Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
gondolom benne van a csomagban, hogy a kiíró a beadási határidő letelte előtt bármikor elállhat a pályázattól.
zsé visszajár.
(nemtom, csak találgatok)
itt nem hogy plusz földek jelentek volna meg,hanem eltünt a multhéten 60 heki ,hát a qrva annyukba,azt miondom mint mindig száradjon le a keze aki .........
A decemberi kistermelőkben volt hosszabb interjú egy államtitkárral:
-a szám is dönt (tehát akinek sok állata van több pontot fog kapni, mint aki épp megfelelene az állatlétszámával a szükséges ha-számhoz)
- azt is mondta hogy fogják ellenőrizni az állattartást, mert rengetegen sírnak-rínak ellene, hogy ne kelljen (marháknál mondjuk könnyű az egyedi azonosítás miatt, de mi van a többivel?....)
Válasz #143. hozzászólásra
1. Nem a szám fog dönteni.
2. Nem fogják tudni ellenőrizni, ha meg igen, és nincs meg a marha, mi lesz? Bünti, vagy föld elvétel?
3. Ez az egész egy cirkusz, ahol a pályázó a bohóc.
4. Ettől még van esélyed, de lehet, hogy a pályázáshoz befizetett pénzből inkább lottózni kéne.
Én használtam az államtól a sajátom mellett földet, becsülettel fizettem 1250ft/AK-val, el is fogom veszíteni, mert 20 kilométeren kívül van az állandó lakhelyem. Aminek mennie kell, hagy menjen, bár nagyon sajnálom. Ezért én a néző vagyok a cirkuszban.
mert szerintetek ha megveszel egy lottó szelvényt és nem nyersz vissza adják az árát??? ahhoz hogy legyen esélyed megnyerni a lottot venned kell szelvényt hogy legyen esélyed földet bérelni venni kell csomagot aminek az ára fix és annak semmi köze a pályázathoz csak annyi hogy abba vannak a szerződések meg a papírok amivel pályázhatsz.. de én ezeknek az ellenkezőjének örülnék csak épp nem hiszem hogy a titokszerződésbe benne lenne hogy magának a csomagnak az árát visszakapod
nem az a bérleti díj előleg jár vissza, amit be kell csengetned? nem erre érti, hogy visszajár? mert ez visszajár.
de olyat még semmilyen pályázatnál, közbeszerzésnél nem láttam, hogy a csomag ára visszajárjon. mert ugye ez a csomag ára papíron, a lebonyolító költsége, az ügyvéd, a fénymásolás, a stb... ez nem szokott visszajárni, illetve arra volt már példa, hogy ha beadás előtt, bontatlanul visszaküldtem, akkor visszaadják. de itt meg épp a fordítottját mondod...
mindegy, meglássuk, de tény, hogy kva nagy lehúzás.
A minap írta valaki, hogy akik nem nyernek azoknak vissza jár !
Az, hogy meddig 1250, mivel már te is használtál államit.......... szerintem ne is feszegessük..legalább is felénk ez................nem ide való
nemfogja neked módositani ne aggódj,add be 30 földre ,egy se fog nyerni,de a pénz visszajár,mint leirtam,ezzel akarják elkedvetleniteni a parasztot,de a csomagban az van ,hogy visszajár,csak a csomagosoknak titoktartás van előirva
Mit adnak vissza?A 40 ezer csomagonként úszik!Szerinted meddig 1250ft/AK????Csak szerződéskötéskor!Utánna egyoldalúan bármikor módosíthatja.Ez benne a szerződésbe.
1xűen nem értem, hogy mi ebben a lehúzás............ha nem üzlet nem kell érte tolongani9, r-go ki sem kell fizetni, ha nem nyert vissza adják, ha pedig nyert 20 évig a tiéd 1250 FT/ak !!!!
Emberek kéne gondolkodni !!!!!!!!!!!
Már most felénk lazán 2000 vagy még kirívó esetekben jóval fölötte megy a bérlet !!!!!!!!!!!!
A kérdést, kérdéseket az nfa.hu oldalonmegadott emil címre kell küldeni.
Az elsőt nem oda küldtem az nem is érkezett meg.
A másodikat, már közvetlen emilbe küldte, egy kíssérő szöveggel, amire 4 órán belül megjött a válasz.
Ha nektek nem válaszolnak, csak akkor segítek az elküldésben.
Egyébként nekem azt modnták, hogy minden eddig feltett és megválaszolt kérdés mindenki számára látható lesz az nfa.hu oldalon.
Ha valaki három nap után sem kap választ, küldjön emilt és továbbítom.
