Válasz Celtises #4362. hozzászólásáraAmiket írtam Express toleráns napraforgóban engedélyezettek. Csak a hivatalos engedélyes szereket használom a megadott dózisban, vagy alatta.
Granstar, Granstar Super és társait soha nem fújtam még napraforgóra, csak gabonára.
Nekem csak akkor volt napraforgó gyomírtásnál ilyen jelenség, hogy nem hoz tányért, ha keveredett volt a vetőmag, vagy valamilyen vetőmag probléma volt. Ha nem az én hibám miatt volt a keveredés, hanem a gyártó miatt akkor térítették a kárt.
Válasz dnsv #4360. hozzászólásáraÓvatosan az ilyen tanácsokkal. Osztottban nem lett baj,de teljes dózissal igen. Kis % ban nem hozott tányért. Ahol átfedett a keret ott 4 sor egyáltalán nem termett. Le113
Válasz Sk Laci #4345. hozzászólásáraNagyon időben elvethettél ha ez a gazember már kipofátlankodott. Alapkezelünk mindig és mivel víz is lett rá,fog mindent.
Válasz sanyi1965 #4338. hozzászólásáraősziárpa volt az elővetemény, de utána zöldítést kapott /facélia+bíborhere/.
Theophraszt egyszerre bújt a napraforgóval.
Válasz papszi06 #4339. hozzászólásáraA pulsar plus csökkentett hatóanyaggal,de viszont teljesen más adjuvánsal,adalékanyaggal dolgozik. 25g a hatóanyag/l
A sima pulsárban 40g/l
Ez a vegyszer oldala.
De a vetőmag oldalról is kéne sok sok infó.
Nem igazán kéne kísérletezgetni ,a gyártónál kéne érdeklődni hogy a clearfield és a clearfield plus hibridek közt mi a különbség e tekintetben.
Válasz III.Gyula #4341. hozzászólásáraTanulópénzt ne fizessen ,vegyen rá való vegyszert.Szerzett/!!!/ magra itt volt már aki optimalizálta a vegyszerhasználatot is,viszont zsákra már nem kellett költenie.
Válasz Sk Laci #4336. hozzászólásáraA sima elbírja ha kell a két kezelést, a plusszos nem,a gyomok fejlettsége határozza meg a kezelés időpontját.Furcsa hogy a theoprasty már ott tart felétek,mi volt az elővetemény?
Válasz kukaccsosz #4328. hozzászólásáraSzia!
Van pulzáros és pulzár pluszos napraforgóm.
Alapkezelve lett Wingel, de a Selyemmályva nincsen a Wing hatáskörében /amivel számoltam, ezért választottam felülkezelhető napraforgót/.
Mostan esők előtt /2napja/ a selyemmályva csíralevélben és első valódi levélben volt.
Te osztott kezelést választanál, vagy az esők után várnál még valami 5-7 napot és teljes adaggal mennél ki egyszerre?
Selyemmályva milyen növési stádiumig iktatható ki biztonsággal Pulsárral és Pulsar plusszal?
Válasz Erdőjaro #4332. hozzászólására2-3 óra, bár búzát fújtam gránát egy másik változatával, 1/2 óra múlva megmosta, mégis hatott(nem bántam, hogy nem kell újra fújni)
Válasz kukaccsosz #4324. hozzászólásáraAz idei évben is úgy néz ki hogy a csuda disznó parénkat nem viszi az Evorelle semmilyen dózisa, semmilyen kiegészítővel.
Valami ötlet? A kultivátorra még nem rezisztens,de hát csak marad belőle.
Nagyon visszafogja a sima CL-es naprát, ha Pulsar Plussal fújom le? Tavaly ismerős azzal csinálta a teljes területet és nem vett észre semmit. Úgy tapasztaltam, hogy az aszatot sokkal jobban fogja, mint a sima Pulsar, azért próbálkoznék meg vele
Válasz GREVEN #4315. hozzászólásáraÉn mikramid helyett a vízbe lévő ionokat ütném ki, vízbe lévő nem kívánatos anyagokat kötném le és a pH-t állítanám be.
1-2 kg AN/ha és/vagy citromsavval. (ebből se kell sok)
5116 hozzászólás
Válasz t.romsics #4365. hozzászólásáraMit nem kapni?
