Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407 FtUSD390.32 FtCHF429.55 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Magyarázd meg légy szíves, hogy fog ez működni, amikor a Céges és a mezőgazdasági ÖCSG -s könyvelőm is ezt használja (2 külön cég) és néha Én is belépek megnézni a gyógyszereimet az e-receptben és a laboreredményeim is itt vannak.
De ide jönnek a határozatok , fizetnivalók és felszólítások is.
Kinek adjam oda a mobilomat????
Vagy klónoztassam???
Kérdezném Önöktől, nincs valami közvetlen kapcsolatuk , olyan szervvel, aki ezt a digitális átállási erőltetést csinálja, hogy hol és kinél lehetne tiltakozni az eddig normálisan és jól működő ügyfélkapu megbonyolítása miatt????
Válasz Ohaza63 #7785. hozzászólásáraKedves Ohaza63! Ez a probléma pár napja állt fenn, és azóta kollégáink megoldották. Ha mégis fennáll még a probléma, kérlek jelezd az ugyfelszolgalat@agroinform.hu címen, és megnézzük. Köszönöm!
"Van annak, aki el nem issza!!"
Meg nem elcsajozza!!!!
Meg ilyen flancos MTZ csinál magának!!!
Elveszel valami gazdag lányt 1000 Ha hozománnyal és Te is 2 méteres okos TV csetelhetsz.
Most mondhatnám azt, amit 23 évesen kaptam a céges párttitkáromtól, mikor megvettem a francia képcsöves Videoton színes TV met.
Neki 25 évesen nem volt színes TV -je , úgy hogy ne szidjam a rendszer, mire megjegyeztem, hogy párttitkár elvtárs, amikor maga 25 éves volt, még a néprádió sem volt.
Megkérdezem Önöket, miért akarnak agyvérzést okozni nekem ezekkel a felugró fehér ablakokkal, amiben elvileg reklámnak kellene lennie, de nincs!!
A számítógépemen még betudom zárni ezeket , de az okos TV - en sajnos nem és igen bosszantó, hogy a 140 cm -es TV képén nagyrészt a reklám ablakok virítanak üresen.
Tudom, hogy reklámokból is élnek, de nem lehetne valami olyan megoldást kitalálni, mint a többi weboldal????
Válasz Moderátor2 #7782. hozzászólásáraHa már itt vagy.
Volt ígéret,hogyha linkelni akar valaki akkor nem kell baszakodni a plussz beillesztéssel!
Nőjjetek már fel,sehol nincs ilyen marhaság link beillesztés terén.
Válasz csuti0 #7781. hozzászólásáraSzia! Légyszíves írj az ugyfelszolgalat@agroinform.hu címre, hogy meg tudjuk nézni mi lehet. Normál esetben nem kell minden alkalommal elfogadni a nyilatkozatot.
Sziasztok!
Ha lehetséges a hozászolásomat áthelyezni a S.O.S. #12786 -ból a Talajmegújító Mezőgazdaság -ba.
Köszönöm.
Ui:
Offline olvasáskor válaszra kattintva már máskor is előfordult, hogy bejelentkezve egy másik topikba dob csak akkor észrevettem, most elfelejtettem megnézni, így sikerült rossz topikba posztolnom.
Válasz Gumóka #7767. hozzászólásáraSzia! Köszönjük a jelzést! Az eredeti e-mailt esetleg el tudnád küldeni az ügyfélszolgálatra (ugyfelszolgalat@agroinform.hu)?
Ennyire nincs moderálás? Minek engeditek gyártani a digitális hulladékot? Mintha nem lenen még elég! Friss regisztráló és kapásból új topiknyitással kezdi, tök feleslegesen. szójaaratás kombájnnal, felesleges, törlendő
Válasz Ismeretlen #7762. hozzászólásáraValamit csináltatok, most már jobb. Köszöntem. Ha megváltozik majd a gyerek leírja hol a gond, van valami program ami minden platformra optimalizálja a körvonalakat. Informatikus, csak nem volt vele eddig ideje foglalkozni.
Válasz mtz1221 #7761. hozzászólásáraSzia, alapesetben nincs ezzel probléma, több eszközön is jól jelenik meg a tartalom, most teszteltem. Mindenesetre utánanézünk, addig is néhány javaslat: 1. töröld a sütiket a böngésző appból 2. próbáld ki másik böngészőből, eszközről reprodukálni az anomáliát.
Hali. Tudnátok ezzel valamit csinálni mint a minden más oldalon, hogy nagyítva ne mennyenek ki a szavak a képernyőből androidos telefonon ??? Beugrik két másodpercre rendesen, utánna meg szélesedik.
7857 hozzászólás
Válasz Igazi Földönfutó #7806. hozzászólásáraÜdv!
