Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR410.85 FtUSD391.7 FtCHF442.28 FtGBP492.61 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz medikus #7515. hozzászólásáraEgy kattintással szeretném elérni,nem úgy hogy válogatok! A traktoroknál sem kell válogatni,mert külön vannak,nem oldalon belül!
Válasz BNC01 #7514. hozzászólásáraNem erre gondoltam! Úgy jelenik meg,hogy betakarító gépek!Akkor én kombájnokra,silózókra,szóval a gépekre gondolok!Mikor megjelenik hogy betakarító gép,rá keresek,és kiderül hogy 5-6 kukorica adapter,vagy más adaptert takar,a betakarító gép hirdetés!Miért nem úgy van az adapterek hirdetése,mint például van traktor tartozékok! Akkor lehetne kombájn tartozékok is,de külön!Van külön kis traktor,meg külön nagy traktor!Miért? Traktor,traktor!!Ja hogy könnyebb megtalálni? Én is azt szeretném elérni,hogy ha betakarító gépet keresek akkor az a gép legyen,ne a tartozéka,egy adapter,amiből van több fajta!Érthető remélem.
Válasz csuti0 #7508. hozzászólásáraRégen reklamálom! A betakarító gépekben benne vannak az adapterek! Van hogy 6-7 hirdetés is van,de kombájn egy sincs közte! Ezért írtam már,hogy traktor tartozék oldal is van külön! Ezért szeretném külön a kombájnokat!Traktor is van,kistraktor,meg nagytraktor! Az miért? Valami rohadt nagy dolog lehet ez!
Válasz Fórumleső #7498. hozzászólásáraMikor nyitunk kommbájn oldalt a hirdetések között! Van kistraktor,nagytraktor, traktor tartozék,de hogy egy külön oldalt nyitnátok a kombájn adapterek vagy kombájnok számára az nem megy!! Miért is?
Fórumtalálkozó az AGROmashEXPO-n! >>> Előre hoztam, ezt kellene folytatni , a frisset meg törölni amíg nem írnak hozzá lényeges dolgokat , maradjon egyben a témakör folytonossága !
Sziasztok!
Piactér keresési beállítások beállítása után a keresés gombra kattintva nem, a piactért hozza,hanem a hírek oldalt tölti be.
Nálam a hiba?
Üdv.: Csuti
Üdv!
Megoldható lenne esetleg a fórumon kép feltöltésénél más fájl formátum használata is.
Képernyő fotót sokszor jó lenne használni, és ezek formátuma készüléktől függően változik, és álltalában nem .jpg!
Például: png. fájl
mtz1221 <rover@stcable.net>
Jó napot!
'Osztatlan közös tulajdonok megszüntetése' hirdetésről szeretnék több információt kapni.
Kapcsolatba lépne velem?
Köszönöm.
Válasz Fórumleső #7481. hozzászólásáraTudom. Azt nem tudom, miért nem hagyjátok, hogy a hirdetésekben megadjunk email címet, mert akkor ez az átverés elkerülhető lenne. Bár az kétségtelen, ha a fórumon kersztül üzletelünk, arra ti is ráláttok.....
7780 hozzászólás
Válasz igazmondó erdész #7529. hozzászólásáraBrühühü, brühühü, bántsák a makkbűvölőt!!!
Válasz modi 02 #7528. hozzászólásáraIsmét bandika irányítja a moderációt?
Válasz Koczka József #7527. hozzászólásáraPár hozzászólással lejjebb ott a megoldás. Lehet reklámblokkolót használni.
Hála az égnek eltünt a krumplis felugráló hirdetés, de lett helyette Mohus. Nem lehet tenni valamit.
Sziasztok!
Nálam ma jelent meg az agresszív felugró reklám,minden kattintásnál a MOHU szólít fel a szelektív gyűjtésre. Élléggé idegesítő!
Válasz Zoli 63 #7523. hozzászólásáraVan!
Válasz BNC01 #7517. hozzászólásáraSzia tudunk kezdeni ezzel a fel ugráló reklámmal valamit? Már kértem egy hete, de kolléga is jelezte.
Válasz medikus #7522. hozzászólásáraAdblock -od van, akkor nálad is tisztán tartja az oldalt .
Válasz csontii #7521. hozzászólásáraNálam nincs ilyen.
Válasz medikus #7520. hozzászólásáraMinden téma váltásnál felugrik már napok óta.
Válasz csontii #7519. hozzászólásáraHol látsz ilyet?Keresve sem látom.
Lassan mondom, hogy az illetékes elvtárs is megértse. E z t a b u r g o n y a r e k l á m o t tüntessétek már el.
Moderátor által módosítva: 2023-12-19 20:36:08
Válasz BNC01 #7517. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz medikus #7516. hozzászólásáraRendben, megvizsgáljuk ezt a kérdést és visszajelzünk erre is.
Válasz medikus #7515. hozzászólásáraEgy kattintással szeretném elérni,nem úgy hogy válogatok! A traktoroknál sem kell válogatni,mert külön vannak,nem oldalon belül!
Válasz BNC01 #7514. hozzászólásáraNem erre gondoltam! Úgy jelenik meg,hogy betakarító gépek!Akkor én kombájnokra,silózókra,szóval a gépekre gondolok!Mikor megjelenik hogy betakarító gép,rá keresek,és kiderül hogy 5-6 kukorica adapter,vagy más adaptert takar,a betakarító gép hirdetés!Miért nem úgy van az adapterek hirdetése,mint például van traktor tartozékok! Akkor lehetne kombájn tartozékok is,de külön!Van külön kis traktor,meg külön nagy traktor!Miért? Traktor,traktor!!Ja hogy könnyebb megtalálni? Én is azt szeretném elérni,hogy ha betakarító gépet keresek akkor az a gép legyen,ne a tartozéka,egy adapter,amiből van több fajta!Érthető remélem.
