Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak621 FtBenzin árak608 FtEUR410 FtUSD388.35 FtCHF438.98 FtGBP492.37 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1946. hozzászólásra
ha elfér benne miért ne legyen nagyobb de igazából az pont akkora mint a 200-as külső méretre így ezt kértem mindegy már azaz 500-1000 amivel drágább
Válasz #1939. hozzászólásra
Fórumozók szerint jobbnak tartják mint sok ismert márkát és egy tizesel kevesebbet kell perkálni.Bár én már többször vettem Bannert kúlönböző járművekbe de 6 év után kellett cserélni.
jd aku 5.5 év kombájnban(nem volt cseptöltésen) 1 éve traktroban.Kiváncsi vagyok mikor fingik meg.Idén télen még elindította a gépeket eddig le a kalappal előtte.
190Ah és 1200-1300 A indítósat tegyél bele vagy a gyárit. Én kényszerből tettem bele kisebbet(mert nem volt azonnal elérhető akkora ami kellett volna) de az agyát kissé megzavarta. Ment, indult csak később reagált dolgokra, megjött a nagy elmúltak az apróságok
Tavaly vettem hasonló méretű gépbe, hossz magasság egy. De van belőle keskenyebb és szélesebb. Asszem egyik 150Ah másik 170 Ah. Valamelyiknek jónak kellene lenni, mert a külső méretek szabványosak, a teljesítmény adatok változhatnak, pl indítási áram
Érdeklődnék ki milyen akkumulátort használ tm-165 vagy M 160 ba.Most ami kinyuvadt méretileg olyant nem találok, Sajnos a teljesítmény adatok meg elmosódottak egyedűl a Banner felírat látszik egy nagy kamion képpel meg hogy rezgés álló.Megnéztem a honlapjukon nincs is ilyen.
méret szerint vagy rövidebb vagy hosszabbak de mind szélesebb. magasság nem számít mert elférnek.
nem alul a szervo a huto alatt engedi az olajat de amúgy nagyon konnyen tér persze szétkaptuk aztán a meglepetés nincs hozzá gyári alkatrész mert az egyik tengelynél fel volt fúrva és tomítés helyett gufero volt betéve
a volt gazdája nem traktorista hanem gépgyilkos volt meg nagyonn szeretett legózni
Válasz #1917. hozzászólásra
nem sok a külömbség nekem jobb az ülés ebben meg több alehetőség a váltó meg az eke miatt
de ha úgy van bármikor beülnék abba is .
4401 hozzászólás
Válasz #1948. hozzászólásra
A helyi ampervadásznál 45 papír
Válasz #1947. hozzászólásra
Dél előtt mondtam hogy miért!
Válasz #1946. hozzászólásra
ha elfér benne miért ne legyen nagyobb de igazából az pont akkora mint a 200-as külső méretre így ezt kértem mindegy már azaz 500-1000 amivel drágább
Válasz #1944. hozzászólásra
Neten rendelted?Mi píz?
Válasz #1945. hozzászólásra
Mindig Periont veszel?
Miért akarsz nagyot te megalo mániás.
Bár igazad lehet a több mindig jobb.
Válasz #1942. hozzászólásra
5 évet a Perion is kibír, sőt volt 1 az 7évig bírta, van most is 5db.
Válasz #1943. hozzászólásra
Elektrik power néven jön de jász akku
Fórumozók szerint jobbnak tartják mint sok ismert márkát és egy tizesel kevesebbet kell perkálni.Bár én már többször vettem Bannert kúlönböző járművekbe de 6 év után kellett cserélni.
jd aku 5.5 év kombájnban(nem volt cseptöltésen) 1 éve traktroban.Kiváncsi vagyok mikor fingik meg.Idén télen még elindította a gépeket eddig le a kalappal előtte.
Válasz #1940. hozzászólásra
Enyémbe igen, ment is a télen elég sokat nincs vele baj.Gyári hány A-os?
Válasz #1938. hozzászólásra
ez a tiédben van?
Szerintem amilyen a gyári volt nem kell nagyobb, bár hideg indításnál jóllehet a + amp.
Válasz #1937. hozzászólásra
nekem is jász akku van útba 225 AH-s mert 200-as volt benne
Szia!
Perion 180ah, 21cm széles 47cm hosszú.
Válasz #1934. hozzászólásra
Méret szerint most a Jász akku IFA aksiját 155/900A néztem 33 000 ért +szállítás.
Válasz #1933. hozzászólásra
Hogy fér el? leírnád a tipusát ha ara jársz?
Igazábol nemtudom hogy az eredeti milyen volt.
Válasz #1931. hozzászólásra
a 170A-os már 22cm széles átalakítás nélkül nem fér el.
