Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak618 FtEUR413.39 FtUSD393.08 FtCHF444.84 FtGBP499.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nem tudom hol kell kérni Moderátort, de a Fiatal Gazdás topicban igen csak elszabadultak az indulatok. Pár embert lehet ki kellene tenni a hóra kicsit lehűlni.
Válasz Mf-es? #4842. hozzászólásáraén kifejezetten gyűlölöm az ár nélküli hirdetéseket. Nem értem miért titkolja valaki, hogy mennyiért adja. Ha titkolni valója van, ne hirdessen, ez igaz azokra a kereskedőkre is, akik euro árfolyam változás miatt nem írja ki, hát adja meg júróba, vagy irja oda, hogy az ár változhat az árfolyam mozgás miatt
Ezekre az ár nélkül hirdető főként kereskedőkre lenne egy javaslatom. Egy héten keresztül hivjuk fel naponta 10x egy ár miatt. Ha ezt megtesszük egyszerre vagy 20an, hátha árral hirdet tovább
Válasz bobo77 #4832. hozzászólásáraAmennyiben árszerint rendezel, akkor automatikusan a lista végére hajítja az ilyen hirdetéseket.
Vagyis az ár nélkülieket.
Teljesen mindegy, hogy növekvő vagy csökkenő sorrendbe rakod.
Ez a fizetőssé tenni az ár nélküli hirdetéseket jól hangzik egyébként. Bár tapasztalaton szerint most is legtöbbször az ad fel ár nélkül hirdetést, aki már fizet a hirdetési lehetőségért.
De meg lehet vizsgálni.
Válasz bobo77 #4832. hozzászólásáraKeresésnél minimum összegnek be szoktam írni valamennyit. Pl. 100 forintot. Ezzel legalább a nullásakat ki tudom szűrni.
Válasz bobo77 #4832. hozzászólásáraA lista végére sorolást már korábban is írtuk 0 vagy valótlan árnál.
Ugyan úgy mint a hangya méretű képek megszüntetését. Ha már új ablakban nyílik legalább lenne normális méretű.
Válasz .MAN. #4827. hozzászólásáraNem e lehetne fizetőssé tenni a 0 as vagy valótlan összegű hirdetések feladását? Estleg ezek a keresési lista végére kerülhetnének automatikusan.
Válasz VMisi #4820. hozzászólásáraTraktor neccesebb. Mezőgazdasági gép csak onnan van kitiltva, ahol tábla jelzi a tilalmat. Ez meg gyakorlatilag folyamatosan változhat településenként. Nem hiszem, hogy ilyen nagyon létezik, ami ezt tudja.
(Ezért váltott pár fuvarozó teherautóról Fasttrac-okra.)
Válasz cantimeter #4783. hozzászólásáraKötelezhetnénk, de akkor az lenne a következő, hogy mindenki 0 vagy 1 forintért rakná fel a hirdetést. Mivel vannak jogi kiskapuk, ezért a jogi képviselő sem tud mit tenni ellene. Ezzel már futottam egy két kört sajnos
Válasz BNC #4823. hozzászólásáraSzóljatok nekik,egy vevő oda megy egy jogi képviselővel és annyiért elhozza, mint ami oda van karcolva legyen 0...vagy pár ezer forint. Majd nézhet. A feltüntetett ár az eladási ár , akkor nincs mit magyarázni,utólag.
Válasz .MAN. #4816. hozzászólásáraNem teherautóra, hanem traktorra kellene. Már az is jó lenne, hogy valamelyik oldal tudná, hogy honnan vannak kitiltva a trakik.
Válasz .MAN. #4811. hozzászólásáraGabi,nem lehetne hogy ne csak a szelet nézze?
Ez így elég bosszantó és nevetséges,ez az oldal látogatói nagy része gazdálkodik és azoknak nagy része meg növényvédelmet is csinál szerinted ők mit gondolnak?
Válasz .MAN. #4812. hozzászólásáraKöszi! Esetleg még annyit meg lehetne nézni, hogy az oldal betümérete növekedjen. Mobilon! Kegyetlen apró, szemem kifolyik. Persze tepsi mobilokon lehet jó, de kisebbeken nagyon necces. Köszi!
