Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak621 FtBenzin árak608 FtEUR410 FtUSD388.35 FtCHF438.98 FtGBP492.37 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1887. hozzászólásra
síkon bírja nagyon de emelkedőn kirúgja magát peig csak akkora fogással megy emelkedős területen mint a gép szélesége de síkon viszi 250-es fogással 32-33 centi mélyen 7,5-8 km/h-val kényelmesen
Ha nem működik a rugózót híd akkor végig rajta van a hídon és feszíti .. Nekünk is ez volt a baja egyszer elsüllyedt szántásba és az érzékelő meg nyomódót, onnantól fogva nem is emelkedett .. Meg ahogy kezdet a váltó rosszalkodni és a kalibrálásnál se akarta meg csinálni , ha meg is csinálta akkor meg nyökögve . Még érzékelő is lett cserélve a hídba .. De a hidro aksi is szerepest játszik benne .. nekem ezek voltak a tapasztalatok a tm 165 nyuszinál ,
Állj meg a traktorral, a munkahengerre kenj egy kis zsírt, indulj el, gyorsíts fel egy kicsit agépet és fékezd meg.Ha a zsír alig mozdul onan ahova kented, sanszos hogy nem jó a rugózás.
Próbálni kell egy kalibrálást és ha kalibrálás után amunkahenger középen megáll és ezt tartja akkor jó arugózás Ha ráül ahidra akkor nagy valószinüleg nem rugozik
Üdvözlöm a NH-sokat! Lenne egy kérdésem aki tm szériát hajt és rugózott első híddal rendelkezik. Honnan lehet tudni hogy a rugózott híd jól működik-e? Ha nem működik árt-e valaminek vagy akkor csak úgy működik mintha nem lenne rugózott? Műszerfal mutatja ha nem működik?
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Kinek milyen tapasztalata van New holland TG 255-ről?
Már régóta nézegetem ezeket a gépeket, csak gyanúsan olcsóbbak a többi márka hasonló gépeivel szemben! Mi lehet ennek az oka, kinek mi a tapasztalata róla?
üdv!
Tavaszi könnyű munkáknál ha a motorfordulatot leengedem 1600 körülire, árt e valamit a powershift váltónak? A munkagép(3,8m borona, 3.6m kombinátor) kicsi hozzá mert az mtz is lazán vitte, a nyuszi meg 30 lóerővel erősebb tőle
Válasz #1860. hozzászólásra
Köszi szépen egyenlőre egy 6 fejes eke van hozzá meg a kombinátorom tudom bővíteni 6,6-osra a 4,4 méterről . Tárcsa marad a krisztálé lazítót meg majd talán jövőre sikerül hozzá
Válasz #1855. hozzászólásra
nem volt fontos a választásnál de a tábla végi fordulók sokkal kisebbek lehetnek majd főleg függeszette munkaeszközzel majdnem akkora helyen fordul ez a batár mint egy 80-as MTZ
4401 hozzászólás
Válasz #1900. hozzászólásra
Valamelyikről levesszük, van össz 1620kg
Válasz #1899. hozzászólásra
van első súlyod ?
Válasz #1893. hozzászólásra
Egy garnitúrát adok kölcsön ha kell
Válasz #1896. hozzászólásra
munka lámpák biztosítékját lecsapja ha bemelegszik a bizti tábla meg ilyen apróságok de javítom lassan az ilyen bajait
Válasz #1886. hozzászólásra
egy kis vizecske a kerekekbe
Válasz #1895. hozzászólásra
mi?
Válasz #1894. hozzászólásra
napokban szántottam vele pár hekit eddig jó a tapasztalat de pár bosszantó baja van
Válasz #1893. hozzászólásra
az a minimum ekkora gépnél.
dolgoztál már vele?
Válasz #1892. hozzászólásra
8 mázsa körüli bentont gondoltam rá önteni majd
Válasz #1891. hozzászólásra
az elejére kéne akasztanod először valamit,az lehet elég is lenne
Válasz #1890. hozzászólásra
Hát lehet de szerintem az is kevés lesz kb 78 mázsa jelenleg a gép de egyszer megmérem már se súlyok se semmi csak a fordulós híd meg front hidraulika
Válasz #1888. hozzászólásra
kálcium klorid lesz a legolcsóbb megoldás
síkon bírja nagyon de emelkedőn kirúgja magát peig csak akkora fogással megy emelkedős területen mint a gép szélesége de síkon viszi 250-es fogással 32-33 centi mélyen 7,5-8 km/h-val kényelmesen
nem csak erős a motor az önsúlyhoz
Válasz #1886. hozzászólásra
nagy lett az eke?
G- hollnadhoz létezik-é hátsó keréksúly és ha igen akkor mennyi a max ?
