Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD394.48 FtCHF438.79 FtGBP494.07 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ha valaki akar nagy teljesítményű kompresszort venni annak tudom ezt ajánlani: METABO 490/100D 3év garancia Én épp most rendeltem egyet ingyen kihozzák, kategóriájában szerintem jó az ár/érték aránya Remélem beválik
Nálam is volt a Bétás fazon, így van nagyon sok 100 ropi az ára, annyit már nem ér!!! Néha néha kell arra meg ez is jó, nem szabad belé sok lét fektetni!!
Válasz #536. hozzászólásra
Béta meg ilyen márkákban többszázezer,na olyanom se lesz,ennyit megér nekem ,de szerintem másoknak is,lehet hogy évekig nem kell ,amikor kell akkor nagyon jó ha van
mérj meg egy csúcsot és egyből kiderül....
de valószinü,hogy be mert arra tervezték,hogy minimális bontással komplett állapotfelmérést lehessen készíteni...
vagy a kompressziómérőt használod helyette...
Ki tud valami normális csapágylehúzót ajánlani?Hol kapható? Nem olyan kiforgatható,meg vastag körmű valamire gondolok,ami nem fér be a csapágy mögé! Meg persze elfogadható áron,olyan 250mm orsóval gondolom.
Egy villany motor indításkor akár dupla áramot is felvehet, az üzemi áramához képest, ezért lehet hogy el sem indul ha a generátor maximális áramától többet akarsz kivenni belőle.Egy fűtő szállal terhelheted de motorikus fogyasztóval nem.
Ha valakinek van tapasztalata áramfejlesztővel akkor lenne egy olyan kérdésem hogyha van tegyük fel egy 2kw-os áramfejlesztője akkor az egy 2kw-os villanymotort tud üzemeltetni ameddig van benne benzin? Vagy hogy van ezeknek a teljesítménye?
Hegesztés, aztán utána új menet? Vagy javítás menetes betéttel?
Ha beragasztod a csavart az nem feltétlenül lesz hosszú életű. Főleg ha megcincálják a leeresztő csavart.
No meg elég vacak az a teknő ha a menet mellett elrepedt. Nem tudom, hogy hogyan sikerült összehozni.
Válasz #477. hozzászólásra
Hali.Az öntöző kicsi vízszivattyúk,Brigss Aspera,vízszintes tengelyű,ezek 4üteműek.A függőleges tengelyűt a karburátor miatt nemtudod elfordítani,a fordulatszám szabályzó miatt. A mostani kinai szarokat nem ismerem.
5390 hozzászólás
Válasz #539. hozzászólásra
játék,egy debreceni v2-es w3-ashoz képest,160-ér már bőven kapsz nagyon jót
Ha valaki akar nagy teljesítményű kompresszort venni annak tudom ezt ajánlani: METABO 490/100D 3év garancia Én épp most rendeltem egyet ingyen kihozzák, kategóriájában szerintem jó az ár/érték aránya Remélem beválik
Válasz #537. hozzászólásra
Nálam is volt a Bétás fazon, így van nagyon sok 100 ropi az ára, annyit már nem ér!!! Néha néha kell arra meg ez is jó, nem szabad belé sok lét fektetni!!
Válasz #536. hozzászólásra
Béta meg ilyen márkákban többszázezer,na olyanom se lesz,ennyit megér nekem ,de szerintem másoknak is,lehet hogy évekig nem kell ,amikor kell akkor nagyon jó ha van
Válasz #529. hozzászólásra
A bauhaus-ban most akció, de ott sem ennyire ocóóóóó, ott 34 ropi most!!!
És hol lehet ilyet találni?Lehet engem is érdekel,ha lesz pénzem
Válasz #532. hozzászólásra
tegnap vettem,a mostani akciós ujságban volt,aztán tegnap be kellett vásárolni az étteremnek aztán ez is jött,de már régi vágyam
Akkor ez valami MUTYI!!!!!Szerintem a váltóba a legjobb!!!!
Használtad már?Ha igen milyen volt?Tudtál vele előrébb jutni?Ha a hengerbe belenézel karcolásokat látni?
Válasz #530. hozzászólásra
Földalatti vonat ,másnéven
Válasz #529. hozzászólásra Neten rendelted vagy boltba vetted???
Válasz #528. hozzászólásra
olcsó, nettó 20ezer
Válasz #515. hozzászólásra Classtra milyen árba dobálják ezt????
Válasz #523. hozzászólásra
1 méter, és 9mm a vége porlasztón benéz
Válasz #510. hozzászólásra
nekem 2,2-es van. 1.8-as elektromos láncfűrészt vitte. elméletileg elvinné neked, ha el tudja indítani. ha elindul akkor már viszi
Válasz #524. hozzászólásra
Én is nézegetem ezeket a dolgokat, sokszor jó lenne belé kukkantani a vasak belsejébe!!!! Előbb gondolkodni, és utána bontani!!!
