Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR414.42 FtUSD402.41 FtCHF440.92 FtGBP494.56 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Figyuzka okoska!Az a hétvége szerda volt.Már 3 és fél éve regeltem.Nem én baxtam el hanem a 8 éves fiam nyúlt mellé mikor az avatarképet akarta kicserélni.6x-or próbáltam de engem nem engedett regelni,mert mindig kidoboot.
Engem aztán végképp nem zavar h. ott van lent.
Meghát én is kértem h. ott legyen.
Nem értek ezekhez a dolgokhoz se.
Ha annyira de annyira zavar benneteket h. ott van.....................
Az a helyzet, hogy beszéltem párszor JaniX-al telefonon - ez alapján azt gondolom, hogy nem nem tudna azonosulni ezzel. Sok írt ide, sokat fórumozott de szerintem ez nem illene a személyiségéhez. Ha valaki mást gondol ezzel kapcsolatban, írja meg bátran. Többség döntsön.
Bence mit szólnál ahhoz, hogy a fórumtalálkozóra pár régi beírását felolvasva 1 gyertyát gyújtunk megemlékezünk és aztán utoljára kijelentkezne. ???
Vélemények?
Nagyon új vagyok még Hozzátok képest.
Nem is nagyon szeretnék beleszólni.
Csak annyit: nem tudtam, hogy ki Jani. Illetve ki volt...:(
Elég későn szoktam lefeküdni, s feltünt, hogy Ő mindig itt van, bármilyen későn lépek is ki. De sosem szól semmihez. Aztán egyik este Szeni és Hecci elmondták pár szóban, hogy is van ez. Nagyon sajnálom szegényt.:(((
De.... hogy is mondjam... nagyon furcsa érzés volt attól kezdve itt látni. Szép dolog, hogy így akarjátok őrizni az emlékét. De igazából az emléke nem ettől él tovább.... egyszer mindenkit el kell engedni... Még ha fáj is...
Nyugodjon békében!
Úgy látom Bence itt vagy! Egy gondolat foglalkoztat pár hete, úgy érzem, Jani barátunkat ideje lenne végleg elengedni,hadd traktorozzon nyugodtan odaát a többi elköltözött gazdálkodóval együtt. Akik ismertük,emlékezni fogunk Rá,de már sok új tagunk is van, akik nem tudják ki volt,és végül is az élet megy tovább.
Véleményeket kérek az ügyben a kollégáktól !!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én is nézegettem egy fél évig legalább,mire beszálltam.Nem hiszem h.azok akik még csak olvasnak,alábbvalóak lennének nálunk.De akár hogy is van,egy mindenképpen biztos,a hsz.szinvonalát még ritkán sem kellene ilyen mélyre ejteni
kifejezetten előnyös lenne ha kivágnátok innét vagy 500 lesekedőt
mi ----szegény parasztok ----- még olvasgatni se tudunk itten este...........csak terhelik itt a jelenlétükkel a dolgokat meg a rendszert meg a szervert
Sztem olyankor csak türelmetlenkedünk/tek, aztán nyomkodjuk/játok, azt gondolván, hogy nem megy, mert nagyon lassú, s a végén kétszer is elküldjük/itek.
Persze, nem vagyok egy nagy informatikus-zseni, csak így gondolom...
Most pl jól működik..... lassan tölt, s néha olyankor nálam is másnál is van ugyan az a hozzászólás 2-szer. nem tudom internet vagy portál probléma...?
7838 hozzászólás
Ja !
És az EXPO-val kapcsolatban még...
A JENEI GRÉTA szerkesztőnő egy TÜNDÉR !
Válasz #2236. hozzászólásra
nem figyel ide a kutyase talán hapsikám ......hacsak ide nem ültetek 1et a Móni tor elé
szabad a pálya
Válasz #2236. hozzászólásra
Tán ti sem tudtátok !!!!!!!?????????
