Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.01 FtUSD390.17 FtCHF432.15 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz dzozi #1790. hozzászólására117-118+komp? :) Mert nekem 105 öt mondtak most a kicsit késői vetésű nem rég aratott naprára! Igaz keveseltem is mert hallottam hogy ment fel az aratás kezdése óta!
Válasz Zsolesz100 #1786. hozzászólásáraAz igen, akkor téged még jobban megvámoltak, mint engem. Micsoda különbségek vannak az országban: Attikaa lentebbi költsége 116 forintra/q-ra jön ki, ahová én vittem, ott T:180, Sz:70 Ft., Debrecen mellett 140 ill. 70 Ft. + nyárfa természetesen...
Már sokadjára erősített meg, hogy ez a terményüzemesdi nem kis biznisz.
Válasz Myrrdin #1777. hozzászólásáraBonifikáció(például olajra és víz százalékra adnak plusz pénzt ha jó az olaja a napraforgónak vagy repcének,a vízre meg ha kevesebb a vize mint amit előírnak átvételre) ,van amelyik cég szokta adni van amelyik nem,de volt már rá példa hogy vissza kérték
Válasz Attikaa #1702. hozzászólásáraÜdv!
Milyen tőszámmal van vetve ill mennyivel kelt ki? Idén volt tőszám gondunk na meeeg parlagfű is így napra kihúzva és csak búza,zöldtrágya ,búza ami lesz vetve a következőkben
Válasz ermike #1774. hozzászólásáraés ugyan mennyi a boni?
mert én az 52-es olajra meg 7.5-ös vízre semmit nem kaptam igaz tavaly a 38-as olajnál sem vontak le
Egesz orszagban vevö vagyok napraforgora es egyeb termenyekre is. Privatban kerj ajanlatot pontos települessel es mennyiseggel valamint szallitasi idövel.
Válasz Peti1230 #1767. hozzászólásáraAzért írtam az 1702-es hozzászólásra mert ott tettem fel róla képet, és többen is szerették volna tudni hogy milyen lesz.
Lucerna után ment, fajta Neoma, vetéskor 200kg péti, alapgyomírtás, sorközműveléskor 120kg péti, majd 1x gombaölő, rovarölő és lombtrágya. Csapadék nem sok volt, a kukoricákból az 50 mázsa már igen jónak számít.
Válasz Hali Laci #1761. hozzászólásáraSima Napra ára hol tart most ? Van némi emelkedés?
Tegnap nekem mondtak 104 et telephelyen beszállítva pedig 106 ot!
Válasz Hogel #1758. hozzászólásáraÉn is 105e-ért adtam el egy részét, nagyon megbántam..viszont itt egy ingyen reklám az IKR-nek..kötés júliusban 108eft+bonifikáció..alacsony lett a vizem, az olajam meg magas..+4300ft/t!!!
112300ft/t jó ár?
5402 hozzászólás
Válasz Zsolesz100 #1801. hozzászólásáraNettó!!
Válasz Dinnyés Laci #1800. hozzászólásáraEz bruttó, vagy nettó?
Válasz Zsolesz100 #1799. hozzászólására12530-ért adtamdecemberbe
Helló!
Tud valaki aktuális árakat? Nagy a csend, a tőzsdei ár meg szépen megy lefele. :(
Válasz opticum #1797. hozzászólásáraha publikus : cég , régió , mennyiség ?????
Tegnap ment el 125+komp-ért
Moderálási elveink miatt törölve: 2015-12-12 16:04:21
Válasz DinnyésZoli #1793. hozzászólásárane feszítsd a húrt mert elpattan ha ez tiszta nettó ár hadd vigyék.
Válasz DinnyésZoli #1793. hozzászólásáraVárjál még.
120-at kínáltak ma,adjam vagy várjak még?!
egy jó árral mi is kiszállnánk a naprából,
Válasz dzozi #1790. hozzászólására117-118+komp? :) Mert nekem 105 öt mondtak most a kicsit késői vetésű nem rég aratott naprára! Igaz keveseltem is mert hallottam hogy ment fel az aratás kezdése óta!
Válasz Dinnyés Laci #1789. hozzászólásáraSzia!
Megkérdezhetem mi az a jó ajánlat?
117-118 körül hallottam.
hogy állnak az árak?
kaptam egy elég jó ajánlatot
Válasz Papa951 #1787. hozzászólásáraAz tuti.
Ez van, sok választás nincs :(
Válasz Zsolesz100 #1786. hozzászólásáraAz igen, akkor téged még jobban megvámoltak, mint engem. Micsoda különbségek vannak az országban: Attikaa lentebbi költsége 116 forintra/q-ra jön ki, ahová én vittem, ott T:180, Sz:70 Ft., Debrecen mellett 140 ill. 70 Ft. + nyárfa természetesen...
Már sokadjára erősített meg, hogy ez a terményüzemesdi nem kis biznisz.
Válasz Papa951 #1782. hozzászólásáraSzárítás 90ft/víz%/q
Tisztítás 200ft/q
JNSZ megye.
