Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD394.79 FtCHF438.21 FtGBP494.32 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Tm szériába hogy tudom levenni a nagy ékszíjat mert kiakartam cserélni de a kis ékszíj miatt nem tudtam.A kisebb ékszíjnak a spanolóját nem tudtam feloldani.Hiába lazítottam fel a 17 csavart meg a kontra anyáját még mindig fogta a spanolónál
Neked rugózik a fülkéd ugye ???
Ha lesz üres időtök a 2 tank le és nézzétek meg a fülketartó karokat, hogy a tartó csavarok épek-e.
Valamint a fülkében az oszlopnál ahol a klíma csöveket húzzák be azt a rugózástól ki tudja dörzsölni.
ne hülyüljél már ! nekem 1998 as a new holland és 7ezer üzemoránál ki van akadva vettem 2.6 millióért mi érne azon 6 millió felett?? megette már a maga kenyerét az a gép! és ráadásul váltós hibája is valoszinű meg van ami szokott lenni ezeknél! reális ára 4millió alatt van valahol 6 millért JD t veszel nagyobban használtba kevesebb üzemórásat!
a kerékcsúszást nullázni kell, mikor megy a tarlón terhelés nélkül akkor nullán kell lenni a slip-nek, ha ekkor is jelez csúszást akkor a slip gombot nyomva kell tartani pár másodpercig és akkor nullára áll.
Jó napot mindenkinek!
2 napja meg állt a 175-ön a viszkó, tegnap felraktam az újat, és ez kb 1-2 órát normálisan üzemel utána össze vissza felpörög lelassul de nem alapra mint ahogyan kéne és ezt 10 mp alatt, vissza fel pörög megy 20-30 percet utána lassúl és megint előről. Mi lehet a gond?
száraz időben vagy esőben? mert ha vizes az aszfalt előfordulhat h valótlan jeleket kapsz vissza, de ha ezt száraz időben csinálta akkor 99% hogy a radarod adta meg magát! a vátót úgy tudod kalibrálni, hogy még mielőtt ráadnád a gyujtást benyomod egyszerre a sebváltó karon a fel le kapcsolás gombot ráadod a gyujtást elinditod, de előtte huzd be a kéziféket! told előra az irányváltó kart ne félj meg nem fog elindulni, majd nyomd meg az automata sebváltó kapcsolót, ha végtett középpen az alsó kijelzőn kiirja h end
kerékcsúszást nem hiszem hogy tudsz kalibrálni, próbáld meg a váltót. mivel a radarról mér mindent az is lehet hogy az fogja megadni magát, nem szokott valótlan értékeket mutatni a km óra?
A kerékcsúszásra nem tudom a kódokat sorba beütni, az nincs meg. A 3pont kalibrálása megvan, ha jól emlékszem 4-et lehet kalibrálni,de olyan régen volt, és nem írtam fel mindet.
Az Ikr-nél valamikor felírtam a kalibrálást HH menübe bejutottam, rámentem az RC-re utánna meg a H1-re és kiírta a kalibrálást és nem történt semmi, ez elvileg az első híd kalibrálás, de igazából én a kerékcsúszás szeretném kalibrálni.
hajszálrepedés volt a búvárcső tövénél, ahogy lötyög a gázolaj a tankban elrepeszti a műanyagot ahol bele van a fémcső préselve. Az egész cuccot 70 körüli árért akarják adni mivel az üzemanyagszint-érzékelő rajt van a csövön. Egyszerűen rá kell a tövére húzni egy 4-5 centi hosszú félcolos olajálló csövet és előtte ragasztóval bekenni alatta.
Nekem már 2 éve így megy.
4417 hozzászólás
Válasz #1066. hozzászólásra
amihez nem értesz,ne nyúlj hozzá!
de 1 ékszíjcseréhez általában nem kell szakképesítés
Válasz #1065. hozzászólásra
Olyan mintha ott az ékszíj tárcsa felől ami benne van csavar feje ilyen torx vagy imbusz feje lenne de nem biztos nem mertem azzal nyitni
Válasz #1064. hozzászólásra
Így van!
