Válasz Gumóka #5541. hozzászólásáraNekem van egy lazítónak indult váz 140es U vasból, azon már csoda dolgokat nyomattam meg. Csak arra figyelj ahol a munkahenger lesz, ott be kell fenekelni 20as lapvassal, mert az U vas oldalát szétnyomkodja mint a szart.
Válasz Gumóka #5539. hozzászólásáraDe miket akarsz nyomatni vele, és mennyit ? Csinálsz egy 50x100 centis keretet, bele egy kézi hidraulikus emelő nem elég ?
Válasz Gumóka #5537. hozzászólásáraJó széles tárcsád lehet ha annyi u vas kell mögé
Figyelj, bele lehet kötni árban hogy megéri, matekolni rajta de még egyszer nem állnék neki.
Válasz .Richard. #5532. hozzászólásáraCsak azok a Lengyel-Kínai tömegipari cuccok, nem láttam még ezeket az olcsóbb kategóriásokat, mennyire érné meg.
Mondjuk nem mindennapi használós lenne, de azért két préselés után ne legyen banán
Feltöltött nagy CO palackban hány bár nyomás kell hogy legyen ??? Úgy töltötték mert levolt járva az ateszt, és kevesellem az 50 bárt ami van benne ???
Válasz mtz1221 #5521. hozzászólásáraTalán 45 éve a szomszéddal rágyújtottunk a kukorica címer alatti egy darabjára, egy slukk elég volt arra hogy soha még a gondolata se jött elő a cigarettázásnak.
Próbáld ki,jó ütős.
Válasz mtz1221 #5519. hozzászólásáraTesóim. Direkt nem incselkedek vele, mert tudom, hogy pikk-pakk függő lennék. 1x vizipipáztam egyet, az fincsi volt (minőségi dohány volt benne, nem hasis ). Negyed órával később már hiányzott. Úgyhogy szigorúan nem játszom vele.
Válasz Praetor #5516. hozzászólásáraEz mellé még a családi problémák miatt az étkezéseimre is figyelek nagyon. De ez a qrva cigi nélkül meg hülyülnék. Mentségemre szóljon házban autóban még egy szálat sem szívtam el.
Válasz ND #5512. hozzászólásáraNem adja vissza a kép, de legalább 3mm es hullám van benne. Találtam polcon egy 19es gyártású kisflexet, annak a csomagolásánan volt a lap is.
Válasz mtz1221 #5503. hozzászólásáraAkár ahhoz is, mindegy, ha egyedi alkatrészt kell kivágni, aztán van benne rádiusz, vagy teszek bele, szépen ki lehet rajzolni, sablonként használva.
Van fémkörzőm is, de ha nem lényeg a mm pontosság ezzel gyorsabb és egyszerűbb is
Van kb. Vagy 5 kg-nyi elkoptatott korongom.
Nincs két egyforma méret. Nápolyis vödörbe gyűjtöm, táblalemez vágásnál szoktam sablonnak használni. Arra ez jó, másra nem
Válasz ND #5496. hozzászólásáraEcce került a portára egy tucat belőle. Többet se fog, atomjaira hullott. Évi 10-20 db fogy belőle csak összesen, normálisat veszek, azt kibírom anyagilag.
5593 hozzászólás
Válasz mtz1221 #5542. hozzászólására2U vas szemben erős tud lenni!
Válasz Gumóka #5541. hozzászólásáraNekem van egy lazítónak indult váz 140es U vasból, azon már csoda dolgokat nyomattam meg. Csak arra figyelj ahol a munkahenger lesz, ott be kell fenekelni 20as lapvassal, mert az U vas oldalát szétnyomkodja mint a szart.
Válasz mtz1221 #5540. hozzászólásáraEzt azért nem méretezném alul, sose tudni, mekkora vasat kell megnyomni épp.
Válasz Gumóka #5539. hozzászólásáraDe miket akarsz nyomatni vele, és mennyit ? Csinálsz egy 50x100 centis keretet, bele egy kézi hidraulikus emelő nem elég ?
Válasz Gepi #5538. hozzászólásáraMéhtelepen lomiztam, nem egész szálak, 3 és 4 méter talán
Válasz Gumóka #5537. hozzászólásáraJó széles tárcsád lehet ha annyi u vas kell mögé

