Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
550Ft...Amit a pulsar egyszer megfogott az már nem heveri ki mostanában...Pulsar hiány van ,állítólag és ezért ki is használják...Csak az tudnám kinek kell még, mert már végge a májusnak és csak elenyésző kicsi terület marad el szerintem,jövő héttől meg már nem kell senkinek...Ha meg már elkésssel és túlnönek gazok akkor már rakhatsz bele akármit,ezért ezzel az időzítéssel SZIGORUAN kell bánni,ennyi az egész és 0,8 Pulsárral is lehett tökéletes a szójában sem használunk sokkal többet...
Válasz #1032. hozzászólásra
mi 1,2 vel fújtuk a pulsart +1 liter pallossal, 1általán nem tapasztalható fitotoxicitás ,és a szárazság miatt szerintem jobban fokozza a hatást mint a tapadószer. Ahol duplán kapott még ott is lazán kiheverte.
Köszönöm, a válaszokat! Kipróbáltuk a pallost, remélem nem lesz baja a naprának. Azt olvastam, hogy a fenyércirokra így jobban hat(persze csak a magról kelőkre). A pulzar magában mennyire viszi a fenyércirkot?
Volt egy 9ha-os darab ott szépen elállítódott a gép és csak 0,95 L/ha-ral adta a Pulzart, kíváncsi leszek mi sül ki belőle....
Van elfekvőben egy kis 2007-es Trend, ki tartja ezt jó ötletnek hozzákeverni a pulzarnak?
A kukoricából kimaradt Dash-t hozzáteszem az már biztos.
Csak ezen palloson(ez 2011-es) meg Trenden(2007-es) vacillálok.
Érdekelne volt-e valaki aki már használt Pallost a Pulzar mellé hatásfokozóként? Mik a tapasztalatok? Láttam írták páran, hogy nem ajánlott, de máshol meg ajánlják... most mi az igaz? Mivel a napra képes lebontani a vegyszert akkor, ha nagyobb dózisban veszi fel(pallos miatt) úgy is le kéne neki, nem?
4hetes lesz a hétvégén , tavaszi talaj munka nem igazán jönnek még a gyomok ma néztem most kezd szőrösödni, 3-4-néhol 5 kis levél van, de egyenletesen bújt ki.
A napra az lebontja a pulsart szerintem.A palloson olyan nagy haszna nem lehet mert kb 500ft literje,és 1l kell belőle hektáronként.5 hektáron ki fogom próbálni jövőre
A Ez mindig kétélü dolog,mert a nitro"génnel" a napra is jóbban felveszi a vegyszert,ezért mi is inkább a Dasht választottuk ill a dózis emelést,ha kellett...A nitrot valószínú nem hiába nem ajánlják a Kite meg miértne ajánlaná azt meg ő gyártja
Sorba permetez,ha csak nem eme nem egy E82...De ha már szórás lesz akkor eléggé kapkodni kéne ezzel, mert nőnek ám a napraforgók...Egy biztos ha már Acat az a "vacak" akkor minimum 1,3liter és most már nem kell félni a hidegtől...
Akkor ne dobáld a "párét" fölöslegesen, inkább vedd elő a sorközmúvelőt és egy egyszerü egyszikű írtót...Tényleg is a Panterában mi a legkisebb dózis amit még használtok,mert én eddig csak mindig Agil ill Paladint használtam , de ha lecsökkentem 0.8 ra az 1 liter helyett a Paldint akkor megszívom,mert szinte semmi hatás 1 literrel meg mindig tökéletes...Jaa a finporlasztással idén képtelenek voltunk dolgozni ,mert mindig fújt a széll...
Félre, nem kicsit, pedig még azt sem láttam aki ivott. Összekevertem a Laudissal, most olvastam mind a kettőt, ma hoztam el. Még szerencse a föld végén is elolvasom.
