Válasz mtz1221 #5611. hozzászólásáradehogy a faluja nevét, a saját nevét. és hollandra. így lett a földváriból a ardenburg vagy micsoda, de erről Laci tudna mesélni.
Válasz Gumóka #5612. hozzászólásáraha a nevèt lefordítva nem Körmöspálcás vagy kaszaüröm jön ki, akkor az jó! persze,hogy jó, hiszen a traktor potyogott szèt nem a zuzó.
Válasz .Richard. #5610. hozzászólásáraJajj arról volt szó itt régebben. Okos csávó lefordította a faluja nevétnémetre, és német név alatt adja el a legilcsóbb kínai szart.
Válasz mtz1221 #5609. hozzászólásáraNagy szopás az ilyen. Egy ismerősöm vett azt az Aardenburg vagy mi a szart. Oldalazos. Elkap egy tuskot,elgörbül a tengely. Üt az egèsz. 3pont olyan rajta mint a tyukkeritèsdrotozása. Mindenhol újra van erősitve. Legutóbb a nagy forgocsap kitörött a keretből. Komoly egy holmi. De már lehet elásta valahol.
Válasz mtz1221 #5598. hozzászólásáraSzerintem egy árokáso kanalas markoló kellene. Hátulrol a markoloval átnyujtani a kanalat a zuzó első felèhez,a szèlère,aztán alárakni,amire a traktor ráengedi a zúzott. Odaláncolni a kanálhoz,fogakhoz,hogy a kanál billentèsèvel,fordítani lehetne a zuzó keretet. Lènyegèben a behajtott kanálon lenne. Akkor talán nem újabb eltekeredès lenne. Szerintem a lánc ezt simán húzva egy másik görbületet csinálna,mert nem csavarja,csak húzza. De legyen szerencsèje.
Válasz medikus #5602. hozzászólásáraNeki arra volt teremtve a szeme. Itt is volt ilyen, ránézett és tudta hol kell nyomatni vagy húzatni. De ez a zúzó csavarodva is van, ha levenné a burkolatát, még elugorna 10 centit valamerre.
Válasz mtz1221 #5598. hozzászólásáraAnno a karosszériás gyerek csinálta a biztosítási csalásokat!Elhúzta a kasztnit,úgy hogy megroggyant még a tető is!Utána meg helyre húzta,kicsi munkával!
Válasz mtz1221 #5598. hozzászólásáraPont azért nem írtam traktoros húzatást,mert azt figyelni kell,hogy jó irányba görbül e!Ha kamion vázat ki lehet egyengetni,akkor ezt miért nem?
Válasz Gyurkesz1 #5594. hozzászólásáraCsinálj egy jóerős vasat a jobboldalta olyan magasat mint a 3.pont.
Közsd ki egy fához és húzd!
Hatás , ellenhatás.
Válasz Gyurkesz1 #5594. hozzászólásáraFelső képen a bal oldal alá raknák egy fa klocnit, és mtz-vel megnyomatnám lefelé első lépésnek. Utána meg rájönnék, hogy ezt nem lehet rendesen visszanyomatni.
Válasz medikus #5595. hozzászólásáraTraktor elejével áljak egy fának és egy masik fához a támasz fa előt lancoljam ki es huzassam előre fele, jól értem??