Nekem sem biztos hogy reagálnak. Egyszer volt Budán kutya vásár.
Az hogy mennyit kell fizetni, nmagyon könnyű rá a válasz, amennyit ráírnak a számlára.
Sütés főzés takarítás van itthon.
Meg Nitrát jelentés is.
na eza szivatás benne!!!! én is ugy terveztem hogy ami nekem 20km körzetbe van beadjuk van vagy 30hektár körül! 10részre osztva.....de mivel 40ezer ft ért csak egy csomagot kapsz és azzal csak egy részre tudsz pályázni ezért gáz nekem is...
Ha tudsz valami konkrétumot, írdd meg Radocznak, majd segít.
Kár, hogy a nagyok kimaradtak ebből a körből.
Úgy látszik ők nem pályáznak nfa-s földre.
Illetve ez nem nekik lett kitalálva.
Ami baj, hogy sokba kerül nagyon a csomag, ha veszít az ember lánya.
Ezt próbáljátok eljuttatni a MAGOSZ-hoz.
Talán tudnak a következő körben ezen segíteni.
Ez többe kerül, mint egy banki művelet.
Vajon miért nem lehet ügyfélkapun keresztül beadni?
Akinek beérkezett a pénz átutalása kap egy jelszót és már meg is van oldva.
3003 hozzászólás
Válasz #149. hozzászólásra
Itt nem adtak rá csomagot,pedig fent volt 1 hónapja,érik a parasztlázadás nagyon
Válasz #151. hozzászólásra
Szerintem amit levesznek,az ki se lesz függesztve,és pályázati csomagot se kapsz.
Válasz #150. hozzászólásra
szerintem meg pofára esnének akinek félre tették azt a földet
Válasz #149. hozzászólásra
gondolom benne van a csomagban, hogy a kiíró a beadási határidő letelte előtt bármikor elállhat a pályázattól.
zsé visszajár.
(nemtom, csak találgatok)
Válasz #147. hozzászólásra
és akkor mi van hogyha én lementettem egy földnek a számát mindent és beadnám pályázni de közbe meg leveszik a listárol akkor mi van?
Az nfa honlapon megjelent időhöz képest mikor függesztik ki az önkormányzatok???
itt nem hogy plusz földek jelentek volna meg,hanem eltünt a multhéten 60 heki ,hát a qrva annyukba,azt miondom mint mindig száradjon le a keze aki .........
Szerintem pszichológussal kell íratni, pszichésen
kell hatni a pontozóra.
Válasz #144. hozzászólásra
A decemberi kistermelőkben volt hosszabb interjú egy államtitkárral:
-a szám is dönt (tehát akinek sok állata van több pontot fog kapni, mint aki épp megfelelene az állatlétszámával a szükséges ha-számhoz)
- azt is mondta hogy fogják ellenőrizni az állattartást, mert rengetegen sírnak-rínak ellene, hogy ne kelljen (marháknál mondjuk könnyű az egyedi azonosítás miatt, de mi van a többivel?....)
1. Nem a szám fog dönteni.
2. Nem fogják tudni ellenőrizni, ha meg igen, és nincs meg a marha, mi lesz? Bünti, vagy föld elvétel?
3. Ez az egész egy cirkusz, ahol a pályázó a bohóc.
4. Ettől még van esélyed, de lehet, hogy a pályázáshoz befizetett pénzből inkább lottózni kéne.
Én használtam az államtól a sajátom mellett földet, becsülettel fizettem 1250ft/AK-val, el is fogom veszíteni, mert 20 kilométeren kívül van az állandó lakhelyem. Aminek mennie kell, hagy menjen, bár nagyon sajnálom. Ezért én a néző vagyok a cirkuszban.
Szerintetek a pályáz kitöltésénél mi számít majd plusz pontnak? Hogy töltsem ki, vállaljak be sok állatot?
Válasz #141. hozzászólásra
az nfa oldalán ahogy a megyédet megnyitod és ahány pdf fájl van annyi csomag... egy pdf fájl egy csomag!!
az a kérdésem hogy egy települesen található hrsz.ek minösülnekl egy csomagnak vagy minden szaros hrsz eggyenként egy csomag?