Válasz Celtises #4362. hozzászólásáraGyanítom az okát.. Nem hiába már nem kapni. Bár ezt úgysem ismerik be.
Válasz dnsv #4363. hozzászólásáraÉn az Evorellel jártam így. Azért írtam le. Nem mindegyik hibrid bírja.
Válasz Celtises #4362. hozzászólásáraAmiket írtam Express toleráns napraforgóban engedélyezettek. Csak a hivatalos engedélyes szereket használom a megadott dózisban, vagy alatta.
Granstar, Granstar Super és társait soha nem fújtam még napraforgóra, csak gabonára.
Nekem csak akkor volt napraforgó gyomírtásnál ilyen jelenség, hogy nem hoz tányért, ha keveredett volt a vetőmag, vagy valamilyen vetőmag probléma volt. Ha nem az én hibám miatt volt a keveredés, hanem a gyártó miatt akkor térítették a kárt.
Válasz dnsv #4360. hozzászólásáraÓvatosan az ilyen tanácsokkal. Osztottban nem lett baj,de teljes dózissal igen. Kis % ban nem hozott tányért. Ahol átfedett a keret ott 4 sor egyáltalán nem termett. Le113
Válasz dnsv #4360. hozzászólásáraKöszönöm a segítséget!
Válasz erik18 #4359. hozzászólásáraHelló
Express toleráns napraforgóban lehet fújni Express-t és Evorelle Express-t is. Általad írt hatóanyag van az Evorelle Express-ben.
Üdv. A pioneer p64le25 expressz-es napraforgó-t lehet tifenszulforon-metil hatóanyaggal felülkezelni? Előre is köszönöm a segítséget.
Köszönöm
Válasz papszi06 #4352. hozzászólásáraNem kell bele.
Válasz Cs.M.I #4354. hozzászólásáraAzon nem csodálkozom................

Válasz Cs.M.I #4354. hozzászólásáraAz expressz csak kétszikűt visz! Fújd le még egyszer, csak szelektív egyszikű irtóval pl: panthera 40 ec, Gramin, agil!
Sziasztok ! Fenyércirokra tudtok valami jó megoldást a kulivatoron kívül?
Expressz t már kapott és ott maradt..
Válasz papszi06 #4352. hozzászólására
Én eddig nem raktam.
Érdeklődnék a pulzárhoz tesztek valami ragasztó szert ?
Válasz III.Gyula #4350. hozzászólásáraOK!
Válasz vén cigány #4347. hozzászólására

Válasz vén cigány #4347. hozzászólásáraBármilyen CLP naprára mehet
Válasz vén cigány #4347. hozzászólásáraMás a gyártó,de a hatóanyag ugyan az.
A Pulsár plus és a Listergo plus ugyan az a vegyszer?
Syngentában mehet a Pulsár plus is?
Válasz Sk Laci #4345. hozzászólásáraNagyon időben elvethettél ha ez a gazember már kipofátlankodott. Alapkezelünk mindig és mivel víz is lett rá,fog mindent.
Válasz sanyi1965 #4338. hozzászólásáraősziárpa volt az elővetemény, de utána zöldítést kapott /facélia+bíborhere/.
Theophraszt egyszerre bújt a napraforgóval.
Válasz papszi06 #4339. hozzászólásáraNyugodtan mehet, mi két éve így csináljuk.
Van Neoma és Bacardi...de mindig csak sima Pulsart használunk.
Válasz papszi06 #4339. hozzászólásáraA pulsar plus csökkentett hatóanyaggal,de viszont teljesen más adjuvánsal,adalékanyaggal dolgozik. 25g a hatóanyag/l
A sima pulsárban 40g/l
Ez a vegyszer oldala.
De a vetőmag oldalról is kéne sok sok infó.
Nem igazán kéne kísérletezgetni ,a gyártónál kéne érdeklődni hogy a clearfield és a clearfield plus hibridek közt mi a különbség e tekintetben.
Válasz III.Gyula #4341. hozzászólásáraTanulópénzt ne fizessen ,vegyen rá való vegyszert.Szerzett/!!!/ magra itt volt már aki optimalizálta a vegyszerhasználatot is,viszont zsákra már nem kellett költenie.