Válasz medikus #7513. hozzászólására
Itt az látszik, hogy ez már külön van szedve. Vagy valamit félre értettem?
Válasz BNC01 #7512. hozzászólásáraÁmen!
Válasz medikus #7509. hozzászólásáraMegvizsgáljuk ezt a kérdést, köszi a jelzését!
Válasz Zoli 63 #7506. hozzászólásáraRendben, legyen így Zoli. Köszönöm!
Sziasztok megint fel ugrál a hirdetés. Minden topik elé be dobálja.
Válasz csuti0 #7508. hozzászólásáraRégen reklamálom! A betakarító gépekben benne vannak az adapterek! Van hogy 6-7 hirdetés is van,de kombájn egy sincs közte! Ezért írtam már,hogy traktor tartozék oldal is van külön! Ezért szeretném külön a kombájnokat!Traktor is van,kistraktor,meg nagytraktor! Az miért? Valami rohadt nagy dolog lehet ez!
Válasz medikus #7507. hozzászólásáraSzia!
Betakarító gépek nem jó?
Válasz Fórumleső #7498. hozzászólásáraMikor nyitunk kommbájn oldalt a hirdetések között! Van kistraktor,nagytraktor, traktor tartozék,de hogy egy külön oldalt nyitnátok a kombájn adapterek vagy kombájnok számára az nem megy!! Miért is?
Fórumtalálkozó az AGROmashEXPO-n! >>> Előre hoztam, ezt kellene folytatni , a frisset meg törölni amíg nem írnak hozzá lényeges dolgokat , maradjon egyben a témakör folytonossága !
Sziasztok!
Köszönöm szépen, hogy írtatok! Most reggel jelzem ezt a kollégáknak és mielőbb javítjuk.
Válasz csuti0 #7499. hozzászólására:
Neked Csuti külön köszönöm, hogy ezt emberi hangnemben és káromkodás nélkül tetted. :-)
Nekem sem működik.
Nálam sem lehet az apróhirdetéseket megnézni/Keresni
Válasz csuti0 #7499. hozzászólásáraDettó! Délelőtt még jó volt, most hogy olvasom mit írsz és próbáltam szintén így "működik"!
Moderálási elveink miatt törölve: 2023-12-13 06:25:38
Válasz csuti0 #7499. hozzászólásáraSzia. Nállam is ugyanaz!
Sziasztok!
Piactér keresési beállítások beállítása után a keresés gombra kattintva nem, a piactért hozza,hanem a hírek oldalt tölti be.
Nálam a hiba?
Válasz Anicska #7496. hozzászólásáraÜdv!
Hiába kerestem rá nem találtam ilyen témát.
Modi.
Válasz Fórumleső #7488. hozzászólásáraMa is hirdet,mint kombájn! 2 ből egy sem az!
A mai napon nyított E Gazdálkodási Napló topikot kérem megszüntetni ,mivel már van ilyen .Köszönöm .
Válasz Fórumleső #7494. hozzászólásáraKöszi!
Válasz atisgyulai #7493. hozzászólásáraÜdv!
Jelzem kollégáknak.
Modi.
Üdv!
Megoldható lenne esetleg a fórumon kép feltöltésénél más fájl formátum használata is.
Képernyő fotót sokszor jó lenne használni, és ezek formátuma készüléktől függően változik, és álltalában nem .jpg!
Például: png. fájl
Válasz mtz1221 #7491. hozzászólásáraÉn ehhez nem értek......
Válasz az őrző #7490. hozzászólásáraAkkor valahogy törték fel a kisebb gyerek faszbook profilját is. Lehet a kettőnek köze egymáshoz ???
Válasz mtz1221 #7489. hozzászólásáraEz jött valamikor okt. végén:
mtz1221 <rover@stcable.net>
Jó napot!
'Osztatlan közös tulajdonok megszüntetése' hirdetésről szeretnék több információt kapni.
Kapcsolatba lépne velem?
Köszönöm.
Válasz az őrző #7475. hozzászólásáraÉn nem. Nem vetted észre hogy megbékéltem veled, mióta többen megdicsértek ???
Válasz medikus #7487. hozzászólásáraÜdv!
Fórumon hirdetett? Ha nem jelented honnan tudjuk hogy szabálysértés történt?
Modi.
Válasz Fórumleső #7486. hozzászólásáraMinap hirdettek is! Azt sem vettétek észre! Az sem volt reklám! Amit nem akartok az az Istenért sem megy!
Válasz apuci #7484. hozzászólásáraÜdv!
Értem, hogy cég írta de nekem nem tűnt reklámnak.
Modi.
Válasz Fórumleső #7477. hozzászólásáraIsten ments! Az smst elolvastam, de mindenféle fisz-f.sz linkre nem kattogtatunk.
Válasz Fórumleső #7480. hozzászólásáraEzt mindenkinek meg kell csinálni,mert kötelező!
Nem kell ezt külön reklámozni!
Válasz az őrző #7482. hozzászólásáraÜdv!
Amennyiben nyilvános lenne az is akkor még könnyebben ellopnák azért van az űrlap azon keresztül lehet üzenni egymásnak.
Modi.
Válasz Fórumleső #7481. hozzászólásáraTudom. Azt nem tudom, miért nem hagyjátok, hogy a hirdetésekben megadjunk email címet, mert akkor ez az átverés elkerülhető lenne. Bár az kétségtelen, ha a fórumon kersztül üzletelünk, arra ti is ráláttok.....
Válasz az őrző #7479. hozzászólásáraÜdv!
Ez mind eldobható szám mindenkinek más más számról küldték.
Modi.