Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.68 FtGBP495.54 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz RkTomi #2268. hozzászólásáraNo én nem ismerlek személyesen, ezért is nem tudtam, hogy ott vagy.
Környékbéli gazdatársaimmal ültünk ott, illetve az új üzletkötőnkkel aki nagyon régi ismerősünk.
Megfelvásárót keresek Újfehértóit Ófehértótud valaki
Pap KFT és Berekszászon kívül
Lenne eladó Fehércsíkos magom étkezési ,ami élő telefonszám cím fészbukos cím is jó
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2257. hozzászólásáraAzt nem mondták. Csak azt, hogy akinek HO-s lesz az biztosan kösse le, mert ha meglesz a mennyiség a felvásárlóknál, utána már nincs garancia az átvételre.
Válasz broll79 #2250. hozzászólásáraKöszi ha eladom a magot 500ft/kg áron iszunk rá valamit,de nem lesz annyi ,még a 200 se fogják megadni ,novemberben 300 ér vették
Válasz papszi06 #2248. hozzászólásáraKántor Berekszászra gondolsz?
Ha tudsz címet név telefonszámot,linket ne tarsd magadban oszd meg ,van egy kis magom el akarom adni
Köszi
Válasz Tibor Géza #2244. hozzászólásáraNem egy nagy ár!! Hol vannak az igazi évek a 130-140 ft napraforgó ár??? De az a szép hogy a vetőmag meg egy zsák már 80.000ft körül jár!
Válasz uff #2228. hozzászólásáraMert nagyon jó, és megbízható növény, rendkívül jól bírja az aszályt. Meg nem vagy kiszolgáltatva annyira, ha csak 1-2 növényed van, és annak az áránál üt be a krach, akkor baj van, vagy annak az 1-2 növénynek nem kedvez az időjárás... Viszonylag korán lekerül, jó előveteménye a kalászosnak, vagy éppen zöldíteni is lehet utána, nincs munkacsúcs, megoszlik a munka. Szóval lényegesen komplexebb kérdéskör ez, amit pedzegetsz, minthogy csak az árakat nézze az ember, és az alapján döntsön.
Válasz rilex #2226. hozzászólásárailyen árakon mennyit kellene termelni, hogy megérje? Bár most a repce is kevesebb lesz, hátha feljebb húzza az árat,105 fölött kellene lenni. Üzemanyag +19,8%, bérek +10%, egyebek minimum +6%. Termés nem jobb ennyivel az ár pedig 70-80%-on,3 éve lefelé 116-ról-83-ig? miért is kellene napraforgót termelni???
5370 hozzászólás
Válasz szanberg #2269. hozzászólásáraSokat nem vesztettél.
Válasz RkTomi #2268. hozzászólásáraNo én nem ismerlek személyesen, ezért is nem tudtam, hogy ott vagy.
Környékbéli gazdatársaimmal ültünk ott, illetve az új üzletkötőnkkel aki nagyon régi ismerősünk.
Válasz szanberg #2267. hozzászólásáraÉn láttalak a bejárattól jobbra ültetek a hátsó asztalnál.
Válasz RkTomi #2256. hozzászólásáraÉn is voltam az IKR-nél múlthét kedden hallod!
Nem is láttalak
Kötöttetek már le? Mennyiért, mennyi/hekit?
Válasz RkTomi #2256. hozzászólásáraÉS BÚZÁRA KUKORICÁRA MIT MONDTAK?
Válasz papszi06 #2263. hozzászólásáraEzt tudom de nem veszi fel
Válasz Szem Howkinsz #2262. hozzászólásáraFehértói Györgyné Újfehértó 42/290641
Megfelvásárót keresek Újfehértóit Ófehértótud valaki
Pap KFT és Berekszászon kívül
Lenne eladó Fehércsíkos magom étkezési ,ami élő telefonszám cím fészbukos cím is jó
Bácskiskun megye 9000 nettó Rögtön eladtam!
Válasz DelPiero #2258. hozzászólásáraMelyik megyébe ? Békésbe múlthéten 8200 ajánlott egy nagy cég ! elég kevés !
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2257. hozzászólásáraAzt nem mondták. Csak azt, hogy akinek HO-s lesz az biztosan kösse le, mert ha meglesz a mennyiség a felvásárlóknál, utána már nincs garancia az átvételre.
Nekem 8800at ajánlottak ma boni nélkül.
Válasz RkTomi #2256. hozzászólásáraÉs a HO-s ra tudsz árat??
Szerencsen ma az IKR-es rendezvényen 86.500 Ft/t árat mondtak a sima napraforgóra.
Válasz DelPiero #2254. hozzászólásáraAkinek adni akarod, ő tud közelebbit mondani
Válasz bandigh #2253. hozzászólásáraMennyirol mennyire, ez a kérdés.
