Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD391.08 FtCHF443.26 FtGBP495.54 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz máris szomszéd #2586. hozzászólásáraNálunk csak 220 van én blm cut51 est nézegettem csak még nem szántam rá magam. Ha a leírt vastagságokat elvinné az már hatalmas segítség lenne. Nemrégg arról is tett fel valaki videót. Bár az csak 1 vágást.
Válasz ND #2587. hozzászólásáraLehet de komoly vágásokra kell majd néha akkor meg jobb a 3 fázis.Szomszéd a munkahelyén dolgozik plazmavágóval halgattam rá is kicsit.
Válasz jamo #2581. hozzászólásáraHát az enyém dugig van beleégett szikrával.
Viszont van lézervágóm, és egyszerűbb volt vágni bele itthon plexiből, csak féltem a szemem.
Válasz Hogel #2576. hozzászólásáranem hinném hogy uv szűrős de valami nagyon spéci hőállós cucc. nem égeti meg a szikra vagy csak nagyom nehezen, sokszorosat bírja az üveglaphoz képest. filléres összeg kár veszödni vele
Az automata heggesztő pajzsnak a külső részén lévő védőlap, az cserélhető sima plexi lapra, vagy valami spéci anyagból van? Arra gondolok, hogy van benne valami plusz uv védelem, vagy nincs.Tehát ha kicserélem plexi lapra, akkor nem fogja károsítani a szemem?
Válasz medikus #2571. hozzászólásáraPiliscsabán van egy csávó annak szokott lenni minden. Ha kell holnap fehívlak és addigra Megpróbálom meg keresni számát.
Válasz máris szomszéd #2566. hozzászólásáraCsaby most vett egy Haina márkájút az is gomb nyomásos (és dícséri).
Nem tudom 12mm vastagabbat nem akarok vágni. Meg pár flexkorongot megsporolsz. Ha hoznak erre megpróbálom.
Válasz ND #2563. hozzászólásáraDe ez már nyomó teljesítmény. De amit árulnak kompresszort az 250 l/p szívó teljesítménye. Az meg kis túlzással az körül van. Néztem egy güdét 2hengerest az simán viszi.
mondjuk a levegőigényére lennék kíváncsi.
Hasonlóakat amiket googleztam, 140-180l/p ír stabil 4,5-6baron.
Az ha jól érzem, nem a barkácskompresszor kategória, ugye?
Válasz ..MZ/X.. #2558. hozzászólásáraCsak jól el kell rakni a blokkot.
Én az aldis szalagcsiszolót vittem vissza 1 év után (körbecsiszoltam vele az egész garázs faanyagát) .
Azt sem nézték meg, hogy nem e egy féltégla van a dobozban. Perkálták az árát, és bedobták a sarokba.
Most lidl-es van, ez egyenlőre bírja.
Válasz ND #2557. hozzászólásáraEgyet tudni kell, kínai és max barkács kategória, az utóbbi időben hullámzó minőségben. Viszont ennek ellenére sok cucc van köztük ami igazán tartós. De vedd meg, próbáld ki, ha nem tetszik kérdés nélkül visszaveszik. No meg 3 év gari van rá.
Válasz Maszek Zs #2556. hozzászólásáraSikerült vkinek kiókumlálni, h szabad-e egyáltalán megvenni?
Engem is izgat, csak nem értek hozzá, soha sem láttam/néztem/használtam.
Jártasabbak véleményét +köszönném
Válasz Maszek Zs #2552. hozzászólásáraKb. két hete volt akciós az állítható sebességű kisflex. Csütörtökön délelőtt debrecenben volt, péntek délelőtt se martfűn, se t.miklóson nem volt, egy darab se.
Jellemzően az olcsóbb parkside cuccok rögtön elfogynak, a 20-30000-es, és afölötti dolgok nem annyira kapósak.
5289 hozzászólás
Válasz máris szomszéd #2586. hozzászólásáraNálunk csak 220 van én blm cut51 est nézegettem csak még nem szántam rá magam. Ha a leírt vastagságokat elvinné az már hatalmas segítség lenne. Nemrégg arról is tett fel valaki videót. Bár az csak 1 vágást.
Válasz ND #2587. hozzászólásáraLehet de komoly vágásokra kell majd néha akkor meg jobb a 3 fázis.Szomszéd a munkahelyén dolgozik plazmavágóval halgattam rá is kicsit.