Muhart úgy 3-5 levél között viszi jól , utána már csak nehezebben , acatot meg úgy 8-10 levél szám alatt , ettől nagyobbal már küzd...(de néha láttam már qrva nagy gyomokat is leküzdött , mikor milyenje van)
Csak a gyomfejlettség számít.Tegyél hozzá egy fél adag dash-t is.Max 1.2liter kell! Finom porlasztással menj.Én idén így csináltam tökéletes hatás van! Sokkal jobb mint tavaly,dash nélkül.
Válasz #1000. hozzászólásra
ez így van, de ami az árnyékban van az nem olyan sok, ha viszont korán kifújjuk és utána kel egy csomó parlagfű akkor az nagyobb gond. A hidegebb részeken nálunk az utóbbi 1 hétben kelt ki a parlagfú zöme. Ezeket a földeket pont ezért csak ápr,végén vetettem mert csak így lehet kigyomirtani, meg úgy se fejlődne jobban ha belekennék olyan földbe ahol még a gyomok se akarnak kelni.
5095 hozzászólás
A héten lesz 5 hetes ma fújtam, de most már gyorsan szőrösödött.
2hete kezelt napra!
Válasz #1041. hozzászólásra
Mennyi Pulsar-t tettél hektáronként ?
Mekkora gyomokra ?
Milyen gyomokra ?
Válasz #1041. hozzászólásra
hogy segítsünk?
menjünk kapáljuk meg ?
Válasz #985. hozzászólásra
heló
léciswgicseenvalki apraforgotpermeteztem simán csak pulzáral
semitnemhatotv 10npja
Válasz #1039. hozzászólásra
Hát kaptak alapból , ez már csak pótlás lenne .
Szóró van , adapter nincs készleten .
Be lett rendelve a KITE , IKR , VALKON -nál.
Most versenyeznek a fiúk , hogy ki hozza hamarabb és olcsóbban ...
Ha nem hozzák meg 1 , max 2 héten belül , akkor mind 3-on rajta marad.
Válasz #1038. hozzászólásra
mivel lesz (lett) szórva a műganyé?
sikerült venni valami sorszórót?
Válasz #1036. hozzászólásra
Nettó 450-550 között... KITE
550Ft...Amit a pulsar egyszer megfogott az már nem heveri ki mostanában...Pulsar hiány van ,állítólag és ezért ki is használják...Csak az tudnám kinek kell még, mert már végge a májusnak és csak elenyésző kicsi terület marad el szerintem,jövő héttől meg már nem kell senkinek...Ha meg már elkésssel és túlnönek gazok akkor már rakhatsz bele akármit,ezért ezzel az időzítéssel SZIGORUAN kell bánni,ennyi az egész és 0,8 Pulsárral is lehett tökéletes a szójában sem használunk sokkal többet...
Válasz #1034. hozzászólásra
Mennyi a Pallosnak az ára?
Mert a Pulsarnak felnyomták elég jól. első adagot 9,5+áfárt vettem literjét tegnap meg már 11,5ért.
Válasz #1034. hozzászólásra
Neoma ?
Válasz #1032. hozzászólásra
mi 1,2 vel fújtuk a pulsart +1 liter pallossal, 1általán nem tapasztalható fitotoxicitás ,és a szárazság miatt szerintem jobban fokozza a hatást mint a tapadószer. Ahol duplán kapott még ott is lazán kiheverte.
Válasz #1031. hozzászólásra
fenyércirkot nem viszi a pulsar. a kicsi muhar és kölest kiviszi. én a jövő héten nyomom a panterát
Válasz #1031. hozzászólásra
Mi körülbelül idén 500 hektárt csináltunk Pulsar-al 1 literrel .
Az átlagos gyomokat simán viszi .
Acat ellen jobb az 1,2 ...
Fenyércirok nincs erre.
Pallos-ról megkérdeztem a BASF-et , azt mondta a srác hogy nem ajánlja egyáltalán , meg nagyon megsárgíthatja és ronthatja a Napraforgót.
