Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408.83 FtUSD399.84 FtCHF435.35 FtGBP491.16 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Gandhy #2086. hozzászólásáraSzerintem nem éri meglepetés, pontosan tudja, hogy mit tudnak a belarusok. A tiéd még bejáratós, majd öt-hatezer üzemóra után indul a reggeli fohász, hogy csak ma ne essen szét.
Válasz Gandhy #2086. hozzászólásáraNem is értem h merted leírni Amúgy nem az mtz-re céloztam, bàrmivel mehetsz ha össze akar omlani a napod, össze fog. Bár egy fehér lovon azért ritkábban talál el a nyílvessző
Válasz Gabi 07 #2083. hozzászólásáraegyelőre nem foglalkoztam vele, megjön a másik, ezt beadom egy nagyszervizre, amit kell, majd akkor cserélek
a kuplungcsere óta ez volt az első útja, de szerintem nem olyan, mint előtte volt
Válasz Gandhy #2082. hozzászólására
Mert halogatod az aksi vételt!
Pedig azt nem úszod meg.
Én már megtanultam, ha már gyengélkedik csere!
Nem éri meg tovább kínlódni vele.
Válasz Gabi 07 #2081. hozzászólásáraannál prózaibb a helyzet, tegnap délben elindultam műtrágyáért Szombathelyre, félúton a semmi közepén elpattant egy gázolajcső, ezután visszastoppoltam a telepemre, cső kicserél, lelevegősödik, de a már avítos aksi lemerült, mire elkapta volna, kiszerel, töltőretesz másfél óra, utána a traktor indul is, ahogy kell, beértem Szombathelyre negyed 4-re, integrátor telepén kapu behúzva, nézem buddhista nyugalommal, ja nem, a nyitvatartást 15 óra a jó qrva anyátok
gumis barátaim telephelye párpercre, ott leraktam hétfőig
Válasz Gabi 07 #2066. hozzászólásárabevonuláskor közölte velünk a hadkieg-es ezredes, hogy hoztak egy törvényt, 50 km-es sugarú körön belül kell elhelyezni a katonákat, mondtam is magamban másnap, ha ezt tudom, hogy ilyen közel van Debrecen, már elstoppoltam volna párszor a haverokkal
Válasz Gandhy #2063. hozzászólásáraJa egy honvéd dandár volt.
Mi nagyon utáltuk őket, ők meg minket. Úgy örököltük az útálatot az ötegeinktől.
Úgy hívtak bennünket mocskos kutyák, mi meg őket mocskos nyulak.
Régi szép idők!
Amúgy mi lett a sorsa nálatok a "vörös bika szállónak" mi így hívtuk (volt határőr laktanya).
94 ben vendégeskedtem ott majd egy évet! A műszaki századba.
Válasz Gandhy #2055. hozzászólásáraÚgy legyen.!
Az adagolóra visszatérve, általában az alsó mot.ford tartományban erőtlen (a fórumon ez jött le).
A faluba aki utánunk vette a 1523.3-ast annál is ez a szitu, mondtam neki hol állíthat rajta (azóta nem beszéltem vele)
Nekem viszont terhelve indulásnál semmi gond nem volt, de nagyobb fordulaton 1600-1700, elfogyott az erő. Csak vissza kapcsolva pörgött ki rendesen. Éreztem hogy nem az igazi, mivel volt hasonlítási alapom a 16145-ös crystal.
Így úgy voltam vele, hogy megpróbálok álítani rajta (max ha nem jön be, marad az adagolós)
Egy fél fordulat ráálítás, és nem ismertem a gépre!
Nagyon bika lett utána!
Majd meglátod a tied milyen lesz, ráérsz akkor agyalni rajta.
Válasz Gabi 07 #2051. hozzászólásáravégülis, ha összegezzük a napokban kapott információkat, akkor van általában a xar MTZ és van a nagyon xar.
nekem eddig marha nagy szerencsém volt, már kétszer kifogtam a xart, a három a magyar igazság elve alapján, remélhetőleg most is egy probléma mentes xart kapok
Válasz Gandhy #2048. hozzászólásáraEgy évet kb.
De az AgroRoll-osok már garancia idő alatt megcsináltatják annak aki kéri.