Válasz #1884. hozzászólásra
fasza
Ha nem működik a rugózót híd akkor végig rajta van a hídon és feszíti .. Nekünk is ez volt a baja egyszer elsüllyedt szántásba és az érzékelő meg nyomódót, onnantól fogva nem is emelkedett .. Meg ahogy kezdet a váltó rosszalkodni és a kalibrálásnál se akarta meg csinálni , ha meg is csinálta akkor meg nyökögve . Még érzékelő is lett cserélve a hídba .. De a hidro aksi is szerepest játszik benne .. nekem ezek voltak a tapasztalatok a tm 165 nyuszinál ,
A zsíros dolgot kipróbálom!
köszönöm a tanácsokat
Válasz #1878. hozzászólásra
ez egy NH td90d csak ez piros nem kék oylan mint az NH l85 mert az meg kékben NH 6630
Válasz #1872. hozzászólásra
Állj meg a traktorral, a munkahengerre kenj egy kis zsírt, indulj el, gyorsíts fel egy kicsit agépet és fékezd meg.Ha a zsír alig mozdul onan ahova kented, sanszos hogy nem jó a rugózás.
Válasz #1877. hozzászólásra
Valaki átmatricázott egy case-t?
Válasz #1877. hozzászólásra
Esetleg Case??????????????
Egy kis érdekesség!
Hibakódot ír ki.
Ha nem jó szét rázz a fülkében de talán bajt nem csinál magában.
Hidro aksiban elreped a membrán, asszem olyan 250-300 ropi.
Válasz #1874. hozzászólásra
Ha van ilyened, akkor persze megpróbálhatod a kalibrálást is.
Próbálni kell egy kalibrálást és ha kalibrálás után amunkahenger középen megáll és ezt tartja akkor jó arugózás Ha ráül ahidra akkor nagy valószinüleg nem rugozik
Fülke jobb oldalán van egy kapcsoló, amivel ki-be tudod kapcsolni, próbáld meg azzal, észreveszel-e valami különbséget.
Üdvözlöm a NH-sokat! Lenne egy kérdésem aki tm szériát hajt és rugózott első híddal rendelkezik. Honnan lehet tudni hogy a rugózott híd jól működik-e? Ha nem működik árt-e valaminek vagy akkor csak úgy működik mintha nem lenne rugózott? Műszerfal mutatja ha nem működik?
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Kinek milyen tapasztalata van New holland TG 255-ről?
Már régóta nézegetem ezeket a gépeket, csak gyanúsan olcsóbbak a többi márka hasonló gépeivel szemben! Mi lehet ennek az oka, kinek mi a tapasztalata róla?
üdv!
Tavaszi könnyű munkáknál ha a motorfordulatot leengedem 1600 körülire, árt e valamit a powershift váltónak? A munkagép(3,8m borona, 3.6m kombinátor) kicsi hozzá mert az mtz is lazán vitte, a nyuszi meg 30 lóerővel erősebb tőle
Válasz #1868. hozzászólásra
várom az időt mikor barok megindulni szántani
Válasz #1866. hozzászólásra
Örülök Neki
Válasz #1865. hozzászólásra
igen kellenek azok majd valamikor elhozom
Válasz #1864. hozzászólásra
eddig igen .
Válasz #1862. hozzászólásra
Kell neked az a 2db keret.
Válasz #1859. hozzászólásra
Minden ok kolléga????
Válasz #1861. hozzászólásra
Majd beszélünk ha aktuális a dolog
Válasz #1860. hozzászólásra
Köszi szépen egyenlőre egy 6 fejes eke van hozzá meg a kombinátorom tudom bővíteni 6,6-osra a 4,4 méterről . Tárcsa marad a krisztálé lazítót meg majd talán jövőre sikerül hozzá
Válasz #1859. hozzászólásra
Okes. addig ugyse erdekel minket a dolog. majd meglassuk mi lesz a jovo
Válasz #1858. hozzászólásra
Akkor okes, amugy gratula az uj gephez, munkaeszkozok vannak mar hozza?
Válasz #1857. hozzászólásra
de ha gondolja nyáron beszélhetünk a 9540-es eladásáról is
Válasz #1857. hozzászólásra
2. hozzászólásodnál kiszúrtam ki vagy csak nem akartam rákérdezni nyíltan
Válasz #1847. hozzászólásra
Ha gondolod rakerdek.amugy gondolom nem ismersz meg baratom??
Válasz #1855. hozzászólásra
nem volt fontos a választásnál de a tábla végi fordulók sokkal kisebbek lehetnek majd főleg függeszette munkaeszközzel majdnem akkora helyen fordul ez a batár mint egy 80-as MTZ
Válasz #1843. hozzászólásra
SuperSteer miért volt fontos benne?
Válasz #1853. hozzászólásra
add meg neki teló számomat 30 415-1482
amit elfelejtettem hogy 10400 óra körül van benne
Köszönöm.Jelzem neki a dolgot és írok hogy mi a reakció.
Válasz #1850. hozzászólásra
Remélem