Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR408.83 FtUSD390.47 FtCHF430.85 FtGBP484.73 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Csak az a problémám hogy napraforgónak még kell 3-4 hét legalább míg sort zár és lehet lesz új kelés és nem lett alapkezelve így talán osztottba megoldhatnám én úgy gondoltam először 0.8 majd 1-2 hét múlva 0.5-el a gyomok kettő levelesek és naon korai stádiumban vannak!!
Csak az a problémám hogy napraforgónak még kell 3-4 hét legalább míg sort zár és lehet lesz új kelés és nem lett alapkezelve így talán osztottba megoldhatnám én úgy gondoltam először 0.8 majd 1-2 hét múlva 0.5-el a gyomok kettő levelesek és naon korai stádiumban vannak!!
A helyedben nem felezném meg! A nagyobb gyomokat a felezett mennyiség nem biztos hogy viszi, ha nem nagy a gyommal való fedettség tedd ki egyszerre. Mi is egyszerre tesszük és nem bántja a naprát.
Régebben írogatott itt egy emberke,ha jól emlékszem pécs környéki.Ő írta,hogy lehet fújni,csak fordítva nem.Calastrának ismerőse.Majd jelentkeznek.Ha túl élte,én nem bántanám,teremni fog.Beugrott a neve,ha jól emlékszem pilátus néven írt.
szerintem ki fogja bírni a napraforgó, nem lesz 100%-os, de ilyenkor már nem vetnék újra. Lehet, hogy érdemes lenne valami csodaszert rátenni Amalgerol, Megafol, ilyesmit
Gondolom van neki növényvédőse,mert annak a ..csáját kellene szétrúgni.Ekkora szarvashibát elkövetni ,hát........!Gondolom,ha idáig nem bántotta,akkor nagy kárt nem fog okozni,mert már ekkorra jelentkezni kellett volna valamilyen hatásnak.
Az egyik ismerősöm járt így 70 ha nem játék.Azért lennék
kíváncsi konkrét esetre ha valaki járt már így.Egyébként 99%
hogy újra lesz vetve nem meri bevállalni.(én se merném)
Párnap különbséggel vetett alap kezelt szotyi kalászos és kukorica elöveteményel oriási különbségek vannak hasonlo tápanyag ellátottság mellet.A kukoricás legalább 2x akkora és zöld a levele semmi perzselés pedig 30mm körüli esö volt a másik tábla kis hitvány és még szenved a vegyszertöl.Érdekes.Ugy látom a tengeri után vetett naprák szebbek erösebbek felénk mint a kalászos után vetettek.A gyomirto szépen dolgozik semmi gaz nincs benne de a szotyit is kivitte majdnem.
Esö elötti hetekbe jo nagy szelek fujtak szinte viharos nagy széllökésekkel akkor mindenki ment mint a töketlen kutya két napig szélcsend álltak a gépek én szépen kihasználtam a jo idöt és remek munkálya lett.Nekem is megszorták a neomámat jo 3 sor kifekütt az anyagtol.Ha muszály menni szeles idöbe inkább 1 sort elhagyok a szélin és leengedem a keretet nehogy kárt tegyek a szomszédéba de ez nem mindenkinél meg yugylátszik sajna.
LE25 le lett nyomva 2 hete pulsárral a napraforgónak semmi baja
gyomok elpusztultak mi várható???Valaki járt már így,és meg hagyta
mi lett belőle aratásra?
Haveromnak sikeres lett a gyomirtása csak a szomszéd kukoricagyomirtása nem,mert nem az ő kukoricáján landolt a gyomirtó hanem a napra táblán 8 sor totál kész kb 0,2 ha.
5095 hozzászólás
Válasz #2844. hozzászólásra
Szerintem simán kiheverte/kiheveri, ezt nagy hülyeség lenne újravetni
Válasz #2844. hozzászólásra
Nem normálisak,ha ezt újra akarják vetni.Vagy valami pénzmosás van a háttérben.
Így néz ki most,12 napja lett fújva pusárral. újra akarják vetni.
Én meghagynám.
Okéés köszönöm szépen!!!
Okéés köszönöm szépen!!!
Okéés köszönöm szépen!!!
Okéés köszönöm szépen!!!
Okéés köszönöm szépen!!!
Okéés köszönöm szépen!!!
Okéés köszönöm szépen!!!
Válasz #2835. hozzászólásra
így van
1.2l kettő a gyomokhoz igazítva és inkább 2x húzd meg a sorközt és akkor már zár is a napra
Okés köszönöm akkor nem ajánljátok akkor maradok az 1.2l-nél!!
Válasz #2832. hozzászólásra
és ha ellenőriznek akkor cummi
a 0,5 l-t meg minden kiröhögi ergó nincs értelme
a 0,8 l is egyébként karcsú
Válasz #2825. hozzászólásra
Szakmailag sem indokolt, amúgy meg nem engedélyezett pulsar esetében az osztott kezelés.
Egyébként 2*1 l-el kezeltet láttam úgy nézett ki nyár végére mint az őserdő és bő 15 q adott
A helyedben nem felezném meg! A nagyobb gyomokat a felezett mennyiség nem biztos hogy viszi, ha nem nagy a gyommal való fedettség tedd ki egyszerre. Mi is egyszerre tesszük és nem bántja a naprát.
Válasz #2811. hozzászólásra
Régebben írogatott itt egy emberke,ha jól emlékszem pécs környéki.Ő írta,hogy lehet fújni,csak fordítva nem.Calastrának ismerőse.Majd jelentkeznek.Ha túl élte,én nem bántanám,teremni fog.Beugrott a neve,ha jól emlékszem pilátus néven írt.
