Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407 FtUSD390.32 FtCHF429.55 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Igazi Földönfutó #13563. hozzászólásáraHolnap rákérdezek ikr kite bige.
Haver venniakart karbamidot 1t át mindenhol a csillagászati áron beszerzet volt így nemvett. Veszekmég inkább folyékonyat.
Válasz bencze107 #13549. hozzászólására1 zsák karbamidért szinte a legelső komolyabb útba eső boltba be kell menni és megvenni .....5 mázsa só nem túl nagy tényező hogy be kelljen érte járni az egész megyét...(értem ezt úgy hogy 5 mázsa sónál nem lesznek 100000 es árkülönbségek a boltok árai között)
Válasz Nagy Péter 40 #13546. hozzászólásáraSzia még nem hozattam ki mert így nem kell kifizetni. Majd április elején hozatom ki mert 15 napon belül ki kell fizetni,álljon az ő pénzűk benne. A 27%os négy nap alatt ki hozta.
Válasz Mötözö #13539. hozzászólásáraakkor vegyenek ukránt....sokan nem vetettünk....itt nálunk, Somogyban olyan nagy táblák vannak még parlagon hogy az ember csak les...beérett a hazugság...így kell etetni a Föld népét, úgy kell etetni...aztán egyszer csak azt mondták: jahh...hát csak nem a ti portékáitokkal...
Válasz pangi #13535. hozzászólásáraNálam minimalizálva van 3 éve a kukorica vetésterülete, egyáltalán nincs vagy csak minimális, ha nem az aszály vágja tönkre, akkor a vadak baxák szét, vagy nincs ára
Válasz Mötözö #13529. hozzászólásáraSzia.Azért nem mindegy.De valóban nem rózsás a helyzet.!Árpát nem vetek ,soha nem vetettem ,nem is fogok !.A Búza meg nem 52 itt egyenlőre.
Válasz hashtag #13525. hozzászólásáraEzért írtam és csinálja más is...ha februárban nem mond csapadékot..belel (lövi) a műtrágyát a talajba a körülményekhez igazodva. A szabályok betartásához technológiában is változtatni kell.
Válasz hashtag #13525. hozzászólásáraÍgy van. Ha ők néznek be valamit már akkor büntetik az embert, a fellebezés meg tudjuk mennyit ér.. Én már akkor is félek mit találnak ki mikor mindent jogszerűen csinálok.
Válasz hashtag #13523. hozzászólásáraHa alapból nedves pálya a folyékonynak már az segít..szemest nem is szórok kalászosra. Ha viszont azt nézem hogy itt a februárban már lehetett a tavaszi borsónak magágyat készíteni,akkor a szilárd műtrágya vetés simán ment volna. Az ki itt januárban nem szórta...most várja a csodát. Februárban itt is van ki már második évben veti a műtrágyát..mert a körülmények endedik. Vagy van ki bérbe injektálja kultánnal. Ez körülmény-lehetőség függő. Az hogy nézzem még most is a műtrágyát a zsákban várva a csodára. Nem nagy üzlet. Valami formában az injektálás lesz a kulcs a kalászosban is a tapasztalatok alapján 15...merészebb becslések szerint 20%-os megtakarítás a műtrágyán. Valamint az ott van a helyén.
14021 hozzászólás
Válasz mtz1221 #13570. hozzászólásáraA dolomitpor magnézium tartalmát is beleszámolja.
Válasz CirokMan #13569. hozzászólásáraFasza. Már kezdtem nem érteni hogy mi van.
Válasz mtz1221 #13568. hozzászólására27% nitrogen, 12% egyeb marhasagok vannak benne. Egyszeru reklamfogas.
Válasz R Sándor #13561. hozzászólásáraMiért van 39%-ék a zsákon ??? Nem 27 %-os a péti ???
Hello
Tudja valaki, hogy áll ma az ömlesztett petisó ára a tőzsdén? A múltkori bige akcióban volt hirdetve ez az ár garancia történet.....
