Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.05 FtUSD403.06 FtCHF439.56 FtGBP492.13 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Hiába lesz nagyobb a tányér a termés nem lesz több.A nagy tányérú napraforgóba több a léha szem+a vihar is kidönti.Inkább kisebb fejek legyenek.Nekem ez a tapasztalatom.
Válasz #718. hozzászólásra
Hát mifelénk is probálkoznak minden félével.. ezért sokhejen kislépéses!! Van ahol kis lépésenként van egy kettö van ahol kis lépésenként egy kis szünet de ami biztos hogy a legjobb kelés a csunya zöld szinü vetögépek után vannak!!!! Van példa böven aki kiváncsi anak szivesen megmutatom! És az sovány vigasz hogy ahol ritka ott nagyob lesz a kalap..
Válasz #715. hozzászólásra
Egy oktoberi konkrét napraforgo árra kiváncsi lennék?? Azt viszont nyugaton nem láttam arra lehet hogy nagyobb szükségük lehet.. Hajrá napra!! 10000 körül el tudnám kébzelni..
üzleti titok?
jó áraid vannak, ilyesmi áron szerzi be a Páskom Bész is, csak én nem vagyok Bész tag és nyalnom kell, amit nem szeretek. felént az agromultisector nyomul, azok úgy 10%-al drágábbak
Válasz #684. hozzászólásra
ha holnap nincs későn elvisszük délután és addig meglesz a toprex is.nem akarok rámenősködni,de ez simán belefér még nálunk.
A múltkori Neoma-s ügyünk nem jött össze, sajnálom.
Az igazság az, hogy egy szem szotyit nem vetek 6000 forintért. De mikor már majdnem haza értem akkor szóltak rám, hogy tudnák-e szerezni Neoma-t !? Így majd megyek megint szerintem, de át kell számolnom a leltárom.
9523 hozzászólás
Válasz #722. hozzászólásra
HÁT IGEN EZ ELLEN HOGY VÉDEKEZTEK???
SPC-vel vetem,ahol hiány látszik,ott a nyúl kiette.
Válasz #719. hozzászólásra
Hiába lesz nagyobb a tányér a termés nem lesz több.A nagy tányérú napraforgóba több a léha szem+a vihar is kidönti.Inkább kisebb fejek legyenek.Nekem ez a tapasztalatom.
Ha jól emlékszem Lacinak SPC-je van
Hát mifelénk is probálkoznak minden félével.. ezért sokhejen kislépéses!! Van ahol kis lépésenként van egy kettö van ahol kis lépésenként egy kis szünet de ami biztos hogy a legjobb kelés a csunya zöld szinü vetögépek után vannak!!!! Van példa böven aki kiváncsi anak szivesen megmutatom! És az sovány vigasz hogy ahol ritka ott nagyob lesz a kalap..
Helo
Laci te milyen géppel vetted a naprát mert látom szép az állomány!
Válasz #716. hozzászólásra
annyi biztos hogy a napra ára kb. duplája lessz a kukoricáénak ( na most k.va okosat mondtam)
Egy oktoberi konkrét napraforgo árra kiváncsi lennék?? Azt viszont nyugaton nem láttam arra lehet hogy nagyobb szükségük lehet.. Hajrá napra!! 10000 körül el tudnám kébzelni..
Válasz #712. hozzászólásra
Helló!
Kösz!Közben meg is vettem.
Válasz #711. hozzászólásra
vannak novemberi árak is.
Válasz #705. hozzászólásra
wing p. 2092+áfa
goal duplo 12307+áfa
Válasz #698. hozzászólásra
halasztott fizetés mennyire működik nálad?
Válasz #709. hozzászólásra
Ámen!
Válasz #708. hozzászólásra
Valaki egyszer megjegyezte, hogy kapásból benyomok-dobok árat.
Van itt erre más illetékes is. Majd korrigálok.
Válasz #707. hozzászólásra
Oszt mé dobálózol?
Válasz #705. hozzászólásra
Most kezdjek dobálózni !!!
Válasz #704. hozzászólásra
agroyal.
Üdv.
Goal duplo és Wing-P árat nem tud valaki ?
Válasz #703. hozzászólásra
ki az a Hajós?
Akkor ennyi volt mára.