Az létezhet, hogy ma láttam egy kolléganőtöket,férjével,gyermekével-Ábel-egy tv műsorban ?????
Válasz #2233. hozzászólásra
Figyuzka okoska!Az a hétvége szerda volt.Már 3 és fél éve regeltem.Nem én baxtam el hanem a 8 éves fiam nyúlt mellé mikor az avatarképet akarta kicserélni.6x-or próbáltam de engem nem engedett regelni,mert mindig kidoboot.
Válasz #2222. hozzászólásra
Ezt végképp ne...
Válasz #2230. hozzászólásra
Második észrevételem: ne várd hogy hétvégén az egész stáb azt figyeli, hogy ki-mikor baxa el a regijét..........
Kibaxtam, mint a macskát az imént !!!!
itten tombolj apa ha baj van
tökösbe meg olvasgass.......
Hopssz.Volt tök nincs tök.Sajna az is eltünt amit irtam hogy válaszra sem méltattak a regelésem miatt.
1. Jó lenne tudni kik a modik.
2. Jó lenne ha engedünk topickot nyitni, ki is engedte
Válasz #2227. hozzászólásra
Zavarni engem egyáltalán nem zavar, tőlem maradhat!
Válasz #2223. hozzászólásra
Engem aztán végképp nem zavar h. ott van lent.
Meghát én is kértem h. ott legyen.
Nem értek ezekhez a dolgokhoz se.
Ha annyira de annyira zavar benneteket h. ott van.....................
Válasz #2224. hozzászólásra
Elfogadom, bár én személyesen soha nem beszéltem vele de volt pár parázs szóváltásunk valóban nem azaz érzelgős ember volt! Nyugodjék békében .
Válasz #2224. hozzászólásra
igazad van!Még megvárjuk Heccit,és ennyi volt.
Válasz #2222. hozzászólásra
Az a helyzet, hogy beszéltem párszor JaniX-al telefonon - ez alapján azt gondolom, hogy nem nem tudna azonosulni ezzel. Sok írt ide, sokat fórumozott de szerintem ez nem illene a személyiségéhez. Ha valaki mást gondol ezzel kapcsolatban, írja meg bátran. Többség döntsön.
Hecci,benyomhatnál egy pár sort végszónak.Én már megadtam az enyémet,de úgy érzem a Tied még kellene hozzá.(remélem Te is így érzed)
Bence mit szólnál ahhoz, hogy a fórumtalálkozóra pár régi beírását felolvasva 1 gyertyát gyújtunk megemlékezünk és aztán utoljára kijelentkezne. ???
Vélemények?
Válasz #2219. hozzászólásra
Én is inkább amellett vagyok, hogy vegyük le. Megadtuk a tiszteletet, amikor eszembe jut, akkor sem amiatt, hogy itt kint van. Emlékét megőrizzük.
Nagyon új vagyok még Hozzátok képest.
Nem is nagyon szeretnék beleszólni.
Csak annyit: nem tudtam, hogy ki Jani. Illetve ki volt...:(
Elég későn szoktam lefeküdni, s feltünt, hogy Ő mindig itt van, bármilyen későn lépek is ki. De sosem szól semmihez. Aztán egyik este Szeni és Hecci elmondták pár szóban, hogy is van ez. Nagyon sajnálom szegényt.:(((
De.... hogy is mondjam... nagyon furcsa érzés volt attól kezdve itt látni. Szép dolog, hogy így akarjátok őrizni az emlékét. De igazából az emléke nem ettől él tovább.... egyszer mindenkit el kell engedni... Még ha fáj is...
Nyugodjon békében!
Úgy látom ez ellen vélemény volt.Más esetleg?????????????
Válasz #2217. hozzászólásra
Kimegyel a temetőbe,ott se ismered őket.És mégse viszik onnét.
