Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR409.84 FtUSD393.24 FtCHF433.65 FtGBP486.14 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Anonimus82 #3098. hozzászólásáraAnnyi panterat amennyit kell(teljes dózist ha vannak évelő 2 sziküek kevesebbet ha nincsenek ).
2 héttel a pulsarzás után
(A pulsar mellé ki mennyi panterát használ L/Hek?) De a pulsar már ki volt jutatva külön a pantera meg most fog következni Bocs nem kérdeztem érthetően
Válasz csokasr #3084. hozzászólásáraOlyan verzió is szóba jöhet, hogy közösen vennénk egyet, természetesen a számla a többet vásárló nevére kerülne. Bővült a kör is, mert éppen utazom a héten Budapest környéke, M5 vonala, illetve ami még áll Csongrád megye.
Akkor nincs mire várnod, mi is 2x gyomírtóztunk fél-fél adag Expressel , és garantálom,hogy elvisz mindent a fél adag is. kb 10nap - 2hét telt el a 2 permetezés közt.
Köszi a választ, sajnos minden papírom megvan hozzá ahhoz is hogy I kat szert használjak, csak éppen a kiszereléssel van problémám, 5 liter a minimum amit tudok venni amiből 3,5 megmaradna.
segítséget szeretnék kérni, van 1.2Ha napraforgóm és Pulsa-rozni szeretném viszont csak 5l-es kicsomagolásban létezik. Tudna e valaki segíteni, hogy eladna nekem 1.5l Pulsar-t. Csongrád megyében gazdálkodom kis terülten, és még sosem volt naprám. Elmennék érte Csongrád-on belül ha sikerülne összehozni.
Pantera gondolom nem tud ilyent. Kuki gyomírtó szermaradék a permetezőben? Pedig ki lett mosva 3x. Átfedéseknél ilyen csúnya.
És az ezer dolláros kérdés: kinövi?
Válasz Anonimus82 #3075. hozzászólásáraparlagfűre kell jobban figyelni 5-10 centinél ne legyen nagyobb mert akkor oldalról hamarabb kitör és egy gyengébb tőszámú állományban baj lehet vele
milyen gyomok vannak a táblába?
Helló érdeklődni szeretnék Clearfield naprában mikor kell fújni a pulsart egyszikű gyomok ellen olvastam hogy gyökér váltáskor de cm milyen nagy kb a gyom?és 1,2/L lehet fújni/Hek?
Válasz stabilan #3056. hozzászólásáraÉn csak tippnek írom és nem mondom hogy csináld meg!!! DE
tavaly nekünk volt egy 3Ha -os terület amibe jól kijött sajnos az acat. Aztán kaptunk egy ötletet növényvédőstől hogy nyomjuk meg 2x alsó dózison pulsarral 3-4 hét különbséggel.Persze sárgulni fog a napra is. A második fújás előtt kultivátoroztuk aztán jött a 2. Permetezés és mikor ismét eltelt a 3-4hét megint meg kultivátoroztam! Így azt értük el hogy alul maradt az acat és fölé nőtt a napra. A végén pedig adott egy szűk 3 tonna termést!
Válasz #3048. hozzászólásra Én IDK-120-05/barna szinü/ dupla légbeszívásost használok 2.5 bar 7 km/ora ez kb 300l / ha mindent ezzel fújok: kuki,napra ,triti.
Igazàból az van amit előttem is írtak, a lomtrágyázáskor már túl sokat takar a napraforgó a gyomirtó elől, és addigra a gyomok is túlfejlettek lesznek a vegyszerhez lehet. Szóval ha hülyén hangzik is, de a legjobb az lenne ha 3x fújnád, mostanában a kis kétszikűek miatt, majd olyan fél lábszárig érőben megint, és ha kell akkor egyszikűirtóval kiegészítve, harmadjára meg amikor utoljára bele tudsz menni, akkor mehet a lombtrágya(wuxal boron max mondjuk) és akkor még tehetsz bele gombaölőt is ha úgyvan.
5095 hozzászólás
Válasz m.p.gy. #3099. hozzászólásáraÉs menyi a teljes dozis?olvastam én és a pantera honlapján de ti menyit szoktatok tenni hogy hason?
