Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1550. hozzászólásra
Az utolsó feltett képe Heccinek arra nem válaszolt, két feltevés volt a topicban amire válaszoltál, úgy értelmeztem Neki irtál. Bocs ha félre értettem!
errol beszeltem,csinalsz te mindent,gagogsz nyavogsz,ugatsz,de segiteni azt nem tudsz...............komolyan mondom ,egyenesen sajnalak,neked nagyon kemeny gyerekkorodd lehetett
nem tetszhetek mindenkinek,es szerintem nem is azert van itt fent az ember hogy barkinek is megfeleljen,de aki egy semmihez se erto kotozkodos ember,had lehessen mar megdicserni.
minden oldalnak az a jo ha porog,ha nevlista lenne hogy kik vanak fent, garantaltan nagyobb lenne az elet,es az se artana ha a buta embereket meg a semitoszto embereket le lehesen tiltani mint peldaul a heccmastert...........mast nem is tudnak.miert olvassam en egy beteg ember hulyesegeit mikor csak segitseget varok a valaszomra,letiltanam aztan irogathatna mert nem latnamnevlista szukseges volna,it mar kialakultak baratsagok ahogy olvasom az ujjonan jotekrol nem is beszelve,belep elolvassa hecnek a hulye beszolasait es mar lepet is............
Válasz #1507. hozzászólásra
Jövő héten egy új bikaszerveren megy már az Agroinform portál.
Összefoglaltam kis hardver történetünket:
Eredetileg kedztük egy tárhellyel(2002-2008). ..Majd jött a belépő szintű szerver korszak. Amikor jöttek a lassulások a 10.000 körüli napi látogatottságnál elkezdtük optimalizálni a kódot.
Na ez az időszak elég hosszú volt:))
Aztán jött a fekete hét, amikor az alapszintű szerver már az optimalizált kódot sem bírta...
Most már csak az Agroinform oldal fut egy komolyabb szerveren, a többi általunk épített oldalak már más szerver gépeken vannak (pl.: eskuvostart.hu, zetorvas.hu, magyarkukoricaklub.hu, jofarm.hu, kitchenfactory.hu, biocont.hu, espan.hu, omegacsoport.hu, napoldal.com, bolykipinceszet.com korábbi változata, valkon.hu stb.).
Ja még az új mezőgazdasági portálunk az Agrárkutatás.Net most is egy vason van az Agroinformal. Ezek egyébként testvér oldalak:)
A jelen:
Most napi 16.000 - 20.000 látogatásnál kicsit ez is lassú ezek szerint. Az ilyen esős időszakok mindig rekordot hoznak. Pl. csak vasárnap 300.000 feletti kattintás történt az oldalunkon belül. Ez azt jelenti, hogy többmint 300.000 oldalt néztek meg a látogatók.
Összesen most 5 milió lapozás számlálunk az elmúlt 30 napban. Melyik magyar mezőgazdasági szaklapot olvassa 230.000 ember egy hónapban? Most ennyien látogatnak minket 30 nap alatt.
Pár hete megvan már az új szerver, remélem a héten kész lesznek a beállításokkal és ez egy évig kitart.
7857 hozzászólás
Válasz #1551. hozzászólásra
A pénz az pénz
a kutya meg ugat
Semmiközötök
Válasz #1551. hozzászólásra
Az a "rossz nyelv" Konrád lehet:)?
Ha jól értem volt pár szóváltás, aminek az az eredménye, hogy Heccmester nem ír most.
Most pedig azt feltételezi Konrád, hogy inkább az a problémája Heccmesternek, hogy nem küldtem neki nagymamám körte befőttjéből az elmúlt hetekben?
Válasz #1554. hozzászólásra
Kocsmába... De lassan megyek is mert
BNC !
a H. "ügyet" meg kellene oldani, kerül amibe kerül
ügynököket kiküldeni , puhítani , alkudozni, ha kell ráigérni a konkurenciára stb.stb.
(már látom előre a az elkövetkező 7k zuhanó látogató számát ........)