Válasz RARGAkèny #13562. hozzászólásáraIgen már utána nekem is leesett azt hittem vannak csodák.
Válasz Igazi Földönfutó #13563. hozzászólásáraHolnap rákérdezek ikr kite bige.
Haver venniakart karbamidot 1t át mindenhol a csillagászati áron beszerzet volt így nemvett. Veszekmég inkább folyékonyat.
Válasz RARGAkèny #13562. hozzászólásáraHát igen, azt nem írja, hogy /tonna!
Holnap lehet felhívom, itt van nem messze, egy poént megér !
Válasz rtamas76 #13560. hozzászólásáraTöbbszöröse a karbamidnak,holott ha jól tudom ugyanaz csak van benne nullaegész valahány % mikroelem.
Válasz R Sándor #13561. hozzászólásáraEz teljesen valós!! 700kg/85000ft=1000kg/121428ft
https://www.agrarkereso.hu/ad/?ad=374604 ez mennyire valós szrintetek?
Sziasztok.
Mikramid áráról van-e információtok?
Válasz Traktoros30 #13558. hozzászólásáraDe kikellett vissza utaltattam megvettem máshonnal fizetés után 2 nappal meg is hozták!
Válasz p@pesz06 #13555. hozzászólásáraNem kellett előre kifizetnetek?
Válasz Traktoros30 #13554. hozzászólására103.kamion tételbe
Válasz Traktoros30 #13552. hozzászólásáraNekem sem tudták időben kihozni a gyárból, pedig volt 3 hetük. Visszamondtam és rendeltem máshonnan, 2 nap múlva itt volt.
Válasz Traktoros30 #13552. hozzászólásáraPersze! Én el is álltam a szerződéstől....szórakózanak mással
Válasz jambo #13553. hozzászólásáraMennyibe van most?
Válasz Traktoros30 #13552. hozzászólásáraPénteken rendeltem, holnap jön is
Sziasztok!
Nektek nem késik a pétisó kiszállítása? Nekem már 3 hete lejárt a szállítási határidő.
Válasz bencze107 #13549. hozzászólásáraMóra Input csoportnál Makó-Mórahalom 5 q BB bruttó 123825-
Válasz bencze107 #13549. hozzászólására1 zsák karbamidért szinte a legelső komolyabb útba eső boltba be kell menni és megvenni .....5 mázsa só nem túl nagy tényező hogy be kelljen érte járni az egész megyét...(értem ezt úgy hogy 5 mázsa sónál nem lesznek 100000 es árkülönbségek a boltok árai között)
Gazdatársak! Egy big-bag karbamidot vásárolnék Békés-Csongrád Megyében. Kereskedők, árak érdekelnek, Köszönöm.
Válasz Nagy Péter 40 #13542. hozzászólásáraNem sajnos
Válasz Nagy Péter 40 #13546. hozzászólásáraSzia még nem hozattam ki mert így nem kell kifizetni. Majd április elején hozatom ki mert 15 napon belül ki kell fizetni,álljon az ő pénzűk benne. A 27%os négy nap alatt ki hozta.
Válasz Koczka József #13545. hozzászólásáraNa majd hátha visszaesik legalább 160-ra.Mennyi idő alatt érkezett meg hozzád vételtől számítva?
Válasz Nagy Péter 40 #13544. hozzászólásáraszia mikor én vettem 165 volt utána lett 160 majd egy pár nap és emelkedésnek indult de érdekes mert a 27% os meg esett 105 re.
Válasz Koczka József #13543. hozzászólásáraAz szép. Ez listaár?
Engem még azzal hitegettek hogy lemegy 150 re is...
Válasz Nagy Péter 40 #13542. hozzászólásáraSzia, most 173.
Válasz boldizsár1988 #13509. hozzászólásáraKarbamidot nem tudod esetleg? 2 hete 160 volt Kiténél.Lassan megkell vennem mert 2-3 hét mire leszállítják.
