Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR402.41 FtUSD387.9 FtCHF425.17 FtGBP483.33 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A rajzot nézve nem az eredeti terv szerint fog megvalósulni a projekt, mert az eredeti szerint a meglévőt folytatták volna Dabas majd Kecskemét irányában, legalábbis én erről halottam egy videóban egy zöld oldalon terveket. Ez ennek ellentéte, gondolom valamelyik brigád nem ért hozzá:) hiszen legjobb megoldásból általában egy van. Ja és legjobbat az emberekre értettem...
a zrt. már megvan, amin keresztül lehet lopni, ez a legfontosabb. már leosztásra került a történet, innen már csak az adót/díjat/illetéket kell kitalálni, amiből megépül, aztán ipiapacs, aki bújt, akise...
Ez minket érintene, de csak abból hogy már nálunk meg is van a csati, de Dabasnál vége is van! Szélesíteni tudnának a terület meg is van hozzá nekik, legalább jöhetnének a hajók hozzánk, a vasutat öregapáink nem engedték a településen keresztül, de jöhetnének a hajók!!!
4672 hozzászólás
Válasz #1421. hozzászólásra
50-55 m3 óránként, 400 m hosszon 30m el húzatva -180 juró
Válasz #1420. hozzászólásra
1 ilyen konzolos behuzatásra mennyit fog a cerrkájuk???
Hétvégi mulatság
Válasz #1417. hozzászólásra
Gondolom, ha bele tartod a gyufát nem alszik el, erre sok olyan kút van.Sihi szivattyú a lelke.
Válasz #1415. hozzászólásra
Nem ágyú, köresőztetők.
Válasz #1416. hozzászólásra
Metán?
Válasz #1411. hozzászólásra
Meg is lehet gyújtani.Ismerik azt sokan.
Válasz #1414. hozzászólásra
Nem hiszem, h a szénsavas öntözőviz tüsszögőssé tenné az ágyút? Nem a BARÁTSÁG Gázvezetéket fúrattad meg???
Válasz #1413. hozzászólásra
tüsszög tőle a szórófej, de amúgy semmit.
Válasz #1412. hozzászólásra
............és ez a gáz mi problémát csinál?
Válasz #1411. hozzászólásra
Az egyik kút nálunk is gázos, gázbuborékok vannak benne, hogy milyen gáz, fogalmam sincs.
Válasz #1410. hozzászólásra
Csakugy mondjuk el azok kedvéért akik nem vágnák....
Mi is az a gázosviz????
Válasz #1409. hozzászólásra
Az én tapasztalatom ,hogy a gázos vizet nem szereti, de strapabíró.
Forrás dobotok van?
Ha az rendesen sürün van használva mennyire széthullós fajta?
Válasz #1406. hozzászólásra
van az úgy h. annyira alkesszá válik az ember h. má a dzsinn tonikja is bejön neki mint nedv heheheehhehe
Válasz #1406. hozzászólásra
pengévé csiszolta az agyamot a homokifuvallat hehehehhe
Válasz #1405. hozzászólásra
Te is rendesen kiéleződtél a mai nap folyamán
Válasz #1404. hozzászólásra
= mi a retyék lehet az Dzsinntonik? =
Válasz #1403. hozzászólásra
A T.O.R. kom GT vel
Válasz #1402. hozzászólásra
öntözté má vlmit?
Válasz #1400. hozzászólásra
Hát, a szolgáltató javitgatja, remélem hétvégére üzemelni fog, naaaagy a szomjúság kinn a földeken
Válasz #1399. hozzászólásra
többinél mi szart be?
Válasz #1399. hozzászólásra
ilyenkor mivan enélkül itt e halottak vagytok?
Válasz #1398. hozzászólásra
Szétnyomta a T elemnél a tömitést, mert elrohadtak a csavarok
A 800 mm es főnyomócsövön 3 kráter kiásva
Válasz #1397. hozzászólásra
ez nem néz ki kis kráternek e
hol a luk?