Válasz VMisi #4773. hozzászólásáraNeked volt múltkor kérdésed, hogy tudok-e útvonaltervezőt teherautóra. Kérdeztem speditőröket, de ők belső programot használnak valamit. Szóval sajnos egyelőre nem tudok, de már engem is érdekel.
A listákból amennyire lehet korlátozzuk az ilyen tömeges feladást, de a hirdetés figyelő, mivel az újra feladott hirdetéseket küldi ki, így nehezebb tészta kicsit. Kitalálunk valamit.
Válasz Mf-es? #4767. hozzászólásáraElárulom, hogy a PREGA leginkább az esemény tartalmáról és az ott születő kapcsolatokról szól és nem a bevételekről.
Válasz jamo #4775. hozzászólásáraA google nem egyenlő az agroinformmal.
Engem még tavaly évvégén hívtak csőtörő alkatrésszel. 3 éve nem hirdetem az alkatrészeket, de a google eltárolja az adott oldalt és képes előhozni elérhetőséggel együtt. Aztán azt mondja a fószer, hogy az agroinformon látta.
(Elárulom, hogy múltkor belefutottam egy ugyanilyenbe más oldalon. Közölték, hogy ők 2 éve törölték a hirdetésüket onnan.)
Válasz bandigh #4780. hozzászólásáraKerestük a Gemiust ezzel kapcsolatban. Egy felhasználónak nem ugorhat fel naponta többször. Kivéve, ha valami okból az oldal azt érzi, hogy nem ugyanaz a felhasználó érkezik az oldalra ugyanarról a gépről. Vagy ha azt érzi, hogy az a számítógép még nem volt itt adott napon.
Válasz bandigh #4804. hozzászólásáraArra kifejezetten. Csak otthon kell csinálni mer ilyen időbe maxosan hazafelé lefagy az ember keze. Meg ösze is tapossák mert nem látszik a hóba
7800 hozzászólás
Nem tudom hol kell kérni Moderátort, de a Fiatal Gazdás topicban igen csak elszabadultak az indulatok. Pár embert lehet ki kellene tenni a hóra kicsit lehűlni.
Válasz .MAN. #4829. hozzászólásáraBeállításokban nem tudom növelni, a böngésző(k) ennyin mutatják mindig. Iphone SE
Válasz karesz68 #4848. hozzászólásáraMobilon??
Válasz Maszek Zs #4847. hozzászólására
Tessék aktiválni az AdblockPlus-t!
Válasz Kisvuk #4843. hozzászólásáraIgen eddig nem volt!!!!!!!!!!!
Ezért olvasgatok itt.
Dehogy az elmult 5percben háromszor ugrott fel(vagyis be)teljes oldalas sz@r
Válasz Kisvuk #4843. hozzászólásáraMobilon főleg... ha nem tudom bezárni
Válasz Mf-es? #4842. hozzászólásáraén kifejezetten gyűlölöm az ár nélküli hirdetéseket. Nem értem miért titkolja valaki, hogy mennyiért adja. Ha titkolni valója van, ne hirdessen, ez igaz azokra a kereskedőkre is, akik euro árfolyam változás miatt nem írja ki, hát adja meg júróba, vagy irja oda, hogy az ár változhat az árfolyam mozgás miatt
Válasz Kisvuk #4843. hozzászólásáraIgen. És tényleg idegesítő. Tényleg ebből akarnak megélni?
Másoknak is ugrálak fel reklámok??eddig szerencsére nem volt ilyen de most állandóan felugrálnak ami kur..va idegesítő.
Válasz broll79 #4840. hozzászólásáraInkább az ár nélküli hirdetések,fizetősek lennének.
Válasz .MAN. #4835. hozzászólásáraIgen,valós ár nélkül,ne jelenjen meg.
Ezekre az ár nélkül hirdető főként kereskedőkre lenne egy javaslatom. Egy héten keresztül hivjuk fel naponta 10x egy ár miatt. Ha ezt megtesszük egyszerre vagy 20an, hátha árral hirdet tovább
Válasz Bárány #4838. hozzászólásáraNem egészen
Mondjuk inkább a régi technikáért van oda, de képben van a gépekkel nagyon szerencsére.
Válasz .MAN. #4837. hozzászólásáraSzokott címerezni?