Csak tapadószert javasolt fél adagban , de csak akkor ha aszály van...
Köszönöm, a válaszokat! Kipróbáltuk a pallost, remélem nem lesz baja a naprának. Azt olvastam, hogy a fenyércirokra így jobban hat(persze csak a magról kelőkre). A pulzar magában mennyire viszi a fenyércirkot?
Volt egy 9ha-os darab ott szépen elállítódott a gép és csak 0,95 L/ha-ral adta a Pulzart, kíváncsi leszek mi sül ki belőle....
Válasz #1028. hozzászólásra
a pulsar mellé nyugodtan tehetsz 1 liter pallost de akkor mást ne, több mint 100 hekit fújtam így egy hete és semmi baja, a gazoknak annál inkább
Válasz #1028. hozzászólásra
Megkérdeztem a BASF-et és azt mondták , hogy mehet Trend meg Dash is (persze külön külön ), de csak fél adagban ! 1000 liter vízhez fél liter .
A Pallos-t meg kell kérdezni a BASF től vagy a valamelyik KITE növényvédőstől .
Mert erre senki nem tudja itt a választ .
Van elfekvőben egy kis 2007-es Trend, ki tartja ezt jó ötletnek hozzákeverni a pulzarnak?
A kukoricából kimaradt Dash-t hozzáteszem az már biztos.
Csak ezen palloson(ez 2011-es) meg Trenden(2007-es) vacillálok.
Trend-et lehet mellé pakolni a Pulzar-nak? Volt aki így csinálta?
Érdekelne volt-e valaki aki már használt Pallost a Pulzar mellé hatásfokozóként? Mik a tapasztalatok? Láttam írták páran, hogy nem ajánlott, de máshol meg ajánlják... most mi az igaz? Mivel a napra képes lebontani a vegyszert akkor, ha nagyobb dózisban veszi fel(pallos miatt) úgy is le kéne neki, nem?
Ennyivel gondoltam adni:
1,2 L/ha Pulzar
2 L/ha Pallos
Maradt 8 liter Pulsar-om ha valakit érdekel
Válasz #1021. hozzászólásra
4hetes lesz a hétvégén , tavaszi talaj munka nem igazán jönnek még a gyomok ma néztem most kezd szőrösödni, 3-4-néhol 5 kis levél van, de egyenletesen bújt ki.
Válasz #1022. hozzászólásra
A napra az lebontja a pulsart szerintem.A palloson olyan nagy haszna nem lehet mert kb 500ft literje,és 1l kell belőle hektáronként.5 hektáron ki fogom próbálni jövőre
Válasz #1020. hozzászólásra
A Ez mindig kétélü dolog,mert a nitro"génnel" a napra is jóbban felveszi a vegyszert,ezért mi is inkább a Dasht választottuk ill a dózis emelést,ha kellett...A nitrot valószínú nem hiába nem ajánlják a Kite meg miértne ajánlaná azt meg ő gyártja
Sorba permetez,ha csak nem eme nem egy E82...De ha már szórás lesz akkor eléggé kapkodni kéne ezzel, mert nőnek ám a napraforgók...Egy biztos ha már Acat az a "vacak" akkor minimum 1,3liter és most már nem kell félni a hidegtől...
Válasz #1018. hozzászólásra
Egy próbát megér,a kite gondolom kipróbálta már
Válasz #1017. hozzászólásra
és az Acatjával mi lesz ?
Válasz #1016. hozzászólásra
Olvastam én is .
De a BASF-es srác meg kifejezetten mondta , hogy csak olyan tapadószerrel erősítsük , aminek nincs nitro tartalma .
Vagy csak azért mondta , hogy vagy tapadó vagy nitro ?