Válasz #2809. hozzászólásra
A szél legalább 40-60 km/h val fújt.
És mennyi idő telt el a két kezelés között ha megkérdezhetem?
Válasz #2825. hozzászólásra
Mi csináltuk 2 éve, kétszer 0,75-0,8. A parlagfű és muhar maradt, a napra másfél hónapig citromsárga volt és egy centit sem nőtt!
Sziasztok segítségeteket szeretném kérni pulsart osztott kezelésről szeretnék véleményeket és tapasztalatokat kapni??Ki csinált ilyet milyen dózisokkal!
Válasz #2821. hozzászólásra
Szerintem se lesz baja eddig ha nem volt ezután se lesz biztos kap egy kis sokkot de fog annyit érni mint amit újravetne
szerintem ki fogja bírni a napraforgó, nem lesz 100%-os, de ilyenkor már nem vetnék újra. Lehet, hogy érdemes lenne valami csodaszert rátenni Amalgerol, Megafol, ilyesmit
Válasz #2819. hozzászólásra
Gondolom van neki növényvédőse,mert annak a ..csáját kellene szétrúgni.Ekkora szarvashibát elkövetni ,hát........!Gondolom,ha idáig nem bántotta,akkor nagy kárt nem fog okozni,mert már ekkorra jelentkezni kellett volna valamilyen hatásnak.
Válasz #2820. hozzászólásra
Nekem kellett volna permetezni a maradék 40ha és kérdeztem milyen
mag milyen vegyszer és ott derült ki a gebasz.
Válasz #2819. hozzászólásra
Akkor nem te jártál így?
Az egyik ismerősöm járt így 70 ha nem játék.Azért lennék
kíváncsi konkrét esetre ha valaki járt már így.Egyébként 99%
hogy újra lesz vetve nem meri bevállalni.(én se merném)
Válasz #2817. hozzászólásra
Igazad van
még mindig jobb mintha a napra pusztult volna a gyomok meg élnének
Az nagyon komoly hogy bennmaradt
Párnap különbséggel vetett alap kezelt szotyi kalászos és kukorica elöveteményel oriási különbségek vannak hasonlo tápanyag ellátottság mellet.A kukoricás legalább 2x akkora és zöld a levele semmi perzselés pedig 30mm körüli esö volt a másik tábla kis hitvány és még szenved a vegyszertöl.Érdekes.Ugy látom a tengeri után vetett naprák szebbek erösebbek felénk mint a kalászos után vetettek.A gyomirto szépen dolgozik semmi gaz nincs benne de a szotyit is kivitte majdnem.
Erre kiváncsi lennék én is.
Az meg hogy lehet? Elvileg a Pulsarnak ki kell seperni az SU-rezisztens naprát.
Válasz #2810. hozzászólásra
Esö elötti hetekbe jo nagy szelek fujtak szinte viharos nagy széllökésekkel akkor mindenki ment mint a töketlen kutya két napig szélcsend álltak a gépek én szépen kihasználtam a jo idöt és remek munkálya lett.Nekem is megszorták a neomámat jo 3 sor kifekütt az anyagtol.Ha muszály menni szeles idöbe inkább 1 sort elhagyok a szélin és leengedem a keretet nehogy kárt tegyek a szomszédéba de ez nem mindenkinél meg yugylátszik sajna.
LE25 le lett nyomva 2 hete pulsárral a napraforgónak semmi baja
gyomok elpusztultak mi várható???Valaki járt már így,és meg hagyta
mi lett belőle aratásra?
Válasz #2808. hozzászólásra
Sajnos ez felénk is előfordul mert egy egyik cég mindig akkor vegyszerezik mikor a legnagyobb szél van de nem az hogy egy éven hanem mindig
Válasz #2808. hozzászólásra
szép
az gyenge 6 m...tornádóba dolgozott az ember?vagy a keret magasságot emelte plafonig?
Haveromnak sikeres lett a gyomirtása csak a szomszéd kukoricagyomirtása nem,mert nem az ő kukoricáján landolt a gyomirtó hanem a napra táblán 8 sor totál kész kb 0,2 ha.
Válasz #2805. hozzászólásra
1 hét elég én is így szoktam
Válasz #2800. hozzászólásra
1hét -10 nap elég kellene hogy legyen a két kezelés között.
Válasz #2804. hozzászólásra
Nem.Azon gondolkodom,hogy később kinyomom a karate-t Tytanit-tal egyben.
Válasz #2792. hozzászólásra
Kifújtad egyben?? Holnap én is Pulsar-oznék és van egy tábla ami tetves, belenyomnám én is a Karate-t ha lehetséges
Válasz #2802. hozzászólásra
Én átgondolnám.... Lehet egy húzatással többre mennél....
Válasz #2801. hozzászólásra
Azért kérdezem,hogy valakinek van-e ezzel kapcsolatban tapasztalata.
Válasz #2800. hozzászólásra
Nem lesz sok a stresszből?
A Pulsar és a spec. egyszikűirtó között szerintetek mennyit várjak?Van egy új táblám,és kijött benne a perje.
Válasz #2798. hozzászólásra
Fejlettségtől függően emelni kell a dózist és viszi.
Válasz #2797. hozzászólásra
Tudom, én h bármelyik jó. elvileg.. :) csak olyan kellene, ami tényleg viszi is... :)
Válasz #2796. hozzászólásra
Pl pantera,de más egyszikűírtó is megfelel,van jó pár féle bár árban nem tudom melyik a legkedvezőbb.