Válasz DelPiero #2252. hozzászólásáraFeljebb ment, ezt hallottam
Sziasztok! Friss árakat tudtok esetleg?
Válasz broll79 #2250. hozzászólásáraKöszi ha eladom a magot 500ft/kg áron iszunk rá valamit,de nem lesz annyi ,még a 200 se fogják megadni ,novemberben 300 ér vették
Válasz Szem Howkinsz #2247. hozzászólásáraLinzenboldnak a fia 30/8444-868
Ez meg a Beregszászi Palié 30/668-9051
Válasz papszi06 #2248. hozzászólásáraKántor Berekszászra gondolsz?
Ha tudsz címet név telefonszámot,linket ne tarsd magadban oszd meg ,van egy kis magom el akarom adni
Köszi
Válasz Szem Howkinsz #2247. hozzászólásáraÚjfehértó
Tud valaki Napraforgó felvásárást aki fehércsíkos étkezési magot vásárok fel? Szabolcs Megyében
Ismeri valaki Oroson lizenbold telefonszámát,ez a Leveleki ut 3 szám alatt található
Válasz Ares 826 #2245. hozzászólásáraIgen,de ez már közel 100 szoros ár...
Válasz Tibor Géza #2244. hozzászólásáraNem egy nagy ár!! Hol vannak az igazi évek a 130-140 ft napraforgó ár??? De az a szép hogy a vetőmag meg egy zsák már 80.000ft körül jár!
Válasz Mézga #2240. hozzászólására8700 ért már én is odaadnám de csak 8200 tőt ajánlottak Békésben !
Válasz Gatti #2242. hozzászólásáraItt aratásban 8450-8500 volt.
Válasz apuci #2241. hozzászólásáraaratáskor én is annyiért, de én hallottam manapság 7 essel kezdődő árat, de akkor az lehet kacsa?
Válasz Mézga #2240. hozzászólásáraÉn meg ma 84-ért.
Válasz Tibor Géza #2239. hozzászólására2 hete 87-ért adtam el
Fris napraforgó árat tud valaki ?
felesleges irkálni,hisz a duna majdnem ki van száradva,érdemi szállitás NEM TÖRTÉNIK,ahogy hallottuk,sőt a kuki ára is lefelé tendál
Válasz Praetor #2236. hozzászólásáraTrigó Békés 7550 nettó !
Jelenleg milyen árakat lehet hallani?
Friss HO árat tud valaki?
Válasz uff #2228. hozzászólásáraMert nagyon jó, és megbízható növény, rendkívül jól bírja az aszályt. Meg nem vagy kiszolgáltatva annyira, ha csak 1-2 növényed van, és annak az áránál üt be a krach, akkor baj van, vagy annak az 1-2 növénynek nem kedvez az időjárás... Viszonylag korán lekerül, jó előveteménye a kalászosnak, vagy éppen zöldíteni is lehet utána, nincs munkacsúcs, megoszlik a munka. Szóval lényegesen komplexebb kérdéskör ez, amit pedzegetsz, minthogy csak az árakat nézze az ember, és az alapján döntsön.
Friss info, hátha segítség valakinek: 8500-ért vették át nekem Szolnok megyében a héten.
Válasz rilex #2226. hozzászólásáraGYALÁZAT!!!!!!
Válasz uff #2228. hozzászólásáraJó sokat. Amennyit ilyen adottságú területeken ami erre van, szinte lehetetlen.
Válasz agrotomi #2227. hozzászólásáraIgazán nincs mit!
Válasz uff #2228. hozzászólásáraA jövő évi vetésterületben ez már látszani is fog....
Válasz rilex #2226. hozzászólásárailyen árakon mennyit kellene termelni, hogy megérje? Bár most a repce is kevesebb lesz, hátha feljebb húzza az árat,105 fölött kellene lenni. Üzemanyag +19,8%, bérek +10%, egyebek minimum +6%. Termés nem jobb ennyivel az ár pedig 70-80%-on,3 éve lefelé 116-ról-83-ig? miért is kellene napraforgót termelni???
Válasz rilex #2226. hozzászólásáraköszi :)
Válasz agrotomi #2225. hozzászólásáraHajdú-Bihar - 83000Ft/t.
Akárhol adott el szotyit valaki mostanában?
Békésben árakat tud vki. NT, Bunge?
Válasz Choexy #2222. hozzászólásáraDe tènyleg annyi most, engem is kerestek azóta ès 88000/T mondták.
Válasz jocika0502 #2219. hozzászólásáraNincs az annyi... vagy az is számít ugye hogy mikori kötés volt, meddig tárolja stb.
Napi ár nem jár a közelében.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2220. hozzászólásáraKecskeméti cég, Agroforte Grain Kft.