Válasz #130. hozzászólásra
mert szerintetek ha megveszel egy lottó szelvényt és nem nyersz vissza adják az árát??? ahhoz hogy legyen esélyed megnyerni a lottot venned kell szelvényt hogy legyen esélyed földet bérelni venni kell csomagot aminek az ára fix és annak semmi köze a pályázathoz csak annyi hogy abba vannak a szerződések meg a papírok amivel pályázhatsz.. de én ezeknek az ellenkezőjének örülnék csak épp nem hiszem hogy a titokszerződésbe benne lenne hogy magának a csomagnak az árát visszakapod
Válasz #137. hozzászólásra
Szerintem is neked van igazad, de mindenki máshogy értelmezi. A pályázati biztosíték jár vissza (ami az éves bérl. díj 10%-a), a reg. díj nem.
Válasz #118. hozzászólásra
Szabolcs sincs még fent
Válasz #135. hozzászólásra
nem az a bérleti díj előleg jár vissza, amit be kell csengetned? nem erre érti, hogy visszajár? mert ez visszajár.
de olyat még semmilyen pályázatnál, közbeszerzésnél nem láttam, hogy a csomag ára visszajárjon. mert ugye ez a csomag ára papíron, a lebonyolító költsége, az ügyvéd, a fénymásolás, a stb... ez nem szokott visszajárni, illetve arra volt már példa, hogy ha beadás előtt, bontatlanul visszaküldtem, akkor visszaadják. de itt meg épp a fordítottját mondod...
mindegy, meglássuk, de tény, hogy kva nagy lehúzás.
Húsz évig ,ha nem szeged meg a vállalt kötelezettségeidet, illetve kétévente díj felülvizsgálat!
Válasz #134. hozzászólásra
persze ,de a haver aki hozott ki csomagot elmodta a tutit,visszajár,csak annak nem aki be se adja
Válasz #132. hozzászólásra
Állítom ha szánnék rá 2 órát, ebből a nagy titokból találnék fent az interneten valamit..........
Válasz #131. hozzászólásra
A minap írta valaki, hogy akik nem nyernek azoknak vissza jár !
Az, hogy meddig 1250, mivel már te is használtál államit.......... szerintem ne is feszegessük..legalább is felénk ez................nem ide való
Válasz #131. hozzászólásra
nemfogja neked módositani ne aggódj,add be 30 földre ,egy se fog nyerni,de a pénz visszajár,mint leirtam,ezzel akarják elkedvetleniteni a parasztot,de a csomagban az van ,hogy visszajár,csak a csomagosoknak titoktartás van előirva
Mit adnak vissza?A 40 ezer csomagonként úszik!Szerinted meddig 1250ft/AK????Csak szerződéskötéskor!Utánna egyoldalúan bármikor módosíthatja.Ez benne a szerződésbe.
1xűen nem értem, hogy mi ebben a lehúzás............ha nem üzlet nem kell érte tolongani9, r-go ki sem kell fizetni, ha nem nyert vissza adják, ha pedig nyert 20 évig a tiéd 1250 FT/ak !!!!
Emberek kéne gondolkodni !!!!!!!!!!!
Már most felénk lazán 2000 vagy még kirívó esetekben jóval fölötte megy a bérlet !!!!!!!!!!!!
Válasz #127. hozzászólásra
Ennél nagyobb lehúzást else tudtam volna képzelni.
Válasz #125. hozzászólásra
Kicsit le vagyok maradva.
A kérdést, kérdéseket az nfa.hu oldalonmegadott emil címre kell küldeni.
Az elsőt nem oda küldtem az nem is érkezett meg.
A másodikat, már közvetlen emilbe küldte, egy kíssérő szöveggel, amire 4 órán belül megjött a válasz.
Ha nektek nem válaszolnak, csak akkor segítek az elküldésben.
Egyébként nekem azt modnták, hogy minden eddig feltett és megválaszolt kérdés mindenki számára látható lesz az nfa.hu oldalon.
Ha valaki három nap után sem kap választ, küldjön emilt és továbbítom.
Nekem sem biztos hogy reagálnak. Egyszer volt Budán kutya vásár.
Az hogy mennyit kell fizetni, nmagyon könnyű rá a válasz, amennyit ráírnak a számlára.
Sütés főzés takarítás van itthon.
Meg Nitrát jelentés is.
nekem is azt mondták hogy 4ik csomag megint 40 ezerft előtte a többi meg 8
Radocz????Kérdes elküld??
Válasz #124. hozzászólásra
4. csomagig,elvileg!Itt a másik kérdés az nfa tól!
Válasz #123. hozzászólásra
Igen 40+Áfa a regisztráció 1csomag esetén,onnantól 10e. csomagonként.
Válasz #121. hozzászólásra
na eza szivatás benne!!!! én is ugy terveztem hogy ami nekem 20km körzetbe van beadjuk van vagy 30hektár körül! 10részre osztva.....de mivel 40ezer ft ért csak egy csomagot kapsz és azzal csak egy részre tudsz pályázni ezért gáz nekem is...