Válasz sanyi1965 #4340. hozzászólásáraMiért?
Válasz papszi06 #4339. hozzászólásáraNem.
Sziasztok van vetve pulzár pluszos naprám sima pulzárral lehúzhatom e ?
Válasz Sk Laci #4336. hozzászólásáraA sima elbírja ha kell a két kezelést, a plusszos nem,a gyomok fejlettsége határozza meg a kezelés időpontját.Furcsa hogy a theoprasty már ott tart felétek,mi volt az elővetemény?
Válasz broll79 #4331. hozzászólásáraHány leveles a napraforgó? Ha nullánál több, akkor nem, de gardoprimmel sem.
Esetleg spec egyszikűirtó?
Válasz kukaccsosz #4328. hozzászólásáraSzia!
Van pulzáros és pulzár pluszos napraforgóm.
Alapkezelve lett Wingel, de a Selyemmályva nincsen a Wing hatáskörében /amivel számoltam, ezért választottam felülkezelhető napraforgót/.
Mostan esők előtt /2napja/ a selyemmályva csíralevélben és első valódi levélben volt.
Te osztott kezelést választanál, vagy az esők után várnál még valami 5-7 napot és teljes adaggal mennél ki egyszerre?
Selyemmályva milyen növési stádiumig iktatható ki biztonsággal Pulsárral és Pulsar plusszal?
Válasz A.I. #4333. hozzászólásáraNincs mit! Gránát=Granstar
Válasz A.I. #4333. hozzászólásáraKöszi!
Válasz Erdőjaro #4332. hozzászólására2-3 óra, bár búzát fújtam gránát egy másik változatával, 1/2 óra múlva megmosta, mégis hatott(nem bántam, hogy nem kell újra fújni
)
Hello!Express kezelés után mikor eshet az eső?
Gardroprimet totálissal egymenetben lehet fújni?
Vagy más jó ötlet, erősen perjés a föld.
Válasz GREVEN #4329. hozzászólásáraSztem viaszos a levele, próbáld eső után
Válasz kukaccsosz #4324. hozzászólásáraAz idei évben is úgy néz ki hogy a csuda disznó parénkat nem viszi az Evorelle semmilyen dózisa, semmilyen kiegészítővel.
Valami ötlet? A kultivátorra még nem rezisztens,de hát csak marad belőle.
Válasz Gabro #4327. hozzászólásáraÉn nem próbálkoznék!
Nagyon visszafogja a sima CL-es naprát, ha Pulsar Plussal fújom le? Tavaly ismerős azzal csinálta a teljes területet és nem vett észre semmit. Úgy tapasztaltam, hogy az aszatot sokkal jobban fogja, mint a sima Pulsar, azért próbálkoznék meg vele
Válasz barazdabetyar. #4325. hozzászólásáraJól viszi
Evorelle expressz mennyire viszi a tyúkhúrt ??
Válasz GREVEN #4323. hozzászólásáraHa savanyítod az oldatot az segít.
Amnitrát, amsulfat 4 kg/ha.
Kérdés a napra mennyire tolerálja.
Válasz dnsv #4319. hozzászólásáraForgalmazó szerint a ph nincs hatással a hatékonyságra.
Tapasztaltad hogy jobb lett vele? Mi lenne az ideális ph?
Válasz apuci #4321. hozzászólásáraKicsit spórolni akartam, de megfogadom a tanácsod, köszönöm.Holnap lesz letüsszentve.
Válasz Tobszi #4320. hozzászólásáraRakd csak rá,nem bánod meg!
Pulsar plus-nál mit figyeljek, mi határozza meg a dózist?
1,2-2 litert ír minden gyomhoz, de ha nem muszáj nem tennék max dózist.
Válasz GREVEN #4315. hozzászólásáraÉn mikramid helyett a vízbe lévő ionokat ütném ki, vízbe lévő nem kívánatos anyagokat kötném le és a pH-t állítanám be.
1-2 kg AN/ha és/vagy citromsavval. (ebből se kell sok)
Válasz laccus06 #4316. hozzászólásáraAcat ellen a viballa langyos víz.
Válasz GREVEN #4315. hozzászólásáraParlagfüves területre inkább CLP naprát lenne jobb vetni!