Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.01 FtUSD390.17 FtCHF432.15 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz laci92627 #2296. hozzászólásáraMég június 20 körül sikerült 94-be kötnöm 1 tonnát, aztán egy hétre rá már 93 volt a következő 1 tonnás kötés. Azóta nem tudom hol áll a piac.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2287. hozzászólásáraTegnap egy előadáson elhangzott az egyik nagy cégtől egy igen magas ár, amire az üzletkötő elmondta hogy egy hétig lesz ennyi (120, mint a repce), és attól fél jövőre mindenki HO naprát akar vetni... többen csak mosolyogtunk.
Válasz RkTomi #2268. hozzászólásáraNo én nem ismerlek személyesen, ezért is nem tudtam, hogy ott vagy.
Környékbéli gazdatársaimmal ültünk ott, illetve az új üzletkötőnkkel aki nagyon régi ismerősünk.
Megfelvásárót keresek Újfehértóit Ófehértótud valaki
Pap KFT és Berekszászon kívül
Lenne eladó Fehércsíkos magom étkezési ,ami élő telefonszám cím fészbukos cím is jó
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2257. hozzászólásáraAzt nem mondták. Csak azt, hogy akinek HO-s lesz az biztosan kösse le, mert ha meglesz a mennyiség a felvásárlóknál, utána már nincs garancia az átvételre.
5402 hozzászólás
Hajdú-Biharban sima napraforgóra tud valaki árat mondani?
Válasz plantek.kriszta #2300. hozzászólására115-116
HO szotyi árat tud valaki??
Válasz Berkó_ #2298. hozzászólásáraKinél ha nem indiszkrét a kérdés?
Válasz laci92627 #2296. hozzászólásáraMég június 20 körül sikerült 94-be kötnöm 1 tonnát, aztán egy hétre rá már 93 volt a következő 1 tonnás kötés. Azóta nem tudom hol áll a piac.
Válasz laci92627 #2296. hozzászólásáraÈs magasoilsavasról árat tudsz???
Sima napraforgó árról ki mit hallott? 9000-ért kötik erősen gondolkodom rajta!
Válasz Berkó_ #2294. hozzászólásárafelénk nem is vesznek HO-t csak egy ár van LO ra.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2287. hozzászólásáraTegnap egy előadáson elhangzott az egyik nagy cégtől egy igen magas ár, amire az üzletkötő elmondta hogy egy hétig lesz ennyi (120, mint a repce), és attól fél jövőre mindenki HO naprát akar vetni... többen csak mosolyogtunk.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2292. hozzászólásáraNem.
Válasz J.D. Borda #2291. hozzászólásáraHo-s ra árat tudsz??
Válasz Bigyófelügyelő #2286. hozzászólásáraEz az ár simára csoda...bar igy lenne.
Válasz kukaccsosz #2289. hozzászólásáraSzabolcs
Válasz Bigyófelügyelő #2286. hozzászólásáraAz ország melyik részén?
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2287. hozzászólásáraHO-sat nem vesznek
Válasz Bigyófelügyelő #2286. hozzászólásáraAz őszi 80-82 viszonyîtva nem rossz ár, HO-ra is tudsz árat îrni??
96 ért érdemes sima naprát kötni?
Ki milyen idei árakról hall, tud? Itt 92000 ft körüli árról beszélnek most, volt már kicsit magasabb is, de csökkenő a tendencia.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2283. hozzászólásáraNem, sima.
Válasz VMisi #2281. hozzászólásáraEz magas olajsavas??
Válasz Sebők László_21697 #2280. hozzászólásáraAkkor ezt nem nagyon érte meg tárolni.
Válasz 5465 #2279. hozzászólására93,5 dél jnsz.
Én pár napja adtam el 70t 2018as lo fekete napát. 88e/to. Szabolcs közepe.
Válasz VMisi #2278. hozzászólásáraHol?
És mennyit kínálnak most?
Ki milyen ajánlatot kapott kötésre?
Errefelé napról-napra emelgetik, mert nem igen akarnak kötni az emberek, meg nem is lesz túl sok.
Ma adtam el étkezési fehércsíkos mag! Az hiszem Kisvárdai mag !
250 ft/kg P.Sándor Újfehértó
Minél nagy szemű annál többet ér a plafon 300 ft
Étkezési napraforgó ára érdekelne fehércsíkos ?
lenne vagy 30-40 mázsa eladó 152 zsákkal
Érd nálam Szabolcs Megyében
Válasz Tibor Géza #2274. hozzászólásáraEngem is érdekelne. Főként idei HO termény előkötése!
Napraforgót addot-e el valaki a napokban, az ára érdekelne!
Válasz ME109G14 #2261. hozzászólásáraMegkérdezhetem, hogy melyik cég volt?
Válasz szanberg #2271. hozzászólásáraÚgy bizony én vagyok a fekete bárány.
Válasz RkTomi #2270. hozzászólásáraHát ha úgy nézel ki mint az avatar képeden akkor megvan, láttalak és emlékszem rád
Válasz szanberg #2269. hozzászólásáraSokat nem vesztettél.
Válasz RkTomi #2268. hozzászólásáraNo én nem ismerlek személyesen, ezért is nem tudtam, hogy ott vagy.
Környékbéli gazdatársaimmal ültünk ott, illetve az új üzletkötőnkkel aki nagyon régi ismerősünk.
Válasz szanberg #2267. hozzászólásáraÉn láttalak a bejárattól jobbra ültetek a hátsó asztalnál.
Válasz RkTomi #2256. hozzászólásáraÉn is voltam az IKR-nél múlthét kedden hallod!
Nem is láttalak
Kötöttetek már le? Mennyiért, mennyi/hekit?
Válasz RkTomi #2256. hozzászólásáraÉS BÚZÁRA KUKORICÁRA MIT MONDTAK?
Válasz papszi06 #2263. hozzászólásáraEzt tudom de nem veszi fel
Válasz Szem Howkinsz #2262. hozzászólásáraFehértói Györgyné Újfehértó 42/290641
Megfelvásárót keresek Újfehértóit Ófehértótud valaki
Pap KFT és Berekszászon kívül
Lenne eladó Fehércsíkos magom étkezési ,ami élő telefonszám cím fészbukos cím is jó
Bácskiskun megye 9000 nettó Rögtön eladtam!
Válasz DelPiero #2258. hozzászólásáraMelyik megyébe ? Békésbe múlthéten 8200 ajánlott egy nagy cég ! elég kevés !
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2257. hozzászólásáraAzt nem mondták. Csak azt, hogy akinek HO-s lesz az biztosan kösse le, mert ha meglesz a mennyiség a felvásárlóknál, utána már nincs garancia az átvételre.
Nekem 8800at ajánlottak ma boni nélkül.
Válasz RkTomi #2256. hozzászólásáraÉs a HO-s ra tudsz árat??
Szerencsen ma az IKR-es rendezvényen 86.500 Ft/t árat mondtak a sima napraforgóra.
Válasz DelPiero #2254. hozzászólásáraAkinek adni akarod, ő tud közelebbit mondani
Válasz bandigh #2253. hozzászólásáraMennyirol mennyire, ez a kérdés.
Válasz DelPiero #2252. hozzászólásáraFeljebb ment, ezt hallottam