Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD393.86 FtCHF437.06 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nézd meg a szippantókat mert kifele is tudja nyomatni az árút.De az biztos,hogy nagy nyomást nem tud elő állítani viszont sok köbméter levegőt tud termelni pillanatok alatt.Nekem volt alfa-laval fejőgépem és csak 1 volt a vákum max de leszabályzott 0.45re mert fejéshez ennyi kell.
A legprecízebb szerszám ehhez fűrész.
Én tavaly vettem egy Hyundaj, vagy mit, előtte fűrésszel vágtam a 100x50-es U gerendát is.
Pedig van kis-nagy flex.
Viszont ez megérte az árát.
Nem ipari célra.
Nem is ipari célra kellene nekem csak ha itthon össze akarok ütni valamit akkor ne kelljen bohóckodni a 90 + 45 fokkal a nagyflexxel Tegnap találtam használtat 12e-ért csak elvitték előlem Nem kellene neves valami csak a célt szolgálja meg nem 100x100x4-es zártszelvényeket akarok én vágni általába max 50x50x2
EZAZ megkerestem a számlámat beírtam a rajta lévő cikkszámot és ezt dobta ki, meg így is néz ki szóval tuti ezlesz az hehe
de akkor tévedtem 900Nm-es, mindegy.
nekünk is van kókány kompink de moat veszünk 1 újat 75e ért 100 literes 2 hengeres léghűtéses kettőegész valahanyas motorral 1 év garai 220 liter per perc asszem még van neki 3 db.
Vannak erre felé sok internetes nézelődő, keresgélő emberke.........amiben kérnék segítséget:
Krone Comprima V 180 XC 23 vagy 26 késes-t keresgélek, ha ilyenre bukkantok jelezzétek már akár privátra is. Már vagy 2 hónapja keresgélek de semmi sikerrel.
Tényleg vákuumszivattyút átlehet alakítani kompresszornak???
Csakmert van egy csomó régi fejőházas téma szerintem bitang nagy dugattyúk lehetnek bennük
Valami nagy teljesítményű kompresszora én is pályáznék de már arra is gondoltam a fölös ifa motoromat csinálom meg kompresszornak csak kéne rá egy villanymotor
Én még traktorról is használtam a minap és vitte jól, utána akartam húzni krovával de nemtudtam már igaz csövet nemraktam rá
A területi képviselő faszi aztmondta ezért lesz ez jó mert nemkell hozzá ipari levegő anélkül is tud teljesíteni elég jól
Ez alap dolog de melyik tudja ezt ami megfizethető árú???
Amúgy lehet nem is fog érdekelni és egy benzinmotoros történet lesz a nyerő!
Ugyanis a kombájnok szezonban sokat alszanak külföldön, reggelente trakival fúvatjuk deaz csak félmegoldás igaz a ferga mtz-hez képest jól termel de nem mindig az van kéznél...
A benzinmotorosat meg feldobom pickupra egy hordó gázolaj mellé oszt cső!
A gázolajhordóból is nyomással fogok tankolni, megfúvatom 2bar-al az abroncsos hordót és hagy spricceljen az anyag egy vastag tömlőn kifelé a tankba.
Plusz nincs villanykábele sem ami mindig elszakad van eltapossa a nagygép hehe
Ha másnem gyártok énis egyet, annyi hogy eg ynagy tartályom nincsen de van vagy három kisebb, összekötögetem oszt cső. Gondoltam már énis benzinmotorosra még ez is játszhat akár...Ez legalább bírná a villanymotoros leszokott égni idővel, akkor megtekercseltetem azután meg a kompresszor könyököl ki vagy egyéb baja lesz szóval kivan ez találva igen nem prémium cuccom volt eddig de nem is gagyi. V2-es történet volt legutóbb.
és a benzinmotorosnál van lefúvószelep túlnyomás ellen???
Eezek a lényegek: legalább tudjon 800 liter levegőt nyomatni, 2-3 henger, 100-200 l-es tartály, 10 bar és jobban fújja ki a légszűrőből a port, mint amivel eddig bohóckodtál....