Válasz DinnyésZoli #1783. hozzászólásáraÜDV! Folyamatosan emelkedik, én még tartom....
Válasz Papa951 #1782. hozzászólásáranekem szárítani nem kellett, 115q rostálása 17ezer vol
115ezres ajánlatot kaptam,várjak,adjam,várjak?!
Érdeklődnék, hogy kinél hogyan alakulnak a napraforgóhoz kapcsolódó szolgáltatási díjak (tisztítás-szárítás)?
Válasz Myrrdin #1777. hozzászólásáraBonifikáció(például olajra és víz százalékra adnak plusz pénzt ha jó az olaja a napraforgónak vagy repcének,a vízre meg ha kevesebb a vize mint amit előírnak átvételre) ,van amelyik cég szokta adni van amelyik nem,de volt már rá példa hogy vissza kérték
Válasz Pilátus #1779. hozzászólásáranem tudom pontosan, 52 vagy 55ezerrel, kb.50ezer biztos megmaradt, nem volt tőszámhiánygond
Válasz Attikaa #1702. hozzászólásáraÜdv!
Milyen tőszámmal van vetve ill mennyivel kelt ki? Idén volt tőszám gondunk na meeeg parlagfű is így napra kihúzva és csak búza,zöldtrágya ,búza ami lesz vetve a következőkben
Válasz Szem Howkinsz #1776. hozzászólásáraTe milyen fajtát vetsz? Mindig visszavetett vagy valami fémzároltat? Mennyit lehet egy ha-ról betakarítani?
Válasz ermike #1774. hozzászólásárabocs a kérdésért de mi az a 'boni'
Fehércsikos mag ami étkezési az nem tudjátok milyen árba van?
Én ugy hallottam 230ft/kg
Válasz ermike #1774. hozzászólásáraés ugyan mennyi a boni?
mert én az 52-es olajra meg 7.5-ös vízre semmit nem kaptam igaz tavaly a 38-as olajnál sem vontak le
110 e ft ert + olaj + viz bonival eladva
Válasz laszlo.szalai.e #1772. hozzászólásáralábon mennyit adsz érte?
Egesz orszagban vevö vagyok napraforgora es egyeb termenyekre is. Privatban kerj ajanlatot pontos települessel es mennyiseggel valamint szallitasi idövel.
Infonak: Szfehervar es környeken 112+boni.
Eladva 112+komp+boni fejér-megye Szfvár
Válasz Ferror #1769. hozzászólására108-110
friss árat tud valaki?
Válasz Peti1230 #1767. hozzászólásáraAzért írtam az 1702-es hozzászólásra mert ott tettem fel róla képet, és többen is szerették volna tudni hogy milyen lesz.
Lucerna után ment, fajta Neoma, vetéskor 200kg péti, alapgyomírtás, sorközműveléskor 120kg péti, majd 1x gombaölő, rovarölő és lombtrágya. Csapadék nem sok volt, a kukoricákból az 50 mázsa már igen jónak számít.
Válasz Attikaa #1765. hozzászólásáraAz szép, milyen fajta? Agrotechnika?
Válasz Attikaa #1765. hozzászólására
Válasz Attikaa #1702. hozzászólásárama sikerült levágni a naprát, a múltkori 40 mm csapadék után, desszikálás nélkül, 8as vizzel, 4,2t/ha
Szerintetek érdemes betárolni és később eladni a naprát?
104 EFt/t-ért adtam el (szept 23) Trigonak. Baranya megye.
2.86 t/ha 5-ös vízzel vágva szept 18.
Válasz Hali Laci #1761. hozzászólásáraSima Napra ára hol tart most ? Van némi emelkedés?
Tegnap nekem mondtak 104 et telephelyen beszállítva pedig 106 ot!
Tataháza tegnapi ár HO napraforgó 115.000 + kompenzáció.
Kmét környékén tudtok HO árat, és ahol át is vennék, csak tisztitást kivánna .
Válasz Hogel #1758. hozzászólásáraÉn is 105e-ért adtam el egy részét, nagyon megbántam..viszont itt egy ingyen reklám az IKR-nek..kötés júliusban 108eft+bonifikáció..alacsony lett a vizem, az olajam meg magas..+4300ft/t!!!
112300ft/t jó ár?
Hajdú-biharban 105000 /t és furcsamód egyre többen egyből fizetnek...ez nekem azt sugalja, hogy menni fog jócskán feljebb.
Kukorica 43000/t
somogyban nem HO-s napraforgóért 107-et ajánlottak tegnap
Dél békés 103 körüli árakat halottam
én ma 10300/q-át hallottam
Válasz Attikaa #1750. hozzászólásáraHelló! Hallásból, nekünk helyileg 9800 nettó
Hassó: 9900 nettó. Majd még utána járok én is.
Válasz Dinnyés Laci #1751. hozzászólásáraSzerintem is felfelé fog menni mert nagyon gyenge a termés