Válasz #1553. hozzászólásra
Hol bóklásztál eddig? Csaknem Heccit szuggerálod?
Válasz #1547. hozzászólásra
Jaj , nem azért mondtam...
Az utolsó feltett képe Heccinek arra nem válaszolt, két feltevés volt a topicban amire válaszoltál, úgy értelmeztem Neki irtál. Bocs ha félre értettem!
BNC, a rossznyelvek azt beszélik a fórunom, hogy a CÉG levette Heccmaster tiszteletdiját, mi az igazság???
Válasz #1549. hozzászólásra
Hőstermelő! Ezt nem egésszen értem.
Válasz #1548. hozzászólásra
Tartozik a válasszal, ki volt a csettegő gépésze!!
Válasz #1546. hozzászólásra
Írtam kollégámnak, és várom a visszajelzését.
Válasz #1546. hozzászólásra
Írtam kollégámnak, és várom a visszajelzését.
Most hogy Páldóó megfutamodott(elüldözték)...
Én is igazgatói megrovásban részesíteném azt a modit aki átrendezte a Smiley-kat (már majdnem tudtam fejből hol vannak )...
Válasz #1543. hozzászólásra
es nem vagy egyedul.......
Válasz #1543. hozzászólásra
menj vizet merni ne itt unatkozz
Válasz #1542. hozzászólásra
Én megértelek mindenki unja már
Válasz #1541. hozzászólásra
errol beszeltem,csinalsz te mindent,gagogsz nyavogsz,ugatsz,de segiteni azt nem tudsz...............komolyan mondom ,egyenesen sajnalak,neked nagyon kemeny gyerekkorodd lehetett
Moderálási elveink miatt törölve.
2010-05-22 20:10:05
Válasz #1535. hozzászólásra
nem tetszhetek mindenkinek,es szerintem nem is azert van itt fent az ember hogy barkinek is megfeleljen,de aki egy semmihez se erto kotozkodos ember,had lehessen mar megdicserni.
Válasz #1536. hozzászólásra
lyolhitted
Válasz #1537. hozzászólásra
Nem tudom, mert annyira zavarnak az ijen meg ojan szavak, hogy már inkább el sem olvasom a hozzászólásaikat.
Válasz #1536. hozzászólásra
Ki , a vitatkozós?
Válasz #1534. hozzászólásra
Pedig itt a fórumon van valaki, aki pont úgy használja a j, ly betűket mint Satyesz. Én azt hittem, hogy ő az csak nevet változtatott.
Válasz #1533. hozzászólásra
ne foglalkozz mással , inkább a saját udvarodon söprögeSs!!!!!!!!
pl. irjál ékezettel, meg próbáld érthetőbben kifejezni magad ,mert a te stílusod is NAGYON IDEGESÍTŐ!!!!!!!!!
Pl mi van a Satyesz-al?
minden oldalnak az a jo ha porog,ha nevlista lenne hogy kik vanak fent, garantaltan nagyobb lenne az elet,es az se artana ha a buta embereket meg a semitoszto embereket le lehesen tiltani mint peldaul a heccmastert...........mast nem is tudnak.miert olvassam en egy beteg ember hulyesegeit mikor csak segitseget varok a valaszomra,letiltanam aztan irogathatna mert nem latnamnevlista szukseges volna,it mar kialakultak baratsagok ahogy olvasom az ujjonan jotekrol nem is beszelve,belep elolvassa hecnek a hulye beszolasait es mar lepet is............
Válasz #1530. hozzászólásra
Bla-bla-bla
Válasz #1530. hozzászólásra
Valószínüleg igen.Szerintem megérne egy próbát.Főleg akkor lenne jó ha már késő van,és látnám h.van-e még valaki
Válasz #1528. hozzászólásra
írják, tökmind1
mivan ha kivan írva?
vlkt megszólítok fog írni asziszed?
Válasz #1527. hozzászólásra
ez a heccet régen túllépte
hecc az ameddig nekem az
hecchatárokat én szabom
végeztem ezzel itt sluszzz
nemrég fel volt dobva h.ki lenne írva,ki van per pillanat fenn.Ezt elvetette a csapat????????????????
