Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR411.69 FtUSD399.52 FtCHF438.21 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz MTZ1221.3 #3458. hozzászólásáraKb. 4 éve vágyok egy ilyenre, de mindig elodáztam a vásárt. Azóta mindig elvetettem enélkül is, így nem tudom, hogy valóban szükségem van-e rá.
Válasz Gandhy #3468. hozzászólásáraEz egy brutális vasdarab, de lehet nem komálja ha elé gruberozol. Max egy rövidtárcsa sekélyen, mert a keményföldet szereti.
Válasz Gumóka #3467. hozzászólásáravetőgépem sincs még, de örülök is, mert találtam egy felérhetőt(remélem), ami duplatartályos, mehet vetéssel a műtrágya, hogy én barom miért nem ilyenekre adtam be a precízióst
Válasz Gandhy #3462. hozzászólásáramég a keréknyomra kiötletelek valamit, ha nagyon levágna, de tapasztalat híján csak remélem, hogy a grúberelt talaj jobban tartja traktort, mint a szántott
Válasz MTZ1221.3 #3461. hozzászólásáraúgy sejtem, ha a grúberelt talajon ez megy elől a hengerrel, hátul már elég lesz egy vetőgép ennél nagyobb menetszám csökkentésre már csak a drónos vetés képes
Válasz IGábor #3449. hozzászólásáraJa , mivelhogy 2 körös fordított működésűvel szerelik, cseréld ki a fékszelepet 1 körösre. Nem tűnt föl hogy a levegő csatlakozók is másak?
Sziasztok, Van egy Probléma lékfékel , 1 körös levegő féket probáltam ki ls rályöttem hogy 82.0 mtz az jól müködik. de ez fordítva ha nem nyomombe a féket akkor fékezi a potkocsit ha benyomom a pedált akkor elengedi a levegöt. ezt a hibát kéne megoldani mer ez így . gyári hagyományos a pedál által müködtetet szelep, 82.0 tipus, és ez a új gépen fordítottan müködik, 1221.3 Köszönöm előre a Válaszokat
Válasz kisgazda15 #3441. hozzászólásáraHello
Facebook marketplacen arul egy srac. Nem osztanam meg a nevet, de nekik azzal is muszakizott a 1025. Hivatalos. Jonak nez ki.
Válasz MTZ1221.3 #3432. hozzászólására1100 ü.órával az még messze van, hogy eladom. A 1523.3-on meg még gondolkodom, mert már csak mondvacsinált munkákat találunk neki…
Válasz t.romsics #3343. hozzászólásáraNem volt valami gyors, de kaptam választ a 2022.3-ra is. A mától érvényes árlistában már nincs benn, nem hozza be az importőr. Aztán később hogy lesz, az a jövő zenéje, de szűkítik a szortimentet az már erősen látszik.
A 1523 is már csak a 4x4-es váltóval jön, nem jön be 4x6-os, gyári klímás sem lesz. Mindez mától 5%-kal drágábban.
4072 hozzászólás
Válasz MTZ1221.3 #3458. hozzászólásáraKb. 4 éve vágyok egy ilyenre, de mindig elodáztam a vásárt. Azóta mindig elvetettem enélkül is, így nem tudom, hogy valóban szükségem van-e rá.
Válasz Gandhy #3470. hozzászólásáraa grúberelten
Válasz mtz1221. #3469. hozzászólásárategnap átmentünk a 6 méteres JD vetőgéppel + 6,5 tonnás traktor, nem vágott le, kicsit sem
Válasz Gandhy #3468. hozzászólásáraEz egy brutális vasdarab, de lehet nem komálja ha elé gruberozol. Max egy rövidtárcsa sekélyen, mert a keményföldet szereti.
Válasz Gumóka #3467. hozzászólásáravetőgépem sincs még, de örülök is, mert találtam egy felérhetőt(remélem), ami duplatartályos, mehet vetéssel a műtrágya, hogy én barom miért nem ilyenekre adtam be a precízióst
Válasz Gandhy #3466. hozzászólásáraAhhh...
Nem látok
Válasz Gumóka #3465. hozzászólásárana bammeg, dehát a traktor előtt van a henger, utána jönnek a kerekek
Válasz Gandhy #3463. hozzászólásáraTeszel a henger után nyomlazítót a vázra.
Válasz Gandhy #3459. hozzászólásáraIdáig eljössz a 1025-el, a többit innen megoldom neked grátisz, még haza is viszlek
Válasz Gandhy #3462. hozzászólásáramég a keréknyomra kiötletelek valamit, ha nagyon levágna, de tapasztalat híján csak remélem, hogy a grúberelt talaj jobban tartja traktort, mint a szántott
Válasz MTZ1221.3 #3461. hozzászólásáraúgy sejtem, ha a grúberelt talajon ez megy elől a hengerrel, hátul már elég lesz egy vetőgép ennél nagyobb menetszám csökkentésre már csak a drónos vetés képes
Válasz Gandhy #3459. hozzászólásáraNa ez profi cucc!
Válasz Gandhy #3457. hozzászólására
Válasz MTZ1221.3 #3458. hozzászólásáraez megy rá, csak el kell jutnom az ország másik felére
Válasz Gandhy #3457. hozzászólásáraValami ilyesmire lesz felfejlesztve?