Válasz Mötözö #13539. hozzászólásáraakkor vegyenek ukránt....sokan nem vetettünk....itt nálunk, Somogyban olyan nagy táblák vannak még parlagon hogy az ember csak les...beérett a hazugság...így kell etetni a Föld népét, úgy kell etetni...aztán egyszer csak azt mondták: jahh...hát csak nem a ti portékáitokkal...
Válasz Mötözö #13539. hozzászólásáraAhhoz elég, hogy csődbe menjünk
Válasz pangi #13531. hozzászólásáraaz uj buza ajánlat 52ft
Válasz R Sándor #13537. hozzászólásáraMinden mást
Repce, búza, árpa, szója, esetleg napra
Válasz Ganajos #13536. hozzászólásáraÜdv, Akkor mit szoktál vetni?
Válasz pangi #13535. hozzászólásáraNálam minimalizálva van 3 éve a kukorica vetésterülete, egyáltalán nincs vagy csak minimális, ha nem az aszály vágja tönkre, akkor a vadak baxák szét, vagy nincs ára
Válasz Ganajos #13534. hozzászólására5000-es kukorica jobban aggaszt!
Válasz pangi #13533. hozzászólásáraAz igaz, de az 5000-res búzán se több sajnos
Válasz Ganajos #13532. hozzászólására4000 -ért idén sajnos azon se sok marad,már aki bevállalja.
Válasz pangi #13531. hozzászólásáraÁrpán tavaly több maradt, mint a búzán nálunk
Válasz Mötözö #13529. hozzászólásáraSzia.Azért nem mindegy.De valóban nem rózsás a helyzet.!Árpát nem vetek ,soha nem vetettem ,nem is fogok !.A Búza meg nem 52 itt egyenlőre.
Válasz hashtag #13528. hozzászólásáraAz a helyzet ezen agyaltunk már páran. Még nem léptük meg.
Válasz pangi #13517. hozzászólására40 ezres árpa és 52 ezres búza áraknál minden mindegy..nem?
Válasz Csavarkulcs #13527. hozzászólásáraHa sokat szívóznak, kiszórom gruber előtt, aztán tavasszal ha fejlődik a gyökere, keresse meg magának.
Válasz hashtag #13525. hozzászólásáraEzért írtam és csinálja más is...ha februárban nem mond csapadékot..belel (lövi) a műtrágyát a talajba a körülményekhez igazodva. A szabályok betartásához technológiában is változtatni kell.
Válasz hashtag #13525. hozzászólásáraÍgy van. Ha ők néznek be valamit már akkor büntetik az embert, a fellebezés meg tudjuk mennyit ér.. Én már akkor is félek mit találnak ki mikor mindent jogszerűen csinálok.
Válasz Csavarkulcs #13524. hozzászólásáraEzt a január jó így elmondva, de egyre kevesebben fognak kockáztatni, mert senki nem akarja megütni a bokáját
Válasz hashtag #13523. hozzászólásáraHa alapból nedves pálya a folyékonynak már az segít..szemest nem is szórok kalászosra. Ha viszont azt nézem hogy itt a februárban már lehetett a tavaszi borsónak magágyat készíteni,akkor a szilárd műtrágya vetés simán ment volna. Az ki itt januárban nem szórta...most várja a csodát. Februárban itt is van ki már második évben veti a műtrágyát..mert a körülmények endedik. Vagy van ki bérbe injektálja kultánnal. Ez körülmény-lehetőség függő. Az hogy nézzem még most is a műtrágyát a zsákban várva a csodára. Nem nagy üzlet. Valami formában az injektálás lesz a kulcs a kalászosban is a tapasztalatok alapján 15...merészebb becslések szerint 20%-os megtakarítás a műtrágyán. Valamint az ott van a helyén.
Válasz Csavarkulcs #13521. hozzászólásáraNa az érdekes lett volna, mikor a szóróval is 10 centis nyomot húzott a sárba.
Válasz Ohaza63 #13511. hozzászólásáraKi más károg´ mint a szomszédom.
Pista ne károgj , mert Veroni vehet “Robikát”