Válasz #1526. hozzászólásra
Túldramatizálod a dolgkat, semmit az ég világon, csak a heccc kedvéért
Válasz #1524. hozzászólásra
szívod a véremet látom
MI A :::::::::-TTTTT AKARSZ TŐLEM?????????????????
MIT??????????????????????????????????????????
Válasz #1524. hozzászólásra
És huszárossan ki lenne írva, hogy Pál Domonkos?
Válasz #1523. hozzászólásra
Hecci, remélem a Te zászlócskádat én szúrhatom be a pontos helyére.
(megkeverem a dolgokat )
csinálhatnátok 1 térképet
amin lelennének szúrva zászlók, amin a név lobogna ki hol parasztkodik
bevállalósok most okoskodjatok hehehehehehe
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/szavazas/20100521-368698/
ez a hirdetés nem zavarja a moderák szemét ?
Ki unatkozik h. kevergeti a vigyorgókat????????
Vlm. új googles seggfej?
Válasz #1519. hozzászólásra
Ok, az első 5000 kattintást vállalom
Válasz #1518. hozzászólásra
hülyének tarthatsz de debilnek ne ám háháháháhá
Válasz #1517. hozzászólásra
Hát épp ez benne a pláne, mi elhúzunk, Te meg kattingathatsz..................szerintem telepits még1 egeret
Válasz #1516. hozzászólásra
éjfélkor húzunk a sunyiba hehehehe
Válasz #1515. hozzászólásra
Éjféltől kezdhetsz katttingatni...............bekattanásigKi birja, Te vagy a szerver?
Válasz #1514. hozzászólásra
megfingatom ezt is
hány miliót kell hozzá kaaaaaaaaaaaattttttt intani naponta???????????????
Válasz #1513. hozzászólásra
Csak gyorsan telepitsétek, mert még elavul
Válasz #1507. hozzászólásra
Jövő héten egy új bikaszerveren megy már az Agroinform portál.
Összefoglaltam kis hardver történetünket:
Eredetileg kedztük egy tárhellyel(2002-2008). ..Majd jött a belépő szintű szerver korszak. Amikor jöttek a lassulások a 10.000 körüli napi látogatottságnál elkezdtük optimalizálni a kódot.
Na ez az időszak elég hosszú volt:))
Aztán jött a fekete hét, amikor az alapszintű szerver már az optimalizált kódot sem bírta...
Most már csak az Agroinform oldal fut egy komolyabb szerveren, a többi általunk épített oldalak már más szerver gépeken vannak (pl.: eskuvostart.hu, zetorvas.hu, magyarkukoricaklub.hu, jofarm.hu, kitchenfactory.hu, biocont.hu, espan.hu, omegacsoport.hu, napoldal.com, bolykipinceszet.com korábbi változata, valkon.hu stb.).
Ja még az új mezőgazdasági portálunk az Agrárkutatás.Net most is egy vason van az Agroinformal. Ezek egyébként testvér oldalak:)
A jelen:
Most napi 16.000 - 20.000 látogatásnál kicsit ez is lassú ezek szerint. Az ilyen esős időszakok mindig rekordot hoznak. Pl. csak vasárnap 300.000 feletti kattintás történt az oldalunkon belül. Ez azt jelenti, hogy többmint 300.000 oldalt néztek meg a látogatók.
Összesen most 5 milió lapozás számlálunk az elmúlt 30 napban. Melyik magyar mezőgazdasági szaklapot olvassa 230.000 ember egy hónapban? Most ennyien látogatnak minket 30 nap alatt.
Pár hete megvan már az új szerver, remélem a héten kész lesznek a beállításokkal és ez egy évig kitart.
Válasz #1510. hozzászólásra
434
Válasz #1510. hozzászólásra
468
de ugrál hoppppp hopppppp
Válasz #1509. hozzászólásra
565 látogató ?????????????
tisztajó mitrítok
3 percig szőrmézett csak