Válasz #1063. hozzászólásra
Ezt látni kell, mert fejből nem megy
Kis ékszíj a kompresszor ??
Sziasztok
Tm szériába hogy tudom levenni a nagy ékszíjat mert kiakartam cserélni de a kis ékszíj miatt nem tudtam.A kisebb ékszíjnak a spanolóját nem tudtam feloldani.Hiába lazítottam fel a 17 csavart meg a kontra anyáját még mindig fogta a spanolónál
Válasz #1061. hozzászólásra
igen rugózik ,köszi megnézzük
utánanéztem TS
az elite az a TM
Válasz #1059. hozzászólásra
Neked rugózik a fülkéd ugye ???
Ha lesz üres időtök a 2 tank le és nézzétek meg a fülketartó karokat, hogy a tartó csavarok épek-e.
Valamint a fülkében az oszlopnál ahol a klíma csöveket húzzák be azt a rugózástól ki tudja dörzsölni.
Válasz #1059. hozzászólásra
TM
Köszi mindenkinek a hozzászólást, a 6050 delta az a TM vagy a TS nek az utódja? Ezekröl mit hallani?
Válasz #1054. hozzászólásra
Asszem klíma kompresszor és annak tartója vagy mi... Meg kisebb adagoló alkatrészt hallottam ...
Itt van egy szép darabhttp://www.expressz.hu/auto/haszongepjarmu/mezogazdasagi/traktor/hirdetes-28067496/
Válasz #1055. hozzászólásra
pofás ki traki de a ződekközött nem érezné jól magát
látott e már valaki ezekből 10 e. óra felettit?
A 200-2003 körüli TS 100-asokkal milyen komolyabb gondok voltak vannak lehetnek?
Válasz #1051. hozzászólásra
90 °C a váltó olaj ettől feljebb nem engedi, ezért csinálja azt amit. Ma volt a szervizes vezetékek minden rendbe.
Válasz #1040. hozzászólásra
nem mondanám, hogy mindig csere...
Válasz #1043. hozzászólásra
vezeték szakadás lesz vagy kidörzsölődés ami megkavarja a viszko vezérlését
Válasz #1045. hozzászólásra
ne hülyüljél már ! nekem 1998 as a new holland és 7ezer üzemoránál ki van akadva vettem 2.6 millióért mi érne azon 6 millió felett?? megette már a maga kenyerét az a gép! és ráadásul váltós hibája is valoszinű meg van ami szokott lenni ezeknél! reális ára 4millió alatt van valahol 6 millért JD t veszel nagyobban használtba kevesebb üzemórásat!
Helló! Szerintem is kicsit drágának tűnik ha számlát is ad ebben az árban akkor már jó,egyébként jó kis gépek ezek!
Ennyiért már fiatalabbat is lehet venni!
6.3 millió forint
6920 ü.ó
2002
TL-90,Iveco motorral+turbó
mennyi az ára?
ü.ó.?
évjárat?
pontos típusa?
Sziasztok..
Mi a véleményetek erről a traktorról???
Várom a válaszokat:
a kerékcsúszást nullázni kell, mikor megy a tarlón terhelés nélkül akkor nullán kell lenni a slip-nek, ha ekkor is jelez csúszást akkor a slip gombot nyomva kell tartani pár másodpercig és akkor nullára áll.
Jó napot mindenkinek!
2 napja meg állt a 175-ön a viszkó, tegnap felraktam az újat, és ez kb 1-2 órát normálisan üzemel utána össze vissza felpörög lelassul de nem alapra mint ahogyan kéne és ezt 10 mp alatt, vissza fel pörög megy 20-30 percet utána lassúl és megint előről. Mi lehet a gond?
Válasz #1041. hozzászólásra
nincs mit szia!
Válasz #1040. hozzászólásra
köszi az infókat, jóéjt
Válasz #1039. hozzászólásra
sajnos nem javítható, csere.
