Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD394.79 FtCHF438.21 FtGBP494.32 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Kérem a kedves egybegyűlteket, hogy a Gépház topikot a lehetőségekhez mérten ne offoljátok szét. Az ügyfélkapus beszélgetést meghagytam, mert az most sokakat érdekelhet, de ennek sem itt a helye.
Ha valamelyik hozzászólással, hozzászólóval gond van, kérem, továbbra is a éljetek a bejelentés lehetőségével, akkor biztosan látjuk és tudjuk kezelni. Köszönjük!
Válasz Csabaerdész58 #7804. hozzászólásáraKedves Csabaerdész58!
A Fórumszabályzat 7.7 pontjának 'c' alpontja szerint
A Felhasználó kifejezetten elfogadja, hogy a fórumtémákhoz való hozzászólás során tartózkodni köteles az alábbi tartalmú hozzászólásoktól: ... - amely tartalma szerint reklám vagy hirdetés (a Felhasználók hirdetéseiket kizárólag az erre a célra létrehozott „Piactér” menüpontban helyezhetik el a vonatkozó szabályozásnak megfelelően!)
Kérnénk, hogy a saját FB oldalának szolgáltatását a Piactér erre meglévő kategóriájában hirdesse meg, ahogy mások, így azok is értesülhetnek meglétéről, akik esetleg nem fórumoznak, hanem ilyen szolgáltatást keresnek a hirdetésekben.
Válasz Ohaza63 #7803. hozzászólásáraKedves Ohaza63!
Sajnos az ügyfélkapu belépésének módosítására semmilyen ráhatásunk nincs. Esetleg a közösségi médiában lehetne keresni olyan csoportot, akik szintén szeretnének tiltakozni a bevezetése ellen, és oda csatlakozni.
Válasz Koczka József #7828. hozzászólásáraAzt nem írtam hozzá, hogy jelenleg így működik, igen.
Az új rendszerhez elvileg authenticator alkalmazás nélkül is be kell tudni majd lépni, vagy belépési kóddal küld sms-t, vagy felhív, a kétfaktoros hitelesítés miatt.
Nekem is van ilyen, más jellegű program, sms kóddal lépek be én is.
Nyilván a probléma ott lesz, hogy egyszerre 1 telefonszámot kezel, a belépés meg kell 2 embernek is. Tehát 2 hozzáférés lenne szükséges.
Válasz Gumóka #7821. hozzászólásáraIgen ez van most és ez így van nállam is. De ezt szünteti meg az új ügyfélkapu + mert a belépési kódot vagy a telefonodra vagy a email címre küldi. Ha a könyvelő email címre vagy telefonjára csinál akkor te csak akkor tudsz belépni ha ő be diktálja és fordítva is ez van. Na most mivel mindenhova csak így lehet belépni ezért nem való semmire és ezért tiltakoznak a könyvelő, szaktanácsadó, jogosan. De ha édesanyád könyvelő akkor kérdezz rá.
Válasz Koczka József #7820. hozzászólásáraÉdesanyám könyvelő, akiknek dolgozik, itt a belépéshez szükséges felhasználónév és jelszó, a legtöbb esetben ezek igénylését is Ő rendezi.
Így naprakész.
Válasz Igazi Földönfutó #7812. hozzászólásáraSehogy. Megint hülyeséget beszélsz, mert sosem gondolod végig amit írsz. Honnan a ... tudná hogy mi jött az emailedre vagy a telefonodra? Legfeljebb ha vonalban vagy és meg mondod neki hogy mi jött.
Azért aggódhatnál érte egy kicsi, hogy fogja meg nézni monokróm, csak SMS fogadásra alkalmas buta telefonnal az MVH oldalán, hogy arra a 10.000 Ha megjött e a BISS meg CRISS!!!!
Válasz Praetor #7808. hozzászólásáraEz biztosan valamelyik Fideszes gyereknek jutott az eszébe, felmarkolta érte a száz millás sikerdíjat és lenyomják a torkunkon.
Nem tudom, ami jól működött, miért kell megbonyolítani???
Válasz Ohaza63 #7807. hozzászólásáraAzt tudja csinálni a könyvelő, hogy maga alá beregisztrál téged. Ez esetben a saját ügyfélkapujával a te nevedben fel tudja tölteni a bevallásokat.
A másik lehetőség, hogy ügyfélkapu+-t állítasz be, és a qr kódot lemented/lefényképezed/kinyomtatod. Ezt a qr kódot meg elviszed a könyvelőnek, aki a hitelesítőjébe beolvassa, és így mindketten tudjátok használni az ük+ hozzáférésedet.