Válasz máris szomszéd #2586. hozzászólásáraMondjuk ennek az árából kijött volna 6 Lidis
Válasz shazi #2585. hozzászólásáraAddig gondolkodtam,hogy a végén egy ilyet vettem.
http://hegesztescentrum.hu/hugong-plazmavago-70a-hg-cw.html
Egyenlőre csak kipróbálva lett,az mtz hüvelyt vágta mint kés a vajat.
Ha igazából dolgozunk vele lesz vidi+értékelés.
youtub-on van már pár videó a parkside plazmavágóról ha valaki még nem látta! De akkor ezek szerint tényleg nem vett senki? https://www.youtube.com/watch?v=gK_DEw8xj1ohttps://www.youtube.com/watch?v=GlaVA5a0Phs
Holnaptól akciós a parkside akkus fúró!!!!
Betárazva:
Válasz jamo #2581. hozzászólásáraHát az enyém dugig van beleégett szikrával.
Viszont van lézervágóm, és egyszerűbb volt vágni bele itthon plexiből, csak féltem a szemem.
Sziasztok,
Vett végül valaki Lidis plazmavágót?
Próba meg volt már?
Válasz Hogel #2576. hozzászólásáranem hinném hogy uv szűrős de valami nagyon spéci hőállós cucc. nem égeti meg a szikra vagy csak nagyom nehezen, sokszorosat bírja az üveglaphoz képest. filléres összeg kár veszödni vele
Válasz Hogel #2578. hozzászólásáraBár ha UV szűrő lenne, rá lenne írva...
Válasz Hogel #2578. hozzászólásáraAz egy eldobható szikrafogó, mint annó a sima üveg, szerintem.
Válasz csoppika #2577. hozzászólásáraIgen de az UV szűrés az nem a műanyag lap mögötti cuccban van?
Válasz Hogel #2576. hozzászólásáraA sima védőszemüveg is elvileg UV szűrős már, szerintem a pajzsé is az...
Az automata heggesztő pajzsnak a külső részén lévő védőlap, az cserélhető sima plexi lapra, vagy valami spéci anyagból van? Arra gondolok, hogy van benne valami plusz uv védelem, vagy nincs.Tehát ha kicserélem plexi lapra, akkor nem fogja károsítani a szemem?
Válasz Márk_ #2574. hozzászólására
Válasz medikus #2571. hozzászólásárahttp://mesterszerszam.hu/geptartozek/eszterga-tartozek/forgocsucs/tompa/tompa-forgocsucs
Válasz Maszek Zs #2572. hozzászólásáraElég ha leírod!!Barátomnak kellene,de csak kicsiket találok!Köszi!
Válasz medikus #2571. hozzászólásáraPiliscsabán van egy csávó annak szokott lenni minden. Ha kell holnap fehívlak és addigra Megpróbálom meg keresni számát.
Esztergához hol találnék forgócsúcsot,nagy méretűt,ami 80mm csövet is képes megtámasztani!Az egész kúp forog!Mindegy hányas a morse!
Válasz máris szomszéd #2566. hozzászólásáraCsaby most vett egy Haina márkájút az is gomb nyomásos (és dícséri).
Nem tudom 12mm vastagabbat nem akarok vágni. Meg pár flexkorongot megsporolsz. Ha hoznak erre megpróbálom.
Válasz Plútó #2568. hozzászólására12-es ig!
Válasz Celtises #2567. hozzászólásáracsigafúrót
Pisztolyfúróba mit érdemes venni? 5-800w
Aminek ténylegesen állítható a fordulatszáma és normális áron van.
Fene tudja.
Kicsit utána kurkásztam a dolognak,lehet inkább 400 voltos gép kellene meg ne kellene az gomb nyomásos ív csak rögtön 270 pénz.
Holnapra felkészült mindeki??
Válasz ND #2563. hozzászólásáraDe ez már nyomó teljesítmény. De amit árulnak kompresszort az 250 l/p szívó teljesítménye. Az meg kis túlzással az körül van. Néztem egy güdét 2hengerest az simán viszi.
Válasz Maszek Zs #2561. hozzászólásáraKöszi,
mondjuk a levegőigényére lennék kíváncsi.
Hasonlóakat amiket googleztam, 140-180l/p ír stabil 4,5-6baron.
Az ha jól érzem, nem a barkácskompresszor kategória, ugye?
