Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR416.32 FtUSD400.8 FtCHF443.07 FtGBP501.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
7-es big, gondolom akkor magyar (bige) remélem jó minőség, az RT is vett magának nem keveset (úgy 1500 heki körül nyomulnak) tavaly nem volt vele gond akkor is biges volt.....
Nem lesz gond, volt már ilyen, a telek szomszédomban lévő mg. rt, melléküzemágával "közösülök" az őszit is így vettük, sőt tavaly a tavaszit is. Kb 5-6 termelő van velük viszonyban lerakjuk, megírjuk melyik kupac kié és a kiadó egy telefon után már nyomja is a kupacomból a kocsimra és írja a füzetbe+ rész szállító a zsebbe. Nem idegenekkel üzletelek
Jó az ár, de az ingyenes tárolás az érdekes lehet!! Azért gondolom, hogy azt fogod-e kapni amit kifizettél fajtára meg minőségre, vedd meg vidd haza és akkor szórod mikor akarod nincs átvágás!!
jah, meg szórásig ingyenes tárolás, zárt tárolóban+ szórás előtt annyit raknak fel a kocsira amennyi éppen kell, és annyiszor ahány tételbe ki akarom nyomni, vegyek belőle???????
Én azt látom hogy ugyan olyan jó a kevert is csak legyen elég belőle és specifikus arányú kerüljön kiszórásra.
Egyszer volt Kemira műtrágyánk és a benedvesedett úgy a vetőgép tartályba hogy alig bírtuk elhasználni . Napont többször is ezt csinálta ... Ennyit a minőségről.
Nehézfém mentes ? Biztos ahogy gyártásra kerül átmágnesezik az egészet meg laboratóriumi körülmények közt kiszűrik a tonnaszám gyártósorra kerülő alapanyagokat ? Szarnak ezek rá , mert ezt meg se lehetne valósítani úgy lehet....
Válasz #3123. hozzászólásra
állítólag nehézfém-mentes, azokat meg ugye nem szereti semmilyen élőlény.
Egyébként ez nagy dilemma hogy mennyit meg milyet?
Monokat, kevertet vagy komplexet.
A nyugati trend az nem igazán az első kettő verziót alkalmazza, biztos meg van az oka hogy miért. Eddig nálunk már szinte minden volt, de a tapasztalat azt mutatja hogy itt is a drágább a jobb.
Csak tudnám hogy mivel , mikor a műtrágyák alapanyagát mind ugyanonnan bányásszák.
Tesznek hozzá egy kis mikroelemet és máris 30%-al drágább.
Naná hogy jobb , nekik...
Azt még megértem hogy fontos mellé a mikroelem is és együtt talán egy picivel jobb . De mikor arról beszélnek hogy ez mennyivel jobban oldódik meg gyorsabban feltáródik , az teljesen kiborít...
Mitől oldódna jobban amikor ugyan az az alapanyaga ?
Több tipusú műtrágya rendelhető! Román 34-es, karbamid, 27-es, 3x15, 8-24-24, stb. Fizetés megegyezés szerint.
Árakról és szállításról érd:06-30-903-58-97
13855 hozzászólás
Válasz #3154. hozzászólásra
Nah pedig pont a héten akartam venni pétit tavaszra Most beültetted a bogarat a fülembe
Válasz #3152. hozzászólásra
Pétisó!Meg mészkő!
....és északon kinél van jó péti ár ???
Szerintetek?
Válasz #3151. hozzászólásra
Merrefele halottad?? import vagy hazai??
Hallottam olyat, hogy a 27 az csak 10 !!!
Válasz #3149. hozzászólásra
7-es big, gondolom akkor magyar (bige) remélem jó minőség, az RT is vett magának nem keveset (úgy 1500 heki körül nyomulnak) tavaly nem volt vele gond akkor is biges volt.....
Válasz #3148. hozzászólásra
ez ömlesztett vagy big?
Válasz #3147. hozzászólásra
megrendeltem
Válasz #3141. hozzászólásra
72 az jó ár!
Válasz #3144. hozzászólásra
vedd meg!
Válasz #3144. hozzászólásra
akkó minek kérdezed?
Válasz #3143. hozzászólásra
Nem lesz gond, volt már ilyen, a telek szomszédomban lévő mg. rt, melléküzemágával "közösülök" az őszit is így vettük, sőt tavaly a tavaszit is. Kb 5-6 termelő van velük viszonyban lerakjuk, megírjuk melyik kupac kié és a kiadó egy telefon után már nyomja is a kupacomból a kocsimra és írja a füzetbe+ rész szállító a zsebbe. Nem idegenekkel üzletelek
Jó az ár, de az ingyenes tárolás az érdekes lehet!! Azért gondolom, hogy azt fogod-e kapni amit kifizettél fajtára meg minőségre, vedd meg vidd haza és akkor szórod mikor akarod nincs átvágás!!
jah, meg szórásig ingyenes tárolás, zárt tárolóban+ szórás előtt annyit raknak fel a kocsira amennyi éppen kell, és annyiszor ahány tételbe ki akarom nyomni, vegyek belőle???????
Most kaptam ajánlatot 27-es 72+ áfa 34-es 83+ áfa, kaminyon tételbe lehetne beszállni Ez jó????????
Válasz #3130. hozzászólásra
Erre is 78 a pétisó, nem nagy tételben is.
Válasz #3138. hozzászólásra
Dasa 26N-16S 8500+fa leszállítva, a Beregbe
Válasz #3136. hozzászólásra
És azt is hogy mi is van benne!!
Köszönöm az infókat srácok
Válasz #3134. hozzászólásra
azért én azt a bigéset megnézném mikori gyártású
Az amnitrát úgy tudom ukrán import. Egy integrátor vette ennyiért.
Bige közvetlenben ennyi. Csütörtöki vagy pénteki infó.
Korábban a duslóit is ennyiért ajánlotta az IKR.
Szállitással érdekelne ha van erre lehetőség.Km/dijszabással vagy hogy szállitnak?
Kinél ennyi a 27%??????
szállítással vagy nélkül?
Pétisó big bag 73-74, de lesz még olcsóbb is.
Amnitrát import volt 80 körül.(nagy tétel)
igen 27
Válasz #3126. hozzászólásra
A 27% vagy kíváncsi???
Válasz #3126. hozzászólásra
big 77, kicsi 79.5 kiindúlásnak,
Túd valaki pétisó árakat mondani?
Válasz #3124. hozzászólásra
Szerintem meg csak marketing az egész.
Én azt látom hogy ugyan olyan jó a kevert is csak legyen elég belőle és specifikus arányú kerüljön kiszórásra.
Egyszer volt Kemira műtrágyánk és a benedvesedett úgy a vetőgép tartályba hogy alig bírtuk elhasználni . Napont többször is ezt csinálta ... Ennyit a minőségről.
Nehézfém mentes ? Biztos ahogy gyártásra kerül átmágnesezik az egészet meg laboratóriumi körülmények közt kiszűrik a tonnaszám gyártósorra kerülő alapanyagokat ? Szarnak ezek rá , mert ezt meg se lehetne valósítani úgy lehet....
Válasz #3123. hozzászólásra
állítólag nehézfém-mentes, azokat meg ugye nem szereti semmilyen élőlény.
Egyébként ez nagy dilemma hogy mennyit meg milyet?
Monokat, kevertet vagy komplexet.
A nyugati trend az nem igazán az első kettő verziót alkalmazza, biztos meg van az oka hogy miért. Eddig nálunk már szinte minden volt, de a tapasztalat azt mutatja hogy itt is a drágább a jobb.
Válasz #3116. hozzászólásra
Csak tudnám hogy mivel , mikor a műtrágyák alapanyagát mind ugyanonnan bányásszák.
Tesznek hozzá egy kis mikroelemet és máris 30%-al drágább.
Naná hogy jobb , nekik...
Azt még megértem hogy fontos mellé a mikroelem is és együtt talán egy picivel jobb . De mikor arról beszélnek hogy ez mennyivel jobban oldódik meg gyorsabban feltáródik , az teljesen kiborít...
Mitől oldódna jobban amikor ugyan az az alapanyaga ?
Válasz #3120. hozzászólásra
De miért is ????? Hát azért mert most lehetne eladni a műkakit, te meg alszol!!
Válasz #3118. hozzászólásra
Helyieleg hol vagytok?? 1-2 tonnát pétisóból valahogy eltudnál juttatni Kecskemét környékére majd tavasszal?? jah és fa nélkül volna a legtutibb
Válasz #3119. hozzászólásra
De, miért is ??? Minek ez a cinizmus?
Válasz #3118. hozzászólásra
Jó reggelt!!
Több tipusú műtrágya rendelhető! Román 34-es, karbamid, 27-es, 3x15, 8-24-24, stb. Fizetés megegyezés szerint.
Árakról és szállításról érd:06-30-903-58-97
Válasz #3112. hozzászólásra
Yara 26% nitrogén 75+fa!!
Válasz #3115. hozzászólásra Köszönet,de nekem azt mondtákhogy a yara jobb mint a többi.
Válasz #3110. hozzászólásra
Yara-t nem tudom , de a Fertilla ezeket ömlesztve 12500nettóért már lehet oda adja kevertbe.
Válasz #3111. hozzászólásra
Szerintem szántásra . Mert ha leszántod akkor túl mélyre kerül , hiába azt mondják hogy akkor is eléri , az hülyeség.
De ha csak lazítózol vagy grubberozol akkor az ki mehet a munka előtt , mert azok nem keverik be túl mélyen.
Válasz #3112. hozzászólásra
Big Bag eset tudok 8100-8200 Nettó...
Erre max 150-250 ft jöhet rá mázsánkét ha kis zsákos.
zsákos an34 vagy pétisó árakat nem tud valaki ?
Válasz #3108. hozzászólásra
És ősszel hogy? Szántás élőt vagy szántásra?
A Yara Mila 8-24-24és7-20-28 as műtrágyáknak mennyi most az ára kamion tételben?
A Yara Mila 8-24-24és7-20-28 as műtrágyáknak mennyi most az ára kamion tételben?
Válasz #3107. hozzászólásra
Ősszel
Hali mindenkinek. Érdeklődnek h ki használ 0-10-24 komplexet v kevertet, és mikor érdemes kiszórni. Előre is kösz a válaszokat.
Válasz #3105. hozzászólásra
Az ezeknél nincs, a másik helyen 7.8.