Figyelj, bele lehet kötni árban hogy megéri, matekolni rajta de még egyszer nem állnék neki.
Válasz Gepi #5534. hozzászólásáraVan nekem is itthon 100-as asszem, 2 db szál, meg méteres I gerenda, de akkor az u vas megy a tárcsa végére lobogónak
Válasz .Richard. #5535. hozzászólásáraAkkor lehet nem szenvedek vele, van 80 körül már a neten, plusz a szállítás persze
Válasz Gumóka #5533. hozzászólásáraZsiráfot vettem onnan,motorkiszedèshez,nem papírból van. De,ahogy gondolod.
Válasz Gumóka #5531. hozzászólásáraÉn a lengyel kék félét másoltam le,de én 120mm u vasból csináltam.
Válasz .Richard. #5532. hozzászólásáraCsak azok a Lengyel-Kínai tömegipari cuccok, nem láttam még ezeket az olcsóbb kategóriásokat, mennyire érné meg.
Mondjuk nem mindennapi használós lenne, de azért két préselés után ne legyen banán
Válasz Gumóka #5531. hozzászólására81ezerèrt árulják. Nem hiszem,hogy annyiból meg van,ha bolti a vas.
Apropó, ha van itt valaki, aki épített 20 tonnás műhelyprést, pár tanácsot elfogadnék, mint méretezés, anyagszükséglet, felépítés, anyagminőség terén.
Épp azon gondolkozom, kijönne e olcsóbban, mint egy ekkorát megvenni az egyszerűbb kategóriából.
Válasz mtz1221 #5529. hozzászólásáraAzt nem tudom, mert nekem csak a pici reduktor van hozzá, azon meg csak a liter/perc skálázás van, amit állítasz
Válasz Gumóka #5528. hozzászólásáraDe egy max súlyra töltöttet hány bárt mutat az órája ?
Válasz mtz1221 #5527. hozzászólásáraSima Co-t súlyra töltik nálunk.
Feltöltött nagy CO palackban hány bár nyomás kell hogy legyen ??? Úgy töltötték mert levolt járva az ateszt, és kevesellem az 50 bárt ami van benne ???
Válasz máris szomszéd #5522. hozzászólásáraén 6 évesen anyám tigris szofijába slukkoltam bele.
40 éve kitart és a hátralevőre is
Válasz máris szomszéd #5522. hozzászólására45 éve, azon van a hangsúly. Itt ha valamelyik gyerek elkezdene bezárnám a szekrénybe, és addig szívná, még zöld nem lenne.
Válasz máris szomszéd #5522. hozzászólására
ez olyan,mint az alkohol helyett a ganajlèből hörpinteni. 
Válasz mtz1221 #5521. hozzászólásáraÈletemben nem szívtam el egy dobozravalot.
Válasz mtz1221 #5521. hozzászólásáraTalán 45 éve a szomszéddal rágyújtottunk a kukorica címer alatti egy darabjára, egy slukk elég volt arra hogy soha még a gondolata se jött elő a cigarettázásnak.
Próbáld ki,jó ütős.
Válasz Praetor #5520. hozzászólásáraIrigylem az önkontrolod.
Válasz mtz1221 #5519. hozzászólásáraTesóim. Direkt nem incselkedek vele, mert tudom, hogy pikk-pakk függő lennék. 1x vizipipáztam egyet, az fincsi volt (minőségi dohány volt benne, nem hasis
). Negyed órával később már hiányzott. Úgyhogy szigorúan nem játszom vele.
Válasz Praetor #5518. hozzászólásáraTe vagy más ?
Válasz mtz1221 #5517. hozzászólásáraMegértem. A bagó a mi családunkban is egy neuralgikus pont.
Válasz Praetor #5516. hozzászólásáraEz mellé még a családi problémák miatt az étkezéseimre is figyelek nagyon. De ez a qrva cigi nélkül meg hülyülnék. Mentségemre szóljon házban autóban még egy szálat sem szívtam el.
Válasz mtz1221 #5515. hozzászólására
Válasz Praetor #5513. hozzászólásáraNyugtatót és alkoholt nem szeretem, valami kell.
Fiatal picsákat sem ajánlod már ilyen korban. 
Válasz ND #5512. hozzászólásáraNem adja vissza a kép, de legalább 3mm es hullám van benne.
Találtam polcon egy 19es gyártású kisflexet, annak a csomagolásánan volt a lap is.
Válasz mtz1221 #5511. hozzászólásáraFölösleges, úgy sem érdekel téged, hogy a dohányzás káros az egészségre.
Válasz mtz1221 #5511. hozzászólásáramegrágta az egér?
Ezért nemkéne szólni valahol ?