Magyarázd meg légy szíves, hogy fog ez működni, amikor a Céges és a mezőgazdasági ÖCSG -s könyvelőm is ezt használja (2 külön cég) és néha Én is belépek megnézni a gyógyszereimet az e-receptben és a laboreredményeim is itt vannak.
De ide jönnek a határozatok , fizetnivalók és felszólítások is.
Kinek adjam oda a mobilomat????
Vagy klónoztassam???
Kérdezném Önöktől, nincs valami közvetlen kapcsolatuk , olyan szervvel, aki ezt a digitális átállási erőltetést csinálja, hogy hol és kinél lehetne tiltakozni az eddig normálisan és jól működő ügyfélkapu megbonyolítása miatt????
Válasz Ohaza63 #7785. hozzászólásáraKedves Ohaza63! Ez a probléma pár napja állt fenn, és azóta kollégáink megoldották. Ha mégis fennáll még a probléma, kérlek jelezd az ugyfelszolgalat@agroinform.hu címen, és megnézzük. Köszönöm!
"Van annak, aki el nem issza!!"
Meg nem elcsajozza!!!!
Meg ilyen flancos MTZ csinál magának!!!
Elveszel valami gazdag lányt 1000 Ha hozománnyal és Te is 2 méteres okos TV csetelhetsz.
Most mondhatnám azt, amit 23 évesen kaptam a céges párttitkáromtól, mikor megvettem a francia képcsöves Videoton színes TV met.
Neki 25 évesen nem volt színes TV -je , úgy hogy ne szidjam a rendszer, mire megjegyeztem, hogy párttitkár elvtárs, amikor maga 25 éves volt, még a néprádió sem volt.
Megkérdezem Önöket, miért akarnak agyvérzést okozni nekem ezekkel a felugró fehér ablakokkal, amiben elvileg reklámnak kellene lennie, de nincs!!
A számítógépemen még betudom zárni ezeket , de az okos TV - en sajnos nem és igen bosszantó, hogy a 140 cm -es TV képén nagyrészt a reklám ablakok virítanak üresen.
Tudom, hogy reklámokból is élnek, de nem lehetne valami olyan megoldást kitalálni, mint a többi weboldal????
7833 hozzászólás
Válasz Moderátor2 #7830. hozzászólásáraTisztelt Modi!
Köszönöm a választ.
Üdv
Kérem a kedves egybegyűlteket, hogy a Gépház topikot a lehetőségekhez mérten ne offoljátok szét. Az ügyfélkapus beszélgetést meghagytam, mert az most sokakat érdekelhet, de ennek sem itt a helye.
Ha valamelyik hozzászólással, hozzászólóval gond van, kérem, továbbra is a éljetek a bejelentés lehetőségével, akkor biztosan látjuk és tudjuk kezelni. Köszönjük!
Válasz Csabaerdész58 #7804. hozzászólásáraKedves Csabaerdész58!
A Fórumszabályzat 7.7 pontjának 'c' alpontja szerint
A Felhasználó kifejezetten elfogadja, hogy a fórumtémákhoz való hozzászólás során tartózkodni köteles az alábbi tartalmú hozzászólásoktól: ... - amely tartalma szerint reklám vagy hirdetés (a Felhasználók hirdetéseiket kizárólag az erre a célra létrehozott „Piactér” menüpontban helyezhetik el a vonatkozó szabályozásnak megfelelően!)
Kérnénk, hogy a saját FB oldalának szolgáltatását a Piactér erre meglévő kategóriájában hirdesse meg, ahogy mások, így azok is értesülhetnek meglétéről, akik esetleg nem fórumoznak, hanem ilyen szolgáltatást keresnek a hirdetésekben.
Válasz Ohaza63 #7803. hozzászólásáraKedves Ohaza63!
Sajnos az ügyfélkapu belépésének módosítására semmilyen ráhatásunk nincs. Esetleg a közösségi médiában lehetne keresni olyan csoportot, akik szintén szeretnének tiltakozni a bevezetése ellen, és oda csatlakozni.
Válasz Koczka József #7828. hozzászólásáraAzt nem írtam hozzá, hogy jelenleg így működik, igen.
Az új rendszerhez elvileg authenticator alkalmazás nélkül is be kell tudni majd lépni, vagy belépési kóddal küld sms-t, vagy felhív, a kétfaktoros hitelesítés miatt.
Nekem is van ilyen, más jellegű program, sms kóddal lépek be én is.
Nyilván a probléma ott lesz, hogy egyszerre 1 telefonszámot kezel, a belépés meg kell 2 embernek is. Tehát 2 hozzáférés lenne szükséges.