Ha az az adagolós nem tetszik, akkor ők veszik le neked és aztán meg vissza is rakják garancia fejében.
Én nem várnék vele az fix, mert ha nem úgy van belőve akkor csúsztatgatni kell a kuplungot. Sok 1221-el ez a baj, hogy a paraszt sajnál rá 40ezret és csúsztatgatja a kuplungot. Majd ideír a fórumba, hogy szar az MTZ. Közbe meg csak nincs beállítva a gép.
Válasz Gandhy #2042. hozzászólásáraIgazából én is úgy vagyok vele, ha egyszer lesz pénzem másik traktorra, az öreget megtartom. Egyrészt az első saját pénzen vett traktorom, ki van fizetve, évi 9000 a biztosítása, meg 5 évente a vizsga, de ha muskátlitartónak használom, még ideiglenesen kivonathatom.
Bár ez nem tudom melyik krisztus idejében következne be, de azért néha megálmodom
Válasz Gandhy #2043. hozzászólására100% hogy csak össze lesz dobálva az adagoló. Beállított adagoló biztos, hogy nincs onnan a gyárból.
Ha minden adagolót feltennének a padra akkor jóval drágább lenne az.
Az enyém se volt gyenge, de miután be lett állítva aztán már nincs terhelés csak kevés súly.
Válasz Gandhy #2039. hozzászólásáraSzúnyogháló, van drótszövetes is. 2 év után jöttünk rá mi is. Lett neki lemezből csinálva egy laposvas keret, aztán annyi.
Válasz dnsv #2038. hozzászólásáranem tudom, ez milyen beállítással jön, de a kereskedő mondta, hogy pár éve hoztak egyet és a tulaj padon(úgy emlékszem) bemérette, azt 162 Le-vel küldte a Lukasenka
Válasz Gandhy #2039. hozzászólásáraha évvégén az lesz a véleményem, hogy nem tetszik, karácsonyra a tiéd,
annyit azért tudj, hogy néha megyek egyet, pl. mint tegnap is (1025 aksi halál) az 550E-vel és bírom az öreget is
4091 hozzászólás
Válasz Tomi.. #2080. hozzászólásáraazt vettem meg.olasz.a szürke is,csak az már 5éve magyar.személyesen nézted?
Válasz Gandhy #2082. hozzászólásáraEngem akar az a traktor, hajjakmeg'
Válasz TeljesenMindegy #2088. hozzászólására
Válasz Gandhy #2086. hozzászólásáraSzerintem nem éri meglepetés, pontosan tudja, hogy mit tudnak a belarusok. A tiéd még bejáratós, majd öt-hatezer üzemóra után indul a reggeli fohász, hogy csak ma ne essen szét.
Válasz Gandhy #2086. hozzászólásáraNem is értem h merted leírni Amúgy nem az mtz-re céloztam, bàrmivel mehetsz ha össze akar omlani a napod, össze fog. Bár egy fehér lovon azért ritkábban talál el a nyílvessző
Válasz #bandi #2085. hozzászólásáraja, ez most jó tápanyag h.agro-nak
Válasz Gandhy #2082. hozzászólásáraFú, igazi tankönyvi sz@pás, de ilyen is van, meg még lesz is
Válasz Gabi 07 #2083. hozzászólásáraegyelőre nem foglalkoztam vele, megjön a másik, ezt beadom egy nagyszervizre, amit kell, majd akkor cserélek
a kuplungcsere óta ez volt az első útja, de szerintem nem olyan, mint előtte volt
Válasz Gandhy #2082. hozzászólására
Mert halogatod az aksi vételt!
Pedig azt nem úszod meg.
Én már megtanultam, ha már gyengélkedik csere!
Nem éri meg tovább kínlódni vele.
Válasz Gabi 07 #2081. hozzászólásáraannál prózaibb a helyzet, tegnap délben elindultam műtrágyáért Szombathelyre, félúton a semmi közepén elpattant egy gázolajcső, ezután visszastoppoltam a telepemre, cső kicserél, lelevegősödik, de a már avítos aksi lemerült, mire elkapta volna, kiszerel, töltőretesz másfél óra, utána a traktor indul is, ahogy kell, beértem Szombathelyre negyed 4-re, integrátor telepén kapu behúzva, nézem buddhista nyugalommal, ja nem, a nyitvatartást 15 óra a jó qrva anyátok
gumis barátaim telephelye párpercre, ott leraktam hétfőig
Válasz Gandhy #2076. hozzászólásáraCsak nem az új traktort gumiztatod?
