Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR413.74 FtUSD403.71 FtCHF441.89 FtGBP499.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz .Man #4278. hozzászólására"A jobb oldalon a bejelentkezett felhasználóknál ha az avatar képre tartod az egeret, akkor kiadja nagyobban is. :)"
Ezen újdonságokat, majd gyűjtsétek egybe, és időnként ide, vagy valami központi helyre tegyétek, be, mert ha IDE téved egy "kezdő", akkor nem fogja elsőre megtalálni, és nem fog viiszatérni.
Szerintem ti is észrevettétek, de kikerült pár új dolog a fórumra is.
Megjelent az elküldés gomb mellett az előnézeti gomb.
A fórum témák listájában a téma neve mellett egy szürke csillag található (A témába belépve a téma neve mellett jobb oldalon szintén ott van.) Ha egyes témáknál erre kattintotok, akkor azzal kedvenc témává teszitek. A fórum oldalon a jobb oldali oszlop tetején pedig egy Kedvenc fórumtémák címszó alatt megjelennek a bejelölt topicok, hogy ezeket később könnyebben megtalálhassátok.
Mi is moderálunk és sok olyan reget törlünk, akik kamu hirdetést adnak fel. Igyekszünk, két ember van aki biztosan mindennap átnézi a friss hirdetéseket és az előző napi utolsókat.
Mi is rengeteg kamut törlünk sajnos.
Amúgy köszi, próbálunk egy kicsit ide is több időt szánni a fejlesztésekkel.
Létezik a hirdetéseknél egy hirdetés jelentése gomb. Ott lehet jelezni ha valami gyanús vagy tudhatóan csaló hirdetés.
Egyébként két ember napi rendszerességgel átnézi az apróhirdetéseket amiket feladnak az oldalra és igyekszik szelektálni. Főleg a gumisokra vagyunk ráállva, de persze minden hirdetés át van nézve.
Készült egy tervezet a feladási procedúra módosítására, hogy eleve elkerüljük a csalók felkerülését, ez előkészületet igényel, ezért még nincs bevezetve.
Válasz Myrrdin #4271. hozzászólására"másrészt azért írok mert régebben volt ilyen hogy fotó albumsmile confused a fórumot használó kollégáknál és ott lehetett az általuk feltöltött képet/képeket megnézni ami már nincs . na már most vagy én vagyok valamilyen technikai analfabéta vagy mi smile sadmert én nem találom sehol"
Az átalakításkor ezt Én is jeleztem.
Ígéretet kaptunk, hogy ami késik az jön.
Azt is kértük, hogy a válaszkor jelenjen meg a név, és az is megvalósult.
Több tucat csaló hirdetést töröltem a napokban, minden nap újra és újra feladja. Azokat is ki kellene tiltani vagy törölni a regisztrációját, hogy nehezítsük a dolgukat. Jó lenne, ha lehetne közvetlenül a hirdetést is törölni nem csak a menü oldalon, mert sokszor belinkelnek ide valótlant, és akkor macerásabb a törlés.
Amúgy jók az új fejlesztések!
azért írok mert egyrészt mostanában látom sokat hozzá adtatok a fórum használatában ami köszi másrészt azért írok mert régebben volt ilyen hogy fotó album a fórumot használó kollégáknál és ott lehetett az általuk feltöltött képet/képeket megnézni ami már nincs . na már most vagy én vagyok valamilyen technikai analfabéta vagy mi mert én nem találom sehol a másik dolog hogy az "avatar" képet lehetett nagyobb verzióban is megnézni ha jól emlékszem ,ezzel most mi lett?
ne idegeskedjetek srácok töb mint 1 órája próbálkozok két képet föl tölteni de még eddig nem sikerült, talán holnap.Ilyenkor hol van a tisztelt moderátor?ezt nem olvassa?
Fő-fő modik! assurancemoney -t tiltsátok ki örökre, meg az összes hozzá hasonló csalót! Gondolom el tudjátok olvasni még a lefordított hozzászólását, és akkor minden világos lesz.