Válasz Gumóka #7821. hozzászólásáraIgen ez van most és ez így van nállam is. De ezt szünteti meg az új ügyfélkapu + mert a belépési kódot vagy a telefonodra vagy a email címre küldi. Ha a könyvelő email címre vagy telefonjára csinál akkor te csak akkor tudsz belépni ha ő be diktálja és fordítva is ez van. Na most mivel mindenhova csak így lehet belépni ezért nem való semmire és ezért tiltakoznak a könyvelő, szaktanácsadó, jogosan. De ha édesanyád könyvelő akkor kérdezz rá.
Moderálási elveink miatt törölve: 2024-12-06 08:39:04
Moderálási elveink miatt törölve: 2024-12-06 08:38:50
Moderálási elveink miatt törölve: 2024-12-06 08:37:45
Moderálási elveink miatt törölve: 2024-12-06 08:34:32
Válasz mtz1221 #7822. hozzászólásáraEzért csak nem ver meg a jóisten
A káromkodásért inkább
Válasz Gumóka #7821. hozzászólásáraAzért ettől legyen már több büszkeség benned.
Válasz Koczka József #7820. hozzászólásáraÉdesanyám könyvelő, akiknek dolgozik, itt a belépéshez szükséges felhasználónév és jelszó, a legtöbb esetben ezek igénylését is Ő rendezi.
Így naprakész.
Válasz Igazi Földönfutó #7817. hozzászólásáraAz ügyfelkapu + ban hogyan? Ha neked jön a jelszó.
Válasz Ohaza63 #7818. hozzászólásáraVettem.
Válasz Igazi Földönfutó #7816. hozzászólásáraÜdv!
Poénnak szántam!!!!
Válasz Koczka József #7815. hozzászólásáraRánéz az ügyfélkapura,...
Moderátor által módosítva: 2024-12-06 08:33:28
Válasz Ohaza63 #7814. hozzászólásáraNa erre inkább nem mondok semmit,mert rendes embernek tartalak.
Válasz Igazi Földönfutó #7812. hozzászólásáraSehogy. Megint hülyeséget beszélsz, mert sosem gondolod végig amit írsz. Honnan a ... tudná hogy mi jött az emailedre vagy a telefonodra? Legfeljebb ha vonalban vagy és meg mondod neki hogy mi jött.
Moderátor által módosítva: 2024-12-06 08:32:29
Válasz Igazi Földönfutó #7813. hozzászólásáraÜdv!
Azért aggódhatnál érte egy kicsi, hogy fogja meg nézni monokróm, csak SMS fogadásra alkalmas buta telefonnal az MVH oldalán, hogy arra a 10.000 Ha megjött e a BISS meg CRISS!!!!
Válasz Ohaza63 #7810. hozzászólásáraHát emiatt végképp nem aggódok,hogy szegény Orbán,hogy fog belépni az ügyfélkapun.
Válasz Ohaza63 #7807. hozzászólásáraÉrdekes az én szaktanácsadóm tudja használni.Majd megkérdezem,hogy csinálja.
Válasz Ohaza63 #7809. hozzászólásáraEzzel nem tudok vitatkozni.
Válasz Ohaza63 #7809. hozzászólásáraA nagyvezér is bajban lesz, mert neki is csak Nokia 6210 telója van, mint minden magasabb beosztású Fideszesnek.
Ők hogy fognak majd QR kóddal bánni.
Válasz Praetor #7808. hozzászólásáraEz biztosan valamelyik Fideszes gyereknek jutott az eszébe, felmarkolta érte a száz millás sikerdíjat és lenyomják a torkunkon.
Nem tudom, ami jól működött, miért kell megbonyolítani???
Válasz Ohaza63 #7807. hozzászólásáraAzt tudja csinálni a könyvelő, hogy maga alá beregisztrál téged. Ez esetben a saját ügyfélkapujával a te nevedben fel tudja tölteni a bevallásokat.
A másik lehetőség, hogy ügyfélkapu+-t állítasz be, és a qr kódot lemented/lefényképezed/kinyomtatod. Ezt a qr kódot meg elviszed a könyvelőnek, aki a hitelesítőjébe beolvassa, és így mindketten tudjátok használni az ük+ hozzáférésedet.
Válasz Igazi Földönfutó #7806. hozzászólásáraÜdv!
Magyarázd meg légy szíves, hogy fog ez működni, amikor a Céges és a mezőgazdasági ÖCSG -s könyvelőm is ezt használja (2 külön cég) és néha Én is belépek megnézni a gyógyszereimet az e-receptben és a laboreredményeim is itt vannak.
De ide jönnek a határozatok , fizetnivalók és felszólítások is.
Kinek adjam oda a mobilomat????
Vagy klónoztassam???