Magyarázd meg légy szíves, hogy fog ez működni, amikor a Céges és a mezőgazdasági ÖCSG -s könyvelőm is ezt használja (2 külön cég) és néha Én is belépek megnézni a gyógyszereimet az e-receptben és a laboreredményeim is itt vannak.
De ide jönnek a határozatok , fizetnivalók és felszólítások is.
Kinek adjam oda a mobilomat????
Vagy klónoztassam???
Válasz Ohaza63 #7803. hozzászólásáraNeked ez feladja a leckét?Én hülye vagyok az egészhez,de ugyanolyan könnyen belépek mint eddig.
Válasz Moderátor2 #7801. hozzászólásáraKöszi.
Válasz Moderátor2 #7802. hozzászólásáraMi a probléma azzal, ha egy szakmai faszbuk csoport elérhetősége megjelenik egy topicban?
Válasz Moderátor2 #7802. hozzászólásáraKedves Moderátor2!
Szívesen, ez így illő, hogy megköszönjem!!
Kérdezném Önöktől, nincs valami közvetlen kapcsolatuk , olyan szervvel, aki ezt a digitális átállási erőltetést csinálja, hogy hol és kinél lehetne tiltakozni az eddig normálisan és jól működő ügyfélkapu megbonyolítása miatt????
Válasz Ohaza63 #7800. hozzászólásáraKöszönöm a visszajelzést, örülök, hogy már nincs gond!
Válasz Igazi Földönfutó #7798. hozzászólásáraKöszi, takarítottam.
Válasz Moderátor2 #7796. hozzászólásáraKedves Moderátor!
Köszönöm/köszönjük, megoldódott/megszűnt ez a fehér ablak felugrós dolog.
Válasz Moderátor2 #7797. hozzászólásáraJó lenne karácsonyi ajándéknak a népnek. 2024-esnek.
Válasz Moderátor2 #7797. hozzászólásáraMár megint vannak hívatlan vendégek,pl. a füvesítés és az őszi mélyszántásos topicban.
Válasz máris szomszéd #7783. hozzászólásáraKedves máris szomszéd!
Igyekszünk felnőni, ha már ilyen kedvesen kéred. Beillesztési kérdésed továbbítom illetékes kollégámnak. Köszönjük a jelzést!
Válasz Ohaza63 #7785. hozzászólásáraKedves Ohaza63! Ez a probléma pár napja állt fenn, és azóta kollégáink megoldották. Ha mégis fennáll még a probléma, kérlek jelezd az ugyfelszolgalat@agroinform.hu címen, és megnézzük. Köszönöm!
Válasz máris szomszéd #7794. hozzászólásáraAz a vicces hogy tényleg mindenhol csak bemásod szövegbe, és link lesz belőle. Ezek szerint nem nagy valami az az egész.
Válasz mtz1221 #7792. hozzászólására100 évig tervezek élni,úgyhogy akkor még reménykedhetek.
Amúgy fogalmam sincs miért nem csinálták meg eddig.
Válasz mtz1221 #7792. hozzászólására5 éves terven van, szóval még időbe vannak
Válasz máris szomszéd #7783. hozzászólásáraMég csak 3 éve ígérik, az is lehet még meg is éljük.
Válasz mtz1221 #7790. hozzászólásáraKéső bánat...
Válasz Gumóka #7767. hozzászólásáraLehet ő lett volna a nagy ő, te meg levélszemétnek nézed.
Válasz Gumóka #7787. hozzászólásáraNeked viszont még jó a szemed,én meg már a telefont is alig látom,nemhogy a betűket.
Válasz Gumóka #7787. hozzászólásáraÜdv!
"Van annak, aki el nem issza!!"
Meg nem elcsajozza!!!!
Meg ilyen flancos MTZ csinál magának!!!
Elveszel valami gazdag lányt 1000 Ha hozománnyal és Te is 2 méteres okos TV csetelhetsz.
Most mondhatnám azt, amit 23 évesen kaptam a céges párttitkáromtól, mikor megvettem a francia képcsöves Videoton színes TV met.
Neki 25 évesen nem volt színes TV -je , úgy hogy ne szidjam a rendszer, mire megjegyeztem, hogy párttitkár elvtárs, amikor maga 25 éves volt, még a néprádió sem volt.
Válasz Igazi Földönfutó #7786. hozzászólásáraNektek bejött az élet, én meg nézem egy apró telefonon
Válasz Ohaza63 #7785. hozzászólásáraAkkor mit szóljak én,amikor a 196 cm-esen nézem ugyanezt.
Tisztelt Üzemeltetők!
Megkérdezem Önöket, miért akarnak agyvérzést okozni nekem ezekkel a felugró fehér ablakokkal, amiben elvileg reklámnak kellene lennie, de nincs!!