Válasz Mf-es? #4831. hozzászólásáraJelenleg olyan moderál, aki maga is a mezőgazdaságban dolgozott/dolgozik.
Válasz bobo77 #4832. hozzászólásáraAmennyiben árszerint rendezel, akkor automatikusan a lista végére hajítja az ilyen hirdetéseket.
Vagyis az ár nélkülieket.
Teljesen mindegy, hogy növekvő vagy csökkenő sorrendbe rakod.
Ez a fizetőssé tenni az ár nélküli hirdetéseket jól hangzik egyébként. Bár tapasztalaton szerint most is legtöbbször az ad fel ár nélkül hirdetést, aki már fizet a hirdetési lehetőségért.
De meg lehet vizsgálni.
Válasz Mf-es? #4830. hozzászólásáraMegcsinálhatjuk, hogy rossz árral ellátott hirdetésnél azt mondjuk, hogy az ár nélküli hirdetés.
Vagy itt most arra gondolsz, hogy egyáltalán ne jelenjen meg az a hirdetés?
Válasz bobo77 #4832. hozzászólásáraKeresésnél minimum összegnek be szoktam írni valamennyit. Pl. 100 forintot. Ezzel legalább a nullásakat ki tudom szűrni.
Válasz bobo77 #4832. hozzászólásáraA lista végére sorolást már korábban is írtuk 0 vagy valótlan árnál.
Ugyan úgy mint a hangya méretű képek megszüntetését. Ha már új ablakban nyílik legalább lenne normális méretű.
Válasz .MAN. #4827. hozzászólásáraNem e lehetne fizetőssé tenni a 0 as vagy valótlan összegű hirdetések feladását? Estleg ezek a keresési lista végére kerülhetnének automatikusan.
Válasz Mf-es? #4830. hozzászólásáraModerátor,legyen szakmailag felkészült.Aki felfogja,mi lehet valós,vagy kamu ár.
Válasz .MAN. #4827. hozzászólásáraÉs miért vannak a moderátorok?1 ft.-ért nem lehet trakit venni.Meg se kellene jelenteni.
Válasz bandigh #4818. hozzászólásáraEgy ilyen növelést csináltunk 2017 októbere körül.
Tudsz nekem mondani egy telefontípust, amivel épp problémád van ilyen téren?
Csak hogy lássam, hogy milyen felbontásról beszélünk és tudjunk viszonyítani.
Válasz VMisi #4820. hozzászólásáraTraktor neccesebb. Mezőgazdasági gép csak onnan van kitiltva, ahol tábla jelzi a tilalmat. Ez meg gyakorlatilag folyamatosan változhat településenként. Nem hiszem, hogy ilyen nagyon létezik, ami ezt tudja.
(Ezért váltott pár fuvarozó teherautóról Fasttrac-okra.)
Válasz cantimeter #4783. hozzászólásáraKötelezhetnénk, de akkor az lenne a következő, hogy mindenki 0 vagy 1 forintért rakná fel a hirdetést. Mivel vannak jogi kiskapuk, ezért a jogi képviselő sem tud mit tenni ellene. Ezzel már futottam egy két kört sajnos
Válasz jamo #4775. hozzászólásáraMegpróbáltam ezt a kereséses dolgot.
New holland kombájn
RAU permetező
RAU kombinátor
Ezekre kerestem.
Ezután elkezdtem rendezni:
Legfrissebb elől
Legolcsóbb elől
Legdrágább elől
Minden rendezésre megtartotta a keresést is. Nem dobált be olyat, ami mondjuk nem RAU permetező.
Kivéve persze azt az esetet, amikor egy hirdetésen belül van RAU permetező és mondjuk IH Eke is.
A google sajnos képes megtartani tárolt oldalként a hirdetésed.
Engem is kerestek már törölt hirdetéssel kapcsolatban. Google-re meg én lennék a legboldogabb ha lenne ráhatásom
Válasz BNC #4823. hozzászólásáraSzóljatok nekik,egy vevő oda megy egy jogi képviselővel és annyiért elhozza, mint ami oda van karcolva legyen 0...vagy pár ezer forint. Majd nézhet. A feltüntetett ár az eladási ár , akkor nincs mit magyarázni,utólag.