Válasz medikus #5595. hozzászólásáraIlyenkor egyébként is túl kell húzni minimálisan.
Ez mondjuk nem lesz egyszerű, elég jól megtekerte.
Az irányokra gondolok, ahogy nézem (telefonon), több irányba kell húzni.
Ha nincs megfelelő eszköz hozzá, neki se álljon, mert nem fog menni.
Aztán még lehet itt-ott vágni is kell, majd újrahegeszteni.
Válasz Gyurkesz1 #5594. hozzászólásáraVidd ki erdőbe traktorral együtt! Egy fa elé odaállsz a géppel hogy támassza az elgurulás ellen,egy másik fára meg láncos emelőt kötsz és addig húzatod előre amíg vissza nem áll!Gép is visszahúzná,de az esetleg sokat!A láncossal meg annyit húzol amennyit kell!Régen a karosszériás gyerek,így húzta ki a totálos autót! Csak ott két fa közé állt,az ajtók helyén keresztbe egy gerenda,és húzták ameddig kellett!Remélem érted?
Válasz medikus #5587. hozzászólásáraMegmértem.
Oldalt 1,5m magas 100x45-es U vas van. A tetejétöl 65cm kezdődnek a 20-as furatok 7db 12cm egymástól.
Tetején 115x50 U vas 60 cm ami rögtön a szélesége is. De elöl hátul.
Amit lehet állíta a magaságot az is 115x50 anyag ebben van 5mm lemez merevítés az U alakban. Amin az emelő van 80x40 zárt szelvény.
És van rajta egy 20 tonnás olaj emelő.
Eddig mindent ki nyomott!!!!
Alul 30x30 szögvas a láb és az összekötő. Ha kell valami csak szólj nekem meg van a telszámod fel is hívlak
ha kell.
Válasz mtz1221 #5517. hozzászólásáraBátyám is így volt!Kapott egy infarktust,két település között meg újra élesztették, no azóta nem kellett egy szál sem!Önként tette le,bele sem hülyült,pedig mikor mondtuk neki,majd nekünk jött!
Válasz Hali Laci #5582. hozzászólásáraÉn nem tudom amit az utóbbi időben vettem parksidés cuccot minden beszart. Sztem már a fekete gépek sem azok amik még az elején jöttek ki. Én tuti nem veszek többet parkside gépet. De ez lehet az én véleményem.
Válasz Mln #5580. hozzászólásáraParkside nagy ütve csavarozója. 1300nm es. Magánszemélyként 5 év garancia. Ha szerencséd van még van is valamelyik boltba . 40 eft volt nemrég akcióban. De csak gépi dugót rá.
Tudja valaki mitúró ez húszezerért? https://www.primexuix.shop/products/fkvx-rex8-ogat?st=&tblci=GiAupCnNJYUuW2DIek6gCWMiijDzPKVjQZumSB8RbDLOhiDO7W4oiqXHsdb6kuNLMPb2UA#tblciGiAupCnNJYUuW2DIek6gCWMiijDzPKVjQZumSB8RbDLOhiDO7W4oiqXHsdb6kuNLMPb2UA
5619 hozzászólás
Válasz Gumóka #5617. hozzászólásáraDonau.
Válasz Gumóka #5617. hozzászólására