Válasz Anonimus82 #3098. hozzászólásáraAnnyi panterat amennyit kell(teljes dózist ha vannak évelő 2 sziküek kevesebbet ha nincsenek ).
2 héttel a pulsarzás után
(A pulsar mellé ki mennyi panterát használ L/Hek?) De a pulsar már ki volt jutatva külön a pantera meg most fog következni Bocs nem kérdeztem érthetően
Válasz csokasr #3084. hozzászólásáraOlyan verzió is szóba jöhet, hogy közösen vennénk egyet, természetesen a számla a többet vásárló nevére kerülne. Bővült a kör is, mert éppen utazom a héten Budapest környéke, M5 vonala, illetve ami még áll Csongrád megye.
Válasz Tamás_15136 #3095. hozzászólásáraha visszaolvasol lathatod hogy sokan. Aki egyszikut permetez majdcsak a 90% ezt hasznalja.
Pantera 40 EC vegyszert használt valaki?
Válasz Pozsonyi #3093. hozzászólásáraoké köszi
Akkor nincs mire várnod, mi is 2x gyomírtóztunk fél-fél adag Expressel , és garantálom,hogy elvisz mindent a fél adag is. kb 10nap - 2hét telt el a 2 permetezés közt.
én expresses gyomirtót fújok ki,mennyire hatásosak ezek?
két menetben akarom kijuttatni mert elég gazos már.
le25 a napra
Válasz JD 4630 #3089. hozzászólásáraSzia JD,
Köszi a választ, sajnos minden papírom megvan hozzá ahhoz is hogy I kat szert használjak, csak éppen a kiszereléssel van problémám, 5 liter a minimum amit tudok venni amiből 3,5 megmaradna.
Köszi azért,
Válasz blink #3082. hozzászólásáraHa kimostad 3x akkor nem maradhat benne kuki gyomírtó maradvány.
Válasz csokasr #3084. hozzászólásáraAmit kérsz az legalább 2 pontban ütközik a hatályos jogszabállyal.
Ezt bérmunkában tudnád valamelyik környékbeli nagy céggel szabályosan megoldani.
Én is ezt javasolnám.
Válasz kukaccsosz #3077. hozzászólásáraDe még az Express-t is!
Válasz Anonimus82 #3085. hozzászólásárami az,hogy mellé? szerintem nem célszerű egyszerre kitenni
Válasz Anonimus82 #3085. hozzászólására0.0l
A pulsar mellé ki mennyi panterát használ L/Hek?
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni, van 1.2Ha napraforgóm és Pulsa-rozni szeretném viszont csak 5l-es kicsomagolásban létezik. Tudna e valaki segíteni, hogy eladna nekem 1.5l Pulsar-t. Csongrád megyében gazdálkodom kis terülten, és még sosem volt naprám. Elmennék érte Csongrád-on belül ha sikerülne összehozni.
Köszi
Ricsi
Válasz blink #3082. hozzászólásáraSzerintem kinövi. A közepének baja nincs. Biztos nem szerencsés, de kinövi.
Pantera gondolom nem tud ilyent. Kuki gyomírtó szermaradék a permetezőben? Pedig ki lett mosva 3x. Átfedéseknél ilyen csúnya.
És az ezer dolláros kérdés: kinövi?
Pantera 1,5l-el mehet a vadkölesre? Elég az ugye? A vadköles még 2 leveles.
Válasz Koszi. #3079. hozzászólásáraNem, de várd meg a melegebb időt.
Pulsar kiviszi a szikleveles napraforgót? Gyomok miatt már menni kéne de vannak szikleveles versenyzők még a táblában...
Válasz Anonimus82 #3075. hozzászólására ha nagy a parlagfű emeld meg a dózist 1.2-1.4-re
Válasz Dinnyés Laci #3076. hozzászólásáraEgy 10 cm parlagfű már kiröhögi a pulsart!
Válasz Anonimus82 #3075. hozzászólásáraparlagfűre kell jobban figyelni 5-10 centinél ne legyen nagyobb mert akkor oldalról hamarabb kitör és egy gyengébb tőszámú állományban baj lehet vele
milyen gyomok vannak a táblába?