Nekem most jelenleg a egy 155 Ah-s van benne de bírja a nyuszit
Válasz #1930. hozzászólásra
190Ah és 1200-1300 A indítósat tegyél bele vagy a gyárit. Én kényszerből tettem bele kisebbet(mert nem volt azonnal elérhető akkora ami kellett volna) de az agyát kissé megzavarta. Ment, indult csak később reagált dolgokra, megjött a nagy elmúltak az apróságok
http://www.akkumax.hu/akkumulatortgk
itt nézz szét itt méretek is le vannak írva az egyes aksiknál a részleteknél...
aztán vedd meg ahol olcsóbban kapod...
Tavaly vettem hasonló méretű gépbe, hossz magasság egy. De van belőle keskenyebb és szélesebb. Asszem egyik 150Ah másik 170 Ah. Valamelyiknek jónak kellene lenni, mert a külső méretek szabványosak, a teljesítmény adatok változhatnak, pl indítási áram
Érdeklődnék ki milyen akkumulátort használ tm-165 vagy M 160 ba.Most ami kinyuvadt méretileg olyant nem találok, Sajnos a teljesítmény adatok meg elmosódottak egyedűl a Banner felírat látszik egy nagy kamion képpel meg hogy rezgés álló.Megnéztem a honlapjukon nincs is ilyen.
méret szerint vagy rövidebb vagy hosszabbak de mind szélesebb. magasság nem számít mert elférnek.
Válasz #1928. hozzászólásra
értem, holnap megyek fel majd benézek hozzájuk
Válasz #1927. hozzászólásra
Olajra talán 10% körül van. Nh kuhn, hardi, dondi alkatrészre van a 27%.
Válasz #1926. hozzászólásra
pl olajra is van ?
Ikr-nél az expó ideje alatt 27% alkatrész előrendelési akció van. Ha valaki vásárlás előtt áll...
Válasz #1924. hozzászólásra
Ok köszi akkor napokba legózok vele pár kört.
Válasz #1898. hozzászólásra
Motor háztető belső oldalán a kábel kötegen menj végig, bilincsek kidörgölik a kábelt, ott zárlatolhat, még gond is lehet belőle.
Válasz #1921. hozzászólásra
nem alul a szervo a huto alatt engedi az olajat de amúgy nagyon konnyen tér persze szétkaptuk aztán a meglepetés nincs hozzá gyári alkatrész mert az egyik tengelynél fel volt fúrva és tomítés helyett gufero volt betéve
a volt gazdája nem traktorista hanem gépgyilkos volt meg nagyonn szeretett legózni
léptem csákó
Válasz #1920. hozzászólásra
ja szivattyú csere ?
Válasz #1919. hozzászólásra
elso tengely perselyezés mg szervó gondok
Válasz #1916. hozzászólásra
mit csináltok rajta ?
Válasz #1917. hozzászólásra
nem sok a külömbség nekem jobb az ülés ebben meg több alehetőség a váltó meg az eke miatt
de ha úgy van bármikor beülnék abba is .
Válasz #1916. hozzászólásra
gondolom az elso szántás után már nem is kivánkozol vissza a kockakabinosba
Válasz #1915. hozzászólásra
hát most meg nem mondom mienk még mindig szét van bombázva
Válasz #1913. hozzászólásra
több ha jól tudom 600 kiló
Válasz #1912. hozzászólásra
csak amikor kell szántás lazítózás
Válasz #1911. hozzászólásra
szerintem a krisztikén a teljes garnitúra sem bolt 400kg
Válasz #1911. hozzászólásra
azt akarod cipelni kombizáskor vagy símításkor is?
Válasz #1910. hozzászólásra
egy 800 kilósat gondolok hozzá és az elég lesz ha kell
Válasz #1909. hozzászólásra
szántásnál 800 - 1000kg meg aztán nem kell azt mindig cipelni
ha már betonból akarod akkor kell rogton onteni egy 400 - 500kg-osat is a konnyebb melókhoz
Válasz #1908. hozzászólásra
men lehet agyon terhelni mert fordul az első hídja és így vigyázni kell vele
Válasz #1906. hozzászólásra
le kell terhelni mindehogy az elejét
meg nálunk a volt cégemnél víz volt a hátsó kerekekben drágálták rá a gyári súlyokat
Válasz #1903. hozzászólásra
Ok
Válasz #1904. hozzászólásra
nem nagy mert akkorára nyitom amekkorát visz kényelmesen
Válasz #1904. hozzászólásra
össz úgy 8 heki tegnap du 5-8 és ma de fél 10-12 között
Válasz #1895. hozzászólásra
hána ha-t pergettél ki vele így fagyos foldon ?
nem sok neki az a hatos eke?
Válasz #1902. hozzászólásra
ok köszi a lehetőséget napokban felhívlak és megnézzük mit tudunk kihozni a dologból
Válasz #1900. hozzászólásra
Front hidróhoz tartom nincs de valahogy csak rá lehet akasztani.