Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Az ütvecsavarozóról annyit a GÜBE 900 W -os két év garancia a próbán átment eddig egy jó pár éve nem szerelt csavart könnyedén levett.Elég jónak tűnik , toldóval is működik , a nyomaték állítás hiányzik róla az nagyon jó lenne .Ami hátránya a súlya 3,5 kg ezt azért nem könnyű tartania.
Válasz Mf-es? #1828. hozzászólására Miért vágná agyon akkor ezen az elven agyonvágja egy fúrógép is,mnekem gyári kínai extolos van papíron 330nm a 16-os csavarra nem lehet /kell/ utána ráhúzni.ilyen:http://utvecsavarozo.arukereso.hu/extol/8890602-p171230187/#termek-leiras
Nagyüzemben mikor 40 gépet is le kellett vagonozni az elektromos, aggregátorral hibátlan. Az aksis hamar lefeküdt de az aksik élettartama is. Pedig a 300 ezres kategória volt. Általános használatra már a mérete miatt 22-24mm anya méretig.Egy egyszerű gép is megteszi. Lazítás véglehúzás kézi verzió a lehúzás adott esetben nyomaték kulcsos. A 220-as verzió műhelyben macerásabb.Bár nem rossz szerszám.
Válasz Mf-es? #1824. hozzászólásáraMert nem használom sokat és biztos hogy akkor le lesz merülve mikor kellene. Plusz az aksi sem lenne így hosszú életű.
A cégnél aksis van bírják rendesen szóval nem rossz ha állandóan van használva.
Válasz Anicska #1821. hozzászólásáraMármint Güde? Milyet pontosan? Majd a tapasztalatokról számolj be légyszíves. Nekem is elektromos kellene aksis nem kell.
Válasz Dolmány #1818. hozzászólásáraPassz, Fehérváron az autóvillamossági boltban vettem jó pár éve. Talán 2000 körül volt darabja.
Nézd meg a FERVILLnél, ott általában jó áron szoktak lenni a cuccok.
Válasz Dolmány #1815. hozzászólásáraJó a hegesztő csipesz is, de van jobb.
Mi EZT a fajta csipeszt használjuk, ez tiszta réz. Kábelre a sarut odahaza te is rá tudod forrasztani.
Valami emberesebbet szeretnék, hegesztő kábelt szereztem hozzá, csipeszből jó a hegesztő csipesz? Vagy réz csipesz lenne jó hozzá?
Kemény forrasztatni vigyem el?
Válasz 4755 #1809. hozzászólásáraPár helyre írtam..de csak 1-2 kereskedő írt vissza de ilyen méretben nem tudnak adni. Esetleg kitől kölcsön kéred nincs valami infója ?
Válasz mtz1221 #1801. hozzászólásáraEz a verzió öntisztító.A hagyományos hármas honolót ki kel venni többször a betéteknél takarítani. Igazából csak egy finomítás a hüvelyen.Mikor "keveset" ment motort szerelek. Hengerfej probléma-olajfolyások. Tehát a motort bontani kell. Akkor egy kis honolással még javítható a hüvely olajtapadása. 70-es méretig találtam itthon is, az kb bruttó 15 ezer..nyilván nagyobb méretben rendelni kell. Valójában a JD régóta használja. Nem titok a szerelési könyvében láttam még régen ez a fajtát.
Válasz Gergo87 #1791. hozzászólásáraNekem ennek egy régebbi verziója van 6 éve nyüstölöm sokat festek vele, a gépeket is ezzel szoktam takarítani bálázó traktorfülke stb. és természetesen ezzel megy a fújtatás is, a rába buci kerékkel elvan de felnyomja. a mai napig tartja a nyomást nem ereszt eddig hiba nélkül működik, neten rendeltem és amikor megláttam, hogy kínai mondom 2év és nyekk. Nem így lett kellemesen csalódtam a teknyikába.ENNEK
Válasz Dolmány #1793. hozzászólásáraBeta 4 az 1ben racsnis kulcsokat fél évente kinyírom. Nyilván más irányba kell néznem. Erre az Aldiban vagy Lidl.. durung egyszerű hajlított racsnis kulcsokat árulnak, mit ma teszteltem. Brutális racsnija van nyitott könnyen tisztítható. Préselt lemez váz. Először azt hittem Würth. Mivel annál láttam hasonlót. 3 év gari ha tönkremegy visszaviszem, max veszek rajta cukrot.