Válasz #1038. hozzászólásra
száraz időben is csinálta, volt, hogy vizesen is, majd holnap kipróbálom a kalibrálást, a radar javítható vagy cserélni kell?
Válasz #1037. hozzászólásra
száraz időben vagy esőben? mert ha vizes az aszfalt előfordulhat h valótlan jeleket kapsz vissza, de ha ezt száraz időben csinálta akkor 99% hogy a radarod adta meg magát! a vátót úgy tudod kalibrálni, hogy még mielőtt ráadnád a gyujtást benyomod egyszerre a sebváltó karon a fel le kapcsolás gombot ráadod a gyujtást elinditod, de előtte huzd be a kéziféket! told előra az irányváltó kart ne félj meg nem fog elindulni, majd nyomd meg az automata sebváltó kapcsolót, ha végtett középpen az alsó kijelzőn kiirja h end
Válasz #1036. hozzászólásra
A váltóval nem volt idáig gond, de volt, hogy 97,8-cal mentem hazafelé.A váltót, hogy lehet kalibrálni?
Válasz #1035. hozzászólásra
kerékcsúszást nem hiszem hogy tudsz kalibrálni, próbáld meg a váltót. mivel a radarról mér mindent az is lehet hogy az fogja megadni magát, nem szokott valótlan értékeket mutatni a km óra?
Válasz #1033. hozzászólásra
Mert kiírja 100-as kerékcsúszást közben szántok,és nem állok, és kijelez egy szaggatott vonalat.
Válasz #1032. hozzászólásra
A kerékcsúszásra nem tudom a kódokat sorba beütni, az nincs meg. A 3pont kalibrálása megvan, ha jól emlékszem 4-et lehet kalibrálni,de olyan régen volt, és nem írtam fel mindet.
miért akarsz kerékcsúszást kalibrálni?
Válasz #1029. hozzászólásra
mert meg kell nyomni az elsőhíd rugozás kapcsolót 3x és csak akkor kezdi el a cal-t
Válasz #1030. hozzászólásra
igen
Válasz #1029. hozzászólásra
b-g rövidzárral léptél be?
Válasz #1028. hozzászólásra
Az Ikr-nél valamikor felírtam a kalibrálást HH menübe bejutottam, rámentem az RC-re utánna meg a H1-re és kiírta a kalibrálást és nem történt semmi, ez elvileg az első híd kalibrálás, de igazából én a kerékcsúszás szeretném kalibrálni.
Válasz #1027. hozzászólásra
Szia, hol akadtál el?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy New Holland T7030 kalibrálásához(első híd rugózás,hidraulika és kerékcsúszáshoz)
Válasz #1016. hozzászólásra
Megvan. 66e.
1. hozzászólás, micuko&tunci01 küldte be 2011-08-31 08:11:12-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Halli van valakinek ilyen traktora New Holland T6080,mik a tapasztalatok?
valakinek van T6080-as gépe?
Válasz #1003. hozzászólásra
Milyen csavarok lazultak ki nálad? nekem a sárvédő ahol fel van fogatva az első hídra ott tört bele a 1 csavar
Válasz #1021. hozzászólásra
Okés!köszi a segítséget
Válasz #1020. hozzászólásra
palmatexel ragasztottam meg
ésszel kell kivenni nem erővel, össze ne görbüljön a szintmérő
Válasz #1018. hozzászólásra
Ja és hogy milyen ragasztóval ragasztottad meg?
Válasz #1018. hozzászólásra
És a kivételnek van valami trükkje? vagy simán kilehet buktatni vagy hogy csináltad?
Válasz #1017. hozzászólásra
hajszálrepedés volt a búvárcső tövénél, ahogy lötyög a gázolaj a tankban elrepeszti a műanyagot ahol bele van a fémcső préselve. Az egész cuccot 70 körüli árért akarják adni mivel az üzemanyagszint-érzékelő rajt van a csövön. Egyszerűen rá kell a tövére húzni egy 4-5 centi hosszú félcolos olajálló csövet és előtte ragasztóval bekenni alatta.
Nekem már 2 éve így megy.