Nem bosszantalak a gyerek jött haza decemberben hozott
Chicago Pneumatic lég kulcsot és racsnit 2-2 eladtam
a légkulcs3/4 1750 nm a racsni1/2 110nm.
Ha beszéltünk volns róla...
Még egy jó kompresszorra adjatok tippet!
Tavasszal veszek egyet! Olyan kell ami nem is kicsi nem is nagy! Hogy tudjam mozgatni mert a gépekhez fix telepített nemjó, hiába vennék 50méter csövet hozzá arra csak rátennék a tárcsát áthúznák felette a gyűrűshengert ésatöbbi.
Van 10 méteres több is egy 100 liter körüli tartály már elég levegőt tud szállítani nagyobb kerékfújáshoz is de még egy ember kényelmesen huzigálhatja ideoda.
Tudom nyugi, van olyan hegesztő barátom aki művészi szinten muzsikál ezeken tőle csak ilyen szavakat hallok amikor együtt dolgozunk valamit, de én kisgyerekkorom óta így hallottam a tszcsés lakatostól úgyhogy sosem lesz már más hiába az okítás meg a nagy szavak...
5390 hozzászólás
Válasz #488. hozzászólásra
Akkor csak kell venni egy kompresszort.
Pedig van egy elfekvö fejögepem meg egy legtartalyom, jo lett volna valamit kihozni belöle.
Válasz #486. hozzászólásra
Az a szalagfűrész? Ilyesmi?
Válasz #480. hozzászólásra
Sehogy.
Válasz #480. hozzászólásra
Nézd meg a szippantókat mert kifele is tudja nyomatni az árút.De az biztos,hogy nagy nyomást nem tud elő állítani viszont sok köbméter levegőt tud termelni pillanatok alatt.Nekem volt alfa-laval fejőgépem és csak 1 volt a vákum max de leszabályzott 0.45re mert fejéshez ennyi kell.
Válasz #482. hozzászólásra
A legprecízebb szerszám ehhez fűrész.
Én tavaly vettem egy Hyundaj, vagy mit, előtte fűrésszel vágtam a 100x50-es U gerendát is.
Pedig van kis-nagy flex.
Viszont ez megérte az árát.
Nem ipari célra.
Válasz #484. hozzászólásra
okés!!!
Válasz #477. hozzászólásra
betonkeverőt hajtott,ezen a gyári kis tárcsával, nekem csak pumpálásra van arra elég ,megjött a gépem holnap fotózok mindenről
Válasz #482. hozzászólásra
de a váznak ne 2-es falút használj
Válasz #479. hozzászólásra
Most pl asztalokat gyártok Anyának csirkevágó asztalt, apának satupad, bakokat meg ilyenek majd a boronának akarok egy fain keretet csinálni tavaszra
Válasz #477. hozzászólásra
Nem vagyok benne biztos meg nem is akarok hülyeséget mondani de szerintem a mienk olyan 1000 alatt forog kb 7-800 de nem biztos
Válasz #474. hozzászólásra
Lehet.
Hogy lehet akkor a vakumszivatyut kompresszorra atalakitani?
Válasz #478. hozzászólásra
Mit csinálsz olyan papír vastagságú anyagból ,
Válasz #476. hozzászólásra
Nem is ipari célra kellene nekem csak ha itthon össze akarok ütni valamit akkor ne kelljen bohóckodni a 90 + 45 fokkal a nagyflexxel Tegnap találtam használtat 12e-ért csak elvitték előlem Nem kellene neves valami csak a célt szolgálja meg nem 100x100x4-es zártszelvényeket akarok én vágni általába max 50x50x2
Válasz #472. hozzászólásra
Vízszintes tengelyű??? nocsak min van ilyen?
Milyen áttétel kell egy ifa kompresszornak, hogy jól termeljen egy ilyen benzinmotorról? kb hány centis a primer és szekunder szíjkerék?
Válasz #475. hozzászólásra
kettőhuszas barkács gép nem ipari célra való...