Szerintem a Génius elég jó szerszám. Levegősben CP..használok. Abban láttam pár éve egy CP 7600 blue tork kulcsot.Ez akciósan is olyan 6000 euró. Ezért pár kézi nyomaték sokszorozót már lehet venni.
Válasz Gergo87 #1791. hozzászólásáraAz aldiban szokott lenni egy két hengeres olajos kompresszor 50 ezer környékén van az ára három év garival, tök ugyan azt 80 környékén adják más márkázással.
Válasz Claaastra #1790. hozzászólásáraLehet, hogy a gyártató cég, illetve márka az.
A gyártás kínában zajlik, ezt nem is titkolják, minden termékükön rajta van.
Egyébként majd minden viszonylag olcsó (megfizethető) és normális minőségű szerszám lengyel rendelésre készűl kínában.
Szeretek hazaiés eu gyártmányú terméket venni, de a kínai termékektől sem óckodom, tudnak ők prémium minőséget is gyártani.
Van az a mondás, hogy "ami nem kínában készűl, az hamisítvány".
Kompresszorból melyik márkát ajánljátok? Kereket fújni kell csak, esetleg ritkán festékszóróhoz. Eddig obis vackok voltak de 3 évnél többet nem bírt egyik se.
5390 hozzászólás
https://www.aldi.hu/hu/ajanlatok/ajanlatok-csuetoertoektol-20170302/reszletes-oldal/ps/p/workzone-kompresszor-50-liter/
Az aldiban most lesz kapható a két hengeres kompresszor, 3 év garanciával.
https://www.aldi.hu/hu/ajanlatok/ajanlatok-csuetoertoektol-20170302/reszletes-oldal/ps/p/workzone-kompresszor-50-liter/
Válasz Dolmány #1837. hozzászólásárahttp://hangszerelem.blogspot.hu/2014/01/szerszam-i-hasznalt-szerszam-bolt.html?m=1
Válasz Dolmány #1837. hozzászólásárakérem a moderátort törölje Dolmány hozzászólását, reklám ami nem témába vág.
és még csak nem is használt szerszám.
http://hangszerelem.blogspot.hu/2014/02/elektronikat-bele.html?m=1
Használt szerszámok.
Az ütvecsavarozóról annyit a GÜBE 900 W -os két év garancia a próbán átment eddig egy jó pár éve nem szerelt csavart könnyedén levett.Elég jónak tűnik , toldóval is működik , a nyomaték állítás hiányzik róla az nagyon jó lenne .Ami hátránya a súlya 3,5 kg ezt azért nem könnyű tartania.
Üthető dugókulcsokról volt pár napja szó, mi ebből raktunk össze kerékanya leszedőt.
Válasz VDénes #1823. hozzászólásáraEgy ács ismerősnek Mar-pol van. Minden nap nyomják vele, faszerkezetcsavarokat hajtanak be. 2-3 éves és dicséri.
Válasz Mf-es? #1832. hozzászólására Ez is egy megoldás,
Válasz rsándor #1831. hozzászólásáraNállam ilyen van felrakva,6 méterenként. Elegem volt a gubancos,görcsös hosszabbítókból.
Válasz Mf-es? #1828. hozzászólására Miért vágná agyon akkor ezen az elven agyonvágja egy fúrógép is,mnekem gyári kínai extolos van papíron 330nm a 16-os csavarra nem lehet /kell/ utána ráhúzni.ilyen:http://utvecsavarozo.arukereso.hu/extol/8890602-p171230187/#termek-leiras
Nagyüzemben mikor 40 gépet is le kellett vagonozni az elektromos, aggregátorral hibátlan. Az aksis hamar lefeküdt de az aksik élettartama is. Pedig a 300 ezres kategória volt. Általános használatra már a mérete miatt 22-24mm anya méretig.Egy egyszerű gép is megteszi. Lazítás véglehúzás kézi verzió a lehúzás adott esetben nyomaték kulcsos. A 220-as verzió műhelyben macerásabb.Bár nem rossz szerszám.