Válasz #1009. hozzászólásra
Akkor ne dobáld a "párét" fölöslegesen, inkább vedd elő a sorközmúvelőt és egy egyszerü egyszikű írtót...Tényleg is a Panterában mi a legkisebb dózis amit még használtok,mert én eddig csak mindig Agil ill Paladint használtam , de ha lecsökkentem 0.8 ra az 1 liter helyett a Paldint akkor megszívom,mert szinte semmi hatás 1 literrel meg mindig tökéletes...Jaa a finporlasztással idén képtelenek voltunk dolgozni ,mert mindig fújt a széll...
Válasz #1013. hozzászólásra
Jövőre pallost teszek mellé! A pallos kannáján kifejezetten írja,hogy a pulsar hatását növeli.
Válasz #1010. hozzászólásra
Fönt egy a homlokom, egy a szememen, s nem találom az egyiket.
Válasz #1012. hozzászólásra
Félre, nem kicsit, pedig még azt sem láttam aki ivott. Összekevertem a Laudissal, most olvastam mind a kettőt, ma hoztam el. Még szerencse a föld végén is elolvasom.
Válasz #1008. hozzászólásra
Minekünk csak Trend volt a fészerben , és azzal is tényleg jobb volt...
Azt félre nézted Sanyi bátyám...
Muhart úgy 3-5 levél között viszi jól , utána már csak nehezebben , acatot meg úgy 8-10 levél szám alatt , ettől nagyobbal már küzd...(de néha láttam már qrva nagy gyomokat is leküzdött , mikor milyenje van)
nem a laudissal kevered össze?
annak annyi a dózisa mint amit írtál
tedd fel a szemüveget is
Válasz #1007. hozzászólásra
De a dobozon 1.75-2.25 van?Nincs sok gyom, parlagfű nem szokott lenni, csak acat meg muhar egy kevés vörös paré...stb
Válasz #1003. hozzászólásra
Csak a gyomfejlettség számít.Tegyél hozzá egy fél adag dash-t is.Max 1.2liter kell! Finom porlasztással menj.Én idén így csináltam tökéletes hatás van! Sokkal jobb mint tavaly,dash nélkül.
Faxt 2 liter...
Max 1,2 liter.
Nem a Napra a lényeg , hanem a gyom .
A muhar ne váltson gyökeret ,a parlagfű max 2-3 centi magas, az acat ne induljon szárba , és semmi más se nőljön az égig...
Válasz #1005. hozzászólásra
Akkor mennyi?
2 liter/ha?
ez így van, de ami az árnyékban van az nem olyan sok, ha viszont korán kifújjuk és utána kel egy csomó parlagfű akkor az nagyobb gond. A hidegebb részeken nálunk az utóbbi 1 hétben kelt ki a parlagfú zöme. Ezeket a földeket pont ezért csak ápr,végén vetettem mert csak így lehet kigyomirtani, meg úgy se fejlődne jobban ha belekennék olyan földbe ahol még a gyomok se akarnak kelni.
Válasz #1002. hozzászólásra
Akkor most a Pulsart a napraforgó hány leveles állapotban érdemes fújni? Az adag mondjuk 2 liter.
Még sárgán szenved a Pulsartól , addig azé nem nagyon növöget...
Válasz #998. hozzászólásra
Haverék úgy csinálták pár éve és bírta az Alego...
Másodjára már csak 1 literrel mentek. De kivárták még az első Yellow Flash-t kiheveri rendesen...
Válasz #996. hozzászólásra
Két hét alatt sokat nö ezáltal sok az árnyékolo hatás.
Válasz #989. hozzászólásra
Nem kelőfélben levőt kezeltünk , csak volt olyan is benne mert utólag kelt ki.
Kap még ezen kívül egy sor kultit , és ha marad még a tövek közt valami , azt már majd elnyomja...
Ezt pl ma fényképeztem (most látom , hogy a zoom miatt xar lett), ez már csak kultit kap...
1,2l kapott elsőre,az se gond?
Válasz #993. hozzászólásra
lehet, de másodszorra fél adaggal
Válasz #993. hozzászólásra
Simán . De én legalább 2 hét szünetet hallottam betartani...