Öntöznénk, de..............
Válasz #1394. hozzászólásra
Na akkor nem csak én halottam ilyet, akkor ez dtcs.zrt mit kavar be nekünk ?:)
Válasz #1394. hozzászólásra
Álmodik a nyomor
Válasz #1393. hozzászólásra
még a kecskeméti tv-ben is volt riport vmi nagy emberrel hogy a merciket majd hajóval viszik a gyártól.
A rajzot nézve nem az eredeti terv szerint fog megvalósulni a projekt, mert az eredeti szerint a meglévőt folytatták volna Dabas majd Kecskemét irányában, legalábbis én erről halottam egy videóban egy zöld oldalon terveket. Ez ennek ellentéte, gondolom valamelyik brigád nem ért hozzá:) hiszen legjobb megoldásból általában egy van. Ja és legjobbat az emberekre értettem...
Válasz #1391. hozzászólásra
a zrt. már megvan, amin keresztül lehet lopni, ez a legfontosabb. már leosztásra került a történet, innen már csak az adót/díjat/illetéket kell kitalálni, amiből megépül, aztán ipiapacs, aki bújt, akise...
Válasz #1381. hozzászólásra
Hol tart ez a projekt...
Válasz #1389. hozzászólásra
Tedd azt, és meghívunk egy páleszre akkor!!
Válasz #1382. hozzászólásra
Van hajóra jogsim, akkor majd mire megöregszek, hajóval megyek megnézni, hogy dolgoztok arra felé.
3 éve készült az oldal azóta semmi a hírek között tehát ebből sem lesz semmi....
Válasz #1385. hozzászólásra
Ezt nem szeretném elmondani nehogy olvassa véletlen a illető, annyi hogy politikus...
Válasz #1383. hozzászólásra
Igazából Dabas Gyón, ott van vége!!
Dalmandra 80 km-es csatorna készül majd...Drisa merre van az a sorkút a Bauerekkel?? Nem tudod ki csinál ilyeneket?
menjenek a kva anykba a zártkörű részvénytársaságukkal együtt. itt is lenyúlás készül?
Válasz #1382. hozzászólásra
Dabas határában van vége a csatornának, de ott nem olyan mint egy út széli árok?
Ez minket érintene, de csak abból hogy már nálunk meg is van a csati, de Dabasnál vége is van! Szélesíteni tudnának a terület meg is van hozzá nekik, legalább jöhetnének a hajók hozzánk, a vasutat öregapáink nem engedték a településen keresztül, de jöhetnének a hajók!!!
Válasz #1380. hozzászólásra
http://www.dtcs.hu/
Válasz #1367. hozzászólásra
Hát dolgoznak rajta, vinni szeretnék a vizet a homokhátságra, Cegléd és környékét öntözni szeretnék!!!
Válasz #1378. hozzászólásra
Ja igen, a kút pozitív, szivattyú nélkül is csordogál 10-15L percenként.
Válasz #1376. hozzászólásra
Fűszerpaprika, csemegekukorica, 1,5 ha.
Lenz: nézegetem, nekem 3 fázisú kellene, olyan, ami 100-120 L/perc tud 4-5 bar nyomás mellett.
1 fázisú van nekem is, igaz, csak 750W-os.
Válasz #1375. hozzászólásra
Válasz #1373. hozzászólásra
Üdv!
milyen növényt szeretnél locsolni és mekkora területet
Válasz #1373. hozzászólásra
LEO szivattyút vegyél! Olcsó, bronzlapátos és nagyon jó. Nekem kettő is van.
Válasz #1368. hozzászólásra
Erről tudnál valami bővebb infot adni? Privátban is jó...ez teljesen tlajvízes öntözés ilyent szeretnék valahol megnézni a gyakorlatban
Valaki, valamit?
Most egy tescós szivattyú van rajta, kisebb kalapácsos szórófejet elbír, de kéne egy komolyabb, egy hozzá való szórófejjel...