Gyors darabolója nincs valakinek eladó? Tapasztalat? Azt is kellene vennünk ha nem találok olcsót akkor lehet csinálok egyet. Ilyesmire gondoltam
Válasz #473. hozzászólásra
A szippantók is csúszó lapátosak ,pedig oda már kell teljesítmény .Fejészetekben csak ilyet láttam még.
Válasz #469. hozzászólásra
Mar amelyik, a kisebb teljesimenyüek azok igen, de a nagyobbak dugatyusak.
Válasz #471. hozzászólásra
viszintes tengelyű a brix,de uj kinai hondát már láttam 29-ért
Válasz #461. hozzászólásra
és egy ilyet Briggs motorral hogy kötöd össze?
Szíjj hajtással? briggs motort oldalára billenteni nemigen szabad!? vagy hogy érdemes?
Válasz #457. hozzászólásra
http://shop.berner.eu/berner/hu/orphanedProduct/010274?conversationContext=1
na ez hosszú inkább linkelem is:
EZAZ megkerestem a számlámat beírtam a rajta lévő cikkszámot és ezt dobta ki, meg így is néz ki szóval tuti ezlesz az hehe
de akkor tévedtem 900Nm-es, mindegy.
Válasz #458. hozzászólásra
A vákum szivaityúk általában nem dugtiyúsak, csúszólapátosak
Válasz #467. hozzászólásra
ő az ifa motorját alakitja át 2 henger motor lesz 2 henger kompresszor
Válasz #455. hozzászólásra
mi már qva sokat szívtunk az ifa kompival...
nekünk is van kókány kompink de moat veszünk 1 újat 75e ért 100 literes 2 hengeres léghűtéses kettőegész valahanyas motorral 1 év garai 220 liter per perc asszem még van neki 3 db.
Válasz #464. hozzászólásra
Ja csak 17 kés.
Válasz #463. hozzászólásra
http://www.traktorpool.co.hu/details/b%C3%A1l%C3%A1z%C3%B3/Krone-Comprima-V-180-XC/1436532/
Vannak erre felé sok internetes nézelődő, keresgélő emberke.........amiben kérnék segítséget:
Krone Comprima V 180 XC 23 vagy 26 késes-t keresgélek, ha ilyenre bukkantok jelezzétek már akár privátra is. Már vagy 2 hónapja keresgélek de semmi sikerrel.
Szerintem a nyomóágán annak nincs nagy nyomás. Legalábbis a szippantóm vákumszivattyúján nincs...
Válasz #455. hozzászólásra
a szerszámpiac.hun hirdettek a napokban ipari csak kompresszort,aztszem 42-ért,annyit megér,egy 3kw motor egy tartály azt kész
át igen .
Válasz #454. hozzászólásra
Nekem is van egy régi ipari hidrofor tartályom. Gondolkodtam már, hogy rá kéne tenni a Zil kompresszort. De félek nem bírná a 10 bart.
Tényleg vákuumszivattyút átlehet alakítani kompresszornak???
Csakmert van egy csomó régi fejőházas téma szerintem bitang nagy dugattyúk lehetnek bennük
Válasz #453. hozzászólásra
Leírnád milyen márka és típus? Utána szeretnék nézni..
Válasz #454. hozzászólásra
Van egy fain dobkályha kb ekkora tartályból nekem!
Házigyári! fain ajtókkal gyári öntvény róst benne ésatöbbi...
csakhát kéne ideis az egyik helyiséget kifűteni.
nomeg nem is vagyunk annyira szomszédok
Valami nagy teljesítményű kompresszora én is pályáznék de már arra is gondoltam a fölös ifa motoromat csinálom meg kompresszornak csak kéne rá egy villanymotor
Válasz #452. hozzászólásra
van 1 150 liter körüli légtartályom,egy dobkályháért elcserélem,mert éppen azt akarunk belőle csinálni
Válasz #451. hozzászólásra
Én még traktorról is használtam a minap és vitte jól, utána akartam húzni krovával de nemtudtam már igaz csövet nemraktam rá
A területi képviselő faszi aztmondta ezért lesz ez jó mert nemkell hozzá ipari levegő anélkül is tud teljesíteni elég jól
Válasz #446. hozzászólásra
Ez alap dolog de melyik tudja ezt ami megfizethető árú???