Válasz Ohaza63 #7803. hozzászólásáraNeked ez feladja a leckét?Én hülye vagyok az egészhez,de ugyanolyan könnyen belépek mint eddig.
Válasz Moderátor2 #7801. hozzászólásáraKöszi.
Válasz Moderátor2 #7802. hozzászólásáraMi a probléma azzal, ha egy szakmai faszbuk csoport elérhetősége megjelenik egy topicban?
Válasz Moderátor2 #7802. hozzászólásáraKedves Moderátor2!
Szívesen, ez így illő, hogy megköszönjem!!
Kérdezném Önöktől, nincs valami közvetlen kapcsolatuk , olyan szervvel, aki ezt a digitális átállási erőltetést csinálja, hogy hol és kinél lehetne tiltakozni az eddig normálisan és jól működő ügyfélkapu megbonyolítása miatt????
Válasz Ohaza63 #7800. hozzászólásáraKöszönöm a visszajelzést, örülök, hogy már nincs gond!
Válasz Igazi Földönfutó #7798. hozzászólásáraKöszi, takarítottam.
Válasz Moderátor2 #7796. hozzászólásáraKedves Moderátor!
Köszönöm/köszönjük, megoldódott/megszűnt ez a fehér ablak felugrós dolog.
Válasz Moderátor2 #7797. hozzászólásáraJó lenne karácsonyi ajándéknak a népnek. 2024-esnek.
Válasz Moderátor2 #7797. hozzászólásáraMár megint vannak hívatlan vendégek,pl. a füvesítés és az őszi mélyszántásos topicban.
Válasz máris szomszéd #7783. hozzászólásáraKedves máris szomszéd!
Igyekszünk felnőni, ha már ilyen kedvesen kéred. Beillesztési kérdésed továbbítom illetékes kollégámnak. Köszönjük a jelzést!
Válasz Ohaza63 #7785. hozzászólásáraKedves Ohaza63! Ez a probléma pár napja állt fenn, és azóta kollégáink megoldották. Ha mégis fennáll még a probléma, kérlek jelezd az ugyfelszolgalat@agroinform.hu címen, és megnézzük. Köszönöm!
Válasz máris szomszéd #7794. hozzászólásáraAz a vicces hogy tényleg mindenhol csak bemásod szövegbe, és link lesz belőle. Ezek szerint nem nagy valami az az egész.
Válasz mtz1221 #7792. hozzászólására100 évig tervezek élni,úgyhogy akkor még reménykedhetek.
Amúgy fogalmam sincs miért nem csinálták meg eddig.
Válasz mtz1221 #7792. hozzászólására5 éves terven van, szóval még időbe vannak
Válasz máris szomszéd #7783. hozzászólásáraMég csak 3 éve ígérik, az is lehet még meg is éljük.
Válasz mtz1221 #7790. hozzászólásáraKéső bánat...
Válasz Gumóka #7767. hozzászólásáraLehet ő lett volna a nagy ő, te meg levélszemétnek nézed.
Válasz Gumóka #7787. hozzászólásáraNeked viszont még jó a szemed,én meg már a telefont is alig látom,nemhogy a betűket.
Válasz Gumóka #7787. hozzászólásáraÜdv!
"Van annak, aki el nem issza!!"
Meg nem elcsajozza!!!!
Meg ilyen flancos MTZ csinál magának!!!
Elveszel valami gazdag lányt 1000 Ha hozománnyal és Te is 2 méteres okos TV csetelhetsz.
Most mondhatnám azt, amit 23 évesen kaptam a céges párttitkáromtól, mikor megvettem a francia képcsöves Videoton színes TV met.
Neki 25 évesen nem volt színes TV -je , úgy hogy ne szidjam a rendszer, mire megjegyeztem, hogy párttitkár elvtárs, amikor maga 25 éves volt, még a néprádió sem volt.
Válasz Igazi Földönfutó #7786. hozzászólásáraNektek bejött az élet, én meg nézem egy apró telefonon
Válasz Ohaza63 #7785. hozzászólásáraAkkor mit szóljak én,amikor a 196 cm-esen nézem ugyanezt.
Tisztelt Üzemeltetők!
Megkérdezem Önöket, miért akarnak agyvérzést okozni nekem ezekkel a felugró fehér ablakokkal, amiben elvileg reklámnak kellene lennie, de nincs!!
A számítógépemen még betudom zárni ezeket , de az okos TV - en sajnos nem és igen bosszantó, hogy a 140 cm -es TV képén nagyrészt a reklám ablakok virítanak üresen.
Tudom, hogy reklámokból is élnek, de nem lehetne valami olyan megoldást kitalálni, mint a többi weboldal????
Válasz máris szomszéd #7783. hozzászólásáraLehet erre is kapsz választ valamikor!