Nem csókos kereskedőkről beszélünk, hanem olyanokról, akiket azért hívtunk ide, hogy ha valaki felszólal, akkor tudjanak reagálni ők is.
Egy kicsit alakítunk a szabályzaton éppen. Jövőhéten az is ki lesz hirdetve, illetve ellenőrizhetőség szempontjából is javítunk egy kicsit.
Valahogy azért meg kéne jelölni, kik is azok! Meg fórumszabályzatban leírni, ki és milyen feltételekkel reklámozhat itt, különben a "legálisakra" hivatkozva bárki simán nyomulhat.
Ez így elég kaotikus.
Jelenleg a fórum moderálását az Agroinform saját erőforrásból is igyekszik támogatni. Egy ember folyamatosan ketten pedig kérdéses esetben vagy pedig időnk engedtével szól bele a dolgokba.
Megkérek mindenkit, akinek joga van moderálni, hogy a fórum eddigi rendes működését figyelembe véve éljen a jogaival!
KIEGÉSZÍTÉS:
Az itt jelenlévő cégek, Cégnévvel írogató felhasználók nem véletlen maradtak a rendszerben és a hozzászólások között.
Őket mi invitáltuk, hogy mutatkozzanak. Kérek mindenkit, hogy az ő felhasználóikat ne tiltsuk ki, ne moderáljuk ki a hozzászólásaikat. Ha nagyon kérdéses a dolog, inkább írjatok emailt a hartman.gabor@agroinform.com vagy az ugyfelszolgalat@agroinform.com címre. Az ő esetükben az intézkedés jogát hagyjátok meg nekünk.
Hozzászólás módosítása funkció lesz valamikor ? Ha küldés után max 1 óráig lehetne módosítani, az is bőven elég lenne. Ha kifelejtek, vagy elírok valamit, nincs lehetőség javítani.
Válasz #4245. hozzászólásra
Na de ha el akarok adni valamit, akkor fel szoktam nézni a hirdetésemre havonta, így nem nagy fáradtság, ha látom hogy lejár lassan akkor frissítek. Marad a helyén a hirdetés, nem sorolódik előre. De csak egy ötlet volt. Így biztosan kevesebb lenne fent olyan kacat amit már eladott a hirdető.
Én inkább a 3 hónapra szavazok.
Így is pocsék már az apró, bőven elég idegesítők azok akik minden nap feladják a portékájukat, bár én már ezek miatt nem olvasom az aprót egy hónapja.
Ráadásul szerintem nem könnyű használt gépet eladni 1 hónap alatt, még 3 alatt sem.
Ahogy MZ/X is mondja elég az 1 hónap. Ha eladja a termékét akkor úgysem okoz gondot a törlés, ha még megvan akkor meg illik havonta egyszer "ránézni" a hirdetésre, és aktiválni. Így szerintem megoldódna a gond.
Így "súlyozottan" lehet szavazni. Aki többször nyom, azt jobban érdekli a téma.
Tudom, hogy süket, demagóg érv, de a mai politikai viszonyok között így érvelünk.
7833 hozzászólás
Válasz .Man #4278. hozzászólására"A jobb oldalon a bejelentkezett felhasználóknál ha az avatar képre tartod az egeret, akkor kiadja nagyobban is. :)"
Ezen újdonságokat, majd gyűjtsétek egybe, és időnként ide, vagy valami központi helyre tegyétek, be, mert ha IDE téved egy "kezdő", akkor nem fogja elsőre megtalálni, és nem fog viiszatérni.
Minket meg el sem tudtok zavarni.
Válasz .Man #4281. hozzászólására"Megjelent az elküldés gomb mellett az előnézeti gomb."
Ezt észrevettem, de gyengébb, mint a phpp fórummotor előnézeti képe.
Jobb lenne, ha egyben mutatná a megjelenítendő hozzászólásom egész képernyőn.