Válasz mtz1221. #3454. hozzászólásáranálatok készült a henger, FeroCoop
Válasz mtz1221. #3454. hozzászólásárateszi a dolgát, le van eresztve, teszek rá egy késsort, mint a Güttleren láttam és lazít is
Válasz Gandhy #3452. hozzászólására
Hajtsad, tedd bele az órát, 10 év múlva megveszem!
Válasz Gandhy #3452. hozzászólásáraFrontsúly helyett, vagy csinál érdemi munkát is elöl ??? Ilyen kéne oda, és 20 al is bírnál ülni a traktorba.
https://youtu.be/LbtD5E2cs8k?t=26
Csoda szép.
Gépkapcsolat, fronthidraulika bevetésen túl
Válasz csferri #3450. hozzászólásáraIgen, az feltünt , 2 db eggyik bevólt kötve sérga" másik nem csak felvólt rakva, semmi cső nem vólt, csak ablon,
Válasz IGábor #3449. hozzászólásáraJa , mivelhogy 2 körös fordított működésűvel szerelik, cseréld ki a fékszelepet 1 körösre. Nem tűnt föl hogy a levegő csatlakozók is másak?
Sziasztok, Van egy Probléma lékfékel , 1 körös levegő féket probáltam ki ls rályöttem hogy 82.0 mtz az jól müködik. de ez fordítva ha nem nyomombe a féket akkor fékezi a potkocsit ha benyomom a pedált akkor elengedi a levegöt. ezt a hibát kéne megoldani mer ez így . gyári hagyományos a pedál által müködtetet szelep, 82.0 tipus, és ez a új gépen fordítottan müködik, 1221.3 Köszönöm előre a Válaszokat
Válasz joti #3447. hozzászólására
Sziasztok .1221 mtz 3400 üzemórás 1 tulajos érzet 10 millát?
Szarvasbogárrá változott a gép, már csak a frontsúlytartót kell meghekkelni, hogy fel tudjam akasztani, na de már vár a lakatos. Rohanok.
Válasz endypapa_20120 #3442. hozzászólására3/4 - 14
Válasz kisgazda15 #3441. hozzászólásáraHello
Facebook marketplacen arul egy srac. Nem osztanam meg a nevet, de nekik azzal is muszakizott a 1025. Hivatalos. Jonak nez ki.
Válasz Gandhy #3437. hozzászólásáraMelyik, sebesség fokozatban?
Mtz 1025.3-ba pótülést valaki tud ajánlani, ami gond nélkül belefér.
Válasz mtz1221 #3439. hozzászólásáranagy volt a borona-simító a 1O25-nek, 52O széles, 7,5-lel vitte, a 1221 viszont repült vele 14-gyel
Válasz Gandhy #3437. hozzászólásáraFele tempón a hangsúly, egész pontos egyenlett jönne ki a végén.
Válasz Gandhy #3437. hozzászólására
Idei első bevetés, 2Oha borona-simító - 5 liter/ha, ugyanez a 1O25-tel fele tempóval 6,5 liter volt.
Válasz MTZ1221.3 #3432. hozzászólására1100 ü.órával az még messze van, hogy eladom. A 1523.3-on meg még gondolkodom, mert már csak mondvacsinált munkákat találunk neki…
Válasz mtz1221 #3434. hozzászólásáraHabár műtét nissanjában zöld valami van, úgy jött Svájcból.
Válasz kisgazda15 #3433. hozzászólásáraG12-tőt vagy G12 pluszt.
Sziasztok! Az alumínium hütőhöz milyen színű fagyállót használtok, mert gyárilag kék színű van benne és rózsaszínt ajánlottak.
Válasz t.romsics #3431. hozzászólásáraNeked mar MTZ-t elfele kell adni, azt hittem azert kerded, hogy belődd az arat. Akkor meg en gondolkodnék
Válasz Gandhy #3429. hozzászólásáraKöszi az infót, mondjuk, még egyet már eszem ágában sincs hazahúzni.
Válasz Gandhy #3429. hozzászólására Ezert karnak ment ki szijjarto…
Válasz t.romsics #3343. hozzászólásáraNem volt valami gyors, de kaptam választ a 2022.3-ra is. A mától érvényes árlistában már nincs benn, nem hozza be az importőr. Aztán később hogy lesz, az a jövő zenéje, de szűkítik a szortimentet az már erősen látszik.
A 1523 is már csak a 4x4-es váltóval jön, nem jön be 4x6-os, gyári klímás sem lesz. Mindez mától 5%-kal drágábban.
Válasz Gandhy #3427. hozzászólásárabár én nem bánom, hogy már nincs meg, hülyén nézne ki a garázsba úgy, ahogy megváltam tőle, galacsinra hajtogatva
Válasz Gumóka #3426. hozzászólásáranekem volt egy 2104-es a Postától kihozott szép, zöld kombim, igazi rendőrbarát gép volt az.
Válasz Gandhy #3424. hozzászólásáraElső autóm egy 2107 lada volt, azóta is bánom, hogy már nincs meg
Válasz Gandhy #3424. hozzászólásáramajd elfelejtettem: száraz aszfalton
Válasz Gumóka #3422. hozzászólásáraTudod ki az amatőr? Aki nem tud kilincsel előre menni egyenes úton 100 métert, na az az amatőr.
Válasz Gumóka #3422. hozzászólásáravalójában nem is, mert a pumpa végén lévő köralakú valami leesett és anélkül nem egyszerű pumpálni