Válasz fexco #2079. hozzászólásáraÜdv! Jó állapotú a kocsi? A feketét kinéztem magamnak, csak velem volt az asszony és nem díjazta az ötletet.
Válasz Gandhy #2078. hozzászólásáraköszi!majd hétfőn elválik.... hivom,mert elfelejtett adni pótkerék leengedőt.
Válasz fexco #2077. hozzászólásárarákérdeztem, ismerik, hát olyan közepesen simlis, vagy csak kicsit jobban
Válasz Gandhy #2076. hozzászólásáraRákérdezhetnél!
Válasz fexco #2075. hozzászólásáraholnap megyek a gumisomhoz a traktorért, Ők mindent tudnak, hasonló szakma, mint a fodrász
Válasz Gandhy #2074. hozzászólásárapár napja voltam ott.vettem egy kia sorentot tőlük.
Válasz fexco #2072. hozzászólásáravalamit kinéztél náluk? ha fontos, szerintem leinfózhatom őket, kisváros Szombathely
Válasz fexco #2071. hozzászólásáranem ismerem, általában behozzuk, ha kell valami
viszont a közelében van a Miamax, Őket igen és nincs rájuk panasz
Válasz Gandhy #2068. hozzászólásáranyugodtan,amit gondolsz.azt se tudják,létezik e ez az oldal!!
Válasz Gandhy #2068. hozzászólásárabocs mindenkinek az offé!!
autóskáláról vélemény??
Tude valaki a hidrolikával kacsolatba valami segiteni.
Az enyémbe elment a hidrolika nem emel és a sebváltóbasem mutat olajnyomást.
Válasz Gabi 07 #2066. hozzászólásárabevonuláskor közölte velünk a hadkieg-es ezredes, hogy hoztak egy törvényt, 50 km-es sugarú körön belül kell elhelyezni a katonákat, mondtam is magamban másnap, ha ezt tudom, hogy ilyen közel van Debrecen, már elstoppoltam volna párszor a haverokkal
Válasz fexco #2067. hozzászólásáraigen
Válasz Gandhy #2065. hozzászólásáraszombathelyi vagy??
Válasz Gandhy #2065. hozzászólásáraTéged sem a szomszédba vittek!
Válasz Gabi 07 #2064. hozzászólásáranem ismertem a szombathelyi laktanyákat, a bevonulásom második éjszakáján Debrecenben hajtottam álomra a fejem
Válasz Gandhy #2063. hozzászólásáraJa egy honvéd dandár volt.
Mi nagyon utáltuk őket, ők meg minket. Úgy örököltük az útálatot az ötegeinktől.
Úgy hívtak bennünket mocskos kutyák, mi meg őket mocskos nyulak.
Régi szép idők!
Válasz Gabi 07 #2061. hozzászólásárakicsit arrébb, a honvéd laktanyából börtön lett, a parkettás, itt kapott sztrókot a Molnár Ricsi
Válasz Gabi 07 #2061. hozzászólásáraaz sincs messze onnan, haha
Válasz Gandhy #2060. hozzászólásáraJó hogy nem börtön!
Pedig volt pár ketrec az idegen rendészeti körletbe(ahol a határsértők várták a sorsukat)!
Válasz Gabi 07 #2058. hozzászólásáraa rendőrségé lett, ott van a traffipax központ, onnan mennek a sárga csekkek és úgy emlékszem a 112-es is ott van
Válasz Gabi 07 #2058. hozzászólásáraGandhy nak címezve!
Amúgy mi lett a sorsa nálatok a "vörös bika szállónak" mi így hívtuk (volt határőr laktanya).
94 ben vendégeskedtem ott majd egy évet! A műszaki századba.
Válasz Gandhy #2055. hozzászólásáraÚgy legyen.!
Az adagolóra visszatérve, általában az alsó mot.ford tartományban erőtlen (a fórumon ez jött le).
