Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.34 FtUSD390.63 FtCHF433.46 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz broll79 #2250. hozzászólásáraKöszi ha eladom a magot 500ft/kg áron iszunk rá valamit,de nem lesz annyi ,még a 200 se fogják megadni ,novemberben 300 ér vették
Válasz papszi06 #2248. hozzászólásáraKántor Berekszászra gondolsz?
Ha tudsz címet név telefonszámot,linket ne tarsd magadban oszd meg ,van egy kis magom el akarom adni
Köszi
Válasz Tibor Géza #2244. hozzászólásáraNem egy nagy ár!! Hol vannak az igazi évek a 130-140 ft napraforgó ár??? De az a szép hogy a vetőmag meg egy zsák már 80.000ft körül jár!
Válasz uff #2228. hozzászólásáraMert nagyon jó, és megbízható növény, rendkívül jól bírja az aszályt. Meg nem vagy kiszolgáltatva annyira, ha csak 1-2 növényed van, és annak az áránál üt be a krach, akkor baj van, vagy annak az 1-2 növénynek nem kedvez az időjárás... Viszonylag korán lekerül, jó előveteménye a kalászosnak, vagy éppen zöldíteni is lehet utána, nincs munkacsúcs, megoszlik a munka. Szóval lényegesen komplexebb kérdéskör ez, amit pedzegetsz, minthogy csak az árakat nézze az ember, és az alapján döntsön.
Válasz rilex #2226. hozzászólásárailyen árakon mennyit kellene termelni, hogy megérje? Bár most a repce is kevesebb lesz, hátha feljebb húzza az árat,105 fölött kellene lenni. Üzemanyag +19,8%, bérek +10%, egyebek minimum +6%. Termés nem jobb ennyivel az ár pedig 70-80%-on,3 éve lefelé 116-ról-83-ig? miért is kellene napraforgót termelni???
Válasz apuci #2211. hozzászólásáraNálunk még sose volt boni, pénteken bevittem, szombat reggel már írtuk a papírt, csak a vizét nézték meg a súlyt. 2% ot vontak tisztaságra meg 1% ot technológia veszteségre.
Válasz apuci #2211. hozzászólásáraTegnapi nap tapasztalata, hogy éretlen naprának gyenge az olaja. Már éppen nem volt vizes, fekete volt a tábla egyöntetüen, de a levelek még rajta voltak. A korábbi aratásokhoz képest ugyan ugy LE25 4-5 olajjal kevesebbet tudott.
Az is érdekes hogy volt egy tábla ahol az LE fél méteres száron eltörve logott a feje, pedig nem szokott jellemzö lenni rá. Mindig szépen egy magasságban szokott lenni.
Válasz apuci #2208. hozzászólására1...! Negativ Boni? Jókérdés? Csütörtökön láttam egyik akreditált laborban napra ellenmintát amit termelőnekadtak! Elmondták ott a procedurát! Minta kibontása meg jegyzőkönyvezés! Akreditált laborként akár biróságelőttis megvédik a minősitést! Jöhet a Felvásárló az akredikált laborjával?? Neröhögtessetek!! Nekem mintám ennyivolt!
Mármint ha felvásárló gerincesvolt,és adott ellenmintát!! 2! szemétkérdés? Mármint szemétügyileg? Rádver 10% Szemetet? Gyakorlatilag enyém nemfizetiki! Ha visszaakaromhozni? Nemtudjákkiadni!! Mert nincs tisztitóalatt!! 3..De hovatünik el a szemét? Telepen nincs! Vissza nemadják! Kukoricánál láttam,hogy törtszemet!! Amit tőlünk levontak! Eladták ! Napránál? ugyanaz! nevezhetnénk jogcimnélküligyarapodásnak?
5405 hozzászólás
Válasz DelPiero #2254. hozzászólásáraAkinek adni akarod, ő tud közelebbit mondani
Válasz bandigh #2253. hozzászólásáraMennyirol mennyire, ez a kérdés.
Válasz DelPiero #2252. hozzászólásáraFeljebb ment, ezt hallottam
Sziasztok! Friss árakat tudtok esetleg?
Válasz broll79 #2250. hozzászólásáraKöszi ha eladom a magot 500ft/kg áron iszunk rá valamit,de nem lesz annyi ,még a 200 se fogják megadni ,novemberben 300 ér vették
Válasz Szem Howkinsz #2247. hozzászólásáraLinzenboldnak a fia 30/8444-868
Ez meg a Beregszászi Palié 30/668-9051
Válasz papszi06 #2248. hozzászólásáraKántor Berekszászra gondolsz?
Ha tudsz címet név telefonszámot,linket ne tarsd magadban oszd meg ,van egy kis magom el akarom adni
Köszi
Válasz Szem Howkinsz #2247. hozzászólásáraÚjfehértó
Tud valaki Napraforgó felvásárást aki fehércsíkos étkezési magot vásárok fel? Szabolcs Megyében
Ismeri valaki Oroson lizenbold telefonszámát,ez a Leveleki ut 3 szám alatt található
Válasz Ares 826 #2245. hozzászólásáraIgen,de ez már közel 100 szoros ár...
Válasz Tibor Géza #2244. hozzászólásáraNem egy nagy ár!! Hol vannak az igazi évek a 130-140 ft napraforgó ár??? De az a szép hogy a vetőmag meg egy zsák már 80.000ft körül jár!
Válasz Mézga #2240. hozzászólására8700 ért már én is odaadnám de csak 8200 tőt ajánlottak Békésben !
Válasz Gatti #2242. hozzászólásáraItt aratásban 8450-8500 volt.
Válasz apuci #2241. hozzászólásáraaratáskor én is annyiért, de én hallottam manapság 7 essel kezdődő árat, de akkor az lehet kacsa?