Válasz #112. hozzászólásra
A Gösser csapolt ingyen van, remélem mást kér.A másik egyén nekem két sörrel jött volna, mit ad Isten egy lakodalomba hozza a tartozását.
Válasz #119. hozzászólásra
Kicsit érdekes,mi az hogy 3 alkalommal?Én egy alkalommal akarok 10-et kikérni.
Válasz #109. hozzászólásra
Magyarországon TITOK !!!!!??????
Válasz #116. hozzászólásra
Olvasd el még egyszer!
1. 40.000
90 napon belül további 3 alkalommal:
2. 8000
3. 8000
4. 8000
Minden további:
5. 40.000
6. 40.000
7. ...
PEST megye is fent van már, akit érdekel.
miért is ne, VAS megye lett az utolsó.... ha lesz egyáltalán vmi belőle
Válasz #113. hozzászólásra
Köszönöm a tapsot!
Válasz #115. hozzászólásra
Nem figyeltél eléggé.
Ő a 4. árát kérdezte.
Én háromról tudok.
Amit be másoltál az az első kettő. asz én számolásom szerint.
Válasz #110. hozzászólásra
Válasz #75. hozzászólásra
Ha tudsz valami konkrétumot, írdd meg Radocznak, majd segít.
Kár, hogy a nagyok kimaradtak ebből a körből.
Úgy látszik ők nem pályáznak nfa-s földre.
Illetve ez nem nekik lett kitalálva.
Ami baj, hogy sokba kerül nagyon a csomag, ha veszít az ember lánya.
Ezt próbáljátok eljuttatni a MAGOSZ-hoz.
Talán tudnak a következő körben ezen segíteni.
Ez többe kerül, mint egy banki művelet.
Vajon miért nem lehet ügyfélkapun keresztül beadni?
Akinek beérkezett a pénz átutalása kap egy jelszót és már meg is van oldva.
Válasz #112. hozzászólásra
Ok, köszönöm szépen!
Ha eljutok Mizsére, akkor mindenképpen, akár kettőt is!
Rendes tőled!
megjött az írásos válasz is
Az önesetében 7 azaz hét fő.
Ezt írdd be. Majd én megyek a bíróságra ha kell.
Itt az emilen a dukumentum, amit át küldtem.
Lajosmizsén jössz egy sörrel.
Egy kalappal a leadáshoz.
Válasz #110. hozzászólásra
VAn egy 16 oldalas tájékoztató.
Abban az érték 10 %-a. De nem biztos, mwert még csak egyszer olvastam el.
http://www.nfa.hu/wp-content/uploads/HU32-10010-Balmazujvaros.pdf
Válasz #109. hozzászólásra
És a 4. ára??
Válasz #92. hozzászólásra
jól értem, hogy
Regisztrációs díj 40 000 Ft.
A második harmadik ára 8 000 Ft +Áfa
És még van egy harmadik, amkit vissza adnak, ha nem nyer.
A titoktartási kötelezettséget nagyon-nagyon komolyan kell venni.
Meg a válasz a kérdésre. Emil ment.
Természetesen csak szóban. Nem írják le.
Amit már ajánlottam. Én sem írom le.
"Köhög még? Nem merek.
Válasz #107. hozzászólásra
Szerintem a foglalkoztatott az napi 8 órába bejelentett munkahely.És kívülálló személy,ezzel csökken a munkanélküliség.
Válasz #106. hozzászólásra
Hajdú-Bihar is most lett ismét kifüggesztve.
A 60 helyrajzi számból hat van.
Van megye, ahol ma délig le kell adni, és még nem válaszoltak a ki számít foglalkoztatottnak? című kérdésre.
Válasz #105. hozzászólásra
Milyen határidő??Itt még nincs kifüggesztve.Egy ügyvédi csoport dolgozik az anyagon.
Válasz #100. hozzászólásra
Akkor ez ellentmond annak, hogy a nyugatról haladnak kelet felé a munkával.
Meg azt is mondták, hogy a feltett kérdésekre adott választ a fogalomtárba is felteszik.
A foglaloztatott kérdére még nem találtam meg a választ.
Lehet, hogy ott van, de nem abc sorban és elkeülte a figyelmemet.
Próbáljátok megkeredni, hogy Rovi szerint ki számít foglalkoztatottnak a meződazdaságban.
www.gtr.uw.hu
Határidő ma délig, mert egykor be kell adni a pályázatot
S.O.S
egész megyébe csak 3 föld van!!