A faluba aki utánunk vette a 1523.3-ast annál is ez a szitu, mondtam neki hol állíthat rajta (azóta nem beszéltem vele)
Nekem viszont terhelve indulásnál semmi gond nem volt, de nagyobb fordulaton 1600-1700, elfogyott az erő. Csak vissza kapcsolva pörgött ki rendesen. Éreztem hogy nem az igazi, mivel volt hasonlítási alapom a 16145-ös crystal.
Így úgy voltam vele, hogy megpróbálok álítani rajta (max ha nem jön be, marad az adagolós)
Egy fél fordulat ráálítás, és nem ismertem a gépre!
Nagyon bika lett utána!
Majd meglátod a tied milyen lesz, ráérsz akkor agyalni rajta.
Válasz Gandhy #2054. hozzászólásáraElotoltes kell jo helyen. A fotengelyen van jeloles.
Válasz Gabi 07 #2051. hozzászólásáravégülis, ha összegezzük a napokban kapott információkat, akkor van általában a xar MTZ és van a nagyon xar.
nekem eddig marha nagy szerencsém volt, már kétszer kifogtam a xart, a három a magyar igazság elve alapján, remélhetőleg most is egy probléma mentes xart kapok
Válasz dnsv #2052. hozzászólásáraén sem gondoltam sokat várni, kicsit megjáratom, aztán ahogy vállalják le is adom
Válasz Gabi 07 #2051. hozzászólásáranem en nem boldogultam vele hanem az a munkaval...
Válasz Gandhy #2048. hozzászólásáraEgy évet kb.
De az AgroRoll-osok már garancia idő alatt megcsináltatják annak aki kéri.
Ha az az adagolós nem tetszik, akkor ők veszik le neked és aztán meg vissza is rakják garancia fejében.
Én nem várnék vele az fix, mert ha nem úgy van belőve akkor csúsztatgatni kell a kuplungot. Sok 1221-el ez a baj, hogy a paraszt sajnál rá 40ezret és csúsztatgatja a kuplungot. Majd ideír a fórumba, hogy szar az MTZ. Közbe meg csak nincs beállítva a gép.
Válasz horvath.agro #2006. hozzászólásáraHa a legdebilebb is elvan az mtzvel, az hogy lehet hogy te nem boldogultál vele?
Nem ütötted meg a szintet!
Válasz Gandhy #2048. hozzászólásáraGarancia lejártával szokták csinàltatni!
Válasz Gandhy #2047. hozzászólásáraHa nem akarsz xanaxot szedni ...
Válasz dnsv #2045. hozzászólásáramennyit vártál az adagoló levéttel?
Válasz Gumóka #2044. hozzászólásáraén is gondoltam rá, de kapják be, én tuningoljam a xarukat?
Válasz Gandhy #2042. hozzászólásáraIgazából én is úgy vagyok vele, ha egyszer lesz pénzem másik traktorra, az öreget megtartom. Egyrészt az első saját pénzen vett traktorom, ki van fizetve, évi 9000 a biztosítása, meg 5 évente a vizsga, de ha muskátlitartónak használom, még ideiglenesen kivonathatom.
Bár ez nem tudom melyik krisztus idejében következne be, de azért néha megálmodom
Válasz Gandhy #2043. hozzászólására100% hogy csak össze lesz dobálva az adagoló. Beállított adagoló biztos, hogy nincs onnan a gyárból.
Ha minden adagolót feltennének a padra akkor jóval drágább lenne az.
Az enyém se volt gyenge, de miután be lett állítva aztán már nincs terhelés csak kevés súly.
Válasz Gandhy #2039. hozzászólásáraSzúnyogháló, van drótszövetes is. 2 év után jöttünk rá mi is. Lett neki lemezből csinálva egy laposvas keret, aztán annyi.
Válasz dnsv #2038. hozzászólásáranem tudom, ez milyen beállítással jön, de a kereskedő mondta, hogy pár éve hoztak egyet és a tulaj padon(úgy emlékszem) bemérette, azt 162 Le-vel küldte a Lukasenka
Válasz Gandhy #2039. hozzászólásáraha évvégén az lesz a véleményem, hogy nem tetszik, karácsonyra a tiéd,
annyit azért tudj, hogy néha megyek egyet, pl. mint tegnap is (1025 aksi halál) az 550E-vel és bírom az öreget is