Úgy látom Bence itt vagy! Egy gondolat foglalkoztat pár hete, úgy érzem, Jani barátunkat ideje lenne végleg elengedni,hadd traktorozzon nyugodtan odaát a többi elköltözött gazdálkodóval együtt. Akik ismertük,emlékezni fogunk Rá,de már sok új tagunk is van, akik nem tudják ki volt,és végül is az élet megy tovább.
Véleményeket kérek az ügyben a kollégáktól !!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most miért van az, hogy mindenki Amerikából hirdet ????
Válasz #2214. hozzászólásra
Segítenék, ha tudnék.....
Válasz #2211. hozzászólásra
Az nekem nem megy.Sajna.Majd legközelebb.
Válasz #2210. hozzászólásra
Ha eljönne velem ,én is elmennék,de nem akarja.Magam meg nem megyek el.(úgy nem annyira jó)
Csak németül beszél...
már mondtam neki de félti!
Legalább 1 napra elfelejthetnéd minden problémád Szeni!
Válasz #2208. hozzászólásra
fórumtalálkozó???
ha jössz hozzad az avatarról a hölgyet is
Válasz #2208. hozzászólásra
csak H ez is érted
Gdy érti mert volt már ez téma
ha mocskosul kéne leírni vlmt nem lenne probléma
de a H érdekesebb....... még mindig
Válasz #2207. hozzászólásra
OK.
Válasz #2206. hozzászólásra
ne irkájjá nekem ilyeneket
legyé vágós
ne gyöpös nemvágós.......
Válasz #2202. hozzászólásra
Én is nézegettem egy fél évig legalább,mire beszálltam.Nem hiszem h.azok akik még csak olvasnak,alábbvalóak lennének nálunk.De akár hogy is van,egy mindenképpen biztos,a hsz.szinvonalát még ritkán sem kellene ilyen mélyre ejteni
Válasz #2204. hozzászólásra
pszt miket tucc?
infókat ide......
Válasz #2200. hozzászólásra
Sok felvásárló üzletkötő verőlegény olvas minket.
Válasz #2202. hozzászólásra
Ez az Hecci !!! Jól mondod !!
Jól mond meg nekik !!!!!!
Válasz #2201. hozzászólásra
a sok milió genya sunyi sutyerák büdös paraszt necsak sasoljon az árnyékbul igazé??????
Válasz #2200. hozzászólásra
az lenne az igazi, ha csak bejelentkezve lehetne olvasni a fórumot és nézegetni az aprókat
kifejezetten előnyös lenne ha kivágnátok innét vagy 500 lesekedőt
mi ----szegény parasztok ----- még olvasgatni se tudunk itten este...........csak terhelik itt a jelenlétükkel a dolgokat meg a rendszert meg a szervert
szavazzunk
27000 szavazat már van is
Válasz #2198. hozzászólásra
Sztem olyankor csak türelmetlenkedünk/tek, aztán nyomkodjuk/játok, azt gondolván, hogy nem megy, mert nagyon lassú, s a végén kétszer is elküldjük/itek.
Persze, nem vagyok egy nagy informatikus-zseni, csak így gondolom...
Válasz #2197. hozzászólásra
Most pl jól működik..... lassan tölt, s néha olyankor nálam is másnál is van ugyan az a hozzászólás 2-szer. nem tudom internet vagy portál probléma...?
Válasz #2195. hozzászólásra
huzamosabb ideig érzékeled ezt, vagy egy-egy betöltésnél?
Válasz #2191. hozzászólásra
Az jó ital! Szeretem.......
Tisztelt Gépház!!! Nagyon lassú az egész...!!!
Válasz #2192. hozzászólásra
Ja, ráadásul 2 literes, van még benne egy fél liter.
+kofola!!!!!
bárki szlovákba jár kofolát kérjen egy hegyi presszóban!!!!
nem szeszesital nyugi!
Válasz #2188. hozzászólásra
booor?
Becherovka, borovicska
Válasz #2188. hozzászólásra
...........beherovkás..........
Válasz #2185. hozzászólásra
Zsarold vagy mi ?