Válasz BNC #4823. hozzászólásáraAkkor nektek kellene rászoktatni őket az árral hírdetésre.
Válasz cantimeter #4783. hozzászólásáraHello!
Jó lenne ez igen, de nagyon sokan szeretnek árnélkül hirdetést feladni.
Válasz csoppika #4821. hozzászólására
Válasz apuci #4819. hozzászólásáraSzerintem azt, hogy b@sszál rá
Válasz .MAN. #4816. hozzászólásáraNem teherautóra, hanem traktorra kellene. Már az is jó lenne, hogy valamelyik oldal tudná, hogy honnan vannak kitiltva a trakik.
Válasz .MAN. #4811. hozzászólásáraGabi,nem lehetne hogy ne csak a szelet nézze?
Ez így elég bosszantó és nevetséges,ez az oldal látogatói nagy része gazdálkodik és azoknak nagy része meg növényvédelmet is csinál szerinted ők mit gondolnak?
Válasz .MAN. #4812. hozzászólásáraKöszi! Esetleg még annyit meg lehetne nézni, hogy az oldal betümérete növekedjen. Mobilon! Kegyetlen apró, szemem kifolyik. Persze tepsi mobilokon lehet jó, de kisebbeken nagyon necces. Köszi!
Válasz ND #4801. hozzászólásáraIsmerek egy párat.
Válasz VMisi #4773. hozzászólásáraNeked volt múltkor kérdésed, hogy tudok-e útvonaltervezőt teherautóra. Kérdeztem speditőröket, de ők belső programot használnak valamit. Szóval sajnos egyelőre nem tudok, de már engem is érdekel.
Válasz VMisi #4773. hozzászólásáraHmmm...
Jogos meglátás. Mindjárt összerántom a srácokat megbeszélésre.
A listákból amennyire lehet korlátozzuk az ilyen tömeges feladást, de a hirdetés figyelő, mivel az újra feladott hirdetéseket küldi ki, így nehezebb tészta kicsit. Kitalálunk valamit.
Válasz Mf-es? #4767. hozzászólásáraElárulom, hogy a PREGA leginkább az esemény tartalmáról és az ott születő kapcsolatokról szól és nem a bevételekről.
Válasz jamo #4775. hozzászólásáraA google nem egyenlő az agroinformmal.
Engem még tavaly évvégén hívtak csőtörő alkatrésszel. 3 éve nem hirdetem az alkatrészeket, de a google eltárolja az adott oldalt és képes előhozni elérhetőséggel együtt. Aztán azt mondja a fószer, hogy az agroinformon látta.
(Elárulom, hogy múltkor belefutottam egy ugyanilyenbe más oldalon. Közölték, hogy ők 2 éve törölték a hirdetésüket onnan.)
Válasz bandigh #4780. hozzászólásáraKerestük a Gemiust ezzel kapcsolatban. Egy felhasználónak nem ugorhat fel naponta többször. Kivéve, ha valami okból az oldal azt érzi, hogy nem ugyanaz a felhasználó érkezik az oldalra ugyanarról a gépről. Vagy ha azt érzi, hogy az a számítógép még nem volt itt adott napon.
Válasz apuci #4788. hozzászólásáraSzelet nézi csak a program. Gondolom most az időjárás oldalra gondolsz.
Válasz ND #4809. hozzászólására
Válasz apuci #4808. hozzászólásáraMondjuk otthon meg az asszony miatt válhat extrém sporttá
Válasz ND #4807. hozzászólására
Válasz bandigh #4804. hozzászólásáraArra kifejezetten. Csak otthon kell csinálni mer ilyen időbe maxosan hazafelé lefagy az ember keze. Meg ösze is tapossák mert nem látszik a hóba
Válasz bandigh #4804. hozzászólására...és ehhez is segítséget nyújt az Agroinform!
Válasz bandigh #4804. hozzászólására
Válasz ND #4801. hozzászólásáraVan aki az italozást is “permetezésnek” hívja, arra pl. alkalmas az idő
Válasz apuci #4800. hozzászólására
Válasz ND #4801. hozzászólásáraEgy-kettőt ismerek a fórum talikról,közöttük vannak akik gazdálkodnak!