Válasz Mézga #2240. hozzászólásáraÉn meg ma 84-ért.
Válasz Tibor Géza #2239. hozzászólására2 hete 87-ért adtam el
Fris napraforgó árat tud valaki ?
felesleges irkálni,hisz a duna majdnem ki van száradva,érdemi szállitás NEM TÖRTÉNIK,ahogy hallottuk,sőt a kuki ára is lefelé tendál
Válasz Praetor #2236. hozzászólásáraTrigó Békés 7550 nettó !
Jelenleg milyen árakat lehet hallani?
Friss HO árat tud valaki?
Válasz uff #2228. hozzászólásáraMert nagyon jó, és megbízható növény, rendkívül jól bírja az aszályt. Meg nem vagy kiszolgáltatva annyira, ha csak 1-2 növényed van, és annak az áránál üt be a krach, akkor baj van, vagy annak az 1-2 növénynek nem kedvez az időjárás... Viszonylag korán lekerül, jó előveteménye a kalászosnak, vagy éppen zöldíteni is lehet utána, nincs munkacsúcs, megoszlik a munka. Szóval lényegesen komplexebb kérdéskör ez, amit pedzegetsz, minthogy csak az árakat nézze az ember, és az alapján döntsön.
Friss info, hátha segítség valakinek: 8500-ért vették át nekem Szolnok megyében a héten.
Válasz rilex #2226. hozzászólásáraGYALÁZAT!!!!!!
Válasz uff #2228. hozzászólásáraJó sokat. Amennyit ilyen adottságú területeken ami erre van, szinte lehetetlen.
Válasz agrotomi #2227. hozzászólásáraIgazán nincs mit!
Válasz uff #2228. hozzászólásáraA jövő évi vetésterületben ez már látszani is fog....
Válasz rilex #2226. hozzászólásárailyen árakon mennyit kellene termelni, hogy megérje? Bár most a repce is kevesebb lesz, hátha feljebb húzza az árat,105 fölött kellene lenni. Üzemanyag +19,8%, bérek +10%, egyebek minimum +6%. Termés nem jobb ennyivel az ár pedig 70-80%-on,3 éve lefelé 116-ról-83-ig? miért is kellene napraforgót termelni???
Válasz rilex #2226. hozzászólásáraköszi :)
Válasz agrotomi #2225. hozzászólásáraHajdú-Bihar - 83000Ft/t.
Akárhol adott el szotyit valaki mostanában?
Békésben árakat tud vki. NT, Bunge?
Válasz Choexy #2222. hozzászólásáraDe tènyleg annyi most, engem is kerestek azóta ès 88000/T mondták.
Válasz jocika0502 #2219. hozzászólásáraNincs az annyi... vagy az is számít ugye hogy mikori kötés volt, meddig tárolja stb.
Napi ár nem jár a közelében.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2220. hozzászólásáraKecskeméti cég, Agroforte Grain Kft.
Válasz jocika0502 #2219. hozzászólásáraMelyik kereskedő?? Èn is itt vagyok T. megyèben...
Válasz .Ropi #2218. hozzászólására8800+komp Tolna megye
Tud valaki aktuális árat?
Jánossomorja 8500+komp...ha jól mondták...
Dél-Békés
Napraforgó: 7.900+komp
Kukorica : 4.200 + komp
82 békés megye.
Válasz apuci #2211. hozzászólásáraNálunk még sose volt boni, pénteken bevittem, szombat reggel már írtuk a papírt, csak a vizét nézték meg a súlyt. 2% ot vontak tisztaságra meg 1% ot technológia veszteségre.
Válasz apuci #2211. hozzászólásáraMiket ki nem találnak ezek a
Válasz apuci #2211. hozzászólásáraTegnapi nap tapasztalata, hogy éretlen naprának gyenge az olaja. Már éppen nem volt vizes, fekete volt a tábla egyöntetüen, de a levelek még rajta voltak. A korábbi aratásokhoz képest ugyan ugy LE25 4-5 olajjal kevesebbet tudott.
Az is érdekes hogy volt egy tábla ahol az LE fél méteres száron eltörve logott a feje, pedig nem szokott jellemzö lenni rá. Mindig szépen egy magasságban szokott lenni.
Válasz Megmondó #2210. hozzászólásáraAzért kérdezem mert az üzletkötőtől kértem árat és ő mondta hogy ár meg minusz vagy plusz boni.
Válasz apuci #2208. hozzászólására1...! Negativ Boni? Jókérdés? Csütörtökön láttam egyik akreditált laborban napra ellenmintát amit termelőnekadtak! Elmondták ott a procedurát! Minta kibontása meg jegyzőkönyvezés! Akreditált laborként akár biróságelőttis megvédik a minősitést! Jöhet a Felvásárló az akredikált laborjával?? Neröhögtessetek!! Nekem mintám ennyivolt!
Mármint ha felvásárló gerincesvolt,és adott ellenmintát!! 2! szemétkérdés? Mármint szemétügyileg? Rádver 10% Szemetet? Gyakorlatilag enyém nemfizetiki! Ha visszaakaromhozni? Nemtudjákkiadni!! Mert nincs tisztitóalatt!! 3..De hovatünik el a szemét? Telepen nincs! Vissza nemadják! Kukoricánál láttam,hogy törtszemet!! Amit tőlünk levontak! Eladták ! Napránál? ugyanaz! nevezhetnénk jogcimnélküligyarapodásnak?
Válasz apuci #2208. hozzászólásáraPassz. Mi ahova vittük, egyből mérték..
Válasz k-roy90 #2206. hozzászólásáraÉs mennyi az esély a negatív bonira?
Neostar 38q a fizetö 87-be ment.
Válasz apuci #2197. hozzászólásáraBonifikacio alt. 6%