Válasz Mf-es? #1828. hozzászólásáraEbben maximálisan igazad van.
Válasz VDénes #1825. hozzászólására220 meg agyonvág,mikor húzkodod a traki körül.
Válasz VDénes #1825. hozzászólásáraA litiumos aksik akár évekig sem merűlnek le.
Parkside ( lidl ) akkumulátoros ütvecsavarozó:
https://m.youtube.com/watch?v=imWOrKMCDW8
Válasz Mf-es? #1824. hozzászólásáraMert nem használom sokat és biztos hogy akkor le lesz merülve mikor kellene. Plusz az aksi sem lenne így hosszú életű.
A cégnél aksis van bírják rendesen szóval nem rossz ha állandóan van használva.
Válasz VDénes #1823. hozzászólásáraAkksis miért nem kell?
Válasz Anicska #1821. hozzászólásáraMármint Güde? Milyet pontosan? Majd a tapasztalatokról számolj be légyszíves. Nekem is elektromos kellene aksis nem kell.
Válasz Anicska #1821. hozzászólásáraMilyen erős?
Gübe elektromos ütvecsavarozó mellett döntöttünk két év garancia .Nem rossznak tűnik ...köszi mindenki segítségét.Ha ez jó jöhet az aksis is.
Válasz ...:::Pisti:::... #1702. hozzászólásáraÜdv nem halottál vagy láttál kisszalmával való fűtést,persze a kályha érdekelne valami egyszerű mint a fűrészporos kályha.
Válasz Dolmány #1818. hozzászólásáraPassz, Fehérváron az autóvillamossági boltban vettem jó pár éve. Talán 2000 körül volt darabja.
Nézd meg a FERVILLnél, ott általában jó áron szoktak lenni a cuccok.
Válasz ..MZ/X.. #1817. hozzászólásáraTudsz esetleg jó áron ajánlani beszerzési forrást?
Köszi!
Én is ilyen csipeszre gondoltam, de csak baromi drágán láttam eddig.
Válasz Dolmány #1815. hozzászólásáraJó a hegesztő csipesz is, de van jobb.
Mi EZT a fajta csipeszt használjuk, ez tiszta réz. Kábelre a sarut odahaza te is rá tudod forrasztani.
Válasz Dolmány #1815. hozzászólásáraÉn nem forrasztottam le,de ajánlatos,a vègèbe 6os vezetèksarut,amit az akkusaru 6o csavarja alà fogatst,azt indul.nekem ez bevàllt.
Készített már valaki bika kábelt.
Valami emberesebbet szeretnék, hegesztő kábelt szereztem hozzá, csipeszből jó a hegesztő csipesz? Vagy réz csipesz lenne jó hozzá?
Kemény forrasztatni vigyem el?
Válasz Vinkó75 #1813. hozzászólásáraSzívesen.
Válasz Pintér Zoltán #1812. hozzászólásáraKöszönöm !
Válasz Pintér Zoltán #1811. hozzászólásáraItt is van.
https://goo.gl/QgzkS8
Válasz Vinkó75 #1810. hozzászólásáraÜdv, egy ekkora már megtenné.
https://www.youtube.com/watch?v=zvr1bJ9Kjuc
Válasz 4755 #1809. hozzászólásáraPár helyre írtam..de csak 1-2 kereskedő írt vissza de ilyen méretben nem tudnak adni. Esetleg kitől kölcsön kéred nincs valami infója ?
Válasz Vinkó75 #1800. hozzászólásáraüdv mi szoktunk használni nagyon jó eszköz kölcsön szoktam kérni még nem találtam sehol
Válasz *** HM *** #1807. hozzászólásáraÉs az stimmel a gyári konzolra Obi-van mester?
Válasz Tobszi #1806. hozzászólásáraObi ban.... ken Obi
Mondjuk
Ilyen vagy hasonló külső szerszámosdobozt nem tudja valaki hol tudnák venni?