Válasz mtz1221 #5509. hozzászólásáraAkksi nélkül.
Válasz Balázs. #5507. hozzászólására25 bruttó euró. De hogy ebből a zöldből is minek van 3 szám alatt, nem értem.
Válasz mtz1221 #5506. hozzászólására

Válasz mtz1221 #5492. hozzászólásáraMennyibe kerűl ez most nálatok?
Válasz Maszek Zs #5505. hozzászólásáraElég nagy probléma ez ránk nézve.
Mi a tárcsáról, a nők meg a négerpéníszről beszélgetnek. 

Válasz Gumóka #5504. hozzászólásáraViszont a négertárcsa az jó!
Válasz mtz1221 #5503. hozzászólásáraAkár ahhoz is, mindegy, ha egyedi alkatrészt kell kivágni, aztán van benne rádiusz, vagy teszek bele, szépen ki lehet rajzolni, sablonként használva.
Van fémkörzőm is, de ha nem lényeg a mm pontosság ezzel gyorsabb és egyszerűbb is
Válasz Gumóka #5502. hozzászólásárajó leesett, a plazmavágóhoz ?
Válasz mtz1221 #5501. hozzászólásáraRádiuszhoz.
Válasz Gumóka #5500. hozzászólásáratáblalemez vágásnál szoktam sablonnak használni ???
Válasz t.romsics #5493. hozzászólásáraNem szabad kidobni.

Van kb. Vagy 5 kg-nyi elkoptatott korongom.
Nincs két egyforma méret. Nápolyis vödörbe gyűjtöm, táblalemez vágásnál szoktam sablonnak használni. Arra ez jó, másra nem
Válasz ND #5496. hozzászólásáraEcce került a portára egy tucat belőle. Többet se fog, atomjaira hullott. Évi 10-20 db fogy belőle csak összesen, normálisat veszek, azt kibírom anyagilag.
Válasz mtz1221 #5497. hozzászólásáraOK, nyertél, de nem is 1990Ft 10 (12?) db
Válasz ND #5496. hozzászólásárahttps://www.google.com/search?sca_esv=181e9cfcc41c4f59&hl=hu&q=dewalt+v%C3%A1g%C3%B3korong&udm=2&fbs=ABzOT_BIPLrq5rToiH7zLWNhnqL_RnV5Loj2NAuXjCG6Eyl8H5qRH85eR0bqsffoFuvLQrVxZZylJztfU0DU56Wu_4nXezyp4EfQJo9trG6O959eeVu9hDxgZJMtFwi047f5Ri1mIcK-nM1X9vXrdMrypqLcNK3As01FbsU1dkdbYJKqbOdGmFiawfSyKO7zm4eKHSq638xzGTJRdtQGEoGDfNBH8D6gxg&sa=X&ved=2ahUKEwjE94HBmN2LAxXUHBAIHRBIAEAQtKgLegQIExAB&biw=1422&bih=629&dpr=1.35
Válasz t.romsics #5493. hozzászólásáraVágókorongot utóbbi években csak Parkside-ot használok. Nem ezt a zöldet.
A fekete meg a kék-piros az jó
https://youtu.be/vcFJR5Qsby8
Válasz t.romsics #5493. hozzászólásáraÚgy lesz, mert kóvályog.