És 2 szikűeket milyen fejlettségben viszi jól a pulsar?
Észrevettétek már hogy az 5 literes pulsarba kevesebb van?.....
Válasz Anonimus82 #3068. hozzászólásáragyökérváltásig a muhart elviszi kb 5 centi
a tarackot is megfogja két hétre utána mehet a pantera
Válasz 4964 #3070. hozzászólásáraNem.
Válasz 4964 #3070. hozzászólásáraigen
Mennyi idő lehet a pulsar felszívódása? 2 óra elég neki?
Válasz Anonimus82 #3068. hozzászólásárainkább a 2 szikűekhez időzítsd a kezelést, az egyszikűekre ott a pantera stb...
és a pulsar az évelőket amúgy sem viszi
Helló érdeklődni szeretnék Clearfield naprában mikor kell fújni a pulsart egyszikű gyomok ellen olvastam hogy gyökér váltáskor de cm milyen nagy kb a gyom?és 1,2/L lehet fújni/Hek?
Válasz apuci #3066. hozzászólásáraNagyon szépen köszönöm a válaszodat!
Válasz Atesz1978 #3065. hozzászólásáraNem lehet osztani, csak egy menetben lehet szórni!
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy PULSÁRT osztottan, mekkora dozisokkal szórjam ki?
hali érdeklődnek ma megvolt az első expess gyomirtás, egyszikűvel mikor lehet gyomirtózni, és a második expersst mikor lehet kifújni?
Válasz stabilan #3056. hozzászólásáraÉn csak tippnek írom és nem mondom hogy csináld meg!!! DE
tavaly nekünk volt egy 3Ha -os terület amibe jól kijött sajnos az acat. Aztán kaptunk egy ötletet növényvédőstől hogy nyomjuk meg 2x alsó dózison pulsarral 3-4 hét különbséggel.Persze sárgulni fog a napra is. A második fújás előtt kultivátoroztuk aztán jött a 2. Permetezés és mikor ismét eltelt a 3-4hét megint meg kultivátoroztam! Így azt értük el hogy alul maradt az acat és fölé nőtt a napra. A végén pedig adott egy szűk 3 tonna termést!
Válasz csöpi #3060. hozzászólásáraA kétszikű gyomokat meg a szél visz majd ki???
Válasz blink #3052. hozzászólásárapantera után már nem kell pulsár minek
Válasz Dinnyés Laci #3055. hozzászólásáraTudom de a parlagfű meg a kétszikűek most bújkálnak, a muhar meg már nyomult nagyon.
Válasz stabilan #3056. hozzászólására2-3 hétre megfogja de utána kinövi.
Válasz stabilan #3056. hozzászólásáraHa nagyon aszatos a föld akkor jobb lett volna az E-s napra
Kis segítséget kérnék NEOMÁBAN csúnyán megerősödött az acat a PULSAR megfogja vagy csak a kapa? Vagy valami okosság létezik?????
Válasz blink #3052. hozzászólásárafordítva szerintem jobb lett volna de szerintem 7 nappal utána mehet
Válasz *** HM *** #3053. hozzászólásáraszoktunk néha pl idén is szokunk
Pledgézni szoktatok e ?
Pantera után mennyi idővel mehet Pulsar? Egy hét gondolom elég?
Válasz #3048. hozzászólásra Én IDK-120-05/barna szinü/ dupla légbeszívásost használok 2.5 bar 7 km/ora ez kb 300l / ha mindent ezzel fújok: kuki,napra ,triti.
Válasz #3046. hozzászólásra
Igazàból az van amit előttem is írtak, a lomtrágyázáskor már túl sokat takar a napraforgó a gyomirtó elől, és addigra a gyomok is túlfejlettek lesznek a vegyszerhez lehet. Szóval ha hülyén hangzik is, de a legjobb az lenne ha 3x fújnád, mostanában a kis kétszikűek miatt, majd olyan fél lábszárig érőben megint, és ha kell akkor egyszikűirtóval kiegészítve, harmadjára meg amikor utoljára bele tudsz menni, akkor mehet a lombtrágya(wuxal boron max mondjuk) és akkor még tehetsz bele gombaölőt is ha úgyvan.