Válasz ..MZ/X.. #2558. hozzászólásáraAmi nem Kínai az hamisítvány!!
Válasz ND #2557. hozzászólásáraNem tudom milyen de szerintem itthoni dologra bőven jó.
Válasz ..MZ/X.. #2558. hozzászólásáraCsak jól el kell rakni a blokkot.
Én az aldis szalagcsiszolót vittem vissza 1 év után (körbecsiszoltam vele az egész garázs faanyagát) .
Azt sem nézték meg, hogy nem e egy féltégla van a dobozban. Perkálták az árát, és bedobták a sarokba.
Most lidl-es van, ez egyenlőre bírja.
Válasz Maszek Zs #2553. hozzászólásáraEzért nem,de ha más miatt van arra utam akkor szeretem úgy összehozni hogy több dologra is jó legyen.
Válasz ND #2557. hozzászólásáraEgyet tudni kell, kínai és max barkács kategória, az utóbbi időben hullámzó minőségben. Viszont ennek ellenére sok cucc van köztük ami igazán tartós. De vedd meg, próbáld ki, ha nem tetszik kérdés nélkül visszaveszik. No meg 3 év gari van rá.
Válasz Maszek Zs #2556. hozzászólásáraSikerült vkinek kiókumlálni, h szabad-e egyáltalán megvenni?
Engem is izgat, csak nem értek hozzá, soha sem láttam/néztem/használtam.
Jártasabbak véleményét +köszönném
Válasz atisgyulai #2554. hozzászólásáraAkkor ebből lessz!? Eddig találtam mindent ezen a két helyen mikor kellett és ha arra jártam.
Válasz atisgyulai #2554. hozzászólásáraPont így jártam Szegeden, pénteken már nem volt egy darab se
Válasz Maszek Zs #2552. hozzászólásáraKb. két hete volt akciós az állítható sebességű kisflex. Csütörtökön délelőtt debrecenben volt, péntek délelőtt se martfűn, se t.miklóson nem volt, egy darab se.
Jellemzően az olcsóbb parkside cuccok rögtön elfogynak, a 20-30000-es, és afölötti dolgok nem annyira kapósak.
Válasz mtz1221 #2550. hozzászólásáraEzért át jönnél??
Válasz Bolha. #2548. hozzászólásáraEddig (Martfűn;Dunaharasztin) még harmadnap is találtam az akcióból.
Válasz mtz1221 #2550. hozzászólásáraSzégyen vagy nem fogalmam sincs,nem járok a lidibe.
Válasz máris szomszéd #2549. hozzászólásáraKösz,és melyik a nagyobb ???
Válasz mtz1221 #2547. hozzászólásáraKettő.
https://www.google.com/search?q=lidl+szeged&rlz=1C1PRFI_enHU743HU743&oq=lidl+szeged&aqs=chrome.0.69i59j0l5.8820j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Válasz máris szomszéd #2545. hozzászólásáraElméletileg az országban az összesbe visznek,nyílván a kis városokba kevesebbet,aztán kitudja.
Válasz máris szomszéd #2545. hozzászólásáraHány lidül van szegeden ?? Mert itt kint a horgosi úton a piac után,nem szokott semmijük se lenni.
Válasz csoppika #2542. hozzászólásáraNa jó, a Lidi oldalán kerestem, ő volt szemérmes, nem akarta megmutatni, mije van
Válasz envagyok2 #2544. hozzászólásáraSehol legalábbis én nem látom.
Nem járok lidibe így fogalmam sincs a szegediben lesz-e?
Válasz máris szomszéd #2538. hozzászólásáramert az hol látszik, hogy melyikbe lesz?
Válasz csoppika #2536. hozzászólásáraSzerintem elég, nem hinném hogy nagyon sok levegő kellene neki, max mint egy festékszórónak.
Válasz ND #2540. hozzászólásáraNe hazudj...
Válasz ND #2540. hozzászólásárahttps://www.google.com/search?client=firefox-b&ei=H-9ZXPPADtmGwPAPhoeZ6AE&q=lidl+plazmav%C3%A1g%C3%B3&oq=lidl+plazmav%C3%A1g%C3%B3&gs_l=psy-ab.3..0i3.3071.4486..4741...0.0..0.109.395.3j1......0....1..gws-wiz.......0i71.yTpF3N7IX4M
Válasz csoppika #2535. hozzászólásáraKérdeztem, nemmonta