Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR412.71 FtUSD400.32 FtCHF438.6 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
minden oldalnak az a jo ha porog,ha nevlista lenne hogy kik vanak fent, garantaltan nagyobb lenne az elet,es az se artana ha a buta embereket meg a semitoszto embereket le lehesen tiltani mint peldaul a heccmastert...........mast nem is tudnak.miert olvassam en egy beteg ember hulyesegeit mikor csak segitseget varok a valaszomra,letiltanam aztan irogathatna mert nem latnamnevlista szukseges volna,it mar kialakultak baratsagok ahogy olvasom az ujjonan jotekrol nem is beszelve,belep elolvassa hecnek a hulye beszolasait es mar lepet is............
Válasz #1507. hozzászólásra
Jövő héten egy új bikaszerveren megy már az Agroinform portál.
Összefoglaltam kis hardver történetünket:
Eredetileg kedztük egy tárhellyel(2002-2008). ..Majd jött a belépő szintű szerver korszak. Amikor jöttek a lassulások a 10.000 körüli napi látogatottságnál elkezdtük optimalizálni a kódot.
Na ez az időszak elég hosszú volt:))
Aztán jött a fekete hét, amikor az alapszintű szerver már az optimalizált kódot sem bírta...
Most már csak az Agroinform oldal fut egy komolyabb szerveren, a többi általunk épített oldalak már más szerver gépeken vannak (pl.: eskuvostart.hu, zetorvas.hu, magyarkukoricaklub.hu, jofarm.hu, kitchenfactory.hu, biocont.hu, espan.hu, omegacsoport.hu, napoldal.com, bolykipinceszet.com korábbi változata, valkon.hu stb.).
Ja még az új mezőgazdasági portálunk az Agrárkutatás.Net most is egy vason van az Agroinformal. Ezek egyébként testvér oldalak:)
A jelen:
Most napi 16.000 - 20.000 látogatásnál kicsit ez is lassú ezek szerint. Az ilyen esős időszakok mindig rekordot hoznak. Pl. csak vasárnap 300.000 feletti kattintás történt az oldalunkon belül. Ez azt jelenti, hogy többmint 300.000 oldalt néztek meg a látogatók.
Összesen most 5 milió lapozás számlálunk az elmúlt 30 napban. Melyik magyar mezőgazdasági szaklapot olvassa 230.000 ember egy hónapban? Most ennyien látogatnak minket 30 nap alatt.
Pár hete megvan már az új szerver, remélem a héten kész lesznek a beállításokkal és ez egy évig kitart.
De, de én középső gombbal szoktam a képeket megnyitni, olyankor új ablakban nyitja meg és nem ugrik vissza. Kicsit körülményesebb de nem kell mindig keresnem hogy hol tartok a visszaolvasással.
Most akkor a kedvencről?
De mi a kedvenc???????
Kedvenc az ami nincs a háznál csak álmodok róla?
Pl. írjak véleményt a Xerionról, Bigbudról......?
Azt meg hogy, ha benne se ültem......
Vagy a mélyen szántó jelenlegiről vlm. mélybenszántó gondolatot???????
Írj arról amiben izzadsz vagy már izzadtál!
Talán ezt akarják.......
7838 hozzászólás
Válasz #1536. hozzászólásra
lyolhitted
Válasz #1537. hozzászólásra
Nem tudom, mert annyira zavarnak az ijen meg ojan szavak, hogy már inkább el sem olvasom a hozzászólásaikat.
Válasz #1536. hozzászólásra
Ki , a vitatkozós?
Válasz #1534. hozzászólásra
Pedig itt a fórumon van valaki, aki pont úgy használja a j, ly betűket mint Satyesz. Én azt hittem, hogy ő az csak nevet változtatott.
Válasz #1533. hozzászólásra
ne foglalkozz mással , inkább a saját udvarodon söprögeSs!!!!!!!!
pl. irjál ékezettel, meg próbáld érthetőbben kifejezni magad ,mert a te stílusod is NAGYON IDEGESÍTŐ!!!!!!!!!
Pl mi van a Satyesz-al?
minden oldalnak az a jo ha porog,ha nevlista lenne hogy kik vanak fent, garantaltan nagyobb lenne az elet,es az se artana ha a buta embereket meg a semitoszto embereket le lehesen tiltani mint peldaul a heccmastert...........mast nem is tudnak.miert olvassam en egy beteg ember hulyesegeit mikor csak segitseget varok a valaszomra,letiltanam aztan irogathatna mert nem latnamnevlista szukseges volna,it mar kialakultak baratsagok ahogy olvasom az ujjonan jotekrol nem is beszelve,belep elolvassa hecnek a hulye beszolasait es mar lepet is............
Válasz #1530. hozzászólásra
Bla-bla-bla
Válasz #1530. hozzászólásra
Valószínüleg igen.Szerintem megérne egy próbát.Főleg akkor lenne jó ha már késő van,és látnám h.van-e még valaki
Válasz #1528. hozzászólásra
írják, tökmind1
mivan ha kivan írva?
vlkt megszólítok fog írni asziszed?
Válasz #1527. hozzászólásra
ez a heccet régen túllépte
hecc az ameddig nekem az
hecchatárokat én szabom
végeztem ezzel itt sluszzz
nemrég fel volt dobva h.ki lenne írva,ki van per pillanat fenn.Ezt elvetette a csapat????????????????
Válasz #1526. hozzászólásra
Túldramatizálod a dolgkat, semmit az ég világon, csak a heccc kedvéért
Válasz #1524. hozzászólásra
szívod a véremet látom
MI A :::::::::-TTTTT AKARSZ TŐLEM?????????????????
MIT??????????????????????????????????????????