Válasz #515. hozzászólásra
Le vagyok maradva...., pedig sok műszert láttam már.
Még nem is láttam nem hogy használtam volna.
Mekkora a kábel része, meddig lehet vele besasolni a "tükrözéskor"???
Válasz #521. hozzászólásra
most vót akcijóóóóó
Válasz #514. hozzászólásra
mik a tervek ezzel igy pont vasárnapra?
Válasz #519. hozzászólásra
mérj meg egy csúcsot és egyből kiderül....
de valószinü,hogy be mert arra tervezték,hogy minimális bontással komplett állapotfelmérést lehessen készíteni...
vagy a kompressziómérőt használod helyette...
Válasz #518. hozzászólásra
f,,z se tudta,de annyit megér ,9mm a szonda a porlasztólyukon befér remélem
Válasz #517. hozzászólásra
telóba 3-t mondottál....!!
Leteszteltétek már....???
Válasz #516. hozzászólásra
2,5köszi
Gratula!!!! jó a 3"képernyő??????
Mai szerzemény,mátol végbéltükrözést is vállalunk
Ki tud valami normális csapágylehúzót ajánlani?Hol kapható? Nem olyan kiforgatható,meg vastag körmű valamire gondolok,ami nem fér be a csapágy mögé! Meg persze elfogadható áron,olyan 250mm orsóval gondolom.
Egy villany motor indításkor akár dupla áramot is felvehet, az üzemi áramához képest, ezért lehet hogy el sem indul ha a generátor maximális áramától többet akarsz kivenni belőle.Egy fűtő szállal terhelheted de motorikus fogyasztóval nem.
Válasz #510. hozzászólásra
Igen elméletben így van, de jobb ha 2kw motort( vagy bármilyen fogyasztót) 2,5kw generátor üzemeltet.
Válasz #509. hozzászólásra
Ha valakinek van tapasztalata áramfejlesztővel akkor lenne egy olyan kérdésem hogyha van tegyük fel egy 2kw-os áramfejlesztője akkor az egy 2kw-os villanymotort tud üzemeltetni ameddig van benne benzin? Vagy hogy van ezeknek a teljesítménye?
Válasz #452. hozzászólásra
vegyél inkább egy benzines áramfejlesztőt és még szét is tudod darabolni a gépet a földön
Válasz #506. hozzászólásra
Köszönöm a választ!
Válasz #506. hozzászólásra
Gondolom tolod a havat, utána egy cserkei gyógyvíz jót tenne.
Válasz #505. hozzászólásra
ezt egy 2 kw-os 1880fordulatú villanymotor hajtotta ,de most egy 5 lóerős brix ,olaj meg 15-40-es motorolaj (agip diesel sigma turbó)
Válasz #497. hozzászólásra
Szia! Meg tudnád mondani hogy mekkora a villanymotor teljesítménye és milyen olajat öntöttél a kompiba?
Ilyet vettem 3 éve és nagyon birja.http://bolthely.hu/szerszamkereskedes/id/022749_IUS_004CrT15_csillag-villaskulcs_klt__6-32
Válasz #502. hozzászólásra
de ha jobban megnézed ez 1 zsir uj,egyedi olajzásos
Válasz #501. hozzászólásra
Nekem is (sajnos)!!
egyszerűen nincs élettartama a szelepek szétmennek hamar a gyűrűk kopnak mint állat (szar)
Válasz #500. hozzászólásra
ebböl van vagy 10 darab,meg itt gyártják a faluban,ez csak a szükség kompi,van nagy gyári debreceni V2-es
Válasz #497. hozzászólásra
Hát valami komolyabb kompit is tehettél volna rá!!!
Rába esetleg zil...két henger csak többet tud mint a szegény ifa kompi...
Válasz #498. hozzászólásra
Ez egy kicsivel jobb kép
Megtudná nekem mondani valaki minek a kompresszora volt eredetileg?Jó állapotba van, de vennék egyet tartalékba.
Válasz #494. hozzászólásra
na jól el vagyok
Máté fiam itt a kompresszor meg a tartályok
műhely ide
műhely oda
a szerszám biza átfagy------------
hehehehe
Válasz #427. hozzászólásra
Hegesztés, aztán utána új menet? Vagy javítás menetes betéttel?
Ha beragasztod a csavart az nem feltétlenül lesz hosszú életű. Főleg ha megcincálják a leeresztő csavart.
No meg elég vacak az a teknő ha a menet mellett elrepedt. Nem tudom, hogy hogyan sikerült összehozni.
Válasz #477. hozzászólásra
Hali.Az öntöző kicsi vízszivattyúk,Brigss Aspera,vízszintes tengelyű,ezek 4üteműek.A függőleges tengelyűt a karburátor miatt nemtudod elfordítani,a fordulatszám szabályzó miatt. A mostani kinai szarokat nem ismerem.