Hirdetés
Fórum
Cikkajánló
Milyen vis maior változások léptek életbe?
A szabályozás a folyamatban lévő ügyekre is alkalmazandó.
Hirdetés
Minden jog fenntartva.
© 2025 Agroinform Média Kft.
24 hozzászólás
Sziasztok!
Tudnátok írni hulladéklerakókat Heves és Borsod Vármegyékben, ahová be lehet vinni a kiürült big-bag zsákokat térítés ellenében?
Köszönöm!
Válasz kukaccsosz #12. hozzászólásáraNálunk évek óta kérdés nélkül visszaveszik. kérlek ne hangoztasd ezt a vélemyényed nehogy meghallják
Ahogy előttem is írták a csebernek semmi köze a műtrágyás göngyölegekhez! A műtrágyás zsákot meg cége váltogatja.... Van ahova visszaveheted, van ahová akkor sem ha ott vetted... Nálunk hasonló a történet mint az előbbiekben írták: vetést követően irány a hulladéklerakó! Kifizetjük, papírt is kapunk...
Ahogy előttem is írták a csebernek semmi köze a műtrágyás göngyölegekhez! A műtrágyás zsákot meg cége váltogatja.... Van ahova visszaveheted, van ahová akkor sem ha ott vetted... Nálunk hasonló a történet mint az előbbiekben írták: vetést követően irány a hulladéklerakó! Kifizetjük, papírt is kapunk...
Én a hulladéklerakóba szoktam beszállítani, kilóra megmérik és fizetni kell érte. Nekem kb. 100 zsák van évente és fizetek az átvételért kb. 800 Ft-ot, és van papírom, számlám róla.
Mindenkinek ajánlom! Nem pedig elégetni a tábla szélén! Látom egyesek így csinálják!
Üdv.aranyi
Abba szedjük a fa levelet.
Ősszel nagy kincs.
Válasz FFerenc #1. hozzászólásáraSárga kuka .nem rég fogyott el a tavalyi mennyiség
Nálunk akitől vesszük (ikr) oda vissza lehet vinni, mert ahogy kukaccsősz írja a cseber nem veszi vissza csak azt aminek rajta van a cseber jele!
Nálam, akitől veszem a vegyszert és a műtrágyát, vetőmagot is, kérdés nélkül visszavesz mindent.
Nem is dobálok el semmit, de gyerekként sem tanítottak rá
Válasz FFerenc #1. hozzászólásáraKicsi terület, kevés zsák, de kicsire összehajtom és megy a sárga kukába.
Újszilváson az Altoterra Kft aki cseber gyüjtőhely is, amúgy műtrágya kereskedelemmel foglalkozik, ők visszaveszik a big zsákot.
Csak szét kell választani a külső és a belső csomagolást, úgy veszik át.
Válasz Drisa #8. hozzászólásáraA Csebernek semmi köze a műtrágyás zsákokhoz.
A Cseber a növényvédőszerrel szennyezett csomagolóanyagok visszagyűjtésével foglalkozik.
Növényvédőszer gyártók és forgalmazók hozták létre.
Válasz Bobo77 #10. hozzászólásáraPontosan így! Próbálnak kibújni a feladat alól.
Válasz Drisa #8. hozzászólásáraOtt a pont és ENNYI! Nem kívánságműsor nekik csak próbálják lepasszolni a dolgukat!
Válasz Drisa #8. hozzászólásáraTe hol adtad le az idei műtrágyás zsákjaidat és mekkora mennyiséged volt?
Válasz FFerenc #1. hozzászólásáraA forgalmazó és a cseber átvevő is köteles átvenni. Ennyi...
Válasz Bobo77 #3. hozzászólásáraMűtrágyás göngyöleget Borsodban sem veszik át csak a növény védőszeres valamint csávázott vetőmagos göngyöleget.
Válasz Ares 826 #5. hozzászólásáraIgen sok, kb. 200 körül
Válasz racsdani #4. hozzászólásáraSok zsákod van évente???
Válasz Ares 826 #2. hozzászólásáraFelénk (Heves megye) nem veszik át az átvevőpontokon a zsákokat csak a növszeres göngyölegeket.Visszük fizetős lerakóba.
Ezért egy új topic?Ez most komoly?Egyébként ugyan azt kell csinálni vele mint a vegyszeres göngyöleggel.
Válasz FFerenc #1. hozzászólásáraVissza viszem az átvevő pontokra.
Üdvözlet a kollégáknak!
Érdeklődni szeretnék hogy ki mit csinál a használt műtrágyás big bagekkel?