Válasz #1524. hozzászólásra
És huszárossan ki lenne írva, hogy Pál Domonkos?
Válasz #1523. hozzászólásra
Hecci, remélem a Te zászlócskádat én szúrhatom be a pontos helyére.
(megkeverem a dolgokat )
csinálhatnátok 1 térképet
amin lelennének szúrva zászlók, amin a név lobogna ki hol parasztkodik
bevállalósok most okoskodjatok hehehehehehe
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/szavazas/20100521-368698/
ez a hirdetés nem zavarja a moderák szemét ?
Ki unatkozik h. kevergeti a vigyorgókat????????
Vlm. új googles seggfej?
Válasz #1519. hozzászólásra
Ok, az első 5000 kattintást vállalom
Válasz #1518. hozzászólásra
hülyének tarthatsz de debilnek ne ám háháháháhá
Válasz #1517. hozzászólásra
Hát épp ez benne a pláne, mi elhúzunk, Te meg kattingathatsz..................szerintem telepits még1 egeret
Válasz #1516. hozzászólásra
éjfélkor húzunk a sunyiba hehehehe
Válasz #1515. hozzászólásra
Éjféltől kezdhetsz katttingatni...............bekattanásigKi birja, Te vagy a szerver?
Válasz #1514. hozzászólásra
megfingatom ezt is
hány miliót kell hozzá kaaaaaaaaaaaattttttt intani naponta???????????????
Válasz #1513. hozzászólásra
Csak gyorsan telepitsétek, mert még elavul
Jövő héten egy új bikaszerveren megy már az Agroinform portál.
Összefoglaltam kis hardver történetünket:
Eredetileg kedztük egy tárhellyel(2002-2008). ..Majd jött a belépő szintű szerver korszak. Amikor jöttek a lassulások a 10.000 körüli napi látogatottságnál elkezdtük optimalizálni a kódot.
Na ez az időszak elég hosszú volt:))
Aztán jött a fekete hét, amikor az alapszintű szerver már az optimalizált kódot sem bírta...
Most már csak az Agroinform oldal fut egy komolyabb szerveren, a többi általunk épített oldalak már más szerver gépeken vannak (pl.: eskuvostart.hu, zetorvas.hu, magyarkukoricaklub.hu, jofarm.hu, kitchenfactory.hu, biocont.hu, espan.hu, omegacsoport.hu, napoldal.com, bolykipinceszet.com korábbi változata, valkon.hu stb.).
Ja még az új mezőgazdasági portálunk az Agrárkutatás.Net most is egy vason van az Agroinformal. Ezek egyébként testvér oldalak:)
A jelen:
Most napi 16.000 - 20.000 látogatásnál kicsit ez is lassú ezek szerint. Az ilyen esős időszakok mindig rekordot hoznak. Pl. csak vasárnap 300.000 feletti kattintás történt az oldalunkon belül. Ez azt jelenti, hogy többmint 300.000 oldalt néztek meg a látogatók.
Összesen most 5 milió lapozás számlálunk az elmúlt 30 napban. Melyik magyar mezőgazdasági szaklapot olvassa 230.000 ember egy hónapban? Most ennyien látogatnak minket 30 nap alatt.
Pár hete megvan már az új szerver, remélem a héten kész lesznek a beállításokkal és ez egy évig kitart.
Válasz #1510. hozzászólásra
434
Válasz #1510. hozzászólásra
468
de ugrál hoppppp hopppppp
Válasz #1509. hozzászólásra
565 látogató ?????????????
tisztajó mitrítok
3 percig szőrmézett csak
Nejeee új szerver....
Válasz #1505. hozzászólásra
Lassú és néha kijelentkezik
Válasz #1505. hozzászólásra
Figyeltem.......440 látogató körül megáll......
Másnak is ilyen ge....i lassú????
Válasz #1503. hozzászólásra
500 hibakód ha jól láttam.
Skacok néha döglődik a szerver, vagyis nálam, ha SERVER ERRORT jelez a bannerek helyén
Válasz #1501. hozzászólásra
Többet is töröltünk, az előfordulhat, hogy még a tárolt változat látszik. A kollegám hamarosan törli ezeket is.
Válasz #1499. hozzászólásra
Itt is van egy..
Válasz #1488. hozzászólásra
Melyik hirdetésről van szó? Banner vagy cikk? Azóta változott a helyzet?
Válasz #1498. hozzászólásra
Köszönjük az értesítést, már töröltük is!
Ez most komoly?
Válasz #1492. hozzászólásra
De, de én középső gombbal szoktam a képeket megnyitni, olyankor új ablakban nyitja meg és nem ugrik vissza. Kicsit körülményesebb de nem kell mindig keresnem hogy hol tartok a visszaolvasással.
DE!!!!
Már amelyik , nem mindegyik , de ezt nekem is csinálja néha...
Válasz #1493. hozzászólásra
Bexarok, hogy mindig csak én nyavalygok.....
Nálam nincs ilyen gond.Vissza megy a helyére
Titeket nem idegesít!!: Ha egy felrakott képet megnézek bármely fórumos topickban, majd bezárom akkor vissza ugrik a topic legelejére !!!
Válasz #1490. hozzászólásra
Nem a mélyen szántó,hanem a "mélybe szánt"
Válasz #1489. hozzászólásra
Most akkor a kedvencről?
De mi a kedvenc???????
Kedvenc az ami nincs a háznál csak álmodok róla?
Pl. írjak véleményt a Xerionról, Bigbudról......?
Azt meg hogy, ha benne se ültem......
Vagy a mélyen szántó jelenlegiről vlm. mélybenszántó gondolatot???????
Írj arról amiben izzadsz vagy már izzadtál!
Talán ezt akarják.......