Válasz mtz1221 #5616. hozzászólásáraAkkor én ráírom az enyémre, hogy Danubeaardenburg
Válasz mtz1221 #5615. hozzászólásáraAz utókornak.

Válasz envagyok2 #5614. hozzászólásáraEz a földvár maradt meg, azt hittem az a falúja. De mindegy is, a faci minden pénzt megér ezzel a húzással.

Válasz mtz1221 #5611. hozzászólásáradehogy a faluja nevét, a saját nevét. és hollandra. így lett a földváriból a ardenburg vagy micsoda, de erről Laci tudna mesélni.
Válasz Gumóka #5612. hozzászólására
ha a nevèt lefordítva nem Körmöspálcás vagy kaszaüröm jön ki, akkor az jó!
persze,hogy jó, hiszen a traktor potyogott szèt nem a zuzó.
Válasz mtz1221 #5611. hozzászólásáraAz enyém is kínai, csak nem került annyiba
Válasz .Richard. #5610. hozzászólásáraJajj arról volt szó itt régebben. Okos csávó lefordította a faluja nevétnémetre, és német név alatt adja el a legilcsóbb kínai szart.
Válasz mtz1221 #5609. hozzászólásáraNagy szopás az ilyen. Egy ismerősöm vett azt az Aardenburg vagy mi a szart. Oldalazos. Elkap egy tuskot,elgörbül a tengely. Üt az egèsz. 3pont olyan rajta mint a tyukkeritèsdrotozása. Mindenhol újra van erősitve. Legutóbb a nagy forgocsap kitörött a keretből. Komoly egy holmi. De már lehet elásta valahol.
Válasz .Richard. #5608. hozzászólásáraÍgy van, erről beszélek én is.
Válasz mtz1221 #5598. hozzászólásáraSzerintem egy árokáso kanalas markoló kellene. Hátulrol a markoloval átnyujtani a kanalat a zuzó első felèhez,a szèlère,aztán alárakni,amire a traktor ráengedi a zúzott. Odaláncolni a kanálhoz,fogakhoz,hogy a kanál billentèsèvel,fordítani lehetne a zuzó keretet. Lènyegèben a behajtott kanálon lenne. Akkor talán nem újabb eltekeredès lenne. Szerintem a lánc ezt simán húzva egy másik görbületet csinálna,mert nem csavarja,csak húzza. De legyen szerencsèje.
Válasz medikus #5602. hozzászólásáraNeki arra volt teremtve a szeme. Itt is volt ilyen, ránézett és tudta hol kell nyomatni vagy húzatni. De ez a zúzó csavarodva is van, ha levenné a burkolatát, még elugorna 10 centit valamerre.
Válasz rtamas1976 #5599. hozzászólásáraEz is nagyon jó tipp köszönöm.
Válasz Gumóka #5604. hozzászólásáraErtem, köszönöm.
Válasz Gyurkesz1 #5603. hozzászólásáraMinál nagyobb, annál jobb.
Tippre 8-10T.
Ha ne adj isten, pattan a lánc, ne legyél ott...
Válasz medikus #5600. hozzászólásáraRendben, hány tonnas láncos emelő kellhet erre a huzatásra??
Válasz mtz1221 #5598. hozzászólásáraAnno a karosszériás gyerek csinálta a biztosítási csalásokat!Elhúzta a kasztnit,úgy hogy megroggyant még a tető is!Utána meg helyre húzta,kicsi munkával!

Válasz mtz1221 #5598. hozzászólásáraPont azért nem írtam traktoros húzatást,mert azt figyelni kell,hogy jó irányba görbül e!Ha kamion vázat ki lehet egyengetni,akkor ezt miért nem?
Válasz Gyurkesz1 #5597. hozzászólásáraJól!Persze figyeld hogy jó irányba húzasd!
Válasz Gyurkesz1 #5594. hozzászólásáraCsinálj egy jóerős vasat a jobboldalta olyan magasat mint a 3.pont.
Közsd ki egy fához és húzd!
Hatás , ellenhatás.
Válasz Gyurkesz1 #5594. hozzászólásáraFelső képen a bal oldal alá raknák egy fa klocnit, és mtz-vel megnyomatnám lefelé első lépésnek. Utána meg rájönnék, hogy ezt nem lehet rendesen visszanyomatni.
Válasz medikus #5595. hozzászólásáraTraktor elejével áljak egy fának és egy masik fához a támasz fa előt lancoljam ki es huzassam előre fele, jól értem??
Válasz medikus #5595. hozzászólásáraIlyenkor egyébként is túl kell húzni minimálisan.
Ez mondjuk nem lesz egyszerű, elég jól megtekerte.
Az irányokra gondolok, ahogy nézem (telefonon), több irányba kell húzni.
Ha nincs megfelelő eszköz hozzá, neki se álljon, mert nem fog menni.
Aztán még lehet itt-ott vágni is kell, majd újrahegeszteni.
Válasz Gyurkesz1 #5594. hozzászólásáraVidd ki erdőbe traktorral együtt! Egy fa elé odaállsz a géppel hogy támassza az elgurulás ellen,egy másik fára meg láncos emelőt kötsz és addig húzatod előre amíg vissza nem áll!Gép is visszahúzná,de az esetleg sokat!A láncossal meg annyit húzol amennyit kell!Régen a karosszériás gyerek,így húzta ki a totálos autót! Csak ott két fa közé állt,az ajtók helyén keresztbe egy gerenda,és húzták ameddig kellett!
Remélem érted?
Sziasztok, sikerült beleakadni egy betondarabba a szárzúzóval. A jobbos csúszó lemez beleakadt es elcsavarta. Hogy kéne ezt vissza huzatni?