Vagy inkább, ugynaúgy, mint ahogy meg fog jelenni. Ezt még elsőre nem látom, de azért vagytok, hogy eldöntsétek melyik lesz a jobb nekünk.
Most, hogy megnéztem, szerintem anno részegen néztem és teljesen mást láttam.
Vagy azóta változott?
Válasz .Man #4280. hozzászólásáraMa reggel már 16 kamu hiteles hirdetést adtak fel! Nem unatkoznak!
Újítások:
Szerintem ti is észrevettétek, de kikerült pár új dolog a fórumra is.
Megjelent az elküldés gomb mellett az előnézeti gomb.
A fórum témák listájában a téma neve mellett egy szürke csillag található (A témába belépve a téma neve mellett jobb oldalon szintén ott van.) Ha egyes témáknál erre kattintotok, akkor azzal kedvenc témává teszitek. A fórum oldalon a jobb oldali oszlop tetején pedig egy Kedvenc fórumtémák címszó alatt megjelennek a bejelölt topicok, hogy ezeket később könnyebben megtalálhassátok.
Válasz VMisi #4274. hozzászólásáraSzia Misi!
Mi is moderálunk és sok olyan reget törlünk, akik kamu hirdetést adnak fel. Igyekszünk, két ember van aki biztosan mindennap átnézi a friss hirdetéseket és az előző napi utolsókat.
Mi is rengeteg kamut törlünk sajnos.
Amúgy köszi, próbálunk egy kicsit ide is több időt szánni a fejlesztésekkel.
Válasz Elitjocko #4273. hozzászólásáraSzia!
Létezik a hirdetéseknél egy hirdetés jelentése gomb. Ott lehet jelezni ha valami gyanús vagy tudhatóan csaló hirdetés.
Egyébként két ember napi rendszerességgel átnézi az apróhirdetéseket amiket feladnak az oldalra és igyekszik szelektálni. Főleg a gumisokra vagyunk ráállva, de persze minden hirdetés át van nézve.
Készült egy tervezet a feladási procedúra módosítására, hogy eleve elkerüljük a csalók felkerülését, ez előkészületet igényel, ezért még nincs bevezetve.
Válasz Myrrdin #4271. hozzászólásáraSzia!
A jobb oldalon a bejelentkezett felhasználóknál ha az avatar képre tartod az egeret, akkor kiadja nagyobban is. :)
Fotó album jelenleg még nem üzemel. Egy kicsit komplexebb megoldást szeretnénk rá kifejleszteni, de ez időbe kerül.
Válasz csoppika #4272. hozzászólásáraEz még fennáll?
Válasz Gox #4269. hozzászólásáraDecsinek is szól:
Az iphone-os problémát megoldottuk.
Válasz Myrrdin #4271. hozzászólására"másrészt azért írok mert régebben volt ilyen hogy fotó albumsmile confused a fórumot használó kollégáknál és ott lehetett az általuk feltöltött képet/képeket megnézni ami már nincs . na már most vagy én vagyok valamilyen technikai analfabéta vagy mi smile sadmert én nem találom sehol"
Az átalakításkor ezt Én is jeleztem.
Ígéretet kaptunk, hogy ami késik az jön.
Azt is kértük, hogy a válaszkor jelenjen meg a név, és az is megvalósult.
Várjuk ennek is a megvalósulását.
Több tucat csaló hirdetést töröltem a napokban, minden nap újra és újra feladja. Azokat is ki kellene tiltani vagy törölni a regisztrációját, hogy nehezítsük a dolgukat. Jó lenne, ha lehetne közvetlenül a hirdetést is törölni nem csak a menü oldalon, mert sokszor belinkelnek ide valótlant, és akkor macerásabb a törlés.
Amúgy jók az új fejlesztések!
Mostanában több irreálisan olcsó japán kistraktoros hirdetésbe futottam bele, amik szerintem csalók hirdetései!
Hali! Sokadik képfeltöltési kísérletemre is ez a válasz:
Error 503 Backend fetch failed
Backend fetch failed
Guru Meditation:
XID: 426869287
Varnish cache server
Nálam van a gond, vagy nálatok?
