztatva a kuplungot. De előbb az adagolót kell helyre rakattatnod.
1221.2 Milyen sebességfokozatban indultok szólóban, és póttal?
Válasz #bandi #3403. hozzászólásáraamióta átkeresztelkedtem buddhistára és meg volt végre a bar mitzhvám, én már semmit sem szívok mellre, csak úgy mondtam, hogy el a kezekkel a Мінскі трактарны завод-tól
Válasz Gandhy #3399. hozzászólásáraNem kell ám mellreszívni, itt is beszalad annyi fehérorosz üzemóra mint nálad
Válasz MTZ1221.3 #3401. hozzászólásáraA kerdojel az nem kell Rossz emojit tettem be.
Válasz Gandhy #3397. hozzászólására
Csak olcsó legyen. ???? Azert amit Putin kapott biztos jobb osszeszereles. Azon nem kell az adagolot tekergetni sehova.
Válasz Gandhy #3393. hozzászólásáraÉn szóltam neki, intézkedjen, mert megáll a magyar gazdaság!
"Üzenjük Minszknek"!
Válasz #bandi #3398. hozzászólására Nem lehet ám mindenkiből Bandi nagygazda, mi MTZ-sek mertünk kicsik lenni
Válasz Gandhy #3397. hozzászólásáraA végén tsányipapa is átáll a tűzpiros márkára, nem kell a lator zöld traktor a magyar mezőre
Válasz MTZ1221.3 #3394. hozzászólásáraAzzal fogja kaszálni a műfüves futsal pályát. Amekkora barom a kakadu, simán beleférhet Aiternálóval, mert az most eu konform.
Válasz Gandhy #3393. hozzászólásáraMindegy hogy alakul a háború, Magyarország igényt tart a stabil mtz szállításokra
Válasz Gandhy #3393. hozzászólására
Válasz Gandhy #3393. hozzászólásáraVagy lehet maganak is szeretne egy 1523-at. Aztan hazafele elhozza a tied is.
Putin is kapott egyet. Biztos szereti
"Minszkben tárgyal hétfőn Szijjártó Péter, ezt maga a tárcavezető közölte hivatalos közösségi oldalán." - pedig jeleztem, hogy annyira azért nem sürgős a traktor.
Nincs akkora baj, megcserélem a karokat és 80-ról, 60 lesz kábé, úgy néztem.
Válasz mtz1221 #3388. hozzászólásáravagy ha a másik egy qva magas faszi
akkor is van, hiába állsz
Válasz mtz1221 #3381. hozzászólásáraNem fog törni, az nem egy szimpla köracél anyag, kovácsolt. Amúgy én is gondoltam a csőre.
Válasz mtz1221 #3388. hozzászólásáraAzért mondtam hogy csak fél Van még más kritérium a sikerhez
Válasz #bandi #3387. hozzászólásáraHa törpe férfi is állna a másik felén, nem érezném félsikernek.
Válasz Gumóka #3385. hozzászólásáraHa te állsz, az már eleve félsiker
Válasz Gumóka #3385. hozzászólásáraIgazad van, nem akarom tudni.
Válasz mtz1221 #3384. hozzászólásáraAttól függ, melyik oldalon állsz
Válasz #bandi #3380. hozzászólásáraTe meg azt honnan tudod hogy milyen ???
Pihentek vagytok így péntek délelőtt
Válasz Gumóka #3372. hozzászólásáraNem fog elhajolni, törni fog majd az új 90 lovadtól.
Válasz Gandhy #3365. hozzászólásáraAzért a marhának a babáját te is furkáld meg, ha annyi esze nem volt hogy ne fúrja keresztül a tengelyt a golyók mellett, ahelyett hogy tett volna a két golyó közé, egy hosszú vastagfalú csövet.
Válasz Gumóka #3379. hozzászólásáraBiztos praktikusabb mint a mélytorok
Válasz Gandhy #3377. hozzászólásáraPor állagban wd-40-el, mint a tejbegrízt
Válasz #bandi #3375. hozzászólásáraJaaa, hát amit használnak az kopik
Válasz Gumóka #3372. hozzászólásárareszelve, vagy szeletelve?
Válasz #bandi #3375. hozzászólásáraAhhoz azért pár lóra szükség is van.
Válasz Gumóka #3374. hozzászólásáraLàtom hogy nem csak új oda van akasztva, bírnia kell
Csak azt mondom, hogy a gyári helyen lévő 37-es csap is elgörbül meg elreped középen egy idő után, persze ahhoz el kell füstölni egy úszómedencényi dízelt
Válasz #bandi #3373. hozzászólásáraMióta megvettem ezt a lazítót nálam így üzemel, széles a kapcsolási pont távolsága az emtézének, igazából stabil, mint a forint
Mondjuk nem pont lazítónál, de más gépnél is láttam már ilyen "fordított" csapozást.
A mindkét fülben átmegy, az erőkar kicsi, mert a biztosításnak is úgy fúrtam lyukat, hogy a golyó +5mm vastag alátét épp elférjen, tehát nem tud nőni az erőkar. Meg még maga a csap is csavarral a helyén van rögzítve, igazából egy nagyobb traktornál is működhet.
Válasz Gumóka #3372. hozzászólásáraJó persze, de azért nem többszáz ló rángatja hetekig.
Meg aki vonópont két fülét méretezte, ő sem így számolt teljesen az erőkkel
Válasz #bandi #3368. hozzászólására28-as acélcsavar ha elhajlik, megeszem vacsorára!
Válasz fexco #3363. hozzászólásáraaz ttudod hogy cater -eredeti van benne?és azt hogy a huntraco munkatársai 1 éve betanitást végeznek a belarus hungária kft szervizescsapatának a cater motort illetően?
Válasz #bandi #3368. hozzászólásáraVan erre egy most divatos kifejezés is(miniramszeszhurrátorpedótól), unortodox függesztő szerkezetielemek.
Válasz #bandi #3368. hozzászólásáraCsak az ördögtű, de attól is kizárólag sötétben.
Vannak ám művész megoldások, ti aztán semmitű se féltek
Válasz Gumóka #3366. hozzászólásáraFront Cambridge henger 3m lesz az egyik, oda teljes hosszban be kell tennem, mert ha leugrik és átvágtatok rajt a traktorral, azért nem lesz hálás. Ha hátul lenne nem gond, veszítettem már el ekét, kombinátort, boronát a szántón
Válasz Gandhy #3365. hozzászólásáraSokat nem szotyiztam ezen én se.
Válasz Gandhy #3364. hozzászólásáraa lakatosomnak is meg kell élni vmiből
Válasz MTZ1221.3 #3362. hozzászólásáraNem, viszont megoldom, csak kell hozzá némi reszelés.
A grúbernél szűkíteni kellett, itt meg nyújtani.
Válasz Mötözö #3354. hozzászólásáraa ,7-es -ekről beszélek,a legkisebbtől,egész az 1222.7ig.
Válasz Gandhy #3361. hozzászólásáraA karokon nem lehet alakitani kicsit? Nem roviditheto ugy, hogy pont jo szelesseg legyen?
elsőre kicsit zavaró ez a 80 centis fesztáv a fronthidraulikán, így semmit sem tudok felakasztani, csak valami kiegészítővel