Géza, még egyszer: javaslom(Hajós-t) !
Válasz #701. hozzászólásra
Hasonló képpen állok Én is. Tavalyi számla gondok és nagy bevásárlás. Most "csak" az kell amiről megfeledkeztem.
idénre már javarészt megrendeltem mindent. kevésért meg nem érdemes messzire menni. majd a Ferivel megkeresrel a későbbiekben hátha tudunk boltolni.
Válasz #697. hozzászólásra
én is.
Géza !
Javaslom.
(Van jobb is :-((( )
Elsőre simán ! (pedig minden kezdet nehéz)
Válasz #695. hozzászólásra
itt nem kell nyalni senkinek.ha bármiben segíthetünk kirándulj egyet felénk!
Válasz #696. hozzászólásra
Remélem a kuki lesz !!!!!!! :-)))))))))))))))
Válasz #694. hozzászólásra
ma azt mondták a gabona is eladhatatlan napok óta.ki tudja mi a nyerő?!
Válasz #691. hozzászólásra
üzleti titok?
jó áraid vannak, ilyesmi áron szerzi be a Páskom Bész is, csak én nem vagyok Bész tag és nyalnom kell, amit nem szeretek. felént az agromultisector nyomul, azok úgy 10%-al drágábbak
Válasz #693. hozzászólásra
Barnával éppen beszéltem Én is a múlt héten, de nem volt veszély(számomra).(Mivel visszamondtam egy csomó szotyi magot az átvételi árak miatt)
Így is-is.
Válasz #692. hozzászólásra
részletekre már nem emlékszem!csak azt mondta ha tudok segítsek.
Válasz #690. hozzászólásra
Syngenta & IKR dolog ????
Válasz #689. hozzászólásra
elégedj meg ennyivel:))
Válasz #686. hozzászólásra
azt mondta egy fontos ügyfele fog hívni.talán beszéltünk is.bár ebben az ügyben nagyon sokan hívtak.
Válasz #682. hozzászólásra
mit jelent, hogy ínyenc? mit vittek?
Válasz #687. hozzászólásra
Kell kontrol is !!! :-))))))
Válasz #684. hozzászólásra
ha holnap nincs későn elvisszük délután és addig meglesz a toprex is.nem akarok rámenősködni,de ez simán belefér még nálunk.
Válasz #685. hozzászólásra
Attól függ, hogy pozitív vagy negatív !!! :-))))))
Válasz #679. hozzászólásra
téged "protezsált" be a b.barna?!:))
Válasz #683. hozzászólásra
Az világos ! (A papír munka!)
Kellett volna még boron 3 vödör. Ott keveredtek meg !
A leendő "egérfogóknál" meg csak 4 volt.
Válasz #681. hozzászólásra
össze ám még a számlára is w.bórt irtak de az ár rendben volt azt ellenőriztem.:)
Válasz #680. hozzászólásra
igen géza onnan is voltak már.de ők inyencek voltak!:)) ritkaságokra hajtottak elsősorban.de rendben ment minden korrektek voltak.
Válasz #678. hozzászólásra
Akkor a srácok összekeveredtek !
Válasz #678. hozzászólásra
azt hiszem jövőre fogunk boltolni. én a Csepel-szigetről vagyok. hallom gazdatársak innen jártak már nálad
Válasz #676. hozzászólásra
A múltkori Neoma-s ügyünk nem jött össze, sajnálom.
Az igazság az, hogy egy szem szotyit nem vetek 6000 forintért. De mikor már majdnem haza értem akkor szóltak rám, hogy tudnák-e szerezni Neoma-t !? Így majd megyek megint szerintem, de át kell számolnom a leltárom.
Válasz #677. hozzászólásra
hát az kaptál a raktárban van majd egy raklap boron még.törzsvásárlóknak már jár kedvezmény! és a második vásárlásnál már az leszel!:)
Válasz #676. hozzászólásra
He-he !!!
És tudja !
Meg kellett volna wux. boron is.
(Meg még egy kis alkudozás)
Válasz #673. hozzászólásra
amikor visszaértem láttam a számlát és mondták nem volt elég toprex.várunk újra.üdv.
Válasz #674. hozzászólásra
41600
Válasz #671. hozzászólásra
Hát?? Én hallottam ennél jobb árat is...