Win XP op rendszerem van, Firefox, Java már nem frissíthető az op rendszer miatt...
Kösz.
Sziasztok adminok!
azért írok mert egyrészt mostanában látom sokat hozzá adtatok a fórum használatában ami köszi másrészt azért írok mert régebben volt ilyen hogy fotó album a fórumot használó kollégáknál és ott lehetett az általuk feltöltött képet/képeket megnézni ami már nincs . na már most vagy én vagyok valamilyen technikai analfabéta vagy mi mert én nem találom sehol a másik dolog hogy az "avatar" képet lehetett nagyobb verzióban is megnézni ha jól emlékszem ,ezzel most mi lett?
Üdv ! Ide írok mivel talán többen felfigyelnek rá az adminok is. http://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/gep/talajmuvelo-gepek/gyomfesu/h_6520092 Lecsúsztam róla. Mohács környéki állítólag. Lehet csak az érdektelenség miatt törölte. Esetleg valahogy vissza lehetne nyomozni ?
Eddig én is tudtam feltölteni képet, de már nem, azt írja: nem jpg formátum. Valóban nem az, mert jpeg az iphone.
Válasz #4267. hozzászólásra
iPhone safari böngésző.
Válasz #4265. hozzászólásra
Sziasztok!
Igyekszünk ideérni.
Két kérdés:
Milyen telefon és milyen böngésző? Illetve mindkettőtök telefonról nem tud feltölteni?
(Windows Phone bizonyára nem tökéletes még, a többinek menni kellene.)
ne idegeskedjetek srácok töb mint 1 órája próbálkozok két képet föl tölteni de még eddig nem sikerült, talán holnap.Ilyenkor hol van a tisztelt moderátor?ezt nem olvassa?
Kb 2 hete nem tudok képet feltölteni telefonról.Még azt a képet
sem amit már régebben felraktam.Azt irja ez nem jpg formátum.
Nekem is írt abdul, de ő angolul egyik hirdetésemre. Előtte jött valami magyar szöveg is de nem értettem...
Adminok ,az apróhírdetésekben valami idíóta fordítóprogrammal valami hiteleket kínál,lőjétek ki a csalóját
Fő-fő modik! assurancemoney -t tiltsátok ki örökre, meg az összes hozzá hasonló csalót! Gondolom el tudjátok olvasni még a lefordított hozzászólását, és akkor minden világos lesz.
Válasz #4259. hozzászólásra
Mail ment.
Válasz #4251. hozzászólásra
Írd meg inkább konkrétan, hogy mire is gondolsz akár privátba is.
Válasz #4255. hozzászólásra
Dobj egy emailt légy szíves, konkrét panasszal. Köszi!
Válasz #4256. hozzászólásra
Nagyon szívesen
Nem csókos kereskedőkről beszélünk, hanem olyanokról, akiket azért hívtunk ide, hogy ha valaki felszólal, akkor tudjanak reagálni ők is.
Egy kicsit alakítunk a szabályzaton éppen. Jövőhéten az is ki lesz hirdetve, illetve ellenőrizhetőség szempontjából is javítunk egy kicsit.
udv.MAN!köszönöm szépen a segitséged!!!!!!!!!!ahogy látod sikerült!!
Válasz #4252. hozzászólásra
Nem venném zokon, ha egy bizonyos kereskedőt nem látnék itt többet...!
Válasz #4253. hozzászólásra
Arra gondoltam én is,oldalt egy listába feltenni őket.
Valahogy azért meg kéne jelölni, kik is azok! Meg fórumszabályzatban leírni, ki és milyen feltételekkel reklámozhat itt, különben a "legálisakra" hivatkozva bárki simán nyomulhat.
Ez így elég kaotikus.
Vannak,csókos kereskedők?Vagy mi?
!ADMINOK!