Válasz Gumóka #5592. hozzászólásáraKomámnak van egy 300 tonnás!
Ő az aki a vázakat egyengeti! Szerinte kell a 160-as I gerenda,hogy ne húzza össze!
Válasz medikus #5589. hozzászólásáraHa van rá lehetőséged, méretezd túl, sosem árt.
Válasz mtz1221 #5590. hozzászólására

Válasz medikus #5587. hozzászólásáraITT A VÁZ HOZZÁ.
Válasz Maszek Zs #5588. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz medikus #5587. hozzászólásáraMegmértem.

Oldalt 1,5m magas 100x45-es U vas van. A tetejétöl 65cm kezdődnek a 20-as furatok 7db 12cm egymástól.
Tetején 115x50 U vas 60 cm ami rögtön a szélesége is. De elöl hátul.
Amit lehet állíta a magaságot az is 115x50 anyag ebben van 5mm lemez merevítés az U alakban. Amin az emelő van 80x40 zárt szelvény.
És van rajta egy 20 tonnás olaj emelő.
Eddig mindent ki nyomott!!!!
Alul 30x30 szögvas a láb és az összekötő. Ha kell valami csak szólj nekem meg van a telszámod fel is hívlak
ha kell.
Válasz medikus #5586. hozzászólásáraTápegység!

Olajhűtővel ellátva!
Válasz Gepi #5534. hozzászólásáraKépet dobhatnál,mert én is gyártás előtt állok! A hidraulikus egység meg van! Váz,munkahenger!
Válasz mtz1221 #5517. hozzászólásáraBátyám is így volt!Kapott egy infarktust,két település között meg újra élesztették, no azóta nem kellett egy szál sem!Önként tette le,bele sem hülyült,pedig mikor mondtuk neki,majd nekünk jött!
Válasz pumpedli72 #5583. hozzászólásárasorozatszámát nézd, 2022estől fiatalabbat megveheted.
Válasz Hali Laci #5582. hozzászólásáraÉn nem tudom amit az utóbbi időben vettem parksidés cuccot minden beszart. Sztem már a fekete gépek sem azok amik még az elején jöttek ki. Én tuti nem veszek többet parkside gépet. De ez lehet az én véleményem.
Válasz Mln #5580. hozzászólásáraParkside nagy ütve csavarozója. 1300nm es. Magánszemélyként 5 év garancia. Ha szerencséd van még van is valamelyik boltba . 40 eft volt nemrég akcióban. De csak gépi dugót rá.
Válasz medikus #5564. hozzászólására
Izsàk vagy Orgovàny?
Sziasztok.
Melyik a legjobb ár/érték arányú ütvecsavarozó traktor és pótkocsi kerékcsavar levételéhez?
Válasz medikus #5578. hozzászólásáraNálunk inox néven van, ez semmivel sem másabb mint a vascső. Vagyis a régi cinkezett vízvezeték cső.
Válasz mtz1221 #5576. hozzászólásáraAnnyira nem szereti azt az eszterga sem!

Válasz Gepi #5575. hozzászólásáraRozsdamentes, vagy saválló, nem mindegy.
Van többféle ötvözete.
Egyébként kellő odafigyeléssel megoldható
Válasz Gepi #5575. hozzászólásáraSemmivel. Sima vascsőből is van olyan elbacott, amire alig lehet.
Rozsdamentes csőre menetvágás. Mennyivel nehezebb mint sima vascsőre?
Válasz oprita #5571. hozzászólásáraRendeld meg ha megjön egyáltalán!!!!! Csak 20000ft buksz!!!

Válasz oprita #5571. hozzászólására
jó ez, csak nálunk nincs 30amper a konnektorba,meg túll rövid a 220as kábel. 
Válasz oprita #5571. hozzászólásáraEz egy marhaság

Tudja valaki mitúró ez húszezerért? https://www.primexuix.shop/products/fkvx-rex8-ogat?st=&tblci=GiAupCnNJYUuW2DIek6gCWMiijDzPKVjQZumSB8RbDLOhiDO7W4oiqXHsdb6kuNLMPb2UA#tblciGiAupCnNJYUuW2DIek6gCWMiijDzPKVjQZumSB8RbDLOhiDO7W4oiqXHsdb6kuNLMPb2UA
Válasz Gumóka #5569. hozzászólásáraMűhelyprés nekem Güde van nagyon bírja!!!!!