Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.55 FtUSD391.08 FtCHF429.92 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Kérem segítsék egy kitöltéssel a szakdolgozatom elkészülését!
A kérdőív az alábbi linken érhető el, köszönöm a kitöltéseket!
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScbiXQj8VW5c862LizrOnXs1TbfQQdo9SA6DBOQ-gaeXnfrsw/viewform?usp=sf_link
Válasz k-roy90 #4896. hozzászólásáraha 6 ezer a fuvar meg 9 ezer a napraforgó, akkor az 15 ezer per mázsa, eddig az árig éri meg a magyart venni, ezek szerint?
Válasz Ohaza63 #4893. hozzászólásáraBadarsagokat nem kell beszelni. Karpataljai forras szerint 9kornyeken van a napra.
Ezert is van benne jelentos politika, hogy meg ennel az arnal is megero valakiknek utaztatni europaban…
Válasz ..,-:) #4869. hozzászólásáraSzia.
Magas olajsavasra írtam ezt és kompenczációval együtt a Kiténél.
De ez már hetekkel ezelött volt.
A mai ár a magas olajsavasra
az 126+kompenzáció Bunge Zrt.
Válasz Rideg Valóság #4861. hozzászólásáraFelénk is a kisebb szárítók megteltek, leálltak a vásárlással. Teljesen beállt a piac.
De addig is csak úgy vették át, ha azonnal eladod nekik.
Nem volt lehetőség tárolásra egyik terménynél sem.
Ráadásul az egyik kereskedő szerint az idei napraforgó olajtartalma olyan alacsony, hogy a feldolgozók még 8.500 Ft -ért sem akarják átvenni.
Lehet, hogy ez a szokásos sírás-rívás, de az is lehet hogy igaz.
Válasz A.I. #4862. hozzászólásáraÚgy látom valami nem kerek, én nem ezt a linket akartam!
Na akkor újra! Csapó 2
És a szöveget is átnevezi. Csak nálam kínlódik, vagy másnál is?
De mindegy is, gondolom nem új az infó sokaknak másoknak sem, amit már le is cikkeznek, de akkor miért olcsóbb nálunk, mint ott vagy lassan bárhol máshol a bolygón?
Válasz rkszilvi #4860. hozzászólásáraEz sajnos ennyi, elment itt már mindenkinek az esze, errefelé nagyrészt olyan helyre lehet bevinni a terményt, ahol nagy volumenben megy a gazdálkodás, termelés is, aztán rajtunk akarják megkeresni azt a pénzt, amit idén meg tavaly elbuktak, továbbá kell a hely a sajátnak is. Van, aki 700 ft-ért rostál, a tárolásra meg biztosan direkt mondanak olyan összegeket, hogy senki se akarjon tárolni. Ott van a raktárakban a búza, az árpa, alig fért a napraforgó, kukoricát nem is tudják elkezdeni. A már eladott árpáért, búzáért nem jönnek, inkább fizetik a vevők a kötbért.
Válasz Rideg Valóság #4858. hozzászólásáraBiztos hogy rosszul értelmeztél valamit!! 500Ft/ to / hó az a tárolás amit Te mázsának számolsz. Érdeklődj utána még egyszer….
5408 hozzászólás
Bunge Lo napraforgó 120 500/t +-boni nettó Békés megye
Válasz Facsar Bálint #4903. hozzászólásáraSzerintem ez már nem rossz,nem tudom meddig kellene még várni egy 150-es árra de az szerintem leghamarabb is tavasz.
Válasz fakettini #4904. hozzászólásáraSzolnok megye azt nem kérdeztem
Kérem segítsék egy kitöltéssel a szakdolgozatom elkészülését!
A kérdőív az alábbi linken érhető el, köszönöm a kitöltéseket!
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScbiXQj8VW5c862LizrOnXs1TbfQQdo9SA6DBOQ-gaeXnfrsw/viewform?usp=sf_link
Válasz Facsar Bálint #4903. hozzászólásáramelyik megye? mikori szállítás?
Kite HO 127e+komp megy ez még feljebb?
Válasz 5465 #4901. hozzászólásáraMennyiért volnál hajlandó kamion sofőrként kimenni egy "katonai művelet" alatt lévő országba !?![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Válasz uff #4897. hozzászólására60.000.- / tonna a fuvar???
Azért az sok lenne…
Válasz uff #4897. hozzászólásáraHazai ár 11.000ft!
Ketlem, hogy 2000ft aron tudnak mozgatni, ezert is van benne jelentos politika.
Tud valaki friss árat?Jól jönne egy kis biztatás![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz R Sándor #4895. hozzászólásáraAkinek 6000.-ért hozzák be és még 1000-ért tisztítják. Nem mindegy !?![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
Válasz k-roy90 #4896. hozzászólásáraha 6 ezer a fuvar meg 9 ezer a napraforgó, akkor az 15 ezer per mázsa, eddig az árig éri meg a magyart venni, ezek szerint?
Válasz Ohaza63 #4893. hozzászólásáraBadarsagokat nem kell beszelni. Karpataljai forras szerint 9kornyeken van a napra.
Ezert is van benne jelentos politika, hogy meg ennel az arnal is megero valakiknek utaztatni europaban…
Válasz ..,-:) #4891. hozzászólásáraEzt ki mondta??
Válasz Ohaza63 #4893. hozzászólásáraKb úgy kell tippelni, hogy 6000 a fuvar, így mondják a kereskedők…….![smile wacko](/oldforum/images/smiles/wacko.gif)
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
Itthon 1000/q-ért tisztítják……..
Válasz ..,-:) #4891. hozzászólásáraA napraforgó 3.000 Ft/q ba kerül kint????
Akkor mennyi lehet a búza és a kukorica?????
Válasz J.Csabi #4889. hozzászólásáraHogy lehet eladni közvetlenül a Bunge-nek? És ez kinek a telephelyén értendő? Köszönöm!
Ukrán 3000/q, odakint………
Válasz J.Csabi #4889. hozzászólásáraKite HO 122+boni +komp kicsit emelkedik, de elég gyengén
Válasz ..,-:) #4869. hozzászólásáraSzia.
Magas olajsavasra írtam ezt és kompenczációval együtt a Kiténél.
De ez már hetekkel ezelött volt.
A mai ár a magas olajsavasra
az 126+kompenzáció Bunge Zrt.
Válasz Koczka József #4867. hozzászólásáraHello, akkor ezekszerint az Lo napraforgó még mindig olcsóbb mint a magas olajsavas.
Hát igen sajnos gyenge árak ezek.
11100 Békés megye! Feladtam és eladtam!
Mai 10150 Ft/q
Bunge 107e/t Lo novemberi szállítással.
Dél-Békés TRIGO
Napraforgó:
LO: 10.500 Ft+komp,
HO: 11.050 Ft
Válasz Pisti09 #4881. hozzászólásáraSzolnok IKR hívtam
Nem gondolom... 102 talán
Válasz Facsar Bálint #4878. hozzászólásáraIKR,hol?
Válasz RARGAkèny #4879. hozzászólására IKR
Válasz Facsar Bálint #4878. hozzászólásáraÜdv. Kinèl???
Válasz szeszko #4877. hozzászólásáraHO 120 ezer+komp
IKR Agrár (Nagyigmánd) 108 ezer.
Valaki adott el napraforgót a héten!?
Ára ?
Első ajánlat egy kis Kft nél Békés megyében 11200 Ft ami csak délelőtt volt érvényes aztán már nem kellett! Máshol?
IKR Agrár (Nagyigmánd) 108 ezer.
Válasz roberttorma11 #4872. hozzászólásáraMa egy helyi Kft. 112-vel állt elő,eddig nem volt nála ár.
Napraforgót adót valaki el a héten? Hol mozog az ára ?
Válasz Bécó #4870. hozzászólásáraTiszadorogma, és a KITE. Tiszakeszin tárolva.
Válasz Koczka József #4867. hozzászólásáraSzia! Hol és kitől kaptad?
Válasz Koczka József #4867. hozzászólásáraNem biztos, hogy nem kompenzációval írta…..![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Válasz Koczka József #4867. hozzászólására
Az nem semmi esetleg ne fizessünk nekik??![smile w00t](/oldforum/images/smiles/w00t.gif)
![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz J.Csabi #4866. hozzászólásáraSzia, borsodban ma kértem árat Lo 108 ezer
Kite Zrt mai ár Tolna megye 123e/T.
Válasz Ohaza63 #4864. hozzászólásáraNálam a legkevesebb olaj 44,7 volt a max 47,3.
Válasz Rideg Valóság #4861. hozzászólásáraFelénk is a kisebb szárítók megteltek, leálltak a vásárlással. Teljesen beállt a piac.
De addig is csak úgy vették át, ha azonnal eladod nekik.
Nem volt lehetőség tárolásra egyik terménynél sem.
Ráadásul az egyik kereskedő szerint az idei napraforgó olajtartalma olyan alacsony, hogy a feldolgozók még 8.500 Ft -ért sem akarják átvenni.
Lehet, hogy ez a szokásos sírás-rívás, de az is lehet hogy igaz.
Válasz A.I. #4862. hozzászólásáraÚgy látom valami nem kerek, én nem ezt a linket akartam!
Na akkor újra!
Csapó 2
És a szöveget is átnevezi. Csak nálam kínlódik, vagy másnál is?
De mindegy is, gondolom nem új az infó sokaknak másoknak sem, amit már le is cikkeznek, de akkor miért olcsóbb nálunk, mint ott vagy lassan bárhol máshol a bolygón?
?![smile helpsmilie](/oldforum/images/smiles/helpsmilie.gif)
Szóval értem én, hogy olcsóbb, de akkor itt miért 100-10x?
Hogy van ez?
Válasz rkszilvi #4860. hozzászólásáraEz sajnos ennyi, elment itt már mindenkinek az esze, errefelé nagyrészt olyan helyre lehet bevinni a terményt, ahol nagy volumenben megy a gazdálkodás, termelés is, aztán rajtunk akarják megkeresni azt a pénzt, amit idén meg tavaly elbuktak, továbbá kell a hely a sajátnak is. Van, aki 700 ft-ért rostál, a tárolásra meg biztosan direkt mondanak olyan összegeket, hogy senki se akarjon tárolni. Ott van a raktárakban a búza, az árpa, alig fért a napraforgó, kukoricát nem is tudják elkezdeni. A már eladott árpáért, búzáért nem jönnek, inkább fizetik a vevők a kötbért.
Válasz Rideg Valóság #4858. hozzászólásáraBiztos hogy rosszul értelmeztél valamit!! 500Ft/ to / hó az a tárolás amit Te mázsának számolsz. Érdeklődj utána még egyszer….
Válasz Rideg Valóság #4858. hozzászólásáraAz 500 forint havonta tonnánál normális ár, mázsánál BRUTÁLISAN magas.
Nálunk 13ft/t/nap+ áfa. De szomszéd faluban 7 forint.
Így megérné tárolni, ha 15 ezer lenne mázsája, de nem lesz.
Szerintem, mindenki adjon el mindent, mert csak rosszabb lesz a helyzet!