Jelenleg a fórum moderálását az Agroinform saját erőforrásból is igyekszik támogatni. Egy ember folyamatosan ketten pedig kérdéses esetben vagy pedig időnk engedtével szól bele a dolgokba.
Megkérek mindenkit, akinek joga van moderálni, hogy a fórum eddigi rendes működését figyelembe véve éljen a jogaival!
KIEGÉSZÍTÉS:
Az itt jelenlévő cégek, Cégnévvel írogató felhasználók nem véletlen maradtak a rendszerben és a hozzászólások között.
Őket mi invitáltuk, hogy mutatkozzanak. Kérek mindenkit, hogy az ő felhasználóikat ne tiltsuk ki, ne moderáljuk ki a hozzászólásaikat. Ha nagyon kérdéses a dolog, inkább írjatok emailt a hartman.gabor@agroinform.com vagy az ugyfelszolgalat@agroinform.com címre. Az ő esetükben az intézkedés jogát hagyjátok meg nekünk.
Köszönjük!
Képbeszúrásnak utána nézek.
Hozzászólás szerkesztés előbb utóbb várható, de sok minden áll most előtte a sorban egyelőre. Rajta vagyunk.
Hozzászólás módosítása funkció lesz valamikor ? Ha küldés után max 1 óráig lehetne módosítani, az is bőven elég lenne. Ha kifelejtek, vagy elírok valamit, nincs lehetőség javítani.
Válasz #4243. hozzászólásra
Azért kiváncsi lennék mit írtál... Jobbak ezek az eszmefuttatások mint a stand up!
Képbeszúrásnál nem lehet álló képet betenni? Legalábbis nekem beforgatta fekvőbe.
Válasz #4245. hozzászólásra
Na de ha el akarok adni valamit, akkor fel szoktam nézni a hirdetésemre havonta, így nem nagy fáradtság, ha látom hogy lejár lassan akkor frissítek. Marad a helyén a hirdetés, nem sorolódik előre. De csak egy ötlet volt. Így biztosan kevesebb lenne fent olyan kacat amit már eladott a hirdető.
Válasz #4244. hozzászólásra
Én inkább a 3 hónapra szavazok.
Így is pocsék már az apró, bőven elég idegesítők azok akik minden nap feladják a portékájukat, bár én már ezek miatt nem olvasom az aprót egy hónapja.
Ráadásul szerintem nem könnyű használt gépet eladni 1 hónap alatt, még 3 alatt sem.
Válasz #4224. hozzászólásra
.Man
Ahogy MZ/X is mondja elég az 1 hónap. Ha eladja a termékét akkor úgysem okoz gondot a törlés, ha még megvan akkor meg illik havonta egyszer "ránézni" a hirdetésre, és aktiválni. Így szerintem megoldódna a gond.
Jó reggelt.
Saját hozzászólásom törlését kérném, kicsit beletenyereltem a titoktartásiba. Az SPC-6 topic 1831 hozzászólásáról lenne szó. Köszönöm.
Válasz #4240. hozzászólásra
Válasz #4235. hozzászólásra
Megvan a megoldás! Nyitni kell neki egy topikot és csak oda irhat, de oda bármit.
Válasz #4238. hozzászólásra
Örökre leköteleztél.
Nagyon szépen köszönöm.
Válasz #4224. hozzászólásra
Miért 3 hónap? Szerintem 1 hónap is bőségesen elég lenne. Aki meg el akar adni az úgyis meghosszabbítja.
Válasz #4213. hozzászólásra
Írtam válasz emailt, remélem jót találtam
Válasz #4236. hozzászólásra
Semmi gond, így már megoldódott a problémám! Köszönöm még egyszer!
Válasz #4232. hozzászólásra
A reszponzivitást csak így lehet sajnos megoldani, hogy bizonyos szélesség alatt eltűnik a kategória fa...
Válasz #4230. hozzászólásra
Így "súlyozottan" lehet szavazni. Aki többször nyom, azt jobban érdekli a téma.
Tudom, hogy süket, demagóg érv, de a mai politikai viszonyok között így érvelünk.