Amúgy lehet nem is fog érdekelni és egy benzinmotoros történet lesz a nyerő!
Ugyanis a kombájnok szezonban sokat alszanak külföldön, reggelente trakival fúvatjuk deaz csak félmegoldás igaz a ferga mtz-hez képest jól termel de nem mindig az van kéznél...
A benzinmotorosat meg feldobom pickupra egy hordó gázolaj mellé oszt cső!
A gázolajhordóból is nyomással fogok tankolni, megfúvatom 2bar-al az abroncsos hordót és hagy spricceljen az anyag egy vastag tömlőn kifelé a tankba.
Plusz nincs villanykábele sem ami mindig elszakad van eltapossa a nagygép hehe
Válasz #429. hozzászólásra
Mennyi luft kell hozzá/perc? Szeretnék majd én is , csak szerintem lehasal neki a maszek kompresszorom. (Zil)
Válasz #445. hozzászólásra
most már mindegy.... elbótoltuk volna helló!
majd legközelebb
Válasz #448. hozzászólásra
persze van ifa lefujó szelep felhuzva 10-re
Válasz #444. hozzászólásra
Ha másnem gyártok énis egyet, annyi hogy eg ynagy tartályom nincsen de van vagy három kisebb, összekötögetem oszt cső. Gondoltam már énis benzinmotorosra még ez is játszhat akár...Ez legalább bírná a villanymotoros leszokott égni idővel, akkor megtekercseltetem azután meg a kompresszor könyököl ki vagy egyéb baja lesz szóval kivan ez találva igen nem prémium cuccom volt eddig de nem is gagyi. V2-es történet volt legutóbb.
és a benzinmotorosnál van lefúvószelep túlnyomás ellen???
Berágtam és megvettem egy honda aggregátort(kissé be vagyok xarva a jelenlegi időjárás előrejelzésektől....)
Válasz #443. hozzászólásra
Eezek a lényegek: legalább tudjon 800 liter levegőt nyomatni, 2-3 henger, 100-200 l-es tartály, 10 bar és jobban fújja ki a légszűrőből a port, mint amivel eddig bohóckodtál....
Válasz #429. hozzászólásra
Nem bosszantalak a gyerek jött haza decemberben hozott
Chicago Pneumatic lég kulcsot és racsnit 2-2 eladtam
a légkulcs3/4 1750 nm a racsni1/2 110nm.
Ha beszéltünk volns róla...
Válasz #443. hozzászólásra
a mühelybe egy V2-es debreceni a nyerő udvarra meg brix motorost csinátam ifa kompresszorral
Még egy jó kompresszorra adjatok tippet!
Tavasszal veszek egyet! Olyan kell ami nem is kicsi nem is nagy! Hogy tudjam mozgatni mert a gépekhez fix telepített nemjó, hiába vennék 50méter csövet hozzá arra csak rátennék a tárcsát áthúznák felette a gyűrűshengert ésatöbbi.
Van 10 méteres több is egy 100 liter körüli tartály már elég levegőt tud szállítani nagyobb kerékfújáshoz is de még egy ember kényelmesen huzigálhatja ideoda.
Válasz #435. hozzászólásra
Olyan nekem nemkell mert amikor mégis ritkán akkor úgyis Ermikénél gumizunk ottmeg akkroa ágyú van hogy kétembernek kell megfognia hehe
szerény párezer newtonos
Válasz #438. hozzászólásra
Tudom nyugi, van olyan hegesztő barátom aki művészi szinten muzsikál ezeken tőle csak ilyen szavakat hallok amikor együtt dolgozunk valamit, de én kisgyerekkorom óta így hallottam a tszcsés lakatostól úgyhogy sosem lesz már más hiába az okítás meg a nagy szavak...