A számítógépemen még betudom zárni ezeket , de az okos TV - en sajnos nem és igen bosszantó, hogy a 140 cm -es TV képén nagyrészt a reklám ablakok virítanak üresen.
Tudom, hogy reklámokból is élnek, de nem lehetne valami olyan megoldást kitalálni, mint a többi weboldal????
Válasz máris szomszéd #7783. hozzászólásáraLehet erre is kapsz választ valamikor!
Válasz Moderátor2 #7782. hozzászólásáraHa már itt vagy.
Volt ígéret,hogyha linkelni akar valaki akkor nem kell baszakodni a plussz beillesztéssel!
Nőjjetek már fel,sehol nincs ilyen marhaság link beillesztés terén.
Válasz csuti0 #7781. hozzászólásáraSzia! Légyszíves írj az ugyfelszolgalat@agroinform.hu címre, hogy meg tudjuk nézni mi lehet. Normál esetben nem kell minden alkalommal elfogadni a nyilatkozatot.
Sziasztok!
Ha idáig 25x fogadtam el az adatkezelési nyilatkozatot, nem lehetne úgy beállítani, hogy elég legyen 1x?
Üdv.: Csuti
Válasz rtamas1976 #7779. hozzászólására Köszönjük, intézzük!
Válasz Moderátor2 #7778. hozzászólásáraVan itt egy online játékreklám!
A kocsmában
Moderátor által módosítva: 2024-11-15 09:06:34
Válasz Gumóka #7777. hozzászólására Köszönjük, nézzük. Más topikban szerencsére nem volt üzenete, vagy nem ezen a néven.
Broiler csirkés topikban van oda nem illő hozzászólás felhasználóval együtt, de mintha több topikba is írt volna nemrég.
Kérem, hogy ez a topik maradjon meg a segítségkérésnek! Minden más ide nem illő hozzászólást törölni fogunk. Köszönöm!
Moderálási elveink miatt törölve: 2024-10-25 10:54:31
Moderálási elveink miatt törölve: 2024-10-25 10:54:17
Válasz _NB_ #7772. hozzászólásáraRendben, akkor már a jó helyen van, nem nyúlok bele.
Válasz _NB_ #7771. hozzászólásáraOké átmásoltam.
Sziasztok!
Ha lehetséges a hozászolásomat áthelyezni a S.O.S. #12786 -ból a Talajmegújító Mezőgazdaság -ba.
Köszönöm.
Ui:
Offline olvasáskor válaszra kattintva már máskor is előfordult, hogy bejelentkezve egy másik topikba dob csak akkor észrevettem, most elfelejtettem megnézni, így sikerült rossz topikba posztolnom.
Válasz Gumóka #7769. hozzászólásáraKöszi, nézzük!
Válasz modi 02 #7768. hozzászólásáraElvileg elküldtem
Válasz Gumóka #7767. hozzászólásáraSzia! Köszönjük a jelzést! Az eredeti e-mailt esetleg el tudnád küldeni az ügyfélszolgálatra (ugyfelszolgalat@agroinform.hu)?
Van egy spametek.
Ennyire nincs moderálás? Minek engeditek gyártani a digitális hulladékot? Mintha nem lenen még elég! Friss regisztráló és kapásból új topiknyitással kezdi, tök feleslegesen.
szójaaratás kombájnnal, felesleges, törlendő
Válasz Ismeretlen #7762. hozzászólásáraValamit csináltatok, most már jobb. Köszöntem. Ha megváltozik majd a gyerek leírja hol a gond, van valami program ami minden platformra optimalizálja a körvonalakat. Informatikus, csak nem volt vele eddig ideje foglalkozni.
Válasz Gumóka #7763. hozzászólásáraÚgy összement az egész nekem nem olvashatóvá.
Válasz mtz1221 #7761. hozzászólásáraHúzd össze két ujjal a képernyőt, egyébként nekem is csinál ilyet
Válasz mtz1221 #7761. hozzászólásáraSzia, alapesetben nincs ezzel probléma, több eszközön is jól jelenik meg a tartalom, most teszteltem. Mindenesetre utánanézünk, addig is néhány javaslat: 1. töröld a sütiket a böngésző appból 2. próbáld ki másik böngészőből, eszközről reprodukálni az anomáliát.
2-3 másodperc után meg ezt látom.
Hali. Tudnátok ezzel valamit csinálni mint a minden más oldalon, hogy nagyítva ne mennyenek ki a szavak a képernyőből androidos telefonon ??? Beugrik két másodpercre rendesen, utánna meg szélesedik.
Válasz Moderátor #7757. hozzászólásáraKöszönjük
szépen!
Válasz Moderátor #7757. hozzászólásáraEnnyit az egyedi problémákról……