Kicserélném mert a nagyobb szerszámok nem férnek bele.
Válasz mtz1221 #1804. hozzászólásáraGyári videó !
Válasz Vinkó75 #1802. hozzászólásáraA 3-ast azt ismerem,de ezt most láttam először.Kézi fúrógéppel gondoltat
használni?
Válasz mtz1221 #1801. hozzászólásárahttps://www.youtube.com/watch?v=GytEKiF3HBg Ez lemaradt.
Válasz mtz1221 #1801. hozzászólásáraEz a verzió öntisztító.A hagyományos hármas honolót ki kel venni többször a betéteknél takarítani. Igazából csak egy finomítás a hüvelyen.Mikor "keveset" ment motort szerelek. Hengerfej probléma-olajfolyások. Tehát a motort bontani kell. Akkor egy kis honolással még javítható a hüvely olajtapadása. 70-es méretig találtam itthon is, az kb bruttó 15 ezer..nyilván nagyobb méretben rendelni kell. Valójában a JD régóta használja. Nem titok a szerelési könyvében láttam még régen ez a fajtát.
Válasz Vinkó75 #1800. hozzászólásáraÉn azt se tudtam hogy ilyen létezik.Mtz-nél miért kellene ezt használni?
Kollégák..Hónoló kefét, MTZ hüvely méretben használt már valaki? Vagy nem is létezik itthon ilyen méretben.
Lincos kompresszorokról mi a véleményetek?
Válasz rigás #1797. hozzászólásáraNo, nekem ez van amiről lentebb írtam,hogy bevélt.
Válasz Gergo87 #1791. hozzászólásáraNekem ennek egy régebbi verziója van 6 éve nyüstölöm sokat festek vele, a gépeket is ezzel szoktam takarítani bálázó traktorfülke stb. és természetesen ezzel megy a fújtatás is, a rába buci kerékkel elvan de felnyomja. a mai napig tartja a nyomást nem ereszt eddig hiba nélkül működik, neten rendeltem és amikor megláttam, hogy kínai mondom 2év és nyekk. Nem így lett kellemesen csalódtam a teknyikába.ENNEK
Válasz Dolmány #1793. hozzászólásáraBeta 4 az 1ben racsnis kulcsokat fél évente kinyírom. Nyilván más irányba kell néznem. Erre az Aldiban vagy Lidl.. durung egyszerű hajlított racsnis kulcsokat árulnak, mit ma teszteltem. Brutális racsnija van nyitott könnyen tisztítható. Préselt lemez váz. Először azt hittem Würth. Mivel annál láttam hasonlót. 3 év gari ha tönkremegy visszaviszem, max veszek rajta cukrot.
Válasz Dolmány #1792. hozzászólásáraMindegy,nekem pl van beleírva,de szép és jó,mert azért a külalak is számít
Szerintem a Génius elég jó szerszám. Levegősben CP..használok. Abban láttam pár éve egy CP 7600 blue tork kulcsot.Ez akciósan is olyan 6000 euró. Ezért pár kézi nyomaték sokszorozót már lehet venni.
Válasz Gergo87 #1791. hozzászólásáraAz aldiban szokott lenni egy két hengeres olajos kompresszor 50 ezer környékén van az ára három év garival, tök ugyan azt 80 környékén adják más márkázással.
Válasz Claaastra #1790. hozzászólásáraLehet, hogy a gyártató cég, illetve márka az.
A gyártás kínában zajlik, ezt nem is titkolják, minden termékükön rajta van.
Egyébként majd minden viszonylag olcsó (megfizethető) és normális minőségű szerszám lengyel rendelésre készűl kínában.
Szeretek hazaiés eu gyártmányú terméket venni, de a kínai termékektől sem óckodom, tudnak ők prémium minőséget is gyártani.
Van az a mondás, hogy "ami nem kínában készűl, az hamisítvány".
Kompresszorból melyik márkát ajánljátok? Kereket fújni kell csak, esetleg ritkán festékszóróhoz. Eddig obis vackok voltak de 3 évnél többet nem bírt egyik se.