Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR411.35 FtUSD391.7 FtCHF441.7 FtGBP492.85 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz wernerj #4327. hozzászólásáraNekünk még a 400nm es van de teljesen használható de erősen ajánlott hozzá a légkulcs dugókészlet. A nélkül ne várj csodát. A nagy is jó de óvatosan a kisebb csavarokkal mert simán letépi. Mtz és pótkocsi kerekek nem akadály a kicsinek sem , megfelelő dugóval. Használható gép teljes mértékben.
Válasz wernerj #4327. hozzászólásáraÉn vettem egyet. 24-es légkulcs fejet tettem rá azt olyan traktoron amin nem volt mostanában meg lazítva a kerék csavar. Minden erőlködés nélkül lekapta!! Hétfőn veszek 32-es fejet. Van egy MTZ 9éve nem volt levéve a hátsó kereke. Ott meglátjuk!! Egyenlőre nem bántam meg.
Nem most lesz!! Hanem már volt. Voltam több Lidl-be a héten de már egyikben sem láttam. Nembiztos, hogy kapsz még.
Van valaki, aki már használt Parkside-os fekete ütvecsavarozót? Most van akcióban 50-ért. Youtube-on a videókban csak jókat mondanak róla, de kíváncsi lennék olyannak is a véleményére, aki már megkínálta nagyobb kerékanyával is. Gondolkodok rajta, hogy veszek egyet.
Válasz Büresz #4318. hozzászólásáraHa az iweld hegesztőiből indulok ki, mellé nem tudsz nyúlni. Nekem azért lett parkside, mert egyrészt olcsóbban újat, ekkorát sehol nem kapni 3 év garival, másrészt évi 4-5 használatra tervezve nem akartam többet belelocsolni pénzügyileg. Aztán lehet nekem is lépnem kell a munka szaporodik, ezt meg gyorsasággal tudom komoenzálni, amihez már nem elég a barkács kategória...
Válasz Maszek Zs #4315. hozzászólásáraHogy nyitva lesz e, nem tudom, két ünnep között már nem zavarom, najd Januárba kap egy szép listát, nekem meg lefogy a bankszámlám
Válasz Gumóka #4313. hozzászólásáraAz a lényeg, hogy ne fújja vissza, mert akkor koxolja a fejet. Vágtam én 16-os lemezt is vele, na ott tartottam szögben a fejet, hogy legyen hova kifújni neki a salakot, mert azt már nem vitte át, ott visszafúj, de 2x-re szépen vitte.
Lángálló/bőrruha ajánlott, nincs is jobb, mikor a fejeden pattan a salak, ami végiggurul a gerinceden... A cipőd meg legyen laza, ha beleugrik, gyorsan ki tudj lépni belőle
Válasz Maszek Zs #4312. hozzászólásáraHolnap kifényképezem neked a könyvéből, az a biztos, de elvileg 4,5 bar nax. Nyomás kell neki. Ezt a gépen be tudod állítani, a végén ott a nyomásszabályzó.
A zökd van nekem is, tán 2 éves. Én megyek szabad kézzel is, de van hozzá kocsi, azzal is jó, de ha úgy van rá tudod támasztani a fúvókát a lemezre, csak akkor szögben kell tartani, nem merőlegesen, így kicsit csúnyább lesz a vágási kép, de nem vészes. Vékony lemezhez elég a 15-20A, de én vágtam már 40-el is, ha elfelejtettem visszatekerni.
A cuccokat Zsolti hozta, de még régebben rendeltem innen is Hegesztőkboltja ez is jó volt.
Saját testkábelén megy, bár vicces az a tyúkbél.
Kompresszor nekem egy aldis 50 literes 2 hengeres ferrex van, kiszolgálja, nekem az árammal kell variálni itt a ház végén már, de lassan ez is megoldódik
Igazából a vágást úgy is ki kell tapasztaljad, a pisztoly feje a markolathoz képest ugye döntve van, a szép vágásképhez (ez inkább vastag lemeznél lényeges, vagy látványos) a fúvókának kell a lemezhez merőlegesen állni és mindig a szélén kívül kezdeni. Átfújni is lehet, csak eszi a fejet.
Aztán látod mennyire gyorsan kell húzzad/toljad, vagy hogy tartsd.
Én se sokat plazmáztam ezen tapasztaltam ki én is, sőt egyre többet kell. Én vágtam vele profilt, csövet is.
Sok lakatosmunkám lett, lehet erre kéne ráállni
Egyébként a gyári cuccaival is lehet dolgozni vele, csak nem annyira szép a vágás, mint egy jobban legyártott alkatrészekből összerakott fejjel.
Itt a mezőgazdaságban nekem mindegy, legyen levágva ami kell, a többit meg összefaragom.
Válasz Gumóka #4310. hozzászólásáraHelló!
Na most kellene nekem is használnom. Papírja nincs meg. Neked is a zöld van?
- milyen nyomáson használod?
-milyen távol tartod(puszta kézzel vagy van valami távolság tartó)?
- hova állítod milyen vastagságoknál? Nekem most 1mm lemezt kellene vágnom.
- Hol veszed a jobb cuccokat??
- saját test kábeljét használod?
- mekkora kompresszor kell hozzá?
Egyenlőre ennyi,de majd biztos lesz még?
üdv mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek olyan kérdésem van van -e valakinek SATA márkájú szerszámja véleményére lennék kíváncsi köszönöm a segítséet
Válasz später77 #4299. hozzászólásáraAz úgy tökéletes.
2-3 napnál tovább nem kell. Elsőre tart eddig, utána már gyorsan végig tölti.
Vettem már Lidl-ben is ilyen csepp töltőket. Az idén próbálom ki azt, hogy ctek-el előszőr, majd rápattintom a Lidl-s.
2012,2013-as akksik még működnek. Ezek a legöregebbek.
Válasz ..,-:) #4297. hozzászólásáraKöszi! Milyen rendszerességgel, hány órára teszed rá? Én úgy gondoltam, hogy télen kb. kéthetente rátenném vetésforgóban a gépekre.
Válasz ..,-:) #4284. hozzászólásáraIgen 3 körvonal. Egy szoba közepére le teszed így lesz:
1. vízszintes körvonal
2. lesz körvonal 2 falon padlón plafonon
3. Lesz körvonal másik 2 falon, padlón, plafonon. Az előzőre 90° elfordítva.
Válasz ..,-:) #4284. hozzászólásáraIgen ilyent tud ami képeden van. Nekem olyan lenne amit belinkeltem,ha nem kapkodtam volna el!!
Csak szerintem zöldet (fényüt)vegyél.
5282 hozzászólás
Válasz wernerj #4327. hozzászólására
Válasz wernerj #4327. hozzászólásáraNekünk még a 400nm es van de teljesen használható de erősen ajánlott hozzá a légkulcs dugókészlet. A nélkül ne várj csodát. A nagy is jó de óvatosan a kisebb csavarokkal mert simán letépi. Mtz és pótkocsi kerekek nem akadály a kicsinek sem , megfelelő dugóval. Használható gép teljes mértékben.
Általános és egyszerű felhasználásra, plazma vágó, kinek mi és hogy vált be ?
Válasz Maszek Zs #4328. hozzászólásáraKöszönöm!
Megpróbálok szerezni, ha másnem akkor lesz még úgyis kínálatban.
Válasz wernerj #4327. hozzászólásáraÉn vettem egyet. 24-es légkulcs fejet tettem rá azt olyan traktoron amin nem volt mostanában meg lazítva a kerék csavar. Minden erőlködés nélkül lekapta!! Hétfőn veszek 32-es fejet. Van egy MTZ 9éve nem volt levéve a hátsó kereke. Ott meglátjuk!! Egyenlőre nem bántam meg.
Nem most lesz!! Hanem már volt. Voltam több Lidl-be a héten de már egyikben sem láttam. Nembiztos, hogy kapsz még.
Van valaki, aki már használt Parkside-os fekete ütvecsavarozót? Most van akcióban 50-ért. Youtube-on a videókban csak jókat mondanak róla, de kíváncsi lennék olyannak is a véleményére, aki már megkínálta nagyobb kerékanyával is. Gondolkodok rajta, hogy veszek egyet.
Válasz Vinkó #4325. hozzászólásáraÚgy látom ez se könnyen beszerezhető.Super optimal 312 használok,de nehéz kapni.
Válasz barazdabetyar. #4324. hozzászólásáraKasamas 403
Ki milyen elektródát használ javításokhoz?Ami mindenre jó.
Válasz Gumóka #4322. hozzászólásáraKössz!!
Válasz Maszek Zs #4315. hozzászólására
Válasz Gumóka #4317. hozzászólásáraCsak meg csörgetem hátha.
Válasz Gumóka #4319. hozzászólásáraegyre több elfüstölt iweldet látni a facén, kezd beérni a tömeggyártás átka.
Válasz Büresz #4318. hozzászólásáraHa az iweld hegesztőiből indulok ki, mellé nem tudsz nyúlni. Nekem azért lett parkside, mert egyrészt olcsóbban újat, ekkorát sehol nem kapni 3 év garival, másrészt évi 4-5 használatra tervezve nem akartam többet belelocsolni pénzügyileg. Aztán lehet nekem is lépnem kell a munka szaporodik, ezt meg gyorsasággal tudom komoenzálni, amihez már nem elég a barkács kategória...
Link valakinek hasonlóról véleménye?
Válasz Maszek Zs #4315. hozzászólásáraHogy nyitva lesz e, nem tudom, két ünnep között már nem zavarom, najd Januárba kap egy szép listát, nekem meg lefogy a bankszámlám
Válasz Maszek Zs #4315. hozzászólásáraNem biztos, hogy lesz raktáron, de meghozza, awihoz nekem is rendelős volt.
Válasz Gumóka #4314. hozzászólásáraKöszönöm!
Várom a képeket. Zsolti nyitva lesz holnap? Kíváncsi leszek ,hogy megy majd!
Válasz Gumóka #4313. hozzászólásáraAz a lényeg, hogy ne fújja vissza, mert akkor koxolja a fejet. Vágtam én 16-os lemezt is vele, na ott tartottam szögben a fejet, hogy legyen hova kifújni neki a salakot, mert azt már nem vitte át, ott visszafúj, de 2x-re szépen vitte.
Lángálló/bőrruha ajánlott, nincs is jobb, mikor a fejeden pattan a salak, ami végiggurul a gerinceden... A cipőd meg legyen laza, ha beleugrik, gyorsan ki tudj lépni belőle
Válasz Maszek Zs #4312. hozzászólásáraHolnap kifényképezem neked a könyvéből, az a biztos, de elvileg 4,5 bar nax. Nyomás kell neki. Ezt a gépen be tudod állítani, a végén ott a nyomásszabályzó.
A zökd van nekem is, tán 2 éves. Én megyek szabad kézzel is, de van hozzá kocsi, azzal is jó, de ha úgy van rá tudod támasztani a fúvókát a lemezre, csak akkor szögben kell tartani, nem merőlegesen, így kicsit csúnyább lesz a vágási kép, de nem vészes. Vékony lemezhez elég a 15-20A, de én vágtam már 40-el is, ha elfelejtettem visszatekerni.
A cuccokat Zsolti hozta, de még régebben rendeltem innen is Hegesztőkboltja ez is jó volt.
Saját testkábelén megy, bár vicces az a tyúkbél.
Kompresszor nekem egy aldis 50 literes 2 hengeres ferrex van, kiszolgálja, nekem az árammal kell variálni itt a ház végén már, de lassan ez is megoldódik
Igazából a vágást úgy is ki kell tapasztaljad, a pisztoly feje a markolathoz képest ugye döntve van, a szép vágásképhez (ez inkább vastag lemeznél lényeges, vagy látványos) a fúvókának kell a lemezhez merőlegesen állni és mindig a szélén kívül kezdeni. Átfújni is lehet, csak eszi a fejet.
Aztán látod mennyire gyorsan kell húzzad/toljad, vagy hogy tartsd.
Én se sokat plazmáztam ezen tapasztaltam ki én is, sőt egyre többet kell. Én vágtam vele profilt, csövet is.
Sok lakatosmunkám lett, lehet erre kéne ráállni
Egyébként a gyári cuccaival is lehet dolgozni vele, csak nem annyira szép a vágás, mint egy jobban legyártott alkatrészekből összerakott fejjel.
Itt a mezőgazdaságban nekem mindegy, legyen levágva ami kell, a többit meg összefaragom.
Válasz Gumóka #4310. hozzászólásáraHelló!
Na most kellene nekem is használnom. Papírja nincs meg. Neked is a zöld van?
- milyen nyomáson használod?
-milyen távol tartod(puszta kézzel vagy van valami távolság tartó)?
- hova állítod milyen vastagságoknál? Nekem most 1mm lemezt kellene vágnom.
- Hol veszed a jobb cuccokat??
- saját test kábeljét használod?
- mekkora kompresszor kell hozzá?
Egyenlőre ennyi,de majd biztos lesz még?
Válasz Gumóka #4310. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz Gabi 07 #4309. hozzászólásáraJó minőségű fúvóka kell bele meg düzni, tudja a 12mm-t.
Én használom, nincs vele baj.
Lidl féle plazmavágó mennyire birja, és tudja-e a ráírtakat.
Aki tavaly vett annak már van tapasztalat.
Megköszönném, ha megosztaná.
üdv mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek olyan kérdésem van van -e valakinek SATA márkájú szerszámja véleményére lennék kíváncsi köszönöm a segítséet
Válasz danfarmkft #4305. hozzászólásáraSzia ebből van kettő db
Válasz danfarmkft #4305. hozzászólásáraHa nekem címezted az nem jó mert Pisti mutatta, hogy van neki.
Tisztelt M.Zs.!
2 db villanymotor érdekel:
6-8 kw, 1250 fordulat
Van ilyen?
e: danfarmkft@gmail.com
Kedves kollégák ha valakinek villany motort keres van egy pár darab eladó.
Válasz Maszek Zs #4302. hozzászólásáraPróbálni fogunk egy párat. Egyenlőre még nincs “kedvenc”.
Válasz ..,-:) #4284. hozzászólásáraMilyenre esett a választás??
Válasz ..,-:) #4300. hozzászólásáraAzt írja 500Ah-ig. Nagyobb akkukat is ezzel töltöd?
Válasz später77 #4299. hozzászólásáraAz úgy tökéletes.
2-3 napnál tovább nem kell. Elsőre tart eddig, utána már gyorsan végig tölti.
Vettem már Lidl-ben is ilyen csepp töltőket. Az idén próbálom ki azt, hogy ctek-el előszőr, majd rápattintom a Lidl-s.
2012,2013-as akksik még működnek. Ezek a legöregebbek.
Válasz ..,-:) #4297. hozzászólásáraKöszi! Milyen rendszerességgel, hány órára teszed rá? Én úgy gondoltam, hogy télen kb. kéthetente rátenném vetésforgóban a gépekre.
Válasz später77 #4296. hozzászólásáraMXS10 van két éve.
Válasz später77 #4296. hozzászólásáraIlyent használok.
CTEK akkutöltőt használ valaki? Melyik modellt érdemes megvenni trakik akkumulátorának karbantartásához?
Én a Telwin Startzilla nevű gépet használom , a nagyobbikat. 24 voltot is tud
Válasz barazdabetyar. #4291. hozzászólásárahttps://www.google.com/search?q=inverteres+bik%C3%A1z%C3%B3&hl=hu&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjf5e2HtuD0AhWXhf0HHdTXDvQQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1024&bih=486&dpr=1.88
Válasz barazdabetyar. #4292. hozzászólásáraAkkor valami Telewin vagy hasonló kerekes.
Jó nagy amperes, jó nagy indító kW-os.
Válasz bandigh #4289. hozzászólásáraTöltő is kell.Ami volt,az megette a kenyere javát.Félig a traktor is átment rajta.
Válasz bandigh #4289. hozzászólására22 kg. szóba se jöhet.Kell az erő kakilni.
Válasz bandigh #4289. hozzászólásáraJa, hát igen…..ilyen van nekem is, kb a tankot beindítja.
Szerintem Ő olyan powerbankos bikázóra gondolt.
Válasz barazdabetyar. #4288. hozzászólásáraMegjött a hideg? Ezzel próbálkozhatsz, van belőle kisebb is Link
Tölteni gondolom tudsz mivel
Melyik a legerősebb legjobb,és LEGKÖNNYEBB akkumulátor töltő bikázó amit érdemes megvenni?
Válasz ..,-:) #4284. hozzászólásáraIgen 3 körvonal. Egy szoba közepére le teszed így lesz:
1. vízszintes körvonal
2. lesz körvonal 2 falon padlón plafonon
3. Lesz körvonal másik 2 falon, padlón, plafonon. Az előzőre 90° elfordítva.
Válasz ..,-:) #4284. hozzászólásáraIgen ilyent tud ami képeden van. Nekem olyan lenne amit belinkeltem,ha nem kapkodtam volna el!!
Csak szerintem zöldet (fényüt)vegyél.
Válasz .Richard. #4267. hozzászólásáraSzerintem az csak indítás közben tud csetteni. Nekem is kettő csettent pár hét alatt, ahogy bejöttek a hidegek.
Válasz Maszek Zs #4281. hozzászólásáraAz a mindent is tudó dolog jól hangzik.
3 körvonal ?
Eddig ilyent láttam, mint “tudásilag”(most a márka nem számít):
Válasz ..,-:) #4279. hozzászólásáraA leicat ilyenben nem ismerem, de földmunkában a gépeken mi sokat használtuk az eszközeit és jók voltak.