Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF437.64 FtGBP493.58 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz szantofold22 #2319. hozzászólásáravalamint ha szolnokon is megépül a citromsav gyár akkor oda is kell rengeteg, elvileg évente 100.000 tonna. de majd kiderül, hozzánk mindkettő közel van
Válasz atisgyulai #2317. hozzászólásáraIgen ,Ez valóban így van azonban a szaharin alapú cukor kiváltására ott a Kall -ingrediens (Tiszapüspöki mega kukorica feldolgozó) K-sweet terméke.Ami kukoricából állítódik elő.Édesítő pedig kell.Ember meg van 7milliard.Az állatvédelem a városi vega étkezési trend (senki sem pakol már cementes zsákot hogy pacalt egyen) miatt drasztikus lesz a húsfogyasztás csökkenése.A 4mancs meg a többi .Nagyon változik a trend.Nézd meg régen milliók voltak egy nyerc bunda vagy egy hörcsög bunda.Ma végig mész az utcán és letépik rólad.(Pedig Baján a nyúlvágóhidon a belszerveken megnőtt a nyérc s nem kellett atev,A hörcsögösök meg kifogták a kártevő javát.) Hasznos volt mégsincs már.
Valójában osztom én a szemléleted csak az a baj hogy idő kérdése a globalizáció mikor szorítja le a hozzám hasonló kistermelőket.
Válasz Gatti #2311. hozzászólásáraSzia!Ez vidék függő.Metünk át az orazágon és van olyan hely ahol mutatóban sincs.Ellenben sok a kukorica.Vagy épp buza volt és semmi sincs kapásokból vetve.Ember nem igazodik el .Továbbá az elvetett kapás el is száradt.A Kis Alföldön akkora aszály van hogy sehol nincs olyan az országban.Vegyes az életkép.Talán pont mindenki a tavalyi 45-46 os csontra leszáradt kukorica után csábult meg.A 80 e/tonnás tavalyi napra ár miatt meg besokalt .Viszon a repce is zakó lett a 10x mázsás terméssel és a minuszos olaj tartalommal a bonifikációnál.A búzát ne is említsük.Egyelőre jó döntés volt az 50 körüli áron eladni időben mig kinlódni még most is a toxinhisztivel.
Válasz Gatti #2314. hozzászólásáraKukira majd nem lesz igény, ha elfogy a hízó.
Gyors konzekvencia:
nem lesz zsír, az is drágán, tehát jobban fogy majd az étolaj!
Visszatérve a témához.
Nálunk elvileg hétfőtől szedik.
Pontos ár még nincs, de 90 körül igértek.
Bár addig még sok víz lefolyik a tiszán!
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2308. hozzászólásáraidén is rengeteg napraforgó lesz. Felénk rengetegen vetettek és nagyon jól néznek ki (JNSZ). Idén nem is vetettünk csak kukoricát és búzát de nem is bánom, sztem jövőre se lesz napra.
Válasz laci92627 #2296. hozzászólásáraMég június 20 körül sikerült 94-be kötnöm 1 tonnát, aztán egy hétre rá már 93 volt a következő 1 tonnás kötés. Azóta nem tudom hol áll a piac.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2287. hozzászólásáraTegnap egy előadáson elhangzott az egyik nagy cégtől egy igen magas ár, amire az üzletkötő elmondta hogy egy hétig lesz ennyi (120, mint a repce), és attól fél jövőre mindenki HO naprát akar vetni... többen csak mosolyogtunk.
5370 hozzászólás
Válasz szantofold22 #2319. hozzászólásáravalamint ha szolnokon is megépül a citromsav gyár akkor oda is kell rengeteg, elvileg évente 100.000 tonna. de majd kiderül, hozzánk mindkettő közel van
Válasz atisgyulai #2317. hozzászólásáraIgen ,Ez valóban így van azonban a szaharin alapú cukor kiváltására ott a Kall -ingrediens (Tiszapüspöki mega kukorica feldolgozó) K-sweet terméke.Ami kukoricából állítódik elő.Édesítő pedig kell.Ember meg van 7milliard.Az állatvédelem a városi vega étkezési trend (senki sem pakol már cementes zsákot hogy pacalt egyen) miatt drasztikus lesz a húsfogyasztás csökkenése.A 4mancs meg a többi .Nagyon változik a trend.Nézd meg régen milliók voltak egy nyerc bunda vagy egy hörcsög bunda.Ma végig mész az utcán és letépik rólad.(Pedig Baján a nyúlvágóhidon a belszerveken megnőtt a nyérc s nem kellett atev,A hörcsögösök meg kifogták a kártevő javát.) Hasznos volt mégsincs már.
Valójában osztom én a szemléleted csak az a baj hogy idő kérdése a globalizáció mikor szorítja le a hozzám hasonló kistermelőket.
Válasz Gatti #2311. hozzászólásáraSzia!Ez vidék függő.Metünk át az orazágon és van olyan hely ahol mutatóban sincs.Ellenben sok a kukorica.Vagy épp buza volt és semmi sincs kapásokból vetve.Ember nem igazodik el .Továbbá az elvetett kapás el is száradt.A Kis Alföldön akkora aszály van hogy sehol nincs olyan az országban.Vegyes az életkép.Talán pont mindenki a tavalyi 45-46 os csontra leszáradt kukorica után csábult meg.A 80 e/tonnás tavalyi napra ár miatt meg besokalt .Viszon a repce is zakó lett a 10x mázsás terméssel és a minuszos olaj tartalommal a bonifikációnál.A búzát ne is említsük.Egyelőre jó döntés volt az 50 körüli áron eladni időben mig kinlódni még most is a toxinhisztivel.
Válasz Gatti #2314. hozzászólásáraKukira majd nem lesz igény, ha elfogy a hízó.
Gyors konzekvencia:
nem lesz zsír, az is drágán, tehát jobban fogy majd az étolaj!
Visszatérve a témához.
Nálunk elvileg hétfőtől szedik.
Pontos ár még nincs, de 90 körül igértek.
Bár addig még sok víz lefolyik a tiszán!
2 faluval odébb elkezdték szedni a naprát..
12 q/ha...és ne ma gaztól mert tök tiszta...
Válasz tibiczank #2312. hozzászólásáraKerekharaszt 86
Válasz sanyi1965 #2313. hozzászólásárakukoricára is, azt egyelőre jobban megfizetik. Igaz rizikósabb is aszályos időben.
Válasz Gatti #2311. hozzászólásáraVásárlói igény van rá.
Heves megyéről tud valaki mondani felvàsàrlàsi àrat sima expressz napràra??
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2308. hozzászólásáraidén is rengeteg napraforgó lesz. Felénk rengetegen vetettek és nagyon jól néznek ki (JNSZ). Idén nem is vetettünk csak kukoricát és búzát de nem is bánom, sztem jövőre se lesz napra.
Tegnap bunge oktoberre 88 + Bonit ajánlott
Moderátor által módosítva: 2019-08-17 09:38:48
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2308. hozzászólásáraBocsi HO magas olaj savas
Válasz kukaccsosz #2307. hozzászólásáraAz tuti HO, de most az is beesett 110re.
Válasz plantek.kriszta #2306. hozzászólásáraHol adnak ennyit az LO-ért?
Nem HO-ra gondoltál?
Szerintetek érdemes kötni LO szotyit 11400 ért?? Vagy megy följebb az ára? Köszi a válaszokat!
Válasz k-roy90 #2302. hozzászólására90-re köt a Bunge októberre.
Válasz Bobo77 #2301. hozzászólásáraés az LO-nak most mi az ára?
Válasz k-roy90 #2302. hozzászólásáraHívd fel a Chemical-Seed-et, és megmondják...
Hajdú-Biharban sima napraforgóra tud valaki árat mondani?
Válasz plantek.kriszta #2300. hozzászólására115-116
HO szotyi árat tud valaki??
Válasz Berkó_ #2298. hozzászólásáraKinél ha nem indiszkrét a kérdés?
Válasz laci92627 #2296. hozzászólásáraMég június 20 körül sikerült 94-be kötnöm 1 tonnát, aztán egy hétre rá már 93 volt a következő 1 tonnás kötés. Azóta nem tudom hol áll a piac.
Válasz laci92627 #2296. hozzászólásáraÈs magasoilsavasról árat tudsz???
Sima napraforgó árról ki mit hallott? 9000-ért kötik erősen gondolkodom rajta!
Válasz Berkó_ #2294. hozzászólásárafelénk nem is vesznek HO-t csak egy ár van LO ra.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2287. hozzászólásáraTegnap egy előadáson elhangzott az egyik nagy cégtől egy igen magas ár, amire az üzletkötő elmondta hogy egy hétig lesz ennyi (120, mint a repce), és attól fél jövőre mindenki HO naprát akar vetni... többen csak mosolyogtunk.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2292. hozzászólásáraNem.
Válasz J.D. Borda #2291. hozzászólásáraHo-s ra árat tudsz??
Válasz Bigyófelügyelő #2286. hozzászólásáraEz az ár simára csoda...bar igy lenne.
Válasz kukaccsosz #2289. hozzászólásáraSzabolcs
Válasz Bigyófelügyelő #2286. hozzászólásáraAz ország melyik részén?
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2287. hozzászólásáraHO-sat nem vesznek
Válasz Bigyófelügyelő #2286. hozzászólásáraAz őszi 80-82 viszonyîtva nem rossz ár, HO-ra is tudsz árat îrni??
96 ért érdemes sima naprát kötni?
Ki milyen idei árakról hall, tud? Itt 92000 ft körüli árról beszélnek most, volt már kicsit magasabb is, de csökkenő a tendencia.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2283. hozzászólásáraNem, sima.
Válasz VMisi #2281. hozzászólásáraEz magas olajsavas??
Válasz Sebők László_21697 #2280. hozzászólásáraAkkor ezt nem nagyon érte meg tárolni.
Válasz 5465 #2279. hozzászólására93,5 dél jnsz.
Én pár napja adtam el 70t 2018as lo fekete napát. 88e/to. Szabolcs közepe.
Válasz VMisi #2278. hozzászólásáraHol?
És mennyit kínálnak most?
Ki milyen ajánlatot kapott kötésre?
Errefelé napról-napra emelgetik, mert nem igen akarnak kötni az emberek, meg nem is lesz túl sok.
Ma adtam el étkezési fehércsíkos mag! Az hiszem Kisvárdai mag !
250 ft/kg P.Sándor Újfehértó
Minél nagy szemű annál többet ér a plafon 300 ft
Étkezési napraforgó ára érdekelne fehércsíkos ?
lenne vagy 30-40 mázsa eladó 152 zsákkal
Érd nálam Szabolcs Megyében
Válasz Tibor Géza #2274. hozzászólásáraEngem is érdekelne. Főként idei HO termény előkötése!
Napraforgót addot-e el valaki a napokban, az ára érdekelne!
Válasz ME109G14 #2261. hozzászólásáraMegkérdezhetem, hogy melyik cég volt?
Válasz szanberg #2271. hozzászólásáraÚgy bizony én vagyok a fekete bárány.
Válasz RkTomi #2270. hozzászólásáraHát ha úgy nézel ki mint